Ja då har man fått lite gjort nu..

Ja natten blev inte som jag ville, utan som den tyvärr brukar te sig, somnade nog inte färrän bortemot halv fyra imorse, sen vaknade jag kvart i fem.. Så nu e jag lite groggy, men inte trött för att sova.. det e det som är konstigt, fast jag inte orkar sova på natten så e jag inte trött på dagen så att det går att sova heller..suck.. Men jag har faktiskt fått en hel del gjort i stället nu på morgonen.. Tvättat två maskiner, diskat, ut med mattorna, & sen damsugit... Tänkte att jag skulle ha tagit toan, & gjort en riktigt grovrengöring, men får fundera på det en stund till.. För krafterna finns inte där nu, jobbigt när dom tar slut så fort.. ;(( Sen var det ju kakan som jag hade tänkt göra, men det hinner jag.. Blir det en kaka bakad så ska jag försöka ta en bild så får ni se vad det blev.. Nee är nog bäst jag vilar lite & sen sätter fart..

VOVSINGARNA

Men detta e ju inte sant.. se jag kunde ju.. trägen vinner det e väll så man säger.. Där ser ni nu mina vovsingar..

Mina yrväder.. Bamse (svarta).. & .. Ziri (bruna).....


Så nu är jag tillbaka..

Fattar inte detta med att få med en bild i BLOGGEN, jag har ju lagt till bilden men den syns inte i ändå.. ?..?.. (försökte lägga in på mina vovar).. hm?.. Ibland känner man sig ganska bakom flöten kan man säga.hahaha Ja som sagt, jag fick lite besök förut.. sen så var jag helt slut så det blev ryggläge i soffan & då blev det tittande på Granfejden.. Det är helt sjuk hur människor kan bete sig alltså.. Att dom inte skäms.. Visst, kan förstå till en viss gräns men ändå.. (kan bara små le).. Ja nu får vi se hur den här natten kommer att te sig..suck.. ;((( undra om det blir något sova alls.. Imorgon då blir det kul. ska passa min ena lilla Ängel som är ca 5 1/2 månad. tror ni jag ska snosa & mysa eller.. gud så gött.. Men innan dom kommer så tänkte jag ta en fajt med dammråttorna, ut med mattorna & byta gardiner i vardagsrummet.. Så nu hoppas jag på en bra natt & ett bra uppvaknade när det ter sig på morgonen.. Kanske slänger ihop någon kaka till kaffet tills dom kommer.. Ja det ordnar sig nog så bra.. Men jag återkommer imorgon med berättelse om hur det gick..hahaha.. kanske blir pannkaka av allt.. neee ska inte måla fan iförväg, eller hur?.. Vi syns, vi hörs.. & ni ha nu en super duper fredag med..

Så detta är nu min blogg..

Ja då får vi se hur detta går.. Om jag nu förstår ;)) Idag har faktiskt varit en bättre dag. Jag somnade vid halv fyra inatt & vaknade sista gången vid 07.15 imorse... fattar inte att det inte går att sova. Förmiddagen var seg.. men det gick. Men skönt att jag fick en tid igår nu den 12 februari för läkarbesök & massa provtagningar.. 6 månader har det snart tagit & många turer & bråk hit & dit.. Väntat även sen nu i måndags på att dom ska ringa från Ortopeden, men allt tar sån tid. VARFÖR?.. Jo, idag ska man inte vara sjuk för vad det handlar om är att det kostar pengar..suck.. ;(((( Men nog om det.. Ja vad har jag gjort idag, jo jag har suttit & jobbat en hel del vid datorn, små stunder som jag har kunnat sitta still.. Skrivit lite dikter som jag har lagt ut på Facebook på min sida som heter Sorg & Kärlek.. Änglar visst finns dom.. Startade den sidan 1 januari i år & det har visat sig vara mycket omtyckt.. det är roligt tycker jag, skön känsla när man kan göra någon annan människa glad eller rörd fast man inte känner dom.. Tycker att varge människa har så mycket att ge men att det ges allt för sällan något.. Sen så har jag varit ut lite idag, tyvärr inte alls så mycket som jag skulle vilja, är ju så begränsad.. men var ut iallafal & lekte med mina vovsingar.. Ska se om jag kan lägga in en bild på dom. Nu ringde en kompis, hon skulle kika hit, så jag återkommer nog lite senare ikväll.

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON
      kontakta henne? superelly@live.se