Vintersolen gassar med -3

I förrgår så kom då vinter, med vinter menar jag snön, tråkigt med en grön jul men julen var förutom det som den skulle med nära & kära utan alltför mycket stress.. LOV IT
Nu en tur ut i vintersolen med dogsen sen stallet för lite stallmys.
 
 
 

Julklapps shopping..

Igår var det det sista som skulle inhandlas inför julen som dom sista julklapparna & lite mat, det blev inte vad det var tänkt trots en heldag i shoppträsket. 

Fick en massa dock men en hel del blev det kvar som får inhandlas till veckan, gårdagens agenda resulterade givetvis till att dagen idag har tillbringats mest sängliggande, kroppen säger sitt... suck..

Hade gärna lagt ut lite bilder på det som inhandlades i julklappsväg men vågar inte ta chansen att det ses av dem som ska få dessa.

Nu ska jag försöka ta tag i allt som ska slås in, julklappsberget växer :) 

 

 

Morgonbestyr delux..

Nu på morgonen har jag faktiskt fått en massa gjort, b.l.a. uttag av pollarna med stallbestyren som ska göras varje morgon som mockning, utfodring mm.
Har även gått på en lång morgonprommiss med dogsen, sedan har det tvättats en maskin & hängts upp på tork... har diskat & damsugit & även gjort lite nagelfix på mig själv & klockan är bara lite mer än nio... LOVE IT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON
      kontakta henne? superelly@live.se