En vanlig måndag

Vet inte var denna dag har tagit vägen! Började med att jag skjussade Ida till bussen.. Sen blev det soffan ett tag, var svårt att komma igång, hade ont över allt ;(
Sen blev det en tur ner till Therese & mormors lilla Ängel =))Sen bar det av hemmåt, älsklingen hade kommit hem från jobbet. Han började klippa gräset. Gud vad det växer fort.
Själv blev det rygglägge ett tag på soffan, trött & ont.. Måste hitta orken för att börja jobba kl. sex.
Kl. sex var jag på jobbet, gud vad varmt det var där, man vill ju inte klaga på värmen ute nu, men inne då blir det lite för mycket. Var ganska så jobbigt att jobba, gjorde så ont, kände att krafterna inte fanns där :(( vill ju jobba, vet inte hur detta kommer att gå.. Nio slutade jag, tänk, tre timmars jobb & jag var helt slut & kroppen skrek, jag som har jobbat 8-12 timmar i sträck förut UTAN rast, nu klarar jag inte av tre timmar nu ens ;(
=============================================================ETT KLOKT CITAT
Jag kräver inte att världen ska anpassa sig efter mig, jag kräver inte att världen ska acceptera mig. Jag kräver bara att den ska låta mig vara den jag är.


Mors dag 30/5-2010

Idag har jag jobbat för första gången på snart 9 månader.. Ska testa  se hur det funkar. Redan efter 1 timme idag så hade jag så j_________t ont ;( men skam den som ger sig.. det måste gå.. vill, vill.. Ska jobba 3 timmar imorgon kväll med, så vi får se hur det går då med.

Idag har det ju varit mors dag, mina gulliga ungar kom med mina små Änglar (barnbarnen).. Det blev både kaffe & tårta ute i trädgårdet.. med mycket pussande & mys med dom små :))
Fick två jätte fina stora glas skålar, samt blommor & tre blommor i en kruka.. Me like it <3

Idag har jag jobbat för första gången på snart 9 månader.. Ska testa se hur det funkar. Redan efter 1 timme idag så hade jag så j_________t ont ;( men skam den som ger sig.. det måste gå.. vill, vill.. Ska jobba 3 timmar imorgon kväll med, så vi får se hur det går då med.  Idag har det ju varit mors dag, mina gulliga ungar kom med mina små Änglar (barnbarnen).. Det blev både kaffe & tårta ute i trädgårdet.. med mycket pussande & mys med dom små :)) Fick två jätte fina stora glas skålar, samt blommor & tre blommor i en kruka.. Me like it <3

Mina Änglar

Tindra & NadjaDom här godingarna ger sin Mormor/Farmor så mycket glädje i livet.
Vad vore livet om man inte hade efterrätten att längta till.
Ni är Glädjen, ja LIVET helt enkelt.


Neee, dax att ta natta Zzzzzz

John Blund har nu varit & hälsat på, så det e nog bäst till bingen gå,
så ett snack med kudden det får bli. 

För vi möts när jag är ledsen, för du finns alltid där. 
Du vet om min innersta längtan & alla sorger jag bär. 
Men aldrig du skulle skvallra, inte säga ett knyst. 
För du min älskade kudde, du är tyst.


Fotbollsmatch .. borta

Natta & Anna spelade borta match ikväll, tyvärr så förlorade dom stort, men vad gör det :P... dom är såååå duktiga. Dom hade jätte många bra chanser, men det ville sig inte riktigt.

.. Dikt ..


Saknar dig Mel vännen <3


 
 

Fredag 7/5-2010

Gud vad veckorna går, har varit välldigt dåligt med bloggandet sista måndaden.
Mycket med läkare, Ortopedn, röntgen av de olika slag, & en massa provtagening,
+ att jag har mått riktigt pissigt.. I won´t my life bak.. :P
Nu har ortopeden äntligen fått iväg en remiss till reumatalogen, men det tar väll tid ändå innan man kommer dit.
Nu på måndag ska jag iväg på lung röntgen.. Det e något hela tiden. Vill ha ett svar eller åtminstånde en förklaring till allt som e så j_ _ _a konstigt.. T.O.M läkarna kliar sig i skallen. ska lägga in lite bilder inu tänkte jag =))

 • Till bloggens startsida
 • RSS 2.0
  BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON
   kontakta henne? superelly@live.se