Utcheckning. .

Nu har vi checkat ut, det blev en tur till "Super gott" för att inhandla lite mer gött i gött gött :))Nu sitter vi på "Bella Sardegna" & beställt mat, för mig blev det en räktallrik så klart :))

Bad & krabbfiske..

Då var vi tillbaks i stugan igen, efter dusch & lite kvällsmat i magen så ska det bli lite kortspel.Men först måste jag berätta att det blev några krabbor, ett gäng sjöstjärnor, en konstigt hårig vattenspindel som håller sig ner efter botten & några räkor.

Strömstad

Idag har vi bara varit & njutit av att vara här.Vi startade dagen med en redig frukost som bestod av allt från flingor, ägg, juice, skinka, ost, kaviar, bröd, mjölk, yoghurt mm.Sen for vi till pappas & farmors gravar & planterade & gjorde fint.Efter det tog vi en tur till Nordby köpcenter & där blev det en massa choppande :))Jag fick äntligen tag på ett nytt batteri till mobben, sen köpte jag litepå smyckedelar.När choppandet var avklarat så skrek våra magar så då blev det mat på stan.Nu ska det bli lite minigolf som sen ska avslutas med lite krabbfiske.

Midsommardagen :))

Vi anlände till kusten vid tre, vädret var kanon med strålande sol.
Vi började med att checka in & packa upp sen for vi in till stan & köpte det sista som skulle stå på midsommarbordet.
Sen tändes grillen/ugnen/spisen & vi var i full gång med allt gott i gott gott som skulle göras iordning.
Nadja gumman härjade & hade en massa bus för sig under tiden :))
Sen satte vi oss & avnjöt midsommaren till det härlig avdukade bordet & varandras sällskap i lite nätt regnsmatter på altantaket :))
Bilder kommer senare..
 

Midsommar :))

Morn, morn världen :)) kroppen är fortfarande sleten kännar jag men vad gör det om 100 år :p
Snart är bilen packat, hundar & jag duschade & utfodrade, ska bara kolla checklistan att allt/det sista är med för en härlig helg på kusten :))
Ska bli skönt att få komma iväg även om det inte blev som det var tänk från början, tänk bara att få njuta av havsluften & dess atmosfär.
Det nya kapitlet i boken fortsätter, nu önskar jag alla en riktigt fin & underbar midsommar <3
 

Lapa sol :))

Ska ge mig ut en stund för & försöka lapa lite sol, har ju inte blivit något under veckan då man tillbringat mesta tiden i sängen :p
Bikin är på, likaså brillorna, blir & se vad länge en orkar, det är 22 gr i skuggan & 31 i solen :))
 
 

Återhämtningen fortsätter :p

Tror feber är nästan borta, yehaaaaaa.. är sleten men det känns som verkligheten börjar kommer ikapp :))
Skulle behöva göra en massa som har fått stå undan sista veckan som man inte orkat göra, får se om en orkar lite sen, får väll ta det som det blir.
Nu får det bli en varm & go dusch iallafall så kropp & knopp piggas upp ännu mer :))
 

Håller tummar & tår..

Tror febern håller på att ge med sig, kanske jag inte ska hurra förränns jag har vaknat temöran men det känns faktiskt mycket bättre, i vanliga fall så brukar det bli värre ju längre dagen går så frampå kvällen så brukar en vara risig igen, så tro/hoppas kan man ju alltid få göra :))
Massagen som jag var på var som vanligt mycket välbehövlig, men det blev lite krisit en sväng mitt i behandlingen i några minuter då jag låg på rygg denna gång & fick maserad nacke.
Det kändes kan jag säga där bak i ryggen, illamåendet kom som ett brev från posten, men som tur var gav det sig efter några minuter.
Har haft ryggläge i soffan & fortsatt sprungit på toan som en dåre hela eftermiddagen/kvällen, nu först känns det lite bättre, så hädan efter "No more pocorn for me" :p
 
 
 

Massage på agendan..

Var nära att jag fick avboka massagen som jag nu har bestämt mig för att jag bara måste åka på oavsett vad kropp & knopp tycker :p
Vet att när jag väl ligger där så är det värt mödan att jag hasade mig iväg, det enda jag är orolig för är att jag har fått ont i gallan, åt lite micropop förut & det gick tydligen inte, suck, suck.
Det tog ca halvtimmen från det att jag åt dom tills det satte igång, & för varje minut från det startade/som går får jag bara ondare & ondare.
Har ssprungit på toan ett antal ggr, för en stund sedan så gjorde det så infernaliskt ont så då kom illamåendet så jag trode nu är det kört.
Jag hoppas det håller sig i det skick det är nu när jag strax ska iväg, kanske massören kan lindra det lite, annars är det nog sängen som gäller när jag kommer hem :p

Panodil är min vän just nu :p

Dax & dra sig mot bingen, febern gör sig till känna mer & mer igen :p
 

Inser...

Inser att om jag inte vill stå & stampa på samma fläck utan vill att mitt liv ska bli en magnifik historia för mig själv & dom mina/nära & kära runt omkring, då är det dax att vända blad & inse att det är bara jag som är författaren.
Så nu är det dax igen att vända blad & starta ett nytt kapitel & se till att varje dag är en ny möjlighet att skriva en ny & händelserik sida i mitt liv :))
 
 

Trädgårds blomster..

 

Härlig morgon :))

Kroppen börjar sakteligen komma tillbaka till verklighetet, dock ligger febern lite latent, stiger lite ju längre dagen lider mot sitt slut, men dock inte lika hög som tidigare.
Igår efter vi varit en stund på Nadjas kalas så åkte Natta gumman & jag hem, Fanny skulle få gå en sväng så Natta fick se hur vänstra bakbenet bettede sig då hon sparkade sig själv den dagen hon kom till sommarbetet för att hon blev så stressad av att det var 3 hästar till :p
Hon var rejält svullen men efter skritt turen så gick svullnaden ner ganska mycket, det var skönt & det såg heller inte konstigt/eller att hon hade något ont utav svullnaden.
Sen satt vi ute ett tag i trädgården då jag inte orkat vistas ute nästan något då febern har hållt i sig, det var gött & få lite frisk luft.
Natta passade på & ansa häcken, mest där grinden är, det blev gör bra, tack gumman.. love you <3 ;) det planterades några blommor i krukorna medans vi var ute med, lite färg i trädgorden lyser upp :))
 

FÖDELSEDAGS kalas... Nadja 6 år <3

Idag har det varit en speciell dag, alltså inte vilken dag som helst utan det har varit farmors sessas stora dag :))
 
 
 
 
 
 
 

Vill presentera en vän :p

Vännen heter avundsjuk, du träffar honom när det flyter på & allt går bra i ditt liv, hans bror är trevlig men snackar skit hela tiden bakom din rygg när du inte är där :p
Deras syster patetisk vill ha många delar i ditt liv så att hon själv kan leva. VARFÖR???... jo för att du representerar allt dom tillsammans inte är...så VEM är JAG?.. Jo jag är leendet som ska förstöra deras dag :))
 
 

Dusch :p

Försökte komma tillbaka till verkligheten med en god dusch, tyvärr varade det bara några min, tror iallafall att febern kanske är på väg ner lite :p

Febern har tagit fäste :(

Inte alls trevligt med feber i värmen :p ... men det är bara att vänta ut skiten. Tog mig iallafall en nypa frisk luft förut, det var lite för varmt men jag var tvungen att kika på Fanny gumman att allt var bra.
Stackarn stod på en fläck helt paralyserad, bockade som en tok, sparkade med benen & svansen gick som en propeller.
Jag gick dit, till min ve & fasa såg jag att det var hur mycket som helst med bromsar/getingar/flugor vid/på henne, stackars krake :(
Fick tvärhämta Natta snabbt så vi fick sätta på henne hennes flugtäcket, fattar bara inte varför det var så mycket kring henne & inte en enda runt dom andra 3 som hon går i hagen med?
Flugtäcket gjorde som tur var stort underverk, vi svalkade även av henne med vatten, det märktes direkt att hon stressade ner, inte lätt för dessa stackar krakar :((
Hon kom igår, kanske hon var lite stressad över det med dom nya hästarna hon nu skulle gå med & blev varm & stressig så dom drogs till henne.. ? .. det är iallafall gött att hon nu går precis här utanför, vi kan se henne hela tiden, ja det blir lättar med allt... bilder får jag lägga in när orken återkommer.
 

Ömhet är passion i vila..

Skulle behöva den största kramen som finnes just nu.
 

Svin finns det gott om :p

Tänk att magkänslan alltid har rätt, har lärt mig att gå på den till 99%.. synd bara att man är så godtrogen, eller inte, det är bättre än att vara misstänksam hela tiden iallafall.
Vänta bara, det kommer att slå tillbaka rejält & då känns det kan jag lova.
Usch för dom sista dagarna, dom har varit turbulenta på flera sätt, det är lika bra jag tar min feber & onda hals & kryper ner under täcket igen & inväntar bättre tider :p

Ogillar allt just nu..

Min kamp fortsätter med off-knappen som tyvärr ej går att stänga av :( .. Har heller inte kunnat sova mer än max 2 timmar inatt, kanske det beror på att jag låg så mycket igår, tycker inte det borde göra det när jag inte sov mer än någon timme jämfört med dom timmar jag låg i ryggläge under dagen, men, men :p
Pricken på I:et är att nu tror jag att jag håller på & få feber oxå, har även lite ont i halsen, suck, suck.
M var sjuk hela förra vecka så det är väll egentligen kanske inte konstigt när kroppen redan fajtas med en massa monster.
Ja det är bara att gilla läget & vänta & se, vill bara göra så mycket, den känslan & frustationen över att inte kunna göra det man vill blir väll större & starkare när man inte kan :p
kanske ska försöka få något i magen iallafall, igår blev det inget alls, glömde totalt bort det, var inte hungrig ens :(

TÄVLING..

TÄVLINGS DAX.
(läs infon noga på bilden så du inte missar vad som gäller)
VINNAREN dras 26 Juni.
.. LYCKA TILL ..
 
https://www.facebook.com/groups/202382933226283/
 
Vill du ha chansen så gör du så här.
in på FB-sidan C.G:s smycke design.
GILLA sidan.
GILLA bilden.
DELA bilden.
KOMMENTERA under bilden varför just du ska vinna.

 

Arg som det värsta biet :p

Nu är jag så arger så jag är som en tickande bomb, säger bara det säg inte fel ord till mig när jag vet vad som är sant & inte.
Respekt vet du inte vad det är ens, möjligt du vet vad egoism är, nop tror inte det ens, stå för vem man är kan du inte heller, inte heller stå för dom ord du säger.
Jag är inte av den sorten som ger någon nöjet att jag ska gå runt & hata, never in my life, så lätt ska det inte vara, jag gör det enkelt, tar helt sonika bort dig ur mitt liv som om du aldrig ens har varit delaktig i den.
Du blir som luft för mig, du blir som vilken människa som helst, med varken agg eller hat, endast ett stort passe :))
Vem är det som förlorar, ja inte är det jag, jag har gjort det förut, jag gör det igen om så behövs, jag klarar mig alltid, jag tvingar ingen, inte bönar jag & ber heller "never in my life".
Vill du stå för det du säger & gör så fine men nu är det över, som man bäddar får man ligga, hälla salt i såret det svider vet du.
Har aldrig träffat på en så svag/feg/konflikt rädd människa som du, säger en sak men gör något helt annat, ryggradslöst är just vad det, falst så det heter duga :p
Endel, du är en av dom.. tror att det är så enkelt att om man bara stoppar huvudet till räckligt djupt ner i sanden så blir allt som vanligt när du tittar upp till ytan igen, eller gömma dig, det är ännu bättre, eller hur?
Suck, suck, ja, ja, gilla läget.. nu har jag fått gnällt av mig lite granna.. vet iallafall vad som ska göras.
Men nu blir det fortsatt ryggläge, det är bara & bege sig in i dimman igen.. Off :p
 
 

Don´t feel better :(

Kom upp för en stund sedan & nu är jag mer off än innan jag gick i säng, för inser att det som skulle ske idag & som jag har sett fram emot så otroligt länge troligtvis inte blir av då jag mår som jag gör, suck, suck :p
Så jag drar mig mot bingen igen & drar det där täcket över kropp & knopp & tycker synd om mig själv en minut ;)

Mitt OFF knapp vill inte ge med sig :p

Snart har min hela vecka gått & jag har inte njutit av den alls som jag skulle ha velat. Är så tömd på energi så det finns inte ord :p
Igår hände det en sak som nockade mig totalt som slog till rejält förut idag. Nu blir det bingen för & dra något gammalt över sig & samtidigt be till dom åvan molnen att ge mig styrka till att bestiga berget Mont Everest :p
 

En tur i åskvädret..

0% gjort idag, off fortsätter med sitt hjärn-grepp, nu har jag iallafall blivit övertalad att ta en biltur i regn/åskvädret, vi far iväg till ÖB & spenderar lite casch så kanske en blir glader för en stund :p

Off dag :p

Usch vilken dag, tur det kommer en ny . Inget mer att skriva tyvärr, återkommer när kropp & knopp är samspelta :p
 

Lapat sol :))

21 gr i skuggan & 29 gr i solen GILLAS :)) .. har lapat lite sol men det blev attans så varmt att bara ligga där så började dra fram gräsklipparen & flytta på grejerna i trädgården för att börja klippa gräset men se där fick jag tj.
Det fanns inte en gnutta bensin kvar i tanken.. grrrrr .. åååh vad jag hatar när det inte går att se till att det finns tills nästa gång man ska ha, är det så svårt :p
Ja, ja, det blir till att köpa bensin sen när man ska ner till  byn, suck, suck :(

Nu tar jag natta Zzzzzz

Chappat hela kvällen i soffan, inte gjort ett dyfft :)) .. massagen den gjorde underverk som jag var på, inte fel att få det när man nu är ledig så kroppen kan ta åt sig massagen som den sig bör :))
Imorgon blir det mycket som ska hinnas med, lite telefonsamtal som ska ringas, fixa/boka transport & en tillfällig plats för Fanny ska ordnas.
Det har blivit lite strul med där hon ska gå över sommaren, fick reda på idag att Fanny inte kan komma dit förränns på lördag. suck, suck.. vilket nu har skapat en hel del kaos då skolan stänger på onsdag :p
Ja, ja, problem är till för att lösas, livet är inte en god räkmacka precis kan man säga :p 

Nu är man ledig hela veckan lång :))

Äntligen är man ledig, yehaaaaa :))
Det ska firas med ett stört dyk rakt ner i bingen, är så ap-trött så jag vet inte vad, ögonlocken är som två tjocka cementblock :p .. det är bara att dra igång snarkmaskinen på högsta volym :))

Seg dag :p one mor to go..

Då var det dax igen då, önskar det vore måndag morgon 07.15 istället, men väl på plats så går det av bara farten, nu är det bara till att köra på & stassa om "one more to go" sen leeeeedig :))

Saknar :(

Då var man hemma igen efter ännu en natt som är gjord, 2 har gjorts så nu återstår 1 till sen så är man långledig, tänk en hel vecka, like, like :))
Men medans jag åkte hemmåt från jobbet förut så kom saknade efter mina 3 sessor som om dom skjutit en pil rakt i hjärtat :( .. uj, uj så jag längtar efter dom, saknar dom så in i bomben :p
Dom for ju till Danmark igår på semester med 70 pers från ungarnas pappas sida.
Men skruttorna ringde faktiskt från Göteborg runt åtta tiden igår morse & dom var så uppspelta så, dom skulle ju snart få stiga på båten som skulle ta dom till Danmark, det var spännande.
Men dom var ju bara tvungna att få prata/berätta lite för mommo/fammo innan dom skulle åka iväg, detta var ett stort äventyr för dom, samtalet det värmde gott i ens hjärta det :))
Jag som är ledig hela veckan har nu inga sessor som kan komma hit & förgylla dagarna :p .. blir till att ta igen det rejält när dom kommer hem.
Ja, ja det är bara att gilla läget, nu ska det bli några mackor som ska få landa i magen sen får det bli bingen några timmar.
Så nu ni alla ni som börjar vaknar till liv önskar jag en riktigt GOD MORGON :))
 

Då var det klart :p

Ja då var kontraktet påskrivet & klart.. Nu omstassat för party några timmar innan jobb, ha det gott där ute för det ska jag ha:))

Snart redo :))

Har varit några späckade dagar. Igår var ju jag & gumman in till stan & shoppade, jag fick tag på lite men det var hjärtat som hittade mest :))
Efter stan så fick vi ringa Rådgivningen, i förrgår så hade smöla börjat få lite trängningar, men igår frampå eftermiddagen så kom det fort att det gjorde mer ont & att hon blödde när hon kissade.
Sagt & gjort, det blev en tid på Gripen & visst var det UVI, så pencelin blev det utskrivet direkt, det var bara att åka tillbaka ut till Bervik (Maxis) där det enda apoteket var öppet.
Sen for vi hemmåt för att gratta B, där blev det mycket godsaker som serverades, T hon är duktig på hon både på & baka & göra tårtor hon :))
Idag då  så har det inte gjorts så mycket då dagen igår tydligen tog den mesta av energin :p
Men om några timmar blir det storkalas, lite röj röj ska det vara :)) ..  C & P har slagit ihop sina tillställningar.. P han har fyllt 40 år & C som blev utexaminerad SSK i onsdags :)) "stort GRATTIS till er".
Tyvärr som vanligt så ska en annan sen iväg för att jobba, vad gör man när det inte fanns någon som kunde byta shift.. jo det blir ju till att masa sig iväg & göra rätt för sig :))
Det hade faktiskt varit kul att få stanna utan att behöva dra iväg tidigt, fattar inte varför en annan alltid jobbar när det är något kul.. vet :p .. det är min lott :p .. ja, ja det är bara att gilla läget, men blir nog bra av det med :))
Nu blir det snabbt ner för & slänga på lite paket som ska iväg på lådan, sen blir det hem för att finslipa den sista på sig själv.. hahaha.. hur nu det ska gå!! :))
 

Stan med hjärtat <3 :))

Nu blir det en tur till staden med Natta gumman för lite shopping, sen en tur till Fanny snoz & sen vidare hem igen för att fira B :))

Nyheter.. "Tåringar & Ringar"..

https://www.facebook.com/groups/202382933226283/
 

Var uppe med tuppen.. Sveriges "Nationaldag"..

Tugnt i kropp & knopp, hjärnan säger en sak men kroppen en annan "OGILLAS" men, men, det är bara att bita i det sura äpplet & tvinga fram det som går :p
Snart ska hjärtat väckas, hon ville ha lite sovmorgon :)) .. Om någon timme eller två så ska vi göra stan, en present ska köpas, kläder för imöra ska även det inhandlas, sen ska hjärtat ha en vårjacka & något fint inför onsdagen nästa vecka.
Nu ut med dogsen på sin andra runda så dom är trötta & välrasta för att klara sig ett gäng timmar när vi är i stan :))
Sen blir det in duschen så man vaknar till på riktigt.
 

Prinsessorna <3 (från morsdag)


Tillbaka igen..

Då var man tillbaka efter 2 dygns frånvaro igen, gillar inte dom här störtdyken, speciellt inte som den igår.. tur det kommer nya dagar som dagen idag.
Började med att åka ner till C som skulle få en fin frisyr lagd av mig innan hon ska iväg för sin stora dag.. hon tar studenten, nu C så är du strax SSK :))
Resterande av dagen har varit så bra det kan vara, solen har stått högt på himlen & värmt så himmelskt gott, lite kallt i skuggan dock då det har blåst lite, men man kan inte få allt jämt, men lapats sol har det gjorts :))
Jag avslutade eftermiddagen med en välbehövlig massage för att sen komma hem samtidigt som grillmästaren M stod vid grillen & grillade, det var mycket gott där på :))
Natta gumman hämtade jag direkt efter massagen så när vi hade ätit klart så kan jag lova att vi hade matkoma alla 3 :p
Nu ska jag snart ringa en god vän bara telen behagar ladda sig full, "vill ha en ny mobbe" min kastar jag åt fanders snart :p

Lite nattsudd :))

Då är det bara att häva sig iväg, blir nog en natt så sent att glömma, puh, det är mycket att göra :p
Sen ber jag snällt till vädergudarna att dom fortsätter med det fina vädret nu när jag är ledig f.o.m imorgon & ett par dagar framåt, please, please :))
Ha det gott där ute i natten nu, kanske vi ses, vem vet! :))

Lite armband som blev gjorda i helgen :))


One more to go :p

Då var det dax igen, nu är det sista natten som ska göra, like, like.. 5 av 5 går av stapeln, sedan blir det några dagars ledig för att sen åter igen göra helgen.
Hujeda mig, ibland känns det faktiskt som man inte gör något annat än att bara jobbar & jobbar :p .. Ja, ja, vad är en bal på slottet :))
Nu en snabb dusch sen blir det snabbt & stassa om för & ge sig iväg ut i sommar natten :))

Då var det dax för natt 3 a 5 som ska göras :))

Omstassad & klar är man så det är bara att bege sig ut i sommar natten & fajtas med min skallebank :p

Då var det 1:a Juni :p

Fiske premiär.. skruttan fick 2 st abborar :))
 
 

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON
      kontakta henne? superelly@live.se