Späckad dag som alla andra..

Idag har det gått i ett. Först i väg & hämta Natta gumman i skolan, sen plockade vi upp Tindra. Sen bar det av till K-H. Natta skulle på rötgen, handleder, knän & fotlederna skulle rötgas. Håller tummarna nu att det inte visar på det som dom misstänker :( .. Men innan vi han till K-H så spydde Tindra ner sig, det va spyer över hela henne stackarn. Det var bara att stanna bilen & försöka torka så mycket det gick. Tackar gud för att det finns våtservetter, & sen att vi hade med extra kläder som ombyte, efter allt torkande så bar det av till Mac Donalds innan sjukhuset, Natta han inte äta lunch i skolan så det fick bli lite latemans mat i all hast.
.
Men allt går, men det blev en hel del tvätt & stolen får skuras, & klädseln tvättas. Efter jag hade torkat & bytt på gumman så sa hon, magen vill ha mat, magen är hungrig. Men jag förklarade att vi väntar tills vi kommit till sjukhuset så skulle hon få något att äta. Köpte en Mac burgare som vi tog med oss. På sjukhuset så tog det lite mer än en timme. Men det gick ingen nöd på Tindra där inte, hon åt sin hamburgare & lekte med alla saker som fanns där, för det fanns en massa roliga saker att leka med.

Så efter sjukhuset bar det av hemmåt. Blev inte mycket kvar av den dagen innan vi var hemma, för det blev bara att ställa sig & göra middagen direkt mellan busandet med smöla :)) Middagen idag bestod utav Ala Carolas kyckling wok med alla tänkbara grönsaker, spetsad med min egen special sås, som givetvis serverades med jasmineris. Sen var momma helt slut när maten hade intagits. Sen senare på kvällen efter jag hade skjussat hem smöla, så satte jag mig & skrev lite på min bok. Är så skönt att stänga ner hjärnkontoret på allt annat & låta fingrarna spinna på.
Hittade en bild på Natta från härom dagen när hon precis hade kommit från duschen. Mitt hjärta det.

Avslutar med:

❤ ❤¸.•*""*•.¸❤
(¯`v´¯).¸.•❤ ))) ♥
En mor hör
det barnet
inte säger..♥


20/9-2011

Den här  gångna veckan har bara rusat iväg med läkarbesök, jobb, tandläkare & till att vara barnvakt. I onsdags så var Tindra hjärtat på sitt 2-års besök hos tandläkaren. Mommo skulle givetvis med :) Hon var så uppåt, hade övat i flera dagar hur stort hon skulle öppna munnen så tandläkaren kunde få se vilka fina tänder hon hade. Väl inne hos tandläkaren så förblev hjärtats mun stängd, hon totalvägrade att öppna munnen, ville inte var alls med. Stackars liten, men med lite hjälp, fast det var under protester, så lyckades tandläkaren till slut få se lite av tänderna & räkna hur många tänder det fanns, medans lite tårar kom. :( .. Men sen var det lika fort glömt när leksakslådan kom fram med dom fina ringarna som hon nu fick välja en utav. Efter en stunds letande & provande så hittade hjärtat en liten ring med en liten blå plast sten i som hon tyckte var så fin, den satt som smäck på hennes lilla söta finger.

Gumman i fundering hur en stol kan ha skor på sig :)) det är inte lätt i dom smås värld att fatta allt detta konstigt som dom upptäcker.
Sen måste jag berätta om när jag en dag skulle ut till soptunnan & slänga sopor, vi har då källsortering som många har. Det som mötte mig på soptunnan var bläääääääää, ruser bara jag tänker på det igen. Det var 1000 tals larver, utanpå tunnan, under locket, i hela soptunnan. Det är så äckligt. Jag rusade in & hämtade alla jordens bekämpningsmedel av alla slag som jag hade, även dom hemma gjorda som är effektivt mot mycket, bannanflugor, myror mm. Jag kämpade & sprayade i tre dagar med att ta död på dom här äckliga varelserna som var över allt. Lyckades nog att ta död på hälften av dom iallafall, men det var massor kvar. Så i fredags ringde jag & till dom som har hand om sophämtningen & frågade om dom kände till problemet, om det var vanligt att det blev så här, det var ju nu ändå september, inte sommar & varmt. Jovisst kände dom till det, men dom kunde inte göra något sa kvinnan jag pratade med.. grrr... Jag blev skogstokig, sa att är detta ett åtekommande problem så får ni ju ta fram något som kan hålla larverna borta, eller åtminstånde att det finns något som är effektivt som man kan köpa för att kunna ta bort dom själv. Men det visste hon inget om, svävade med svaren.. Det blev att fortsätta bombardera larverna med alla medel som kunde tänkas. Så här såg det ut :P

Så här såg det ut efter jag hade gett dom typ en tio omgångar med olika medel, men fortfarande var det massor kvar.

Vill inte ha dessa inpå husknuten.. Finns det någon som har ett TIPS på ett bra medel som kan ta dö på dessa varelser (fluglarver) snabbt när dom dyker upp? Tages det tacksamt emot.

Den bästa makeup man kan sätta på sitt ansikte, är sitt leende. Seg dag...

Lite bättre var välmående idag, baskeluskerna fick sig tydligen en liten fajt igår ändå. Hes som en kråka är jag fortfarande, men allt kan inte övervinnas på en gång. Det har varit mycket ryggläge idag med, men lite annat har jag fått gjort oxå.
Skulle b.l.a. ta min vanliga morgon promenaden med mina tigrar, men herre min je vad det blåste, märks verkligen att orkanen Katarinas vind byar har kommit hit. Grejer har flygit härs & tvärs idag ute, & party tälten hamnade på grannens gård förståss & blev till kaffeved.

Sen har jag suttit & skrivit klart mitt CV, blir nog bra det här, ska lämna in det imorgon när jag ändå ska in till K-D. Sen har jag tagit ett stort beslut idag att nu ska jag läsa till USK. Trodde aldrig att jag skulle sätta näsan i studierna igen, men det ska faktiskt bli skit kul.
12 September.. Herregud vad tiden går..

Jaha, idag är det 12 September. Jag har inte varit in & BLOGGAT sedan dagen före midsommar, ups vad tiden går fort. Skulle ju bli bättre på det här. Fattar inte vart tiden tar vägen. Men mycket har hänt dessa månader, det har varit jobbande hela sommaren, förutom en vecka på härliga kusten. Sedan har jag fått många svar på mina frågetecken, b.l.a. ringde läkarn upp mig när vi var på väg hem från kusten.. suck, svar har jag fått, ej roliga, men nu vet jag vad det beror på..

Sedan är det en hel del annat som har hänt, vilket jag kanske återkommer med lite senare. Och givetvis så kommer det en massa bild uppdateringar från olika händelser som passerat denna sommar.

Igår så var jag sängligande hela dagen, var sjuk..

Bihålsinflammation med hög feber.. Och idag när jag vaknade kändes det som jag hade svalt ett helt lass med rakblad, & kraksade som en kråka..
Så gårdagen blev 100 % ryggläge.. småstunder när jag inte sov så tittade jag på allt som visade om 11 September i USA, lider med dom drabbade. Så jag skänkte mina tankar till dom istället för att tycka synd om mig själv som låg i sängen & var sjuk, jag levde ju iallafall.

PLEASE KEEP THIS TRUCK MOVING AND SHOW OUR SUPPORT!!!
─ ─ ─ ─ ─ ─ ▄ ▌ ▐ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▌
─ ─ ─ ▄ ▄ █ █ ▌ █ ░ ♥ ░ 9/11 VICTIMS & THEIR FAMILIES ░░ ♥░ ░▐
▄ ▄ ▄ ▌ ▐ █ █ ▌ █ ░ ♥ ░ ░░ WE WILL NEVER FORGET ░░░ ░ ♥░ ░▐
█ █ █ █ █ █ █ ▌ █ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▌
▀ (@) ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ (@)(@) ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ (@) ▀ (@)
TO ALL WHO LOST LOVED ONES AND TO THE HERO'S!!!,GOD BLESS YOU ALL. ♥♥

Nu får det bli lite varmt te med lite honoung


  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON
      kontakta henne? superelly@live.se