Love my dogs..

 

Inget bloggande idag..

Det var en riktigt seg dag idag :p tog mig i kragen frampå eftermiddagen i alla fall & begav mig ut med dom 4-benta på en långtur, dogsen fick jobba ordentligt medans jag njöt av turen & att se deras lyckorus att få springa & söka för fullt.
När vi väl var hemma igen så var det några som var riktigt sletna kan jag lova, en likaså matte.. men medans dogsen tog sig en välbehövd skön vila så fick matte ett trevligt besök som avnjöts med jordubbar & grädde ute i trädgården... stort "GILLA" :))
Senare på kvällen kom mamsens tös hem, det blev lite kvällsmat till tv sen kröp gumman i säng & jag blev sittande kvar & fortsatte sappa runt på tv.
 
 

Usch & fy :p

Är så less på falska människor så jag spyr snart, fega kräk är vad det är.. blir så arg, grrrrr ... Fattar bara inte varför det är så svårt att fråga/säga som det är i stället för all denna falskhet.. men men som jag alltid säger "Karma" det slår alltid tillbaka förr eller senare :))
 
 

Kalas :)

Idag har det varit barnkals, Nadja gumman fyllde ju 7 år i onsdags så idag har det firats :))
 
 
 

Läste ett intresant inlägg på FB för en stund sedan..

Inlägget jag läste var som jag hade skrivit det själv fast jag inte har sagt det högt. Vet inte om ni märkt men det finns en sorts passiv aggressivitet på nätet, t.e.x. på FB.
Där är det mycket enkelt & man kommer ut snabbt med det man vill genom att kommentera "någon" eller kritiserar "något" när den lägger ut ett inlägg.
Genom detta sätt är man smart & använder inget namn i det man skriver men alla förstår direkt vem det är riktat till, även den det är riktat till.
Personligen så tycker jag att det är ett passivt &  aggressivit, det är mycket fegt & mycket värre än när man ärligt säger det direkt till den man riktar det emot, undrar vart ärligheten mellan fyra ögon finns, har den slutat att existera?..
Det här är en slags härskarteknik eller t.o.m. mobbning... men visst, genom att göra det på det här sättet så sätter man på sig ett par änglavingar men stöter hårt till med kniven på den oskyldige utan uppsyn & låtsas att man inte menar något speciellt med det.
Samtidigt så har man ju fått sagt det man vill & sen är det mycket lätt att skylla på att det inte var något personligt utan bara generellt man ville få det sagt.
Tycker detta är ett intressant fenomen men dock otroligt fegt & fult sätt att säga sitt utan att stå för det.
Man blir ju till & undra hur många som någon gång känt sig påhoppade eller kränkta av vad någon skrivit, tror faktiskt det är en mycket högre siffra än vi någonsin kan föreställa oss.
Med detta så undrar jag bara.... vart tog respekten, toleransen & medmäskligheten till att vi tycker/är är olika vägen.
 

Suck :p

Skallebanken forsätter att ha sitt grepp & jag som ska på födelsedagskalas senare idag.. suck, suck.. det får nog bli till & bädda ner sig under täcket några timmar till & se om den kanske behagar försvinna så småningom.
 
 

Skallebank :p

Man kan må skit & ha skallebank dagen efter trots man endast druckit vatten, orättvist.. don´t like it :p
 

Lite götta & midsommarblomster..

 
 
 
 
 

Love "jordgubbar"..

Tror nog att jordgubbarna kommer att räcka hela helgen, tror dock det kommer det gå åt en hel del vispgrädde, det har redan gått några liter.
 
 

Fanny <3

 

Lugn helg :)

Mina sessor sov över här igår tills idag så jag njöt för full av deras närvaro, det blev lite jordgubbar att doppa i smält choklad som avnjöts ute, det gillades av tösera :))
 
 

Midsommar :)

 

Sessorna :))

 
 

Bra dag :)))

Idag har det varit första dagen på jag vet inte hur länge som det har känts relativt bra, jag höll fast vid den känslan hela dagen & har fått en hel del gjort (dock i min egen tackt) det blev en hel del tvättanden b.l.a. som hängdes ute givetvis.
Sen kom mina två sessor & var här några timmar & lekte för fullt, själv lade jag mig tillrätta i solstolen & njöt för fullt av deras bus & skratt :))
Lite kort har givetvis tagits under dagen med på all grönska & blomster med dess färger som gör sommaren så härligt underbar.
Men nu börjar jag bli riktigt sleten men fortfarande varm i hjärtat att denna dag kunde få kännas så underbar, än är inte dagen slut så får se kanske blir jag med på en liten fisketur på kvällskvisten som avslutning.
 
 
 

Nyheter..

Betty Boop - örhängen
Vilse - armban med namn/telefon nr.
 
Fuck fibro - armband.
 

My Angel - armband.
 
Love - Hope -Trust - Angel - armband.
 
 


Dåligt med bloggande, sorry :p

Här händer det ju tyvärr inte så mycket så bloggandet har blivit lidandes ett bra tag nu, jag är ju fortfarande sjukskriven så det blir lååååånga dagar här hemma :p
Men idag har jag i alla fall varit ut en hel del, synd bara att det har blåst så, har kommit i en svacka oxå, man hinner ju tänka alldeles för mycket när man är hemma... don´t like it :p
Kommer lägga in lite nya smycken som jag haft tid att göra nu när man är hemma :)
 
 
 

Underbar dag :))

Förutom kroppen som inte vill vara med alls, håller tummar & tår att läkaren i morgon när han ringer har ett svar så det inte behövs åka in till CSK igen & läggas in sig på kirurg avdelningen :p
Har försökt att röra på mig så mycket som jag orkat idag (fick dom ordrarna av läkaren innan jag åkte hem) varit ut ganska mycket om än korta stunder då det varit jobbig & varmt.
Älskar sommaren så det är synd nu bara att alla dom fina dagarna som är går till spillo som man inte kan njuta av som man vill... suck, suck... ja, ja, man kan inte få allt här i livet tyvärr.
Nu blir det ut med dogsen en sväng, Bella gumman hon lapar sol som bara den medans Bamse gubben gärna håller sig i skuggan, helst inne t.o.m... vad gjorde jag utan dessa underbara varelser! :))
 

Don´t like hospitale :p "Home sweet home" :)

Det är bra att dom finns givetvis men jag är en sådan att vill bara hem när jag är där, om man inte är deprimerad så förstår jag lätt att man kan bli det när man ligger inne man känner sig sjukare än man är.
Men jag kan absolut inte klaga på vänligheten på Infektionens avdelningen där jag låg i alla fallen.
Kan säga att lyckan var stor när jag äntligen fick äta efter konstant med dropp som det enda man fick.
Maten ser inte så god ut på bilden men det kan jag lova att den var, dock var det ju ingen grillad köttbit som jag längtat efter i veckor nu men detta var nära på just då :))
 

Segt :p

Vill, vill, vill hem... (för er som inte vet så har jag blivit inlagd på CSK sen ett tag) varför vill jag inte gå in på här, kanske senare, vi får se.Nu väntar jag på ronden, har hemlängtan så det skriker om det.Tänk om man fick åka hem eller i alla fall kunde få permis över helgen. Längtar så efter en rejält grillad köttbit än påsen jag är kopplad till :(
 

Morn, morn :)

Mulen dag idag, får allt hoppas att solen hittar tillbaks snart. Dom fyrbenta är utfodrade & har fått sin morgon promenad så snart ska jag försöka ta mig in i duschen.
 

Smultronställe :)

Undrar allt om en inte ska ta & packa picknickkorgen & ta sig till smultronstället för lite sol & bad, det är varmt + 25 gr i skuggan så varmare lär det garanterat bli då klockan bara är 11.50 :)
 
 

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON
      kontakta henne? superelly@live.se