Ut ur dimman..

Jaha, denna dag den försvann då i ett naffs, hann med massage under eftermiddagen iallafall & det gillades & var behövligt som vanligt.
I morgon är det då dax igen för 3 nya nätter som ska göras, så idag har jag passat på att dra hårt i handbromsen & njutigt av timmarna innan det ska dra igång imorgon igen, men sen är jag ledig i hela 8 dagar , like, like :))
Nu lite chappande på tv, inväntar "Medium.

Jaha, då var det dax igen :))

Nu var det dax för natt 3 av 3 som ska göras & omstassad & klar är man, så det är bara att ge sig iväg :))

Våren kommer mer & mer :))


Morn, morn :))

Då var man hemma igen, ännu en natt gjord, like, like.. nu återstår det en till sen är man ledig en för att sen göra ytterligare tre till :p .. Jobba 2 nätter med fullmåne både känns & märks kan jag lova.
Men som sagt nu är man hemma, dogsen har redan  fått sin morgon prommis & frukosten har dom gluppsat i sig med god aptit.
Hann även med när vi var ute att fånga våren i rabatten igen, den kommer, den kommer :)) .. & vädret ser lovande ut med en sol som gillas.
Nu är det då min tur att få lite frukost i magen & sen ska dom blå slutas medans snarkmaskinen ska dras igång :))
Så ha en bra dag ni där ute medans jag intar min dvala :)) natti natti..

Då var det dax..

Någon powernap hanns det tyvärr inte med, nu är det bara att häva sig iväg för lite nattsudd, natt 1 av 3 ska göras :)) så till er alla som är lediga önskar jag en trevlig helg.. njuuuut i massor :D

Hemma :))

Ja då var man hemma igen, dagen har varit super bra, det bästa var det som jag väntat på äntligen kom till sta, like, like :))
Nu blir det lite föda i magen sen en liten powernap på soffan innan det är dax att stassa om för att åka & hämta P så vi kan köra igång med nattsuddet.

Då var det dax att bege sig hemifrån..

Nu ska skruttorna lämnas & jag ska ut på äventyr, har väntat & sett fram emot denna dag efter alla turer som gjort att det inte kunnat göras föränns idag :)) .. så "Her I Come" ..

Tjejernas lek & Julafton i april :))


Liten sovmorgon med mysande :))

Skruttorna sov till halv nio så det blev en liten sovmorgon för dom, själv hade jag varit uppe ett tag & grejat för avfärden som ska gå av stapeln lite senare.
Blev välldans full i skratt när jag stod & höll på & greja efter frukosten & trjejerna sprang runt & lekte när en av dom knackade mig på ryggen & sa "mommo" titta vad vi leker med.... där stod två jultomesessor & log.. men sa jag, inte är det väll julafton IDAG? :) ... då svarade dom i kör.. joooo för vi leker det :))
Haha, ja vad säger man, tänk vad livet kan vara enkelt & bekymmersfritt "GILLAS"..
Nu ska det sista in i bilen, sen ska tjejerna köras hem & jag ska ge mig ut på vägarna ett tag för att sen avrunda kvällen/natten med nattsudd :))

Då var det dax att inta binge..

Det har varit en dag med mycket mys & bus både inne & ute med skruttorna. Nu sover dom sedan ett antal timmar så är nog bra om jag kommer i säng jag med för imorgon blir det garanterat full rulle igen :))
Sen efter lunch så ska jag iväg på en sak som jag sett fram emot ett bra tag, så det ser ut som morgondagen blir givande den med :)) like, like.. men nu så blir det då till att nanna kudden Zzzzzzz
 

Godmorgon världen :))

Har varit en runda med dogsen, rensatt skallen för allt negativa ska bort :p .. ute ser det ut som dage kan bli en riktigt fin dag :))
Nu ska det bli gött med lite frukost i magen

Planer.. vad är det?

Inget vill gå min väg, hade lite planer för imorgon, det ena fick jag avboka då det stöp sig på en grej, nu ser det andra som jag skulle göra oxå ut som om det inte kan bli av... gahaaaaaa .. blir så trött, varför kan man inte få lite flyt ett tag tack!!!! :p
Ja, ja, vad är en bal på slottet :p

I'm so happy :))

Jag har fått tillbaka min bil, den är nu äntligen lagad. Tänk vad beroende man är när man bor som man gör. Det var så gött & få sätta sig i den & inte behöva ha den där klumpen i magen att bilen kunde braka sönder när som helst :p
Tog mig en liten tur innan jag åkte hem & njöt att det hemska ljudet var borta, nu blir det lite föda i magen :))

Zzzzzzzzzzz

 Jonh Blund har anlänt :)) 

Vårkänsa idag :))


Blir till & ta ett snack med kudden Zzzzzz

Då var det nog dax att stänga ner allt, dom blå ska nu slutas, en ska  upp klockan sju för & lämna bilen "äntligen" på verkstaden.
Drivkutarna har anlänt & ska nu bytas ut & jag får åter förhoppningsvis en frisk bil att åka i. yehaaaa :((
Tänk vad lite kan ställa till stora problem men lite kan göra en lyckad dag med, men jag kanske inte ska ropa hurra ännu, har ju inte lämnat in bilen än & ska ju få den tillbaka först kanske, ja, ja, det är på rätt väg iallafall :))
Nu blir det natti natti, några vårbilder kommer först men sen är det Zzzzz som gäller.

Madeleine McCann.. ???

Ramlade in på en sida om Madeleine McCann igen, har skrivit om henne förut här i bloggen, den historien om henne som med andra händelser som handlar om barn gör mig så fruktansvärt ledsen.
Fattar mig inte på folk som kan göra små oskyldiga barn något ont, det går över mitt förstånd.
Klart man fattar att det inte står rätt till när en människa är kapabel tll att skada barn eller kidnappa eller vad det nu handlar om.
Det jag inte förstår är hur alla dessa människor kan leva som vanligt i samhället bland oss utan att man ser eller hör något, eller det värst den som ser inte agerar.. sen om mot förmodan någon sett något & agerar så händer det inget från myndigheterna iallafall förränns det är försent ändå. 
Madeleine McCann försvann ju spårlöst i Portugal 2007 när familjen var på semester, hon skulle fylla fyra år under deras semesterresa men den han hon aldrig fira :(
I år så skulle Madeleine McCann fylla 10 år, det har gått 6 år & ingen har hittat henne ännu, kan bara tänka mig vilket helvetets helvete dessa stackars föräldrar genomlidit & få utstått med.
Genom åren så har det kommit in lite olika uppgifter om folk som har sett flickan lite här & där, b.l.a. i något köpcenter, det sista tror jag var på något charterflyg från Ibiza till München i augusti förra året.
Trots allt så har ingen Madeleine McCann kommit till rätta, jag hoppas med hela mitt hjärta att detta flickebarn var hon nu må vara har det så bra det någonsin går att ha, kanske hon inte minns något så hon vet heller inget annat, kanske hon inte har tagit skada, man kan bara hoppas & be.
En bild på henne som hon skulle kunna se ut idag & en som hon såg ut vid försvinnandet.

Skruttorna på promenad på ängen :))

 

Helt slut, tur det snart är natta :))

Haft en underbar dag med båda mina skruttor :)) för det blev att båda följde med hem istället för en :))
Dagen har vistas ute hela eftermiddagen eftersom det har varit kanon väder ute med både lek & promenad ute på ängen med dogsen tills jag körde hem dom runt halv nio.
Kan lätt säga att båda skruttorna var så trötta när jag återlämnade dom till sina mammor, likaså var jag :p. 
Har sedan jag kommit hem endast haft ryggläge på soffan, tyvärr så börjar migränen tränga sig på igen vilket jag träget har försökt att mota bort, bara att hoppas att man inte vaknar med den inatt :p
 

Vårtecken i rabatten gillas :))

 

Livet börjar sakta komma tillbaka..

För med över 1 1/2 dygns frånvaro så börjar jag faktiskt hitta tillbaka till verkligheten igen, det var verkligen en pers som jag kunde har varit utan, suck, suck, bläää :p
Efter jag gick av i söndags morse så vaknade jag efter någon timmes sömn med ett världskrig utan dess like i både kropp & knopp, jag var så dålig, hade feber & ont i hela kroppen & en skallebank som inte var av denna värld, sen spydde som en alika ;p
Skulle ju ha ha gjort en natt till men insåg i dimman att detta skulle ju inte gå, det blev till att ringa chefen.
Vet att jag ringde henne men inte fick tag på henne så hon ringde upp, kommer dock inte ihåg vad som sas mer än att jag inte kunde jobba, då är man ganska borta :p
Tur att man nu var ledig några dagar så man har chans att återhämta sig. Ska strax dra iväg för & hämtat skruttan på dagis som har väntat på detta i flera dagar på att få komma men som då det inte har gått, så i eftermiddag ska det ska det bli mys på högsta nivå :))

Då var natt två av tre gjord.. One more to go :))

Men denna natt var dock inte lika lugn som gårdagens var, för inatt så måste djävulen ha lek med oss rejält, för vi har verkligen sprungit bena av oss hela natten kan jag lova :p
Så nu är både kroppen & knoppen alleles slut körda, det ska bli sååååå gött & få krypa ner under täcket & sluta dom blå ett bra tag.
Så medans jag sluter dom blå & ni börjar vakna till så önskar jag er en lika fin & underbar soldag idag att vakna upp till som det var igår :)) ... natti natti så länge.

Hemma..

Då har man gjort en natt av tre, natten den var precis som den ska vara, inga hinder ivägen. Hoppas nu på att dom två som återstår blir lika bra :))
Så nu ska jag ta nattsärken på, nattmössan den drar jag ner över ögonen, snarkmaskinen den ska dras igång på högsta volym så jag kan gå in i mitt drömland ett bra tag :))
Så ser ni ett litet rött hus som står & vibrerar lite utanför Molkom så är det säkerligen mitt hus & då är det lugnt :)) Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Sovit okej..

Vaki, vaki.. nu tror jag jag är vaken, har sovit ganska hyffsat, det tackas & tas emot. Gick igenom telen när jag kvicknat till, där var det lite meddelanden b.l.a. så hade killen verkstaden ringt, ääääntligen :))
Drivknuten har annlänt, det var inte en dag för sent kan jag säga, men givetvis så hade han när jag ringde upp gått för dagen, suck, suck.. så det blir till att ringa till möran igen, ja, ja nu är det på G iallafall  :p
Det går i noll knop här nu känns det som, men vad gör det, låter det nog vara så dom resterande dygnets timmarna som återstår, det är lika bra så en få landa någon gång & kanske ladda batterierna tills morgon dagens/helgens jobbande.
Så intar nog ryggläge på soffan till lite shappande mellan kanalerna med tv-dosan känns som ganska OK :))
Det som skulle vara pricken på i:et vore något kladdigt, gott & ätbart att stoppa i magen, hm?.. får se vad som kan erbjudas ur frysen, taccos hade ju inte suttit fel :))
 

Då var det dax..

Om stassad & klar men motivationer tryter :p .. är så less på allt krångel med bilarna, kul det är & sitta & vänta vecka efter vecka & inget händer när man är så beroende av bil. Ja, ja, inatt ordnad iallafal, så lika bra & ge sig iväg :))

Smycken gjorda :)) "Nyheter"..Mina fyrbenta vänner <3


Ziri gumman :))

En liten bild på mammis Zri gumma som ålder börjar saktligen ta ut sin rätt på. Hon är näst in till döv, men är fortfarande en glad, busig tjej på 14 år, det är många människoår det.
Så det är en riktigt gammal dam jag pratar om, det stora orosmolnet som ligger lågt & pockar på är att hon kissar var 15 min i stort sett så frågan är om det är övergående då vetrenären inte hittar något fel eller är det åldern som tar ut sitt.
Om det sist nämda är så är tiden inne för hjärtat vilket känns oroligt ledsamt men samtidigt så får en tänka att hon mår bra förutom det & har levt ett friskt & bra liv.
Men oj vad svårt det är att ta det avgörande beslutet, beslutet kommer att tas efter sommaren om det givetvis inte blir drastiska förändringar som inte är bra.
Ber han åvan där med hjälp & vägledning som bara gynnar gummans bästa <3

Ta tag i livet..

Försöker fortfarande hitta energin & orken, är så less på detta. Idag ska jag iallafall ta med mig kameran & bege mig ut på en foto runda, like, like.. hoppas på att lite energi kanske kan infinna sig :)).
Men nu först ska jag ner till Coppra då kylskåpet står & gapar hiskeligt tomt :p Ska göra det enkelt,, lite frukost inköp samt lite lätt lagat storkok får det bli.
 

Dikt..Livet är otroligt skört..

 
https://www.facebook.com/pages/Sorg-K%C3%A4rlek-%C3%84nglar-visst-finns-dom/229518478431
 
 
Livet är otroligt skört.
✿.•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. .•*¨`*•✿
Från ena dagen till den andra så 
kan det vara kört.
Man går & lägger sig med tron att 
alla man känner finns kvar tills näst 
kommande dag & att allt är som 
det alltid var.
Men dom som varit med vet att allt 
för lätt & fort kan någon nära ryckas 
bort.
Så lev här & nu, lev varje dag som 
som det var första dagen i ditt liv.
Bry dig om dom dina så mycket du 
någonsin förmår, för tillbaka dom 
mer vi aldrig någonsin får ♥
✿.•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. .•*¨`*•✿
Skriven av:
Sorg & Kärlek Änglar visst finns dom..
 
 
 
 

Är så off :p

Är så off så det inte är sant, är så anti till allt, & orken den lyser verkligen med sin frånvaro, suck, suck :p
Men det tar på krafterna att jobba 7 av 8 dagar på raken så egentligen är det inte så konstigt, kroppen säger sitt, man är ju inte 20 år längre.
Kan lova att det är attans gött att vara ledig nu iallafall, men skulle ju gärna önska att en hade lite, en gnutta lust & ork till sånt som behövs göras här hemma med :p
Denna vinter har varit så tung & jobbig på många sätt, usch, fy, bläääää.. jag har sagt det förut, ja, ja jag vet, tacka vet jag våren, sommaren som ger oss sooool, värme :))
Inatt så hade det ju kommit ner en del snö igen, "OGILLAS" skarp :p .. trodde det var färdigt med det nu, trodde våren var här.
Det hade ju börjat att torka upp så fint ute.. ja, ja, jag vet att det sista ska ner några ggr innan det är klart, det är ju samma visa varje år, man tror ju att varje gång det kommer ner så är det den sista snön, men ack den som ropar hej för fort :p
Usch, märker ni vad anti jag är, har inte alls något positiv att skriva om, som grädden på moset så gick grabbens kompis bort igår morse, endast 21 år, det var helt oväntat, stackars föräldrarna & dom anhöriga, vill inte tänka tanken ens om det skulle hända någon av mina ungar något :((
Jag skrev en dikt tillägnad dom anhöriga & till alla andra att vi ska stanna upp lite i livet & tänka efter vad fort allt kan hända.
Så börja leva varje dag som det var den första dagen av ditt liv om du inte redan gör det, för morgondagen vet vi inget om.
Jag lägger in dikten & länken här på bloggen under Sorg & Kärlek.. Änglar visst finns dom.. där mina dikter finns :))
.. Länk ...
https://www.facebook.com/pages/Sorg-K%C3%A4rlek-%C3%84nglar-visst-finns-dom/229518478431
 
Nääää det är lika bra att ta tag i livet, börjar med att göra ett röj i köket när jag ändå ska försöka hitta på lite lördags gotti mys :))

Skallebanken knackar på :(

Har precis kommit hem & gissa om jag är trötter, nu blir det störakt ner i sänga för en go sömn :))

Då var det dax att stassa om..

Det blev faktiskt lite tid över till att lägga ut lite nya smycken ikväll, men nu blir det snabbt iväg för att leverera det som beställts för & sen vidare för & jobba.
Så ha det nu gott därute så ska jag försöka med att göra lite goda gärningar som fler borde änga en liten tanke åt, bara ett litet leende eller ett hej kan göras stort för någon :))

Sömnbrist :p

Urk, suck, stånk, pust, stön :p sömnen är blockerad, den vill verkligen inte infinna sig :( .. fattar inte vad som är fel.
Har inte blit värst många timmar sedan i torsdags förra veckan, ja, ja, 2 dagar kvar att jobba sen ledig några dagar, får bli till att gå i ide ett tag då.
Idag har det gjorts lite smycken, ska leverera lite innan jag drar iväg till jobbet se :)) .. Sen har det bokats lite framåt med några events, mer om det kommer frampå :))
Nu är jag så attans hungrig så tänkte göra ett kyckling sallad att äta sen även att ta med till jobbet i kväll. Kikar säkert in lite senare :))

Så segt :(((

Attans vad segt allt är, är så trött, suck, suck :p .. var iallafall iväg på massage idag igen som jag fört in minst två dagar i veckan nu dom senaste månaderna & vilket som kommer att få bestå så en längre tid fram över.. gilla, gilla :))
Men nu blir det till att göra sig redo för tre nättera jobb, vet inte vart jag ska få fatt på orken men det brukar lösa sig bara man kommer iväg.
Men det är otroligt obbigt när det tar emot med allt & man inte fattar varför.. är det vårtrötthet montro??
Isåfall är det första gången för mig för våren brukar ge mig en massa energi :)) ja, ja, det är bara gilla läget & rycka sig i kragen & sätta fart :p

Dopbilder från dopet 9 mars..

 

Snart ska skruttorna hämtas :))

Blev inte så mycket sova som jag hade velat idag heller, vet inte varför det ska vara så svårt att sova.
Kanske det beror på ljuset utifrån, har mörklagda fönstret men vaknar efter någon timme ändå, men det känns som man har sovit mycket längre :p
Nu blir det till att ge sig iväg iallafall & hämta mommos prinsessor, det ska bli mysande på hög nivå :))

Godmorgon eller ska jag säga natti natti.. ? :)

Är just hemkommen från stan, har jobbat. Natten den har varit som den sig bör & det gillas, endast är det det där svarta molnen som sänker sig sakta just nu ner här över nu när dom här fina härliga vårdagarna börjar gör sig till känna som gör att man missar dom för att man måste krypa tills kojs.
Not funny :( det blir ett litet stress moment tyvärr oavsett om man vill det eller ej :p
För just nu skulle jag mer än gärna vara ute & röja lite i trädgården, sen få slappa i solstolen efter husväggen med solbrillorna på & njuta av solen som värmer så där göttans :)) ..  ja, ja, vad är en bal på slottet  :p
Håller tummarna att det kommer sådana dagar till nästa helg då jag faktiskt är ledig, nu är det att bara bita i det sura äpplet & inse att min fyrbente vän inte är bara ett måste utan en välldigt skön vän att krypa ner i :))
Sen i eftermiddag blir det knodd myyyyys med skuttorna, kanske solen fortfarande är framme så vi kan vara ute då, den vise får se :))
Tog några kort nu på morgonen från köksfönstret, det är så härligt & se när dagen börjar ta form, lägger in dom.
 
Neee, suck, suck, detta går inte, klockan är redan snart halv tio & jag har inte kommit i säng ännu, nu får det allt bli till & ta natta för när det är 4 nätter kvar att göra så behövs sömnen & det med basta, för ska en göra 7 dagar av 8 så lär en vara mer än mör när dom är gjorda :p
Så nu säger jag natti natti & hörre ni... njut nu riktigt av dagen idag :)) Zzzzzz
 
 

Då var det kväll..

Och påsken går på dom sista timmarna & jag är faktiskt ledig i några dagar nu.. like, like :))
Igår när jag kom hem efter jobbet hände en stor grej som jag väntat mycket länge på så kom inte i säng föränns runt ett snåret för att sen ge mig iväg för & göra ännu en natt på kvällen.
Så det blev inte många timmars sömn men det gick bra.. natten, faktiskt hela påskhelgen har varit ok, lördag (påskdagen) blev det lite snärjigare då vi skulle hinna med samma som alltid fast med en timmes kortare arbetspass, då man ställde om klockan till sommartid, men det gick det med, blev ingen direkt rast, men, men :p
På vägen hem imorse efter jobbet så var det nära det blev rådjursadel på middagsbordet idag, det är tur man har reaktions förmåga som heter duga trots att man har gjort ett 10 timmars pass & knappt sovit på 2 dygn.
Men, men, nära skjuter ingen hare som den vise sa.... & tack gode gud för det :)) .. Otroligt söööööta var dom dock & jag blev riktigt klar vaken kan jag lova med hjärtat i halsgropen :)
Som sagt, det var två rådjur som stod mitt på vägen, dom stod bara där efter en kurva, så det blev tvärnit kan jag lova, men tro inte att dom blev rädda av det inte.
Nejdå, dom stod där i några sekunder & fattade nada, sen börjar dom röra lite på sig men inte tillstymmelse till att ta skydd av skogen inte.
Sen började dom springa runt som yra höns framför bilen & inte visste vart dom ska ta vägen, stackare, där tyckte jag faktiskt synd om dom :(
Väl hemma sen så somnade jag som en klubbad säl iallafall för & vakna några timmar senare med migrän vilket var mindre roligt, det var bara att ta medicin & krypa ner i bingen några timmar till & hoppas på att det var borta när man kvicknade till nästa gång.
Det mesta var borta när jag vaknade, som tur var så hade jag en tid hos massören idag så jag pallrade mig dit med solbrilorna på då det var alldeles för ljust ute.
Väl där så fick jag mig som vanligt min välbehövliga duvning så migränen försvann.. like, like :))
Sen frampå eftermiddagen så kom Natta gumman & D på besök i Nils (för er som inte vet så är Nils Nattas A-trakror).
Det var göttans & få se & krama skruttan lite :)) .. & nu sitter jag här & har summerar i stort sett hela påskhelgen & dagen idag som faktiskt nu har tagit slut medans jag skrivit.
Så nu är det vardag igen, en helt vanlig tisdag :)) ... jag får nog snart dra mig till bingen så jag kan ta vara på dagen idag.. Så säger natti natt så länge Zzzzz :))
 
,

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON
      kontakta henne? superelly@live.se