:(

Känslan när insikten är jämnspelt med sanningen. 

Mina troll sessor :))

 
 

Hektisk vecka..

Det känns som om det tar aldrig slut, har varit där nere nästan varje dag i lägenhet hela denna veckan. Det har plockat & åter plockat, det finns hur mycket som helst att göra.
Idag fick vi iväg ett lass stort med grejer till stan i alla fall & det var gött som I skulle ha kvar så nu är det lite lättare att röra sig.
Sen har 2 ev köpare redan boka upp sig för stort intresse av lägenheten utan att vi har lyft lillfingret, det bådar gott :)) den ena bestämde sig nästan på plats att hon skulle ha den, men vi gjorde upp att hon får återkomma när vi är klara & den ska läggas ut till försäljning.
I morgon är det nya tag, mer ska göras så ingen rast & vila. Nu är även begravningsdatumet spikat & det känns skönt så man kan få ett avslut & börja bearbeta sorgen på ett annat plan.
Näää nu ska jag återgå till min Natta gumma för lite mys & töl innan hon kryper ner i bingen, skulle fixa hennes naglar förut men det ville sig inte alls, vi var båda ganska sletna så vi la ner det :p

Någon har gjort min kväll :))

Lilla jag fick en present förut, like, like.. jag kan inte vara så ond :)) fick ett fint hjärtformat kort & lite spa-må bra grejer som ska avnjutas med lite ljus & avslappnande musik :))

Mer naglar gjorda..

 

Då var det dax..

Fått fram kryckorna så ska nu strax stappla mig ut till bilen, får se om en klarar av att köra. Det kommer att bli tungt att gå igenom E:s saker, ens att gå in i lägenheten :(

Handikappat.. ?

Grrrr är så less på mina fötter, speciellt min vänstra, lilltån har ställt till det igen, troligtvis något ben som är brutet & en tå som är ur led :p, blir väll ett besök på CSK, men först foten i höläge.

Road 63..

Kvällsmys med farmors sessa på Road 63. 
 
 

Nagelfix..

Sugen på & fixa naglarna, skriv då en kommentar, jag bor 3 mil utanför Karlstad.
Priser:
1.. Hela lösnaglar/färgade i akryl.
2.. Hela lösnaglar/ofärgade med manicure.
3.. Förlängning med tipp i akryl eller gel med lack eller manicure,
4.. Lack på dina egna naglar.
5: nr .. Manicure på dina egna naglar.
Pris: nr.. 1 .. 150:-
Pris: nr.. 2 & 3 .. 200:-
Pris: nr.. 4 .. 125:-
Pris: nr.. 5 .. 175:-
Fixa tappad/gått av tipp eller lösnagel.. 25:- nagel/tipp.
 
 
 

Våra änglar..

Gud tar alltid dom bästa & dom finaste änglarna från oss för att dom ska kunna vaka över oss & följa våra steg.
Jag ogillar det stort, det är så orättvist & det är oftast alldeles förtidigt dom tas :(
Men våra änglar viskar till oss att vi inte ska vara ledsna över deras bortgång för dom har hamnat på en bättre plats där lugnet & harmonin finns.
Änglarna säger:
Minns oss som dom glada personer vi var & alla fina stunder vi delat ihop & inte dom hemska saken som hänt.
Vi vill att ni är glada för våran skull då Gud valde att ta oss till sitt palats framför alla andra.
Våra kroppar har lidit så mycket redan & gud erbjuder oss nu lugn & ro.
Vi är med er vart ni än går, glöm aldrig det.
 
 

Mitt i natten..

Kan inte sova vilket inte är ovanligt men det blir desto jobbigare till möran då lill skruttan vaknar (är barnvakt).T ska till ögonläkaren i morgon bitti för att få synen kollad då dom på BVC såg att hon såg sämre på ena ögat.Så mycket snoz & mys blir det för momo :))Har suttit & kikat på skruttornas önskelistor & det är mycket dom vill ha :))

Jobbnatt..

Blev till att jobba natten som var, hade sagt ifrån mig allt ett tag nu då jag inte mår så bra (ska till läkaren i morgon) & det är ju så mycket att ta in & som ska fixas :(
Märkte att knoppen var någon annanstans än där jag ville inatt, hade svårt att foxusera, tappade ord, kom inte ihåg namn mm... tur vi var två :))
Nu är jag ledig ett tag igen i alla fall & hoppas det nu förblir så någon vecka eller två. Nu ska jag strax iväg för att träffa E:s barn, vi ska gå igenom begravning mm, tungt, suck, men ett måste :(
Fattar inte att du är borta gumman, svårt för andra ta in att man har det jobbigt, jag är ju inte den som säger så mycket heller tyvärr så jag kan ingen klandra.

Hallowen..

Har tänt ett ljus ikväll för dig min vän & till alla er andra som är på andra sidan, man vänjer sig aldrig med saknaden.
 
   
 
 
 
 
 
 
 

Saknaden av dig..

Skrev en liten dikt till dig idag gumman, du ska veta att det är så jobbigt att veta att du inte är ibland oss längre, det är så svårt att fatta :( det blir till att ta en dag i taget & se vad som händer & sker.
Saknar dig så otroligt mycket bara & det gör så ont & det har bara gått ett par dagar så vet inte hur ska detta gå?
 
LOVE YOU
 
 
✿•*¨`*•✿.•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. .•*¨`*•✿
Jag vet inte hur det ska gå när jag
faller genom detta stort svart hål.
Marken under mig blir mjukare för
varje minut.
Smärtan i mitt hjärta kan ingen förstå
som du lämnade efter dig.
Men jag har ett hopp så jag kämpar
mig kvar, försöker greppa livet som
är idag, jag vet ju att vi ses så
småningom en dag.
Men saknaden den gnager den river
för att jag blev lämnad ensam kvar.
✿•*¨`*•✿.•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. .•*¨`*•✿

(dikten finns på min FB-sida)

Skriven av:

Länk: Sorg & Kärlek... Änglar visst finns dom..

Känslan av tomhet..

2 dagar har nu gått vännen sen du somnade in, tomheten är så enorm, fattar det fortfarande inte bara.
Det har varit myckets som ska göras men knoppen har haft kaos inne på hjärnkontoret så det har fått ligga lite lågt idag.
Idag var det så nära att jag ringde din mobil men struntade i det då bara tanken att jag skulle få höra din röst på mobilen fick mig att storgråta, vet inte hur det ska gå, vi var varandras bollplank, nu har jag ingen.
Jag har många vänner men vi hade det ungefär lika fast på så olika sätt så det föll sig så naturligt att vi ryckte upp varandra om den ena hade det jobbigt eller vad det nu var.
Men när jag satt där i alla fall & grät som en liten unge & försökte ta in att jag aldrig mer kommer att kunna ringa till dig & föra ett vanligt samtal så blev jag samtidigt så varm inombord & ett lugn lade sig över mig.
Jag antog att du hälsade på för känslan var så obotligt skön så det går inte att förklar, säkerligen ville du trösta/få mig att förstå att du fortfarande finns runt oss ändå, vet gumman att du gör det men trodde inte du skulle komma så fort :))
Inte nog med det, när jag skulle ner till byn idag för att hämta tösa så kom ett gäng grodor hoppandes framför mig på vägen, grodor nu, sista oktober, helt otroligt.. ? dom har ju gått i ide!!
Nu infann sig den där varma känslan igen & jag brister ut i skratt, ja, ja, jag vet att du är här sa jag högt & tydligt, samtidigt som jag tittade runt om kring mig om någon hörde, ifall dom trodde jag var tokig :))
Måste ju berätta det här om grodor så ni förstår det roliga.. det är så att min vän E hade mani på grodor, hon sparade allt som fanns att köpa från krukor/prydnadssaker/lampor/handukar/tvålkopp/badvante mm mm.. ja det var helt klart att hon älskade grodor.
Det var ju så också att hon hade många funderingar om vad som händer när man dör, efteråt mm, om man föds på nytt, om det finns ett liv efter detta, om man kan vara här, visa sig på något sätt.
Jag är ju av den sorten som tror att vi har levt mer än detta livet för varje liv präglar oss till dom vi är & som vi tar med oss in till nästa liv.
Ta t.e.x. om du har en fobi det kan ha med något från något tidigare liv att göra fast det har du ingen aning om för det ligger i det undermedvetna.
Eller du kanske någon gång vart någonstan & fått känslan att här har jag varit fast du inte har det, eller att det känns som du kommit hem men aldrig heller varit där, du kanske träffar en person som känns som om ni känt varandra hela livet.. det finns massor av exempel men det är inte sådant man tänker på.
Jag tror att det finns något mer efter döden, vad exakt vet jag inte men det jag vet är att dom hälsar på efteråt.
Men jag tror att man hamnar.. kan förklara det enkelt.. du har tre lager av något.. det nedersta lagret är nu, det andra lagret är där vi hamnar först när vi dör, sen det lagret som är högst upp är sista anhalte för att få göra en ny resa till det första lagret.
Jag sa det till E att hon skulle jobba stenhårt på att försöka göra sig sedd på ditt sätt här hos oss & det har hon verkligen gjort.
Så jag väntar på mer gumman, lite vägledning skulle vara bra. love you <3
 
 

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON
      kontakta henne? superelly@live.se