Så trött på allt klagande, snälla "GÖR NÅGOT ÅT DET".

 
 
Det är ditt liv, det är ditt eget ansvar & ingen annans, kanske hårda ord men dock sanna, den enda som kan styra över sitt liv är nämligen bara en själv.
Ofta så låter man sig styras av andra människor kanske har man dåligt självförtroende, man kanske har låg självkänsla & inte tror på sig själv eller så kanske man har gått igenom mycket som andra aldrig ens kommer i närheten av.
Men oavsett av vilken anledning eller i vilken situation vi befinner oss i så har vi ändå ansvaret över vårt liv.
Livet kan bli/vara kaotisk med saker & händelser som man inte ska behöva komma i närheten av men tyvärr så händer det, välj redan där & då att du är starkare & bättre än skiten du är i/har varit med om mm.
Valet kanske inte är lätt eller man kanske inte förstår det men det finns, valen kan se olika ut beroende på vart i livet man är, vad man har varit med om mm..  men oavset hur jobbigt, obekvämt eller hur illa det är/varit så finns det där & väntar på dig.
Det lilla steget som kan kännas som att man ska bestiga "Mont Everest" kan vara det avgörande steget för resten av ens framtid.
Visst finns det saker man inte kan förändra eller påverka men man kan ändå göra ett val till det bättre eller så kan man kan välja att deppa ihop & tycka livet är pest eller så väljer man att gå vidare & lära sig leva efter dom förutsättningar man då har.
Jag väljer att leva & gå vidare, jag väljer att hitta dom metoder som är bra för mig & mitt välmående & mitt befinnande.
Jag väljer att göra saker som är meningsfulla för mig & givetvis även för min familj, mår jag skit en dag & känner att kraften inte finns att påverka det just då så låter jag det vara den dagen för efter idag så kommer en "i morgon" dag som då blir med nya tag.
Hjälper det inte ändå.. "VÅGA BE OM HJÄLP" tala om hur du mår, åter igen är det bara en själv som kan göra förändringar så även för ens välmående.
Jag vill bara väl men är så förbenat trött på alla bittra människor som skyller allt på alla andra i dess omgivning & suger så mycket energi från allt & alla istället för att må bra, för i grund & botten så mår dom skit.
 
Nu har jag fått tölat av mig lite, ibland blir man bara så less på allt klagande & bitterheten som dom omger sig med.
Nej skärpning nu, fram med lite mer posivitet tack, varför inte göra det bästa av det lilla man kan :)
 
Kramar & kärlek till alla en var <3
 
 

Herregud..

Läste detta nu när jag sitter & äter frkosten :p Folk är f_n inte kloka, världens folk är på väg att tappa medmännslighet för allt, vart finns den, har den dött ut? :(
 
Sabotage står det på informationstavlorna.
 
http://nwt.se/karlstad/article1656173.ece?service=refresh
 

Helg & ledig :)

 
Ingen sovmorgon här inte fast man är ledig. Var i stallet vid ca halv sju för morgonbestyren samt en massa mys & gos givetvis, sen hem & tvinga ut dom andra mindre 4-benta på morgonprommissen.
Förstår inte dom som inte förstår hur mycket kärlek man får av djuren (det jag förstår är att alla inte kanske gillar djur)... men, men "No problems for mee" tycker det bara är synd för man missar så mycket.
Sen fattar jag inte mina dogs att dom inte gillar tidiga mörnar, way?? haha sötnosar som är ena riktiga tröttisar :) .. dom är faktiskt så morgontrötta att fick dom så skulle dom lätt kunna ligga kvar i sängen till minst tio-halv elva på förmiddagen.
Morgonpromissen var underbar i alla fall, dock ej någon sol men otroligt varmt, litte lätt dis. (vet faktiskt inte hur varmt).
Denna helgen kommer att försvinna ganska fort då det är späckat båda dagarna, idag så ska det packas, sorteras, stuvas in i bilen för morgondagen.
Det blir premiär för mig på Karlstads loppisens första inneomhus dag för i år, det ska bi spännande & se hur det funkar & vad resultatet blir.
Sen senare i eftermiddag blir det 25 - års kalas, svärdotter fyller 25 - år så det ska firas :) Hipp hipp hurra S på din egen stora dag :)
 
Nu ska jag försöka få i mig lite frukost innan alla andra i hset vaknar & få lite gjort.

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON
      kontakta henne? superelly@live.se