Morn, morn..

Eller kanske ska jag säga natti natti. Blir ju bingen strax för mig nu när alla andra har/börjar vakna till liv. Har varit på nattsudd med J inatt. Och natten har faktiskt sluppit förbi ganska obemärk förutom några som ropar titt som tätt :))
När jag väl var hemkommen så var det "Ala Carolas TAXI var god dröj" som fick åkta skyttetrafik några turer till byn. Men vad gör man inte för sitt hjärta & grannarna.
Neee nu hör jag att bingen ropar, det är nog bäst att jag tar ett snack med den. För frukosten är redan intagen & doggsen rastade & utfodrade. Tror jag kan sova lugnt Zzzzzz

Skit dag :(

Suck, suck.. En skitdag som det är idag så blir det tyvärr inget bloggande. Bloggtorka i bött & en energinivån som fortfarande lyser med sin frånvaro. Är det någon som har något till över så vet ni vem ni kan skicka lite till, eller mycket :)) .. Tar tacksamt emot..
Lägger in några bilder istället.

Skallen i ett skruvstä :)

Snart får något göras åt denna förbenade skallebank, det är ingen vanlig huvudvärk eller migrän. Det kommer ifrån nacken, känns som hela nacken samt huvud sitter i ett skruvstä. Att gå & ha huvudvärk/migrän varannan dag är inte kul kan jag lova. Det tråkiga är att dom inte vågar göra något förränns handen är ok, så dom vet med säkerhet om värken & domningarna kommer ifrån handleden, eller om det faktiskt oxå kommer ifrån nacken :(
Det blir ganska jobbigt att vänta, för det är inte bara dagar utan månader jag pratar om. Man kan ju inte planera någonting, det blir bara jobb, sova, äta :(( sen må piss då förståss, grrrr.. är så less. Kan ju inte ens vara ute i det fina vårvädret.. Lika bra jag drar mig till bingen igen & väntar ut skiten. Tur det är en ny dag imorgon :)) får hoppas på att den är ok & man vaknar utan skallebank.

PRIS sänkning.. Krås- sjal/halsduk..

Har ett gäng KRÅS - halsdukar kvar till försäljning. Det fin två olika varianter i olika härliga färger. Perfekt som present eller varför inte ge en till dig själv. Jag kan lova att det är inte många som har en sådan halsduk, & risken är minimal att någon annan skulle komma med en likadan om du skulle vilja ge bort en i present :))
Så passa på nu när det är PRIS säkning.. För det är först till kvarn som gäller.

Det finns:

2 st Bruna - 2 st gråa - 1 st svart/vit - 2 st vita - 1 st lj, gammel rosa - 1 st cerise, 1 st turkos
LÄNGDEN är mellan 130 cm - 170
PRIS: 150:- (130 cm)
PRIS: 200:- (över 130 cm - upp till 170 cm)
(OBS: porto/frakt tillkommer)


Energi tack, någon?

Energinivån är på det lägsta någonsin, tror att paintbollen tömmde det lilla som fanns & tog mer av det som inte fanns. Men igår var det ändå värt det, det var nog en av det roligaste & jobbigaste grejer jag har gjort på länge, adrelaninet pumpade för fullt, det var inte i förrgårr eller för ett par månader sedan, utan jag pratar om att det är flera år sedan jag gjorde något så kul & ansträngande :))
Har ni inte testat det?... Ung som gammal, det passar ALLA. Tänk er själva, jag är till sommaren 47 år, är både mormor & farmor, & med många krämpor "jag fixade det" :)) ångrar inte en minut.
Har ni möjligheten, så testa det, jag säger bara det TESTA.

Min ENERGI kurva -000000Paintball..

Blev lite paintball i eftermiddag, det var askul :)) Det var första gången jag testade det, men jag har varit med döttra två ggr förut, men som skjuss då. Men idag så var det dax för mig. Vi var åtta stycken, vi delade upp oss i två lag.. Givetvis vann mitt lag.. hurra hurra :))
Man tror inte det ska var så slitsamt, men det kan jag tala om att det var, var som ett riktigt gympass på två intensiva timmar med hjärnkontoret på högvarv.

Sommartid..

Fy så tidigt man vaknade imorse, vaknade halv sju, då var ju klockan egentligen halv sex :( Det känns verkligen när man har ställ fram klockan 1 timme till sommartid.
Lillsmöla vaknade tidigare än hon brukar hon med, så det har varit soffmys till tv:en på morgonen tills vi hade kvicknat till :))  Men det positiva med sommartid är att det visar ytterligare tecken på att våren är här :))

Fibromyalgi..

 

Tänkte jag skulle berätta lite om sjukdommen "FIBROMYALGI".

För om kroppen vill uttrycka sin vrede på det tydligaste och mest infama sätt, väljer den då inte en sjukdom med smärtor och ömhet i så gott som varje muskel, med en förlamande trötthet och nedstämdhet?

Och ser den dessutom inte till att utsidan ser frisk ut så att misstron mot den drabbade svider lika mycket som musklerna?
I så fall är Fibromyalgi det perfekta uttrycket för denna vrede.

Fibromyalgi är en sjukdom som i huvudsak drabbar kvinnor och ger allmän muskelsmärta, ömma punkter och trötthet.  Den tycks bli allt vanligare, vilket kan bero på att den uppmärksammas mer Och mer och att fler vågar söka hjälp.

Dom som har Fibromyalgi säger att det värker överallt,  det känns som om man blivit överkörd,  som att ha tandvärk i musklerna,  det kör som knivar,  bränner eller svider.
För den som inte har sjukdomen är den lättast att förstå genom att erinra sig en ordentlig influensa med muskelvärk och trötthet efteråt.

För korrekt diagnos fodras numera att patienten har spridd muskelsmärta sedan mer än 3 mån i både höger och vänster sida,  ovan och nedanför midjan, och inte tål mer än 4 kilos tryck per kvadratcentimeter i minst 11 av 18 punkter.

Smärtan vid Fibromyalgi är ofta molande och dov men kan också vara brännande och huggande.
Den varierar i intensitet men försvinner aldrig helt.
Man blir sämre av stress och oro och tungt fysiskt och enahanda arbete och bättre av lugn,  avslappning och lagom arbete varvat med vila.  Vissa patienter klarar inte av att jobba alls.
Patienterna är väderkänsliga och föredrar ofta torrt  och varmt väder framför kyla och fukt.

Även om smärtan dominerar vid Fibromyalgi så finns det många fler vanliga symtom.

TRÖTTHET

Några är måttligt trötta,  andra förlamande trötta och orkar bara vara igång en begränsad tid.

Tröttheten försvinner inte helt genom vila och den kan kännas som total brist på energi och bly i lederna.

SÖMNPROBLEM

Man sover sällan tillräckligt djupt och har svårt att somna eller vaknar mitt i natten. Vaknar på morgonen utan att känna sig utsövd.

KÄNSLIGHET

Varannan FMS-patient lider av ökad känslighet, förmodligen orsakad av sensitisering i centrala nervsystemet.  En del patienter har sådan abnorm muskelömhet att det snarare är fråga om ökad hudkänslighet. Man kan också vara känslig mot lukter,  ljud och  vibrationer, vilket kan leda till irritation i många avseenden.  Stojiga barn och att folk pratar i munnen på varandra fungerar kan vara jobbiga.

DÅLIG MUSKELKOORDINATION

Det är vanligt att man tappar saker,  spiller på sig när man äter  vilket beror på återkopplingen till hjärnan inte fungerar som det ska.  Hjärnan vet tex inte om greppet kring mjölkpaketet är tillräckligt starkt.

MINNESSTÖRNING

Man glömmer ord,  tankar och kan ge sig iväg på ett ärende för att när man kommer fram upptäcka att man glömt vad man skulle uträtta.

MAGPROBLEM

Man kan ha förstoppning eller diarré  eller båda omväxlande.

HUVUDVÄRK

Varannan FMS-patient har ofta återkommande migrän eller spänningshuvudvärk. Kommer oftast från nacken. Massage gör att man känner lindring,

KÄKSPÄNNING

Tandgnissling,  spänning och smärta i ansiktet/ansiktsmusklerna är mycket vanligt vid FMS

MORGONSTELHET

På morronen  är kroppen stel,  värker och behöver flera timmar för att komma igång någorlunda. Man måste ta allt i sin egen takt, annars funkar inget.

SVULLNADSKÄNSLA

Musklerna kan kännas domnade och svullna utan att det går att mäta med måttband.

MENSTRUATIONS KRAMPER

Vanligt med ökad smärta och oregelbundenhet.

DOMNINGAR

Domningar kan kännas samtidigt som det bränner och svider.

YRSEL

Ett vanligt symtom vid alla smärttillstånd är yrsel.  Upplevs mer som ostadighet men  kan också bli väldigt snurriga tillstånd.

DIMSYN

Mycket vanligt symtom är att man får dimsyn,  dvs man ser suddigt och har svårt att fokusera trots att inget fel framkommit hos optikern.

FÖRKYLNINGS OCH FEBERKÄNSLA

Man kan helt plötsligt känna att man håller på att bli förkyld med tilltagande halsont. Börjar frysa och febern är ett faktum. Vaknar nästa morgon och upptäcker att man inte känner av någon förkylning.  Kvällen kommer och man börjar bli förkyld igen. På morronen är det som vanligt borta.

NEDSLAGEN I SKOSKAFTEN

För den som ständigt har ont ligger det nära till hands att känna sig nere. 
Hur vet man om det ”bara” är vanlig deppighet för att tillvaron är besvärlig  eller om det är en depression det går att ta sig ur?
Känner du dig låg,  förmår inte ta initiativ och är du långsammare än du brukar i dina reaktioner har du symtom på depression.
Du känner dig irriterad,  villrådig och trött och dina sömn- och matvanor förändras liksom ditt sexliv.
Du har huvudvärk,  magvärk,  ryggvärk…Du är pessimistisk,  känner dig värdelös och hjälplös,  du har svårt att fatta beslut eller att koncentrera dej.  Minnet fungerar inte som det ska.  Du förlorar intresset för sådant du tidigare varit road av.  Du kan få problem med arbetet,  familjen och vännerna,  du isolerar dig eller känner att du vill göra det.
Det räcker med att något av  det här stämmer för att du ska konsultera en psykiater.  Och märk väl att det ska vara en Psykiater,  symtomen kan vara svåra att bedöma för en husläkare.

FMS är inte en psykisk sjukdom, men man kan givetvis bli deppig om man inte ser till att få hjälp om man känner att man blir låg.

ANHÖRIGA ETT VIKTIGT STÖD

Den som har ont behöver berätta hur det är,  det är inte gnäll utan ett sätt att minska på det inre trycket.
Intelligenta kommentarer är onödiga,  däremot är det viktigt att bekräfta att meddelandet nått fram,  det är bättre än att försöka trösta.
Det känns bara tomt för den som länge haft ont att höra att det ”nog ska ordna sig”

När det ständiga samtalet kring smärta blir för mycket för både sjuklingen och familjen behövs det professionell hjälp och anhöriga kan tillsammans med patienten gå till en  socionom för samtal
Det handlar inte om att finna rätt eller fel i relationen hemma , utan  att få stöd av en utomstående att komma vidare.

Det finns olika "BEHANDLINGAR" som kan hjälpa lite i vardagen och underlätta, men det finns inget botmedel.

MASSAGE

Många som har ont älskar massage,  som inte minskar smärtan i längden men gör skönt för stunden och hjälper till att hålla stelheten i borta.
Den ökning av cirkulationen som massagen ger sitter i under några timmar och det kan vara vad som behövs för att klara smärtan ännu en vecka.

YOGA

Är en mjuk träningsform som engagerar både kropp och andning.
Den har utövats i tusentals år i Indien och är egentligen skapad som en förberedelse för andlig utveckling.
Rörelser som befrämjar smidigheten och vitaliteten och dämpar stress utförs långsamt och koncentrerat i takt med andningen.  Yoga är utmärkt vid smärta och hjälper också vid så konkreta smärtproblem som nervinklämning i handleden.  Men den ställer stora krav på koncentration och uthållighet.

TAI-CHI

Är en klassisk rörelseform som syftar till att  öka koncentrationsförmågan och den själsliga och kroppsliga balansen.  Armarna svängs mjukt i cirklar och halvcirklar samtidigt som tyngdpunkten flyttas från fot till fot.
När man lärt in en viss sekvens av rörelser,  den så kallade formen,  kan rörelserna utföras mediativt och koncentrerat.
Personer med smärta som orkat hålla fast vid träningen säger att smärtan blir lättare att kontrollera.

AVSLAPPNING

Hos sjukgymnasten får du lära dej progressiv avslappning,  en enkel men kraftfull metod som du tillämpar i sängen när du ska sova.    Man tränar upp sin förmåga att tolka kroppens signaler,  en förutsättning för att hjärnan ska kunna ge order om att spänningen i musklerna ska minska.

FELDENKRAIS

Är en rörelseträning där deltagarna ligger på madrasser på golvet och gör långsamma, koncentrerade enkla rörelser,  utan onödiga spänningar.  Det ska kännas skönt och behagligt och när du behärskar rörelserna kan du fortsätta på egen hand.   Feldenkrais  har i många år provats på smärtpatienter och särskilt de som får ont av vanlig sjukgymnastik och träning är mycket nöjda.
Du kan fortsätta med Feldenkrais hela livet och hela tiden förbättra rörelsefunktionen och välmåendet.

TAKTIL MASSAGE

En underbar massage i form av fjäderlätt beröring över hela kroppen.
Stryker helt lätt med händer och fingrar  och det ger en underbar avslappning.

AKUPUNKTUR

Ganska vanligt att vi med FMS är överkänsliga så det inte fungerar.Trött i bött..

Stan gjord, Natta på plats & lill smöla sover. En bra dag fast energinivån var så låg & hjärnkontoret var stängt. Imorgon väntas överraskning, kan tyvärr inte gå in på vad det är nu, får återkomma imorgon när den är övererstökad. Ska iallafall bli gör kul. Ni kommer fatta när jag berättar.

Lägger in lite kloka ord
Du finner dom även på min sida på FB:
"Sorg & Kärlek.. Änglar visst finns dom.."Som dom 7 dvärgarna
✿.•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. .•*¨`*•✿
Att förlora sin Kraft är som att genomgå alla
"Dom 7 dvärgarna"

Först blir man TRÖTTER - man orkar ingenting, 
ingenting spelar någon roll.
Sen blir man BLYGER - orkar inte träffa människor.
Sen blir man BUTTER - ledsen, dämpad & arg.
Sen blir man TOKER - står inte ut med någonting - 
man tror man blivit tokig.
Sen blir man PROSIT - immunförsvaret har sänkts.
Sen blir man KLOKER - man börjar omvärdera livet, 
man ser livets mening igen.
Och slutligen blir man GLADER - man blir stark - man 
vågar säga nej & man känner glädje igen.
✿.•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. .•*¨`*•✿

Skriven av: ..... OKÄND .....
(hittade den på FB, en vän hade lagt ut den, tyckte 
den stämde in välldigt bra)


Utedag..

Idag har hjärnkontoret gått på lågvarv, likaså energinivån. Men lite av energin har fyllts på av mina små änglar som har varit här hela dagen. Mestadels av dagen har visstas ute, dom har lekt i mommos/fammos egen gjorda lekpark. Sen har vi varit till Barren så dessa små änglar har fått ridit lite igen. Under barnens aktiviteter så har jag givetvis varit framme med kameran & tagit lite bilder :))
Men nu har Nadja gumman åkt till sin mormor & morfar & ska sova över där medans Tindra gumman ska sova hos mommo (jag).
Och nu snart är det dax att skjussa Natta hjärtat till K-D. Kikar säkert in lite senare igen.
Lite bilder från idag
Sen måste jag bara lägga in en bild på Artur. Han är en mal på 3-4 år, ca 35 cm lång.

Migrän ;(

Migrän, migrän.. suck, suck..  Dagen som började så bra. Vaknade tidigt imorse, började direkt & greja & dona i några timmar. Men sen så smög sig skallebanken på sakta men säkert. Det blev att inta ryggläge i soffan & hoppas på att den skulle avta. Tyvärr så bet den ett riktigt tag & hänger sig kvar.
Lite svårt att blogga med skallebank :( så återkommer när den behagar försvinna.

Seg..

Fattar inte hur jag ska ladda batterierna, är verkligenn tömd på energi. Vill ha sol & värme i bött. En resa nu skulle sitta fint. Egypthen eller Thailand. Åh, tänk att få åka tillbaka till Egypthen, längtar så till polarna där, det har ju blivit ett antal ggr man har besökt landet :))
Däremot Thailand har jag aldrig varit till, men skulle så välldigt gärna vilja fara dit, har varit på väg flera ggr men det har slutat med att det blivit Egypthen istället.
Tänk att få åka & vara borta i minst 3-4 veckor. Åååååh, vill, vill :))

Tighland
Egypthen

Vår..

Våååååååååååååren är här.
Lite BILDER

Smörgåstårta..

Ännu en smörgåstårta gjord & levererad. Blir en till att göra till söndagen. Synd bara att jag inte gillar smörgåstårta själv :O

Have sweet dreams..

Lyckades somna gött i soffan förut till något program som jag låg & slö tittade på. Kommer inte ihåg vad det var för program ens.. hm? Kan inte ha varit värst bra när man inte minns.
Iallafall så vaknade jag med ett ryck, trodde på riktigt att jag skulle fara i golvet. Ni vet ett sådant där ryck när man hoppar högt & är blir livrädd, hjärtat det slår i 340, man tror verkligen på fullaste allvar att man var på väg ner i golvet.
Så nu har jag både ont i nacke & rygg, (var inte så smart av mig att somna i soffan).. suck, suck.
Tur man ska till massören i morgon igen, & få mjuka upp min dumhet i soffan. Att man aldrg lär sig. Men det är ju så skönt när tröttheten smyger sig på & bara luta sig tillbaka & njuta. Lätt hänt tyvärr.

Neeee, nu borde jag nog försöka släpa mig till bingen, fast grejen är väll ganska klart nu när jag har sovit en sväng så kommer jag garanterat inte att somna på ett bra tag :(( .. Det blir att stirra ut i mörkret & invänta tyngden & se när den behagar fäller ner mina ögonlocken igen "ler" ..


Zzzzzz

Shoppa, shoppa :))

Har suttit hela eftermiddagen med att skriva på boken. Så nu är jag helt slut i kropp & knopp.
Jag gick in på några säljsidor som jag gillar för att stänga av hjärnkontoret lite, koppla av.. Men det skulle jag inte ha gjort. Hittade en hel del smycken som jag blev förälskade i. Var ju bara tvungen att ha :))  Så nu är jag några smycken rikare IGEN. Alltså kunde ju bara inte låta bli, dom är ju så snygga :))

Csk

Har nu varit på CSK. Och nu sitter jag på jobbet & ska göra en halvdag. Solen skiner ute så det kommer nog att bli en kanon dag :)) .. Vår, vår .. Like, like :))

Örongodis :))

Bjuder på lite örongodis. Det är ju så att en annan har ju några år på nacken, så att sitta & lyssna på lite musik från förr för en tillbaka till många roliga minnen, man kan ju inte annat än att bli lite nostalgisk.

Mr. President - Coco Jambo

http://www.youtube.com/watch?v=cOrc37wNUqU

Dr. Alban - It´s my life

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=Lcy7g05AbC0

No Mercy . Where Do You Go

http://www.youtube.com/watch?v=Yt-KMPvgKPo&feature=related

Smörgåstårta..

Smörgåstårtan gjord för imorgon. Blir en överaskning för födelsedagsbarnet som tror att det inget blir :))

Vårtecken :)) 20 mars

Höll på att gömma att berätta att det första riktiga vårtecknet fick jag idag av farmors lilla hjärta. Visst jag har både sett & hört tranorna ett tag nu. Men att få det jag fick av lill hjärtat är det riktiga vårtecknet för mig. Kan ni gissa, javisst, så klart det var tussilago jag fick.
Tänk er när dikena blir gula, fyllda med tussilago, är det inte vår då så säg :))
Hoppas nu bara att det var den sista snön som kom härom dagen, & att nu våren får fortsätta att komma.

Skit dag..

Har inte varit på topp idag kan man lungt säga, så det har inte varit något bloggande tyvärr.
Det har varit en sådan där dag som jag helst skulle vilja slippa, men tyvärr så är dom där dagarna här ganska ofta nu för tiden :( "Don´t like it" ..
Ringde min goa massör på eftermiddagen & berättade att det var kris, fanns det någon hjälp att få med så kort varsel.
Jodå, visst kunde hon, kom du sa hon. Så sagt & gjort, jag åkte dit & fick mig en rejäl duvning som heter duga. Var alldeles groggy när hon var klar.
Imorgon kan jag garanterat räkna med en riktigt go träningsverk & 100 ggr ondare än vad jag hade innan jag gick till henne, det brukar bli så efteråt, men då har man svarat bra på behandlingen.
Men sen på dag tre då vänder det, då är en "fitt four fait igen" :)) .. Så nu gäller det bara att stå ut tills på torsdag, för då leker livet igen.. hahaha

Vinster att vinna..

Lite tipps på länkar där man kan gå in & ha chansen att vinna lite :))
VINNA Städhjälp i 2 år
http://www.euroads.se/sites/se/surveys/172/survey.php?medieid=248&advertid=106946&earc=&pni=53172
ELLER en Husvagn
http://www.offers4you.eu/index.php?lan=se&cl=1&catid=20&eatrackid=1710&acid=248&utm_source=cl_trafic_se&utm_medium=cl&utm_campaign=cl
Eller en bil Audi A1 i ett helt år
http://www.euroads.se/sites/se/surveys/167/survey.php?medieid=248&advertid=105299&earc=&pni=53172

TIPS.. Tjäna pengar..

Vem vill inte ha lite extra klirr i kassan utan att behöva anstränga sig värst mycket "alla" tror jag eller? Ni får avgöra själva.
Personligen så är jag välldigt skeptisk & försiktig med allt som lockas via nätet, Köp det här, sälj, "klicka" så vinner du... Kan göra listan lång.
Men efter lite googlande & en massa läsande så slog jag till, & hör & häpna, pengarna har redan börjat rulla in på kontot :)) Nu är det upp till dig att avgöra hur du gör.. Oavsett så säger jag lycka till.
http://www.plusikassan.se/index.php

Bok..

Har skrivit lite på boken, den börjar verkligen ta sin form :)) Det är både roligt & jobbigt men jag har gett mig kuttsingen på att den ska skrivas klar.
Måste bara berätta, syster yster hade hittat ett kort på mig, brorsan & henne själv när vi var små.. hahaha, måste bara ta med det.. Kolla vad fina vi är, vilket mode :)) like, like. 
Jadå är det snart dax att göra sig redo igen för sista nattsuddet på några dagar. Kommer bli gött & vara lite ledig, hoppas på att solen visar sig dessa dagar med. Vi höres, pözz :))

Bingen strax..

Så nu är två nätter redan gjorda, & nu återstår det bara en till, då är denna helg gjord. Helgen försvann i ett naffs, gött det :)) .. Så strax ska det bli lite sova, & det sitter inte bli fel :)) Zzzzzz
För denna helg kan jag lova har det inte blivit mycket med sömn, eftersom man har jobbat, sen allt annat som står på agendan... men, men "vad är en bal på slottet" :)) mot att vara med dom man älskar.
Igår var det då dax för gumman att göra uppkörningen för EU-kortet, så det var bara att gå upp ur den goa sängen efter endast ett par timmars sömn & bege sig till Vålberg där uppkörningen skulle göras. Så nu ska det köpas en Epa till gumman, hon har hittat en på Blocket, vi får se om det blir den eller vad det blir.
Nej nu känner jag att mina ögon börjar gå in i dimmans rus, sitter här & kisar & är trött som satan i gatan, så det betyder nog att det är dax att stänga dom blå ett antal timmar :))
Zzzzzzz

Skallebank :(

Idag har jag skallebank så det heter duga, började sent igår kväll sen blev det värre & värre ju längre natten gick :( Får se om det blir mer bloggande frammåt kvällen istället. Ha det gott så länge så hörs vi vidare.

Nattsudd..

Dax att göra sig iordning för lite nattsudd med Tina, håller tummar & tår att alla håller fred på sig inatt :)) Och jag hoppas ni får en toppen skön fredag med massor av skoj & mys. Vi hörs vidare, kanske redan ute i nattsuddet.

Cupcakes..

Har suttit & bläddrat bland en massa bakverk & fastnar för alla fina cupcakes som finns. Det får allt bli en bakdag snart :))
"Lite recept på Cupcakes"


Olycka på väg 63..

En lösspringande häst blev vid lunchtid påkörd av en bil med hästsläp på riksväg 63 öster om MoSatt & läste om olycka som hände igår på väg 63 med en häst & en person bil med hästsläp. Fy vad hemskt.
Satt & läste om olyckan som hände igår på väg 63 (vid Lindfors) mellan Karlstad-Filipstad. Det var om en häst & en person bil med hästsläp bakpå. Fy vad hemskt. Hästen kom ut på 63:an & smällen blev rejäl.
Stackars häst, den blev så svårt skadad att den fick avlivas på plats, medans hästen i släpet ska ha klarat sig utan skador, liksom personerna i bilen, det var tre personer, två vuxna & ett barn. Samtliga fördes till sjukhus för kontroll av några lindrigare skador.

 

 

 

 

 

 


Så glad, glad :))

Äntligen efter allt krångel så är det fixat.. wiiiiiii :)) Nu funkar Bloggchoppen, den kommer att uppdateras allt eftersom.
http://choppaloss.blogg.se/?tmp=16112932

Soffmys..

Inte många timmars sömn inatt, suck.. men, men, "That´s life".. Hunnit med desto mer. Skjussade Natta gumman till skolan så att hon slapp ta bussen. Vovvarna har fått sin promiss & är utfodrade. Disken är ur & inplockad, tog en sväng med snabeldraken & gav dammråttorna en riktig fajt :)) Så nu ska jag krypa upp i soffan med tekoppen & mysfilten en stund.

Vilken dag..

Sorry för så lite bloggande idag men det hinns inte med så mycket när lillsmöla är här. Hon är ju prio 1 förståss:))
Det har givetvis varit full fart hela dagen, vi har varit både inne & ute, busat & myst.
Sen har jag ju blivit sittande lite till & från för att finna någon lösning på den andra bloggen som krånglar så in i bomben.
Nu undrar dom på Blogg.se/Admin om det är ok att jag byter e-postadress.. suck :( har väll inte så mycket val, nu är det gjort iallafall. Och nu är det bara & vänta & se om dom får igång den imorgon med den nya e-postadressen.
Idag har jag faktisk nätshoppat lite, det blev en garderob, en tunika & en Trenshcoat & 2 st smyckeställningar.
Sen har vi ju givetvis varit i stallet hos Barre, det blev en liten premiär rid/sittning på Barren för lillsmöla. Oj vad glad & stolt hon var, rida det ville hon verkligen göra mer. Barren han var lugnet själv, han kanske inte kände henne på ryggen ens, hon väger ju inte värst mycket då jämfört med en vuxen.
Lillsmöla & jag har även tagit en ganska lång biltur på eftermiddagen, turen slutade på 12 mil t & r, vi har åkt halva Värmland runt tror jag hahaha.. nejdå, kanske inte riktigt men en bra bit blev det. Vi var b.l.a. & hämtade ett akvarium som jag ska ha mina yngel i, dom börjar bli ganska många nu.
När vi hade ca 2 mil kvar hem så spydde lillsmöla, så dom 2 sista milen tog nästan lika länge som dom andra 10 vi redan hade åkt. Vi fick stanna fler ggr, långa stunder & gå ut för hon ville ha frisk luft, stackars krake :( när vi var nästan hemma så var illamåendet borta, så det var skönt.
Väl hemma så blev jag sittande framför dator & skrev lite på min bok, får se om jag fortsätter med den en stund till, borde egentligen krypa i bingen, men, men.. jag vet att antingen blir jag sittandes framför datorn med mer skrivande, eller så intar jag ryggläge på soffan en stund.. "den vise han får se" :)) .. Det märks om jag kikar in något mer, annar så får ni slummra sött där ute i cybervärlden så ses vi imorgon.

Lite bilder från stallet.

Lite bilder på inköpen.


Utedag..

Sorry, blev inte så mycket bloggande igår eftermiddag. Lillsmöla var här, & hon har sovit över, mammis skulle jobba, så här har det varit mycket mys.
Sen var det stallet som vanligt, även hämtade L vid bussen, sen hem. Natta & L försvann snabbt upp på hennes rum, där hölls dom resterande av kvällen förutom när det var dags för mat.
Medans lillsmöla & jag var ute hela eftermiddagen. Stoffe & B kom över & hjälpte mig med en massa. Dom eldade en massa skräp, sen satte B upp två lampor åt mig, en i hallen & en i köket.. Tack B :))
Stoffe röjde undan en mass under tiden.. Tack Stoffe :))
Medan jag rumsterade både ute & inne så lekte lillsmöla ute, hon vattnade mommos fina blommor i rabatten (dom gamla sen förra året) hahaha.. hon är go hon.
När det väl var dax att gå in så var det en liten trött Tindra som somna gott när det var dags för bingen.
Idag har jag fortsatt att försöka få en lösning på varför jag inte kommer in på:

http://choppaloss.blogg.se/?tmp=24180850

 

Är så gruvligt trött på allt krångel :((


Krångel, krångel :((

Har varit i kontakt med Admin på Blogg.se i över en timme nu. Jag kommer inte in på mina bloggar, varge gång jag loggar ur så kommer jag inte in, det säger att det är fel lösenord grrrrr..
Jag begär då ett nytt lösenord, men tar samma som jag innan & då kommer jag in igen, har bytt till samma lösenord fyra ggr nu på en timme.
Min andra Blogg " http://choppaloss.blogg.se/?tmp=19231812 " har jag inte kommit in på sedan i maj förra året:( får se om jag får någon hjälp från dom nu :O )

Kika gärna in där. Det finns mycket prylar av de olika slag till försäljning.
Allt från "porslin, kläder, klockor, väskor, accessoarer" mm.. Bloggen var/är under uppbyggnad så det ska in en massa grejer till som dock inte kom in pgr av att det inte funkar att komma in på den :((
Men skulle det vara något som ni blir intresserade av så gör ni precis som det står där att ni ska göra, får ni inget svar inom några dagar så skriv här så löser vi det :))

 

http://choppaloss.blogg.se/?tmp=24180850

 

 


Så mycket tankar idag..

Är en sån där dag i tankarnas gång så nu lyssnar vi på en sång :))

Melissa Horn -

Jag vet vem jag är när jag är hos dig (Lyrics)


Sorg & Kärlek.. Änglar visst finns dom..

VÄLKOMNA att kika in på min FB-sida Sorg & Kärlek.. Änglar visst finns dom.. Snart är vi 6000 meddlemmar :)) är hur kul som helst att den har växt & blivit så omtyckt.
Här får du få förståelse, värme, du känner igen dig & du ser att du inte är ensam.
Det du hittar här är mina egna dikter & endel är lånade, så jag hoppas att det "RESPEKTERAS" & visas "FÖRSTÅELSE" för många är personliga.
Skulle du gilla en dikt & vill "LÅNA" så fråga gärna först, sen om du får mitt samtycke så är det mycket "VIKTIGT"att det under varge dikt uppges var du hittade dikten & vem dikten är skriven av.
Jag hoppas du kommer att gilla denna sida & återkomma, vill du så får du jätte gärna dela med dig av den :))

https://www.facebook.com/pages/Sorg-K%C3%A4rlek-%C3%84nglar-visst-finns-dom/229518478431?ref=ts
Kramar 

Sol sol :))

En ny dag & mer sol, det gillas, men gillar inte dom här dagarna som är så j_ _ _a jobbiga. Men nu ska det iallafall forstättas med möbleringen i vardagsrummet, soffan ska på plats, expedithyllan ska nog få skärma av endel av rummet, annat som ska tas bort & annat som måste byta plats, jag har nog att göra ett tag :)) Livet är som ett pussel.. "roligt men svårt att få alla bitarna där dom ska vara" ..

Segt..

Idag hade jag velat stanna kvar i sängen, är en sådan där dag då det inte känns bra alls :( men skam den som ger sig, det var bara att ge sig upp imorse som vanligt.
Vi var ju på CSK igår hjärtat & jag, det var med lite tunga steg vi gick därifrån, fick defusa svar. Fast läkaren är inne på samma spår fortfarande som han har varit hela tiden. Det jobbiga som han sa så brukar det inte vara en lätt väg till svaret :( så nu får vi fortsätta testa ett tag till för att se vad som händer på lite längre sikt.
Som mamma önskar man av hela sitt hjärta att man kunde byta plats med sitt barn & kunna ta bort det onda & göra allting bra.
Man börjar tvivla & undrar hur livet kan vara så grymt. Jag tänker då speciellt på alla barn som finns & som blir sjuka, dör, mister sina färäldrar, blir illa behandlade i livet av olika slag mm. Är det inte meningen att dom ska ha hela livet framför sig, få leva, få njuta & bara vara barn/tonåringar & växa upp till ett bra liv.
Varför ska vissa människor prövas så mycket hårdare än andra, varför måste vissa dö för att man ska förstå vad saknad/smärt & sorg är.
För visst är det väll så när det händer så står vi där & inte förstår & säger: Varför blev det så? Varför gjorde jag inte så istället? Varför sa jag inte det oftare? Varför märkte jag ingenting? Hur kunde det hända? Varför & varför! Vad är meningen med livet?
Vi börjar vacklar från verkligheten & det smärtsamma tar över, vi ser inte meningen med livet längre. Vi ifrågasätter allt. Vi blir arga, det finns bara smärta & sorg.
Det finns ett ordspråk som jag vill verkligen att alla tänker på & tar till sig, det är:
"LEV idag för imorgon kan det vara FÖRSENT"
Sen det andra:
"LEV idag som om det vore din första dag i ditt liv"

Lägger in en dikt som jag skrev förut.. Länkar med till min sida: Sorg & Kärlek.. Änglar visst finns dom.. på Facebook, dikten finns där med.
https://www.facebook.com/pages/Sorg-K%C3%A4rlek-%C3%84nglar-visst-finns-dom/229518478431
Dikt
Mitt barn
Kanske ni har mist någon som stod er kär.
En vän eller någon annan som ni höll så kär.
Då du vet & många tårar du gråtit.
Har du mist ett barn, då gråter du för evigt
& varge dag.
Om du har en stund så ska jag försöka förklara,
varför det aldrig mer blir detsamma.
För trots allt så är vi normala & inte alls galna.
Att begrava någon nära eller någon kär. är alltid
sorgligt.
Men någonstans i våra hjärtan har vi vetat att en
dag vi alla vandra.
Begrava någon nära, för det förväntas vi göra.
Men det är något annat med ett barn, det har
kommit till oss för att leva.
Inte för att komma & sen säga adjö.
Våra hjärtan slits nu mitt itu, vårt barn leker inte
mer & säger inte titt ut.
Ett trasigt hjärta kan läkas till slut, men ett brustet
som gått mitt itu blir för alltid trasigt.
Man blir aldrig hel.
Skriven av: Sorg & Kärlek.. Änglar visst finns dom..
Mitt barn
✿.•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. .•*¨`*•✿
Kanske ni har mist någon som stod er kär.
En vän eller någon annan som ni höll så kär.
Då ni vet & många tårar ni gråtit.
Men har ni mist ett barn, då ni gråter för evigt
& varge dag.
Om du har en stund så ska jag försöka förklara,
varför det aldrig mer blir som förut.
För trots allt så är vi normala.
Att begrava någon nära eller någon kär, är alltid
sorgligt & så svårt att bära.
Men någonstans där vi vet att en dag vi alla dit
ska gå & den bördan vi får bära.
Sen att begrava våra nära det är något vi förväntas
göra.
Men det är något annat med ett barn, det har ju
kommit till oss för att leva, inte för att komma &
sen säga adjö & behöva gå.
Våra hjärtan har slitits itu, vårt barn finns ej mer,
det får varken leka eller säga titt ut något mer.
Några trasigt hjärta kan läkas till slut med många
tårar.
Men ett brustet hjärta som slitits itu blir för alltid
trasigt, & man blir aldrig någonsin hel igen.
Men en dag vi möts igen mitt barn, & då mitt hjärta
blir som vanligt igen.
✿.•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. .•*¨`*•✿
Skriven av: Sorg & Kärlek.. Änglar visst finns dom..

Staden nästa..

Ja nu är det måndag igen, en ny dag har tagit sin form. Sooooolen den skiner ute även idag, så vårkänslorna spirar för fullt, & inte prata på hur energiförråden börjar fylls på, härligt, härligt..
Lillsmöla har precis badat klart, & nu ska vi strax göra oss iordning för att åka in till stan. Först hämta upp Natta på skolan, sen CSK nästa. Hoppas vi får lite svar idag, tror inte det, men hoppas gör man.

Äntligen kvällen..

Nu äntligen är det kvällen, knoddarna är utportionerade hos sina färäldrar igen, en är kvar, men är lagd & sover nu gott. Imorgon gryr en ny dag med en massa på chemat.

Solen skiner :))

Herregud villket härligt väder det är ute nu. Solen skiner, fåglarna kvittrar & man hör hur det droppar från stuprörsrännan, gruset knastrar under skorna när man går.
Nu börjar det bli vååååår :)) härligt, härligt.
Grabbarna har haft sportdag idag, dom har suttit & sett på skidskytte, & nu är det hockey. Ska passa på & hämta Natta gumman nu som är i stallet när grabbarna ändå tittar på hockeyn.

DIKT - Förlåta..

FÖRLÅTA
✿.•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. .•*¨`*•✿
Att kunna förlåta det är nånting stort.
Men det är lätt att göra något man
inte borde ha gjort.

Då är ordet förlåt lätt att ta till & ofta 
sägs det utan mening. 

Vad tjänar det till om många förlåter fast dom inte vill. 

Vi borde lära oss att inte missbruka det 
ord som är ett av de finaste på vår lilla 
jord.

✿.•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. .•*¨`*•✿
Skriven av: ... OKÄND


Trötter..

Då var man hemma igen då, två jobbnätter avklarade. Men nu är jag sleten kan jag lova, för sömnen har varit siså där, så det är väll det som visar sig nu. "That´s life"..
Knoddarna Benji & Sebbe kom tjugo över sju imorse, dom ska vara här hela dagen. Just nu sitter dom & kollar på "Kung Fu Panda" på tv:en..
Kanske man skulle passa på att inta ryggläget på soffan, är ju ganska smart att göra det när dom ändå tittar på tv:en. Så får det nog bli :))

Tunnbrödsrulle :))

Nyss fått i mig en tunnbrödsrulle, den satt fint kan jag lova, den landade sådär gott i magen :)) & nu är man sådär jobbigt trött som man lätt kan bli  efter att man har ätit, nästan så man kan somna stående :s
Ja vem var det som inte vann melodifestivalen om inte Loren., det var ju ganska tippat att hon skulle vara med i toppen & slåss om 1:a platsen, tycker bara synd om Danny som snubblade på mållinjen i år igen. Jag hade gärna sett att Top Cat hade vunnit, dom är ju bara så bra.
Ja, ja det blir nog bra... "för vad är en bal på slottet" för tänk om Flink hade vunnit, hujeda mig att han inte gjorde det iallafall.
Neee, nu blir det att ge sig ut i nattsuddet igen. Så ser ni en vit sak som svichar förbi så är det bara jag :))

Oväder...

Herre min je vilket oväder det drog förbi förut. Regnet kom i sidled som en piska. Vinden blåste så man fick hålla i hatten hårt. Tur det inte stannade värst länge. Men efter ovädret & regnet kom det fram två härligt färgsprakande regnbågar :)) .. (Bild ses nedanför inlägget)..
Nu är det åter dax att göra sig iordning för en natt men Ingela ute i nattsuddet, så ha nu en underbar lördag alla. Undrar förrästen vem som vinner melodifestivalen ikväll då, vad tror ni, vem tar hem det?
Jag vet vem jag inte vill ska vinna iallafall, eller rättare sagt två som man skäms för att dom är med om en chans att få representera Sverige i Slagern.. "don´t like it"..
Men det är bara min åsikt, tycker inte det är som det var förr.. hahaha.. nu tror jag att jag visar tydligt tecken på att jag tillhör den äldre generationen när jag säger så :s "det är inte som förr" hahaha..
Ha det gott nu 

Ups, 11 stycken barn..

Läste om en mamma, en indisk kvinna som hade fått 11 st barn samtidigt, vad kallas det elvingar eller? Artikeln florerar runt på Fb nu, det var där jag hittade den. Asså, det är ju helt otroligt.
Jag kunde bara inte låta bli att förmedla denna berättelse till er (ni kanske redan har läst den?) men för er som inte har.
Tänk att ha 11 stycken barn i magen samtidigt, sen ska alla 11 ut oxå. Sen när dom har kommit ut så är det 11 barn som skriker samtidigt, 11 som ska ha mat samtidigt, 11 som ska bytas på samtidigt, men herregud, dom måste ju ha ett helt tjog med "Nannysar" till hjälp.
Det finns inte en möjlighet för dessa föräldrar annars att kunna ge varge barn den egentid med kärlek som varge barn behöver av varge föräldrar.
Tänk er om dom får kolik, bli sjuka mm.. jag säger bara ups, blir nog många gråa hårstrån där tror jag.
Länk till det på Fb:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=377978898880846&set=a.294860633859340.80516.100000062171296&type=1&theater

Godmorgon every one..

Då var man hemkommen efter en natt i nattsuddet. Dök direkt ner i soffan & slö tittade på några kanaler, hamnade på Canal +, där var det Emil & griseknoen. Astrid Lindgrens barnfilmer väcker många härliga minnen från när man var liten :))
Nästa steg är nu att försöka bege sig mot den där härliga möbeln på fyra ben som står på övervåningen, & som är så mjuk att landa i "säääängen" & som man helst inte vill stiga upp ur när man väl krypit ner i den :)) Så natti natti till mig & ett stort GODMORGON till er.

Då är det dax för nattsudd..

Ja då var det dax att göra sig iordning för nattsudd med Ingela efter en dag med knoddarna & mysfaktorn på högsta nivå :)) .. Någon vila som jag hade tänkt mig blev det ju inte av med som jag sa i mitt tidigare inlägg idag.
Önskar er alla nu en fortsatt trevlig fredag (får se om jag kikar in något mer idag, annars syns vi i möra)
Så kramen är er, fånga den & dela med er av den KRAM KRAM KRAM

Middagen gjord..

Smörgåstårtan levererad & Tindra tog sig en tupplur under resan för leverans av tårtan. Sen hem en stund för att sen bege sig ner till byn & hämta Benji & Sebbe på dagis & fritis. Så nu är det fullt hus med knoddar. Middagen är även den gjord & intagen, det blev Carolas alla pasta med köttfärssås. Nu sitter dom små & tittar på Shrek 3 & jag sitter vid datorn :))
Hade tänkt mig att få ta en liten tupplur innan nattsuddet med Ingela i natt, men det verkar som det inte blir så.
Några bilder på knoddarna :))
EN DIKT


JAG VILL INTE
** ♥ ♥ ***** ♥ ♥ **
Jag vill inte vara glad när jag är ledsen.
Jag vill inte skratta när jag gråter.
Jag vill inte låtsas som om livet leker, när 
ingenting fungerar.
Jag vill inte säga, jag mår bra när jag egentligen 
känner mig sjuk i hjärtat.
Jag vill inte spela lycklig, när jag är olycklig, men 
jag gör det ändå!
** ♥ ♥ ***** ♥ ♥ **
Skriven av: ... OKÄND ....

Morgon mys med trollungen :))

Blev lite sovmorgon, men inte så många timmars sömn inatt för mig ändå, kom ju inte i säng förräns runt sex tyvär, gick bara inte att sova. Är så trött på dessa nätter när det blir så grrrr. men härligt med morgon mys med trollungen, vi har dragit oss i soffan till Nickelodion. Sen var det dags för frukostmys.
Efter det så skulle det sista göras på smörgåstårtan, & nu ska vi göra oss iordning för att leverara detta mästerverk "skratt".. Får se om den blir godkänd av grabbarna? Här kommer bild på smörgåstårtan..

Natti natti Zzzzzz

Om man skulle försöka krypa till bingen, det är ju ganska sent. Lilla trollungen lovade mormor sovmorgon till möran, men det vet man ju aldrig hur det blir med det :)) Sen ska ju det sista göras klart på smörgåstårtan, & sedan blir det till grabbarna med tårtan som tack för hjälpen. Så jag säger till er som fortfarande är där ute i cybersurret som inte har somnat ännu "sleep well" när det är dax Zzzzz

Fullspäckad dag..

Hämtade I vid bussen idag. Det skulle bli lite testning med håruppsättningar inför balen. Vi hann bara med en håruppstättning, sen var det dax att ge sig iväg att hämta lillsmölan, tiden bara försvann. T jobbar heldag imorgon så mormor trollunge ska sova över, så det blir mysfaktor på hög nivå :))
Sen gjode jag det sista på smörgåstårtan, det sista med dekorationen som ska vara överst avslutar jag med imorgon. Bild kanske kommer när den är färdig. Lägger in lite andra bilder..

Dikt emellan tårtbakandet..

Dikten finns på min sida på Fb: Sorg & Kärlek.. Änglar visst finns dom..

https://www.facebook.com/pages/Sorg-K%C3%A4rlek-%C3%84nglar-visst-finns-dom/229518478431?sk=wall&filter=2

PÅ VÄG
✿.•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. .•*¨`*•✿
PÅ VÄG
Det blir aldrig som man tänkt sig
eller ens som man vill
man står mest & trampar
& livet tycks stå still.
men för varge steg
& för varge kliv
kommer man frammåt
på vägen av ens liv.
Man stegar mot framtiden
mot den man ska bli
gå inte tillbaka
för man måste kämpa för att bli fri.
Så hitta din inre styrka
& finn din balans
se till att alldet svåra
har blivit din schans.
Du vet vad du vill, du vet vad du kan,
du gick en match mot livet
& det var du som vann.
PÅ VÄG
Det blir aldrig som man tänkt sig
eller ens som man vill
man står mest & trampar
& livet tycks stå still.
men för varge steg
& för varge kliv
kommer man frammåt
på vägen av ens liv.
Man stegar mot framtiden
mot den man ska bli
gå inte tillbaka
för man måste kämpa för att bli fri.
Så hitta din inre styrka
& finn din balans
se till att alldet svåra
har blivit din schans.
Du vet vad du vill, du vet vad du kan,
du gick en match mot livet
& det var du som vann.
✿.•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. .•*¨`*•✿
Skriven av: ... OKÄND ...

Vinterkort..

Blev sittande igen med att gå gick igenom lite kort. Hittade dessa som jag tog förra vinter. Visst är vinter vacker att se på, men det är det enda jag gillar med vinter, ta bilder på dess vackra landskap, för "kylan är min fiende" hahaha
Nej nu får jag stänga ner datorn för några timmar, annars kan jag sitta & bläddra igenom kort hur länge som helst.  Måste faktist ta tag i bakandes värd, för smörgåstårtan gör ju inte sig själv.

Mer snö :(

Igår började det snöa igen, whay :( ? Vill ju ha våååår. Så i morse givetvis var det ca en dess vit-täckt-matta utanför när jag skulle släppta ut vovsingarna, men det som ändå var bra var att det bara är en halv - grad ute, så kanske det töar bort fort!
Besiktningen igår den gick galant, blankt papper :)) Men nu först ska det skottas, sen iväg & inhandla lite på Coppra för att göra smörgåstårtan som pöjkera ska få som tack.

Stallet sedan stan..

Då var det dax för att hämta gums för att bege sig till stallet igen, sen vidare in till stan för att besikta bilen & uträtta några ärenden. Nu hålls tummar & tår att bilen går igenom besiktningen "ler".. jodå det ska nog gå bra, säger tack till dig  Robin för all hjälp :))

Vill ha sommar..

Har suttit & kikat på kort i från i sommras, åh vad jag vill ha sommar nuuuu... Har även kikat på lite resor, man blir ju alldeles sjuk av längtan till solen & värmen. Här kommer lite kort från i sommras som jag nu givetvis längtar till, & så att jag får ge mig ut med kameran & ta kort på alla dess härliga sommar färger som finns :)) .

Kall dag -12 gr

Idag har jag städat & åter städat. Tänk om man hade ett trollspö man kunde veva runt några varv med så att allt var klart på ett kick :))
Sen när gums kom hem efter skola, så gjorde vi oss i ordning & for till stallet. Gums skulle vara där några timmar själv utan mams för & dona & greja & gos/mysa med Barre.
Jag for hem & tog mig en promenad med vovsingarna, men herregud vad kallt det var, det var lite snorblåst :( gillades inte alls, men det var gött med frisk luft samt att dom fyrbenta fick springa av sig endel..
Idag har även varit en sån där dag som har gått i tänkandes tecken, funderat & funderat, har ju så mycket ideer. Tänk om man kunde vara flickan med guldbyxorna så skulle det vara så enkelt att uträtta saker & ting här på vår jord. Man skulle kunna hjälpa till på så många olkika plan.
Jag har alltid sagt, säger fortfarande "pengar är inte det viktigaste" men tyvär så kommer man inte långt utan dom heller. "Life i hard" & tyvärr den hårdaste & enda skola vi aldrig kommer att ta examen i.
Sen har jag försökt att förstå mig på min nya tele, en Iphone givetvis, jag kommer nog underfund efter lite pillande & f_n ord hahaha... Nu kommer lite bilder från idag :))

Trött på fölk..

Ibland blir man bara så trött på fölk. Fattar inte att man aldrig lär sig. men, men, that´s life. Ego trippade som bara går upp i sig själv när all flyter på för dom & skiter i sina vänner kan man klara sig uta, det är ingen vän att ha. bla bla bla..
Tänk att när man hörts nästan varge dag jämt, eller minst flera ggr i veckan. Sen när dom inte är ensamma längre så går det veckor/månader & man inget hör. Säger bara: det är inte min förlust då.. :))
Idag har tjejerna donat & dolat. N har blekt håret på I idag igen, det var mörkrött förut & nu vill hon få det ljusare så hon kan färga det i en klarare röd färg. Sen blev det hårupsättning & lite makeup. Givetvis var jag där & tog några kort på dessa sötisar :)) .. Sen fick kissemissarna sin premiärtur ute idag i solen, det gillades skarp av dom små liven.
I är till vänster & N till höger

Födelsedag

Idag är det M.s födelsedag. Han har grattas med både middag, presenter & avslutningsvis med tårta.
GRATTIS
Kort inlägg idag, men så får det bli :)

Migrän :(

Har inte bloggat på några dagarn, sorry people :( men det har varit lite mycket & suck, är så trött på denna migrän som kommer & går helta tiden, hoppas på att breven från nevrologen & ortopeden dimper ner i postlådan snart.
Idag har varit en dag i vårens tecken ute igen :)) det är så härligt, man blir både energisk & glad. Helgen ska tydligen oxå bli fin, det gillas skarp.

Lägger in en liten dikt som jag tycker mycket om, länkar även med min sida Sorg & Kärlek.. Änglar visst finns dom.

https://www.facebook.com/pages/Sorg-K%C3%A4rlek-%C3%84nglar-visst-finns-dom/229518478431


Vi möts när jag är ledsen, för du finns alltid där.
Du vet om min innersta längtan & alla mina sorger 
jag bär.
Men aldrig du skulle skvallra, inte säga ett knyst.
För du min älskade kudde, du är alltid tyst.

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON
      kontakta henne? superelly@live.se