Tillbaka till verkligheten :p

Internetet fortsätter att krånga därav mesta dels som jag inte har kunnat blogga :p .. Får se när jag kan lägga in bilder på knoddarna som jag hade tänkt.
Har även jobbat med att göra en massa nya smycken under dom här dagarna som jag har varit frånvarande, hoppas på att kunna få lägga in även dom så ni kan få se dom :))
Igår startade jag med nattsudd efter ett par dagars ledighet, blir ett långt pass denna gång, kommer att gå av först på tisdag morgon så det här med migränen var j_ _ _ _ _t onödig :p
Nu ska det bli ryggläge på soffan & hoppas min kompis migränen ute blir  :)) sen blir det till att stassa om för mer nattsudd.

Lite sömn skulle sitta fint..

Då var ännu en natt gjord, nu är man ledig två sen ska fem till göras, puh, puh :p .. ja, ja, men först ska det bli lite sömn :))

Morn, morn..

Skruttan hon sov till 08.00 imorse, sen var det mys & snoz i sängen fram till 09.00 :)) .. myset fortsatte med frukost i soffan till barnprogram så som vi alltid gör när knoddarna sover över.
Tyvärr har jag dock själv inte sovit så mycket då en kalv till kvigorna hade kommit in på våran gård sent på natten, runt halv ett.
Antingen så hade den kommit bort från sin mamma vilket händer alltför ofta när det är ko utsläpp på våren, korna/kvigorna blir så ivriga så dom kutar all världens väg.
Tyvärr så händer det allt för ofta oxå att just kvigorna om dom tappat bort sin kalv att inom det första dygnet om dom inte hittar varandra igen så stöter kvigan bort sin kalv :(
den lilla kalven låg ihop kurad i häcken, jag lyckades få den till hagen där alla dom andra var, tror den har stannat där hela natten, men imorse så såg jag den komma gåendes i hagen ner mot grinden.
Sprang som attan dit men den hann precis gå ut ur hagen & tyvärr så började den springa åt fel håll, upp mot stora vägen :p
Ringde ägaren direkt som kom, vi lyckades mota tillbaka den stackars lilla kalven till hagen sen så följde han med den till dom andra korna/kvigorna/kalvarna, han visste vem som var mamma till kalven så han skulle sammanföra dom.
Hoppas att det inte är en vrång egenkär kviga utan att allt slutar lyckligt, ännu har inte kalven kommit tillbaka, håller tummar & tår.
Nu lite sen frukost i min egen mage. Lite bilder kommer sen om min cp till dator tillåter det :p
 

Härlig dag med stor sol :))

Vilken kanon dag, här har det lapas mycket med sol, det har kännts som en riktig sommardag ska, love it.. så givetvis har man passat på även idag att steka på fläsket lite :))
Sen frampå eftermiddagen som jag nämde tidigare i ett inlägg så blev man bortskämd med god mat av T, super  tack gumman, & presenter & blommor är inte att glömma.
Tack, tack N, J, T... sen som avslut på dagen så blev det en fisketur med lillknodden som ville med mommo hem för att sova över, några abborar drog vi upp som vi släppte tillbaka i sjön.
Lite bilder från dagen kommer sen, nu ryggläge på soffan.

Nu kalas :))

Omstassad & klar för lite mat hos T :))

Mors DAG..

 
Till DIG älskade mamma 
✿.•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. .•*¨`*•✿

En mamma är ens första möte med
världen, hon är källan som startar 
ens liv.
Hon ger dig allt av sig själv & all 
sin omsorg utan att ställa några 
krav tillbaks & med sina kärleksfulla 
blickar hon följer dig genom livet 
vart du än går.
Hon tröstar, ömsar & pussar dina sår,
& sen kommer hon alltid med sina 
kloka råd.
Hon leder en varsamt genom alla ens 
barndomsår tills en på egna ben kan 
stå & till den stora vida världen ut ska 
gå.
Mamma är någon man lätt tar så för
given, hon som alltid finns där, hon
som alltid lindrar ens problem & besvär.

Alltför sällan blir hon tackad & sedd
för just den underbara människa hon 
är.
För ens mamma är mer än en mamma,
men i alla livets skeden förblir hon alltid 
densamma.
Kanske för att hon är just ens egen lilla
unika mamma?
För alltid med mig dig i mitt hjärta jag 
bär & alla dom kloka ord om livet du 
lärt mig jag bär.
Jag tackar dig lilla mamma för att just 
du blev min kloka mamma
  

✿.•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. .•*¨`*•✿
Skriven av:
Sorg & Kärlek.. Änglar visst finns dom..

Strålande dag :))

Imorse så var det redan 21 gr ute i skuggan, så förmiddagen har fortsatt att med att vara ute, fast med jobb i trädgården så klart, men nuska det bli lite fika sen ska det faktiskt lapas lite soooool.
Det är ju dock morsdag i dag så lite vila kan en vara förtjänt av när en ändå slapp göra mat i dag så är det bäst att passa på, ska ner till underbara T som ska bjuda mammi på kalas med go mat lite senare :))
Så nu ska solbrillorna på, fläsket ska stekas rejält, synd en inte har en rulllande solstol så en inte behövde tänka på att så det inte blir rimmat fläsk :))
 

Varit ut i sola :))

Blev några timmar jobb idag, först hos Antik & design sen gjordes det 7 stycken armband. Väl sen hemma tyckte jag att jag borde göra något åt trädgården så sagt & gjort blev det till att stassa om till lite lättare kläder.
Sen ut i sola, den har värmt attans gött idag, det blev att ta fram kratta & rabattredskapen.
Så det har krattast, rensats rabatterna & så har det planterat lite granna, hann även med en stund i solstolen innan solen gick ner för drygt 1 timme sedan.
Nu resterande av kvällen blir det slappar mys med lite mat som kommer att bestå av en kebbab kycklingrulle, det blir mumma det :))

Jobb..

Nu lite jobb & pappersarbete, sen ner några timmars jobb på Antik & Design
http://www.antikochdesign.se/
 
Vägbeskrivning!
 
 http://maps.google.se/maps?bav=on.2,or.r_qf.&biw=1366&bih=624&um=1&ie=UTF-8&q=antik+%26+design+molkom&fb=1&gl=se&hq=antik+%26+design&hnear=0x465ccf213f4d9873:0xa01907aa3406ea0,Molkom&cid=0,0,17777291453091803562&sa=X&ei=V5qgUYivG8re4QT454CwDA&ved=0CH8Q_BIwAA
 

Strålande sol :))

Härligt väder idag, det tråkiga är att jag hitills inte känt attt jag kunna njuta av dig, klockan är inte så mycket så det kanske hinns :))
Grannen har haft sitt ko utsläpp nu på morgonen, det är samma visa varje år. korna springer tillbaka till bondgården hela första veckan, så ute på vägen vid min grind springer det kvigor med sina kalvar i skyttetrafik, det är ett hiskeligt råmande & bräkandefrån både kvigorna & småkalvar (endel av kalvarna är bara några dagar gamla) så himla söööta :))

Då var det dax..

Det har varit soffhäng hela kvällen ,gött, har inte orkat värst mycket annant, så det blev lite tittande på Lets Dance, the finaly :)) 
Men nu tror jag det är dax att krypa ner i bingen, hoppas det blir lite bättre sömn inatt så man kan känna sig lite utvilad imorgon när man slår upp dom blå.
 

Sovit så konstigt :p

Blev inte så många timmars sömn som jag hade velat, slummrade till för att vakna relativt på direkten :p
Ja, ja nu är man ledig iallafall & det är så himla gött efter denna as jobbiga vecka :)) .. Nu ska jag gå & få något i magen sen blir det en långpromiss med the dogs & sen ner med några paket som ska med posten för leverans.

Godmorgon världen :))

Nu är man hemma & ledig hela helgen, det blir ett stort GILLA :)) .. Natten den har gått i ett, det har varit mycket att göra hela tiden så det blev ingen rast direkt utan det blev två mindre snabba stopp istället :p
Just nu har jag bänkat mig framför datorn, det ska jobbas lite både på datorn & med lite papper som ska in i olika pärmar, men sen så är det dax för lilla mig att krypa ner i bingen & sova Zzzzzzz.
För sen när jag kvicknat till först då känns det att man är ledi & då kan lova att varje minut ska njutas fullt ut :))
 

Nyheter Maj..


VIKTIGT....

Inatt till fredagen den 24 Maj kommer Blogg.se att göra underhåll på alla sina system, detta innebär att man tidvis inte kommer åt sin blogg mellan kl 00.00 till 07.00.

Hemma efter massagen..

Tacka gud för den som kom på massagen, love it, man blir som en ny människa om än bara för en liten stund :))
Nu lite kycklingsallad med vitlöksbröd som stod dukat & klart på bordet när jag kom hem.
Vi får se om jag hinner in något mer innan nattsudd ikväll, Blogg.se kommer stänga ner för underhåll av systemen mellan 00.00-07.00 inatt men jag hoppas hinner med något mer inlägg innan.
Nu mat i magen med mys i soffan :))

Massagen time :))

Nu ska det bli gött med massage, kroppen skriker efter det, får se om hon kan knoda bort skiten som drar sig till skallen från nacken hela tiden :p

Vilken natt :P

Hujeda mig, åkte på migrän liknande huvudvärk runt 02.00 inatt som axellerade i en välldans framfart så jag trodde jag skulle få kasta in handuken runt fem snåret.. suck, suck, är så förbenat trött på denna skalle :(
Ja, ja, nu är jag hemmaiallafall & lite bättre är det, frukosten är intagen så nu ska det bli ett störtdyk ner i bingen, Zzzzz :))

Vilken natt :P

Hujeda mig, åkte på migrän liknande huvudvärk runt 02.00 inatt som axellerade i en välldans framfart så jag trodde jag skulle få kasta in handuken runt fem snåret.. suck, suck, är så förbenat trött på denna skalle :(
Ja, ja, nu är jag hemma iallafall & lite bättre är det, frukosten är intagen så nu ska det bli ett störtdyk ner i bingen, Zzzzz :))

Rast.. rast.. rast.. like, like :))

Då har man kommit in en liten stund på rast & fått lite mat i magen så en står sig ett tag, det är inte alla nätter det hinns med :)) ..
Funderar lite på morgondagen, det är lite som ska ringas & kollas upp men jag har inte lust att bli sittande i en massa telefonköer på morgonen när en egentligen måste sova för & göra ännu en natt till, hm?
Kanske en ska gå upp lite tidigare imorgon istället är vanligt, det tål att funderas över, nu blir det iallafall till att häva sig iväg ut i natten igen, lite goda gärningar behövs göras.
Så slummra gott uti natten Zzzzzz medans en annan får vänta till möran :) :p

Lång dag & många mil...

Då var man äntligen hemma efter en lång & turbulent dag som avslutades ganska bra i slutändan ändå, om slutresultatet blir som vi hoppas så är vi två st som är riktigt glader :) .. det blir några veckors väntan men det är det värt.. Nu snabbt stassa om för lite nattsudd :p

Allergi & migrän OGILLAS :p

Efter ett dygns frånvaro så återvänder jag sakterligen till verkligheten igen, men jag tar inte ut något i förskottriktigt  ännu.
Allergin har slagit till med full kraft, den har känns av till & från under våren men jag har tagit allergimedicinen så det har funkat ganska ok.
Men i måndags natt så slog det till värre än värst (vilket jag inte förstod då) trodde att nu åker jag på någon skit som cirkulerar.
När jag kom hem efter jobbet så mådde jag verkligen inget bra, jag lyckades med & somna till ett tag men vaknade redan efter ett par timmar & mådde värre än värst :( givetvis så hade migränen kommit som ett brev på posten uppe på det.
Låg kvar ytterligare några timmar men insåg att det blev till att ringa jobbet & säga att här kunde det inte jobbas något inatt.
Först frampå eftermiddagen lyckades jag kravla mig upp ur sängen & ta mig till läkaren, väl där fick jag en allergi spruta samt en annan allergi medicin att ta istället.
Nu ska jag krypa tillbaka ner under täcket & försöka sova bort resten :)) Ha en bra dag alla <3 Kramen är er :)
 

Trött på datorn hemma ;p

Grrrr, är så irriterad när jag inte kommer in på datorn hemma, suck, suck :p .. men nu är man på jobbet så då passar jag på att kika in en sväng på rasten :)
Idag har solen tyvärr uteblivit, varmt har det varit & tror temperaturen ligger på ca 17-18 gr ute inatt (kl, är ca 00.45 nu) under kvällen kom det några droppar regn med tillhörande åska som har cirkulerar runt hemmavid.
Nu på nattkröken så har även himlen här K-D lyst upp ett antal ggr av blixten & medfört lite regn, så åskan cirkulerar runt om kring.
Håller tummar & tår att allt drar förbi inatt så solen kan kika fram under dagen imorgon eller rättare sagt dagen idag blir det ju :))
Nu får det bli lite snabbt något i magen för att sedan bege sig ut i nattsuddet igen :))
 
 

Mina sessor i aktion :)) <3


Godmorgon..

En strålande dag ser det ut att vi går till mötes även idag, termometern ligger redan på 21 gr i skuggan & 26-27 gr i solen :)) like, like.
Tyvärr så fortsatte datorn att krångla igår eller rättare sagt nätet, suck, suck :p .. hoppas på bättre tur idag för igår blev det ju inte mycket bloggande då som jag hade velat när det inte gick att komma in på bloggen :(
Så lite uppdateringar kommer att komma under förmiddagen men först så ska det bli lite frulle för magen :))

Brunch..

Vart ute i solen, soooooooommar & sol :)) .. like, like.. temperaturen ligger nu på 24 gr i skuggan, så bör nog vara minst 35 gr i solen... så gött i göttans.
Blev tvungen att göra en brake, magen kurrade så det fick bli en snabb brunch då det blev inte blev någon frukost imorse då klockan nu hann bli lite mycket :p
Nu är man så mätt & belåten så dax att bege sig ut i solen igen :))

Sol även idag :))

Igår krånglade datorn så jag var inte alls värst glad på den, man får lite lätt panik, vill ju inte att allt man har på den som bilder, dokument mm försvinner, så nu blir det verkligen till att ta tag i att kopiera allt.
Så här kommer lite uppdatering från resterande av gårdagen:
Igår var ju en super duper fin dagen, strålande sol som om det vor hög sommar.. men fortfarande åkte jag min berg & dalbana mellan varven :( :p .. men sumaro sumaro så i helhet var dagen bra.. love the sun :))
Det blåste ganska rejält men det kändes inte så farligt, det var 33 gr i solen & 27 i skuggan, så inte får man får man klaga då inte :))
Givetvis så blev det grillat under efterm/kvällen, det blev en stor härlig fläskfile som jag marinerade, M skötte grillningen perfekt, till det så blev det både Jasminris, ailoli, grillsallad & vitlöks bröd.. mumma :))
Idag så är temperaturen redan (kl: är bara 10.00) på 20 gr i skuggan, i solen har jag inte kollat men det borde ju vara en 25 gr iallafal, detta lovar gott för ännu en varm härlig dag + att idag blåser det inte alls :))
Nu hoppas jag bara på att berg & dalbanan saktat ner farten ytterligare idag så kanske denna dag blir super perfekt :))

Helg :))

Livet är upp & ner just nu, det känns som jag åker en riktig berg & dalbana i hiskeli fart hela tiden som ändrar sig stup i ett.
Men just nu när jag sitter & skriver så känns det ganska ok faktiskt, men för att en timme senare känna stuppet alldeles nära, suck, suck :p
Men just nu som sagt så känns det ganska ok så det är bäst att njuta av dom goda stunderna så länge man kan, sen att solen kikar fram för fullt utanför & gör sig påmind gör ju sitt oxå :))
Det "GILLAS" att den är här & sen att är leeeeedig uppe på det, det skulle egentligen firas med bubbel, haha.. Hoppas nu bara på att värmen stannar & fortsätter som dom lovat underhela  helgen, ska försöka lapa sol i massor & bara göra det jag känner för, inga måsten :))
Hm?.. håller tummarna för att jag håller det där jag sa sist :p
En sak vet jag iallafall det är att mellan skruttan har tjatat hela veckan lång på att få komma hit, vet inte men hon har blitt så otroligt mommo sjuk :)) like, like.
Så givetvis ska hon komma hit, men vi får se om det blir ev i eftermiddag eller imorgon, då ska det bli det en massa mys, snoz & bus, energi förrådet kommer tacksamt att fyllas på & det gillas.
Men nu ska det blir en tur med dogsen, får testa vad långt en orkar :p .. det är så himla gött för dogsen när dom kan få springa av sig lite energ, speciellt energi knippen B.
Bamse gubben han älskar ju att spåra & jaga allt som rör sig, speciellt alla fåglar som rör sig.
Sen när vi kommer tillbaks hem efter några timmar så är han så slut så han sover i timmar, gött för han :)) Ziri gumman hon orkar istället inte så mycket, det blir små etapper vi får ta, men visst gillar även hon att springa/lunka fram fritt, nosa runt,märks på henne att det gör henne gott även om jag  inemellan får jag bära henne eller stanna upp en stund så hon får vila.
Nu ut............ :))))))))))))))

Skallebank som heter duga :p

Ska krypa ner i sängen & se om jag kan övervinna fajten med hjärnkontoret :p
 

0-knop idag..

Huvudet spinner som en trasig motor, kroppen värker som den körts i en centrifug i 70 varv :p
Don´t like it.
 

Lite mer vårtecken :))


Spola tillbaka..

Igår gjorde jag en vurpa som hette duga, skulle gå ner för trappen här hemma då min högra fotled som har dummat sig ett tag igen vred sig åt höger, nere på sista trappsteget så jag flög handlöst rakt ner på stenplattorna.
I fallet så vet jag att när fotleden vred sig så försökte jag parera med höger hand så jag skulle kunna ta emot mig men jag landade på sidan på höger sida av axeln som då gjorde ytterligare en vridning mer åt höger så jag till slut landade på skuldran.
Sen efter det så for skallen/på sidan med ett ryck rakt ner i stenplattorna, efter det vaknade jag upp i soffan i vardagsrummet, vet inte hur jag hade tagit mig in, ytterdörren stod forfarande öppen, ena hunden hade krypit upp vid mina ben & lagt sig i soffan, den andra satt nedanför med stora ögon & stirrade frågande på mig när jag vaknade.
Låg där i min ensamhet & grunnade på vad som hänt, hur jag hade kommit in medans huvudet höll på & sprängas & jag kräktes som en alika, hade så ont, det började göra ont när jag andades, insåg att detta måste ha varit en rejäl vurpa.
Måste ha varit borta ett bra tag :p hela natten har jag fortsatt att må illa, huvudet kändes som om det satt en mössa stenhårt på skallen men mer dragen åt höger, ögonen är känsliga för ljuset så allt visar på att det säkert är en hjärnskakning, en lättare sådan.
Tyvärr kan jag inte se hur blå jag är bak då det gör så ont & vrida sig för & se men det är väll för intet man är svensk, lika bra & visa en färg på kroppen.. blå, blå ;) aj, aj, nu skrattade jag & det gjorde inte gott :p
Ja, ja, det är bara att gilla läget, jag & min förbenade tur i allt :p ... bli till att inta ryggläge mestadelen av dagen idag tror jag, suck, suck :(
 

Ny dag nya tag..

Tänk om livet kunde vara lite enklare ibland & inte en massa jobbiga grejer/händelser som ska styra livet hela tiden.
Men nu iallafall så vänds blad & ett nytt kapitel ska påbörjas, oavsett slut så är det det bäst just nu, tror det blir bra i slutändan :))
Nu ska jag njuta av ledig dag, bara göra det jag känner för, tror jag ska ta dogsen & kameran & bege mig ut i skog & natur, ta lite bilder & njuta av vårens tecken som blir fler & fler.
 

Ledig :))

Sovit ikapp lite, gött i gött gött.. nu blir det iväg på lite massage.. like, like :))

10 kloka råd av Gandhi..

Han är en klok man Gandhi..

Skallebank :(

Skallebank när man vaknade, don´t like it :p .. Blev till att fortsätta ryggläget på soffan ytterligare några timmar men tyvärr har det inte velat släppa ändå.
Tänk vad enkelt det vore om en kunde tömma skallen på all skit som snurrar runt där uppe, ja, ja, that´s life.
Näää nu får det nog bli en dusch så man kommer tillbaks till verkligheten & sen får det bli lite föda i magen så en får lite energi som behövs för man har ju one more night to go :p

Hemma :))

Då var man hemma igen, natt 2 av 3 är nu gjord, one more to go.. , men först lite sömn, är trött som jag vet inte vad så nu ska här sovas & telen ska ställas på ljudlös :)) Zzzzzzz

Då var det dax igen :p

Omstassad & klar för natt två som ska avverkas, hoppas denna natt går lika smidigt som natten innan trots lite sömn :))

2 1/2 timma :p

Jaha så kan det gå när inte haspen är på, trött som en alika men inte knoppen som går på högvarv tydligen, det blev 2 1/2 timmes sömn bara, suck, grrrrrrr.
Men, men ingen ide att kämpa emot när det inte går, får hoppas den infinner sig senare under dagen.
Nu lite rens & städ, fattar inte var energin kommer ifrån, kanske kroppens försvar att agera när skallen inte vill vara med, bäst att passa på när lusten & energin finns.
Ska bara försöka få i mig en macka först, en hård med kaviar får det bli, mumma.. har ju inte blivit direkt något att äta sedan i onsdags, hm?.. får lura magen med något som den gillar :))

Natt 1 av 3 avklarade..

Äntligen är man hemma, då var en natt gjord, bara två kvar att göra. Trodde det skulle bli as jobbigt att jobba men det gick mer än över förväntat, rent ut sagt kanon bra :))
En behövde nog få in lite annat i skallen än det som hänt dom sista dagarna för det gjorde verkligen susen :)) like, like. 
Nu ska jag ut med dogsen på en långprommiss i deras takt, sen blir det ett störtdyk rakt ner i bingen, sen håller jag tummarna att John Blund kommer attans snabbt. 
  Zzzzzzz

En etapp till avklarad..

Smärtan av oärligheten är enorm, men inte smärtan av steget att göra det som nu är gjort, tyvärr var det inget alternativ det var ett måste.
Fattar bara inte varför det är så svårt att vara ärlig, säga sanningen, just nu skulle jag behöva en ärlig närvarande kram som inger mig tron att inte ge upp tron på ärligheten.
Jag vet innerst inne att denna fas måste gås igenom innan solen lyser igen, men ibland önskar man att man kunde slippa vissa saker, som om det inte räcker med allt som är.
Magkänslan ljuger ju aldrig.. efter regn kommer solsken sägs det men tror regnet & molnet stannar här ett tag, så varför sluta, lika bra att fortsätta livets hårda skola.

Livet är som en bok..


Tur :))

Det är tur man är så lyckligt lottad av att ha så många underbara ungar & knoddar kring sig som lyfter upp en & fyller en om än för stunden med glädje & energi :)) 

Marten ..

 

Blev marten en sväng ändå :p

Slapp tyvärr inte marten idag, det kanske egentligen var bra fast det inte kändes så :p
Men vad gör man inte för sina barn & barnbarn, tyvärr tog det sådan tid för näst äldsta grabben så dom hann inte komma innan jag skulle åka hem, hann tyvärr inte träffa det äldsta barnbarnet, men det kanske blir ikväll eller imorgon :))
Nu blir det till att inta lite ryggläge & försöka skingra tankarna så det kan bli lite vila en stund, försöka komma ikapp  lite.

Natt med tankar :p

Suck, suck.. inte blev det värst mycket sömn inatt, låg & stirrade rakt ut i mörkret fram till ca halv fem med tankar som for runt som en studsboll i skallen.
När jag till slut somnade så varade det inte så länge, vaknade igen vid sju & var klar vaken, givetvis så fortsatte tankarna spinna på, har idag ytterligare beslut som ska fattas.
Som om inte det räckte så har jag åkt på någon skit, vet inte vad det är, infuensa, allergi.. kanske?.. ? .. Är är iallafall tät som värsta snorbollen, har ont i kroppen, lite feber?.. behövde inte detta nu oxå.
Ska försöka pallra mig in i duschen & se om det kan ta bort lite skit så kanske man mår lite bättre efteråt, brukar funka ibland :))
Sen är det ju marten här i byn idag fredag & lördag, hade planer på att ta mig en tur med natta gumman & mina mindre prinsessor, men vi får se vad det blir med det.
Känner absolut inte för att gå ut bland folk, mina tjejer får nog klara sig utan mig, eller är det tvärtom måntro, Hm? :))))
Oavsett hur det är så om det är influensan som knackar på dörren är nog det problemet löst oavsett :p
Kramen är er <3

En av dom värsta dagarna..

Då var det gjort, tung dag, mår icke bra. Varför kan inte folk bara vara ärliga, säga som det är,, sveket gör mer ont än sanningen även om sanningen gör ont den med.
Sanningen kan man ju leva med medans sveken borrar djupa hål i hjärtat som resulerar till fula är som hela tiden gör sig påminda :(
Lika bra att jag går & lägger mig nu & hoppas han där uppe ger mig styrka att se det positiva i det jobbiga, vet inte hur det ska kunna gå men hoppet finns kvar än så länge iallafall.
Natti natti kramen är er      

Så less :p

Är så less & förbannad, tänk när man inte kan lita på ............ ja då vet jag inte vad när man inte ens kan det, nu kommer stora förändringar snart att ske, det ska gudarna veta.
Ont gör det :( men det har gjort on förut med.. efter regn kommer solsken :)) what´s goes aroun, comes around.

Slappare, slappare dan :))

Slappande det fortsätter, dagen börjades med att åka till massören som har blivit mitt prio 1 i livet,.. like, like :))
Sen blev det go fika på Sussis cafe med P som resulterade i en lång pratstund, tyvärr ses vi allt för sällan :( .. Sen bar det av hemåt för & bege sig ut med dogsen på deras långpromiss som gick över stockar & sten under ca två timmar.
Men nu har jag landat hemma i soffan, jag har t.o.m. intagit rygglägge för ett tag då mitt knä inte alls gillade det där med stockar & sten, suck, suck :p
Passar på & kika på bygglov på tv-burken, märks hur länge dom blå orkar hålla upp ögonlocken :))

Natti natti Zzzzzz

Nu får lilla nog Lola allt ta & krypa till kojs, tänkte börja dagen imorgon med att åka & få lite massage för det bövs till den här kroppen.
Så säger nu natti natti :))

Lite nya smycken..

 
https://www.facebook.com/groups/202382933226283/
 
 

Varm härlig dag :))

Som jag sa igår så har här inte gjorts så mycket idag än lite små bestyr som behövdes göras.
Det jag har gjort desto mer av är att försökt landa & hämta nya krafter & vilat mitt förbenade knä som bara blir mer & mer svullet.. suck, suck :p
Har vistas mesta delen ute i solstolen med en tidning & solbrillorna, efter ett par timmar så började magen att prata.
Stretade emot ytterligare en timmen men sen så fick det bli lite snabbt vad kylskpet hade att bjuda på, det blev lite.. wockade grönsaker med pasta & kyckling.. det var mumma :))
Egentligen så skulle man ha startad grillen & slängt på en massa godsaker men det får sparas till helgen om vädergudarna ger stor sol igen.
Nu ska det bli gött med ta-hand-om-sig-själv med njutning på hög nivå :)) .. Först en varm dusch, sen lite manicure & pedicure, vaxnin/rakning & sist men inte minst smörjas in från topp till tå.. like, ike..
 
 

Lite uppdatering..

Har varit off några dagar, det har varit mycket att göra. Har flängt runt hela Värmland känns det som för att hämta upp grejer från underbara människor som ville bidra.
Nu har ni ingen anning om vad jag giddrar om :p men det är så att jag har hjälpt någon som har hamnat i en svårt sits som jag nämt tidigare.
I lördags så for jag ju runt till olika ställen som resulterade i ca 26 mil innan jag var hemma igen, den resan tog ca 6-7 timmar & igår gjordes en längre tur på ca 53 mil som tog lite mer än 14 timmar.. puh, puh :))
Så halv fyra imorse kröp jag nöjt ner i bingen, hade så ont i både kropp & knopp & var helt utpumpad, men så nöjd med det som gjorts & skänkte en varm tanke till alla underbara människor som varit med & bidragit med allt :))
Så idag när jag till slut vaknade till så ville kroppen inte vara med, den ville inte vakna till liv.
Jag går som en kossa som är halt på alla sina fyra ben, vred ju knät bakåt igår när vi bar grejer så det har känts rejält idag kan jag lova.
Men benet har fått det mesta av dagen i riktigt högläge & kroppen den fick en rejäl duvning massage så kanske jag snart blir människa ändå igen, det är ju ett par dagars ledighet kvar.
Imorgon ska här inget göras mer än att bara vara, sen har vädergubbarna lovat en stor sol & minst 21 gr varmt så här ska det lapas sol, kanske bikin åker på :))
Men nu "Navy CIS".........
 

Sömn kanske inte vore så dumt :p

Har fortfarande inte kommit i säng för direkt efter jobbet så for jag på massage, göttans som alltid, för en bättre början på ledigheten kan det väll inte bli eller?
Väll hemma så blev jag sittande framför datorn & svara på en massa meddelanden som nu har tagit lite mer än 2 timmar :p
Måste bara säga att dom sista dagarna så har en massa människor visat att det faktiskt finns folk som bryr sig där ute fast dom inte behöver eller känner individen ifråga.
Sådant är underbart att få uppleva, än finns det hopp om männskligheten, man är ju så van att folk bara blundar & går förbi, jag tackar, bugar & niger samtidigt till er alla.
Jag hoppas jag kommer på ett fint sätt att visa min tacksamhet till er fast jag vet att det inte behövs, men ni är guld värda allihopa ska ni veta.
Nee nu är det dax för min fyrbente vän som väntar på mig, så dax att säga natti natti för ett tag Zzzzzzzz
 

Dax :p

Nu är man omstassad & klar, så det är bara att häva sig iväg & ta tag i måstet, natt 2 av 3 ska göras, sen ledig hela 8 dagar, like, like  :))

Shapp runt..

Shappat lite på tv & försökt att villa vilket inte har gått något vidare, det får bli till att stänga av tv dom sista 45 min innan man måste dra iväg :p

Tindra gumman :))

 

Dåligt med bloggande..

Tiden har bara rusat iväg.. Så lite uppdatering av gårdagen kommer här. Lillskruttan var här under dagen, hämtade upp henne efter dagis.
Tiden vistade vi med mest ute, tror vi kom in ca halv åtta på kvällen så jag hann precis & stassa om för nattsudd & skjussa hem henne, det var både lek & bus som vi sen avslutade med en lång promenad för att plocka lite vårtecken, det blev tussilago & vitsippor :) .. (lägger in lite bilder sedan).
Idag har verkligen inte varit en bra dag :p en händelse under förmiddagen som gjorde att jag knapp hann med & sova i mer än i 1 1/2 timme, vilket förstörde dagen totalt, var så arg & besviken, men mest besviken... ja, ja, det kommer en ny dag i morgon som tur är, orosmolnet är bara hur en ska orka inatt när en ska jobba, håller tummarna att det blir fullt race hela natten så en inte hinner känna efter.
Nu lite får det bli lite mat i magen :)

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON
      kontakta henne? superelly@live.se