Fortfarande vaken, suck :p

Sitter & väntar på John Blund som har uteblivit, vilket inte är så konstigt då, men sista timmen som gått tycker jag han åtminstånde kunde ha visat sig,
Ja, ja det blir väll till att göra ett stört dyk ner i bingen ändå antar jag så man får ut något av dagen som är på väg, så säger natti natti Zzzzz

Däckad :p

Idag var det ett besök till reumatalogen för Nathalie, fick ju för några veckor sedan söka oss till akuten då hon blev så dålig igen, så en remiss skickades dit direkt :(
När vi var på väg till CSK i morse så såg jag världens störtsa svarta rökmoln som var som ett berg som växte sig högre & högre upp mot himlen.
Konstaterade att det måste brinna någonstans i närheten av CSK, innan vi hann fram så hade poliserna börjat att dirigera om trafiken från sjukhuset, vi fick ta en rejäl omväg.
Tillslut var vi framme & jovisst brann det, det brann i nybygget bakom sjukhuset vid förlossning, det hade tydligen börjat brinna i isoleringen.
Efter besöket på sjukhuset så skulle jag ha besökt en god vän & lämnat av lite grejer till henne men dom hade ringt återbud, stängt av alla besök på/till sjukhuset p.g.a. branden (vi hade tydligen tur som redan hann komma in för medans vi satt i väntrummet så ringde dom från avdelningen till min tele för att avboka Nattas tid men vi var redan inregisterade så vi klarade oss) annars hade vi åkt från Molkom & Natta tagit ledigt i onödan, så vårt besök rog dom som vanligt.. så lite tur i elendet hade man :))
Det jag skulle komma till i alla fall var att när jag väl var hemma efter alla timmar i stan så var jag så slut så att jag stöp i säng, vet inte vad det är med kroppen men orkar ingenting längre :p
Sov i nästan 4 timmar så nu sitter jag här mitt i natten & shappar lite både på datorn & slö tittar på tv, klockan är snart halv ett så får väll se när dom blå inte orkar längre.
Kanske återkommer jag en sväng till sen det lär den vise se annars så dyker jag upp i morgon :))
 
 

Lunch.

Snabb lunch med bästa Nathalie, det blev amerikansk våffla med grädde & hjortronsylt på CSK, efter det så givetvis en kaloribomb :))

Sova Zzzzzz

Då var det dax att samspela med min fyrbente vän på övervåningen, tror jag samtidigt tar ett snack med kudden Zzzzz

Seg dag :p

Idag har jag gjort alleles ingenting, har varken haft ork eller lust till någonting. Verkar som gårdagens besök i staden verkade sög ur den sista orken.
Imorgon så blir det ett besök på CSK.reumatalogen för Natta gumman, önskar jag kunde ta bort skiten från henne :(
Nu ska jag fortsätta fixa naglarna, har bara gjort tummen ännu, lite manicure & förlängning det gillas, lyser ju upp lite :))
 
 
 

Besök till staden.

Nu var det exakt en månad sedan jag var in här & skrev, sorry... men har tyvärr varken orkat eller haft lust :p
Sist när jag var in så blev jag strax därefter sjukskriven då ryggen inte pallade mer, hade gått så långt att det hade blivit inflamation, så det har varit mycket sängliggande & dåligt med sömn :p
Nu i alla fall så går det sakta åt rätt håll men välldigt yppert sakta.
Strax ska jag dra iväg till stan, ska in till min vän E som har fått bakslag som heter duga, sen ska jag vidare & hämta Natta gumman för & åka till Edsvalla för lite shopping, sen blir det till att avsluta med lite inhandling för både frys & kylskåpet som står & gapar ganska tomma här hemma.
Så det är lika bra att man ger sig iväg :)

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON
      kontakta henne? superelly@live.se