Plock..

Nu har det plockats, diskat, gjort brunch till lill skruttan. Så nu ska hon in i duschen sen blir det lite vila. passar bra, då kan man passa på & ta en powernap själv ;))

Bingen kallar..

Tänk vad otroligt söta dom, små liven är. Så bekymmerslösa & fria. När man tittar på dom så ser man lugnet själv, en sådan inre frid skulle man jämt ha, så bekymmerslöst :)) .. 
Lugnet smittar av sig faktiskt, är det inte konstigt, man snosar & mår så himla gott. "Love it"..
Tur att man har blivit för gammal, annars så hade man kanske haft fyra knoddar till.. hahaha, nej skämt & sido, detta är livets efterrätt när man bara kan snosa & njuta :))
Nu tror jag det faktiskt får bli lite sofflägen en stund medans lillfisen slummar mätt & belåten. Kanske kan bli några minuters blundande tills det blir matdax igen.  

Fanny gumman..

 

Twilight Saga..

Har suttit & sett på den sista Twilight filmen mellan matningen på lillfisen :)) ..  herre gud så bra den var. Vill ju se mer ;( Vill ha en fortsättning nu, (det kommer väll), men vem har lust att vänta? Inte jag :p
 

Snos & gos :))

En massa snos & gos har det blivit, nu ska det matas lite medans mor får vila :))
 
 

Knoddarna..

 
 
 
 
 
 
 

Snos..

Nu ska jag iväg & få mig många dosar med snos... like, like. Ska till T så hon kan få sova lite. För knappt två timmar om dygnet är inte mycket när man har en liten som tar alla resterande timmar på dygnet.
 

Fanny gummans hemkomst :))

 
 
 
 
 
 
 

Sömn :))

Idag sov jag läääänge, eller länge & länge, det känns så för jag gick upp sent. Somnade inte ordentligt förrän runt halv ett, men sen sov jag till fyra :))
Vid halv sex hämtade jag skruttan som M hade skjussat ner för att få umgås några timmar med mamma & Nelly.
Det blev snos & mys en stund med Nelly för mig med givetvis :)) sen var det hem för att stoppa något i skruttans mage. Blev Carolas alla chili conkarne.
Sen kom min andra skrutt över så jag hade båda mina änglar här som lekte resterande av eftermiddagen.
Men nu sover skruttan gött & jag pustar ut :))


Hemma :))

3 av 3 gjorda, äntligen :)) .. nu är man ledig två hela dagar :)) .. Ska bli göttans att krypa ner i bingen brevid lillskruttan & snosa sig till sömns :)) Zzzzzz .. natti natti..

GRATTIS Therese & Välkommen hem Fanny..

Idag blev det inte många minuters sömn. För idag är det en stor dag, det är Therese gummans födelsedag.. Så ett stort GRATTIS till dig gumman, "LOVE YOU" ..
Sen har vi hämtat hem Fanny, vilket har varit en stor väntan till denna dag skulle komma för Natta gumman.
Allt gick bra med hämtning & hemfärden, det var inga problem med att lasta henne & vi märkte inte av att Fanny ens var  med i hästkärran när vi åkte.
Så det känns skönta att veta att det går bra att lasta & åka med henne :)) .. Sen var det bara att göra henne (Fanny) hemmastadd.
Efter det så var det dax att bege sig hem för att få sig några minuters sömn innan det var dax att bege sig till Therese gumman på kalas :))
Efter kalaset var det bara att åka iväg & jobba, & nu sitter jag här med P på en lite rast för att strax bege oss ut i natten igen. Så kan summera att denna dag har bara försvunnit i ett naffs.. puh, puh, gäääääsp :))
 

Natt 2 snart gjord..

Snart får en gå hem, 2:dra natten gjord av tre, one more to go. Men först blir hem endast för att vända. Vi ska iväg för &  hämta lilla Fanny. Nattas polle :))
Så nu hem snabbt & byta stass, så vila får bli en senare fråga.
 

Rast..

Gött med en lite rast & fått lite i magen. Och ovädret har faktiskt lugnat ner sig ordentligt. Så nu kan man ta resterande av natten med storm. Sleep well all <3

Välling time..

 

Åska & regn..

Vilket åskvädret det drog in, det mullrar & regnar som bara den :( en annan som ska ut på mer nattsudd snart lär få en riktigt blöt natt,, suck, suck..
Men först ska skruttan i säng, men först lite välling. Sen bingen. Sen är det bara för mig att hoppa i jobbkläderna & göra natt 2 av 3 :)) :p
 
 

1 av 3 gjorda..

Då var första natten gjord, den har varit fartfylld kan man helt klart säga. P & jag har inte varit på latsidan, det kan jag lova :p
Men det är faktiskt det som är det roligt med det jobbet att det är så varierande. Man vet aldrig från natt till natt vad som händer.
Men en enda rörig natt med mycket spring räcker gott & väl läääänge, blir det för många nätter på rad som är så, annars är man ganska nollad i skallen när man slutar.
Nu frulle, det får bli en skink macka & ett glas med kall mjölk, mumma det :)) sen bingen för & dra igång snarkmaskinen.
 
 
 

Nattsudd hela helgen,,

Då var det dax igen då att bege sig ut i natten för lite mer nattsudd med P. Lill skruttan har precis kommit i säng så nu är det bara att hoppa i jobb kläderna & starta färden mot natten :))

Utedag..

Har varit en underbar dag idag med, blev inte som igår men ganska nära. Massagen var ett behövligt göromål. Massören hade ett tag att göra, jag var alldeles groggy när jag gick därifrån, blir en vända dit efter helgen igen.
Sen väl hemma så blev det att hinka vatten så skiten i kroppen kommer ut.
Sen ut i solen för & lapa sooooool :))

Massage :))

Inte riktigt lika sommrigt & varmt ute som igår, men det duger absolut. Lite mer sol så blir det kanon. Nu ska det bli göttans med massage, behövligt sedan lång tid. Ska be om en riktigt duvning :))

Trötter..

Är ganska sleten nu, blev många timmar i stan idag. Vi var nog inte hemma förränns runt åtta snåret ikväll.
Började faktiskt ångra mig redan när vi bara hade kommit halvägs mot stan, det var ju så varmt.
Hade det inte varit för att lill knodden hade en tid på CSK så vette kuttsingen om jag hade fortsatt. Det var ju rena sommar värmen ute. Kanon väder för bad & sol.
Men, men nu var det som det var, det var bara att fortsätta till staden. På sjukhuset så vägde dom & tog ???? ett blodprov som har med gulsot att göra (kommer aldrig ihåg vad det heter).
Provet var okej men hon hade gått ner ytterligare i vikt så det blir ett besök till imorgon på eftermiddagen för vägning.
Efter CSk så for vi till djuraffären, var tvungen att köpa mat till sköldisarna, det blev pellets & mygglarver.
Sen blev det ett besök på BR för & se om jag kunde hitta något till skruttan. Det blev en jätte fin rosa vindjacka, en fin sommar shorts/linne som satt i hop till Nelly. Sen blev det en liten ring med en blå sten som gnistrade som skruttan fick på en gång.
Kan lova att hon blev så glader, matchade hennes armband som hon hade på sig :))
Sen blev det en tur till det som är det tråkigaste då, inhandling av maten, men nu är det fyllt i både frys & kyl en stund iallafall.
Tycker nu att jag är förtjänt av ryggläge en stund i soffan :))
 
 

Härlig dusch..

Nu ska det bli dusch, sen in till stan för ett besök på CSK. Får vi se vad dom säger om sonden för Nelly.
Sen blir det en massa spring i en massa affärer, det ska inhandla presenter till fyra personer, b.l.a. till lilla skruttan :))
Sen så bör både kylskåp & frys fyllas på, så inköpslistan/matlistan är lång :p

Frukost mys :))

Nu blir det lite frukostmys i soffan som pricken på moset :))

Premiär för skruttan..

Premiär inatt.. Skruttan sa mycket bestämt igår att hon ville testa att sova utan blöja, sagt & gjort efter lite diskution om att om det sker en liten olycka i sängen så gör det ingenting, att hon absolut inte behöver bli ledsen för att sådant kan hända när man börjar testa utan.
Skruttan svarade bara att jag väcker dig mommo om jag blir kissnödig :)) .. (precis som om jag inte fattar något).
Så igår kväll kröp hon ner i sängen så stolt & somnade på några minuter.
Så inatt har mommo vaknat flera ggr för att se om skruttan sov bra, lite orolig var en allt att hon skulle sova dåligt, (mest för att hon själv skulle vara orolig för om hon skulle kissa på sig), men icke sa nicke, hon sov så gott & drog timmer stockar hela natten =))
När skruttan sen slog upp sina små blå ögon nu på morgonen så var det första hon sa med ett stort leende, jag har inte kissat i sängen mommo, känn, titta :))
Och visst var det så, inte en droppe i varken trosa eller säng :)) .. Mommos tös börjar allt bli stor nu :p
 

Skruttan i lekartag..

 
 
 

Kanon dag..

Idag har det varit en riktigt sommardag. Skruttan har varit ute hela dagen. Lekt i sitt lektält med tunnel, myst & vilat :))
Själv har jag försökt att vila skallen, samt lapat en massa sol, en får ju passa på medans den behagar komma.
Men nu ska skruttan & jag iväg & hälsa på T & Nelly, det blir en massa gosande :))

2 dagar ledig :)

Natten gick bra, huvudvärken spökade lite men långt i från som det var natten innan. Och nu är man leeeedig i hela två dagar :))
Trodde jag skulle kunna dyka rakt ner i bingen när jag kom hem, men det var en liten skrutt som mötte mommo i dörren skrikande mommo, mommo & slängde sig runt halsen.
Så det blev en massa mys & snos till tecknat på tv:en istället, & det var verkligen inget fel det heller :)) like, like..
Men nu har jag faktiskt lyckats att övertala lillsmöla att följa med & vila lite, hon sprang t.o.m. före upp till sängen nu & ligger där & väntar på mig så det är bäst jag säger natti natti för en stund.

Skit dygn..

Då var det dax för mer nattsudd :( .. gårdagens, nattens & dagens timmar har inte varit roliga. Vet inte vad som hände inatt men jag fick en sådan konstig huvudvärk som jag aldrig har förut. 
Var kallsvettig, yr & mådde kyvens så in i bomben. Kom inte ur sängen förrän vi sex idag på eftermiddagen :(( .. 
Har lite kvar men inte så mycket så jag hoppas att jag klarar nattsuddet i natt för sen är jag ledig två dagar.
Men nu ska jag göra mig iordning för att åka en snabbsväng för lite snos & gos med Nelly innan jobb :))

Tindra..

 
 
 
 
 
 
 

Första besöket hos Fanny Tail :))

Vi föll pladask både Nathalie & jag för denna underbara tjej :))
 
 
 

Nelly & Tindra..

 
 
 
 
 
 
 

Tänk om man kunde dela sig..

Igår blev det inget bloggande. Det har varit ju varit en hektisk & turbulent vecka. Så igår var första dagen som det hanns med lite annant än jobb & CSK.
Natta, jag & lillsmöla var till Fanny, den nya familjemedlemen på fyra ben, har ju inte hunnit berätta det men nu har vi blivit med egen häst.
Ägaren till Barre gubben ville ha hem honom ;( saknar han som attan.. Men iallafall så var vi till Fanny, Natta skulle dola lite, samt rida mm. Lillsmöla fick även hon en liten sitttur på Fanny :)) .. (bilder lägger jag in sen).
Sen idag så var jag & lillsmöla in & hälsade på T & Nelly :)) gumman var så stolt, stora syster som hon nu är. Hon var som en sol, satt med Nelly hela tiden & ville absolut inte lämna över henne till mig eller T.
Det var bara att försöka snosa på avstånd :)) Nu är det dax snart för första natten av fem denna vecka, alltså lite nattsudd & det blir med P.

Idag 21 juli kom underverket på grabbens födelsedag :))

Idag är det Jockes födelsedag. Stort GRATTIS min son :))
 
Uppvaket i morse blev ganska absurpt. Telen ringde kvart i åtta imorse, nu var det dax, nu fanns det ingen återvändå, det var bara en tidsfråga :))
Så det var bara att huvudstupa hoppa i kläderna & sätta sig i bilen & åka till CSK-förlossningen igen. T var redan på väg från avdelningen ner dit. Sen kom det lilla miraklet.. Bilder kommer senare.
Nu varit jag varit hemma en timme ca för & göra mig redo för lite nattsudd. Tänk om dygnets timmar kunde vara mer än 24..

Hemmaaaaaaaa :))

Åh herre gud så gött & vara hemma. Ledig en dag sen blir det jobb igen. Det har varit lite sömn hela denna veckan.
Först CSK, sen iväg till jobbet, sen till CSK igen när man slutat, sen hem & slummra lite, sen tillbaka till CSK, sen iväg på jobb igen. puh, puh.. man vet att man lever :p
Det viktigaste är att allt gått bra, & att läget är under full kontroll nu.
Men nu ska det bli göttans att krypa ner i bingen för någon timmes sömn efter nattsuddet, sen blir det in till T på CSK igen.
Och inte att glömma, ska hämta lillsmöla hos paps, så det blir lite lördags mys med :)) like, like..

En natt gjord..

Då var det en natt gjord. Blir tätt med nätter ett tag nu, på 27 dagar blir det 18 jobb nätter & 9 lediga. Men det reder sig.
Var till T innan jag åkte hem. Läget såg lite bättre ut, skönt :)) .. Så kanske jag kan få lite mer sömn nu när pulsen intagit lite mer normal läge för en stund :))  
Så nu är det bara till att startar snarkmaskinen & falla i ryggläge med en mjuk landning i sängen Zzzzzz

En natt på förlossningen..

Blev inget mer bloggande igår. Har precis kommit hem med andan i halsen. Blev i ilfart in till förlossningen igår med T. (vill inte gå in på varför).
Låg & smålurade på soffan igår på eftermiddagen när telen ringde, det blev att med dimmsyn försöka få liv i kroppen i en hastighet av 340 knop. Slänga sig in i bilen & ner för att i ilfart ge sig iväg till CSK.
När man hade kontroll på läget så fick jag ringa en kolega som snällt intog min plats på jobbet så fokuset kunde stanna där vi var.. Tack B, syns ikväll.
På förlossningen gick det som på rälls med kontroller, undersökningar mm, allt gick i ilfart. Efter någon timme så blev det stränga order om endast sängläge tills dom hade det under kontroll. Så där är vi nu.
Efter ronden gjorde M & jag ett skiftbyte så jag kunde åka hem för att hinna sova lite innan det är dax att bege sig innåt stan till T igen.
Så nu ska det sova, hoppas man orkar det. Så natti natti Zzzzzz

Livet börjar återkomma..

Dom sista dagarna har varit en pers utan dess like :(( Först händerna & fötterna som värk & varit svullna som attan, fått lite medicin så nu är det lite bättre som tur är.
Men som grädden på moset kom ju givetvis migränen istället som varade i ett dygn ganska exakt. Så det är inte många knop på varken knopp eller kropp.
Men gårdagen avslutades iallafall underbart med all mina goa ungar & barnbarn, så energi förrådet fylldes på lite grann :))
Nu ska jag ut lite i friska luften & insupa lite frisk luft & njuta av solens varma strålar. (mer energi)..

Knodd energi.. Tindra <3

 
 
 
 
 
 
 

Mina Änglar..

 

Knodd enregi.. Nadja <3

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Min födelsedag 16 Juli..

Idag har det varit min dag då. Men det började inte så bra, började med migrän igår eftermiddag som höll i sig hela natten & fram till fyra - fem idag,

Var mör & sleten när jag kvicknade till något sånär. Men mina goa ungar satt så fint & väntade på att jag skulle komma ner från mitt sovande stadie för att gratta mig..

Allt var dukat & klart, jag behövde inte tänka på någonting.. Bara sätta mig & avnjuta allt det goda, sen var det paket öppning, fick en massa kosing, blommor & en Tobi wrinkel. Blir ingen mer strykning här inte :)) "Love you all my kids" .. ni är livet själv :))

 


Lat dag..

Idag har det inte hänt mycket. Har fortfarande så ont i fingrarna & fötterna :(
Knoddarna har lekt hela dagen ute, solen har värmt en hel del, men tyvärr så tog regnet över för en liten stund sedan.
Lite passande var det ändå för jag har inte fått in lillsmöla förut för sin powernap för att dom har haft så roligt. Så nu ska det bli bingen för både mig & gumman en liten stund, tänk om man kunde hänga upp fötterna i taket eller något :p

Sol, sol..

Här har det fortsats att grejats & donats. Men det har även hunnit vara ute i solen. Det är så varm & härligt, så  gött så in i bomben :))
Knoddarna har varit ute precis hela dagen, dom ville knapp gå in för att äta eller ens gå på toa. Det är så underbart & roligt att se vad kul dom har :))
Fick iallafal lillsmöla till att vila en stund mitt på dagen, efter lunchen. Då passade även jag på, så det blev lite vila i ca en timme. Det var göttans det & det behövdes sanna mina ord.
Nu middag till tjejena, blir momos/fammos alla pasta med vitlökskorv & wokade grönsaker.
Sen mer bus & mys...
 

Grejat & donat..

Fortarande den enda som är vaken i stugan. Men det har varit ganska skönt, har kunnat fixat & donat lite ifred så gott det går. Har även packat lite, samt bärt ut grejer & lådor till hallen & ställt det där, det som ska med i bilen ner till lokalen sen.
Nu ska det bli en härlig dusch så jag kvicknar till, sen lite manikyr & så ska det nya sommriga nagelacket som T var så gullig & köpte med från Ullared till mig.. (t.o.m. 2 st) ..  :))
 
 
 

Sömnlös..

Natten har varit lång, inte blund det har det blivit. Fötterna & händerna har varit svullna som bara den & värkt som bara attan :(
Lillsmöla kom igår, hon ligger & sover fortfarande som tur är, hon ska bli kvar hela helgen. Är så typiskt att det ska bli så här. Jag som skulle njuta så av ledigheten, flytta färdigt, myst & försökt att bara vara inemellan.
Säger det igen.. ja, ja, vad är en bal på slottet :(
 

Tindra gumman..

Fick några bilder i mobilen från T, det var på Tindra gumman som stolt stod & poserade i sin nya klänning & som låg i sin säng med den nya sänghimmel.
 
 

Hemma vid :))

Lala lala lalaaa... nu är man ledig, det är gött mos det :)) .. Och sola den skiiiiiiiner för fullt :)) .. Njuter i fulla drag, men tröttheten börjar göra sig påmind.
Så det blir väll till att dyka ner i bingen en stund. Kanske det blir den bästa sömnen nu när man vet att man är ledig några dagar :)) .. det spelar ingen roll, jag kan ju sova hur, var, när jag vill i flera dagar.
Lika bra & dra på sig nattmössan & säga natti natti en stund Zzzzzz
 

Åskmoln..

Molnen hoppade sig på himlen inatt.....
  
Dom försökte skingra sig på morgonen, men det verkar vara kört....
 

Nu är man ledig..

Vilken natt.. puh. Den har varit låååååång :s
Nu ska det bli gött & få åka hemmåt strax. Lite små göra kvar bara. Sen ska jag bara njuta :))

Regn sjö....

Herre min je vad det har regnat inatt. Gatorna var så fulla med vatten & det han inte rinna undan för det var som om himlen hade öppnat sig & helvetet var på väg ner.
Så jag & M var mer än dygnsura kan jag lova. Gissa om det var gött att komma hem imorse :))
Idag har jag iallafall sovit ganska okej, vaknade några ggr av att det forfarande hinkade ner regn. Just nu är det uppehåll, dom har lovat mer regn & även åska inatt, så vi får väll mer än vad vi bör inatt med antar jag :(
Ska peta i mig någon smörgås nu, för att sedan bege mig in till stan & göra natten ännu mer osäker :)) .. Sista natten sen leeeeeedig. Åh vad gött det ska bli :))
 

Uppe ännu..

Blev inte att jag åkte hem på en gång efter jobbet, blev sittande en stund efter jag slutade med lite pappers jobb, sdet är å gött att slippa ha det ikväll när man kommer. Så nu är det gjort :))
Men nu är jag hemma iallafall sedan en liten stund, känner mig faktiskt lite trött så ska gå till bingen ganska på en gång.
Det är lika bra att jag säger natti natti på en gång. Så Natti natti fölks.. Hoppas jag sen när jag vaknar märker att det var en stor varm sol som försökte smita in igenom gardinerna & tala om att det är sommar idag :)) ... (lite önsketänkande) ..

Natta är slut..

Morgondagen gryr & jag nu snart hemmåt styr :)) .. Yehaaaaaaaaa, gäsp, gäsp..
Då var ännu en natt är gjord, bara en kvar sen ledig i några dagar. Ska bli så göttans & bara vara. Hm? Kanske det inte blir så lätt att bara vara, har ju en massa som måste göras, flytten måste bli klar någon gång så allt är på plats..
Ja, ja, vad är en bal på slottet :)) det löser sig, allt blir bra inom sinom tid, eller? Neee, nu får jag allt bege sig hemmåt.

Blött :((

Attans vad det hinkar ner regn. Är dygnsur som en gammal disktrasa av allt spring in & ut ur bilen, men vad göres, allt måste göras klart.
Men nu äntligen en liten paus iallafall, hoppas bara telen behagar hålla tyst. Sen är det bara att bege sig ut i natten & blötan igen & reda ut stormen :))

Underbara ungar :))

Idag blev jag väckt av en liten underbar lillsmöla som stod & klappa mommo på kinden vid sängen.
T & lillsmöla hade kommit för att bjuda på tacos. Så nu har det varit mys & pussande & intag av en god Tacos meny :))
Tack T, det var underbart gott & guld värt, nu är man laddad med ny energi för att fixa ännu en natt med nattsudd.

Home, like, like..

Äntligen är man hemma efter en hektisk natt med övertid. Knoppen på kroppen är som en stor degklump, som om allt har gått ihop & blivit en enda stor massa..
Skulle jag ens försöka tänka ut något nu så skulle det bara fastna i den här massan & inte komma någonstans, det är verkligen tvärstop, hjärncellerna som finns dom sitter där dom sitter :))
Så här sitter jag nu & försöker varva ner lite, men strax så ska jag allt gå & landa i den där goa sängen & dra igång snarkmaskinen :))
Jag hoppas & ber att jag får sova lääääääänge idag, har ju ytterligare två nätter att jobba mig igenom.. puh, puh.
Hoppas oxå på att solen kikar fram medans jag sover, Sen så ska det tvättas en hel del innan det är dax att dra iväg på work.

Puuuuuh.........

Wow vilken början på denna natt, puh, puh.. Nu hoppas jag det blir ett lugnare tempo.
Ingen rast & ingel vila, det är bara att tuta & köra :))

Vart tog dagen vägen?

Ups, så var det dax igen för att dra sig mot staden & lite nattsudd. Dagen den försvann snabbt i ett nafs :( .. det har ju en förmåga att göra det när man jobbar & sen bara sover i stort sett :p ,
Men först ska det bli en sväng till T & lillsmöla för & kika på vad T har inhandlat i meckat Ullared igår, sen lite puss & gos med hjärtat :))

Fika & mys..


Hemma..

Äntligen är man hemma. Hör & häpna, är faktiskt lite trötter så ska faktiskt dyka ner i sängen ganska omgående. Zzzzzzz

Natta mat..

Rast, raaaaast.. Göttans ;)) .. Då har man vart till Max & fått lite natta mat i magen så man kan köra rejset resterande av natten,
Det är så varmt ute så luften står alldeles stilla, riktigt tropisk värme.
Man ska väll inte klaga, men lagom är ju bäst :)) hoppas bara värmen håller i sig & solen gör sig påmind ett bra tag framöver nu.
Nu är det bara att bege sig ut i natten igen & jobba, så jag säger natti natt and "Sleep well every one" ..

Då var det dax..

Har haft en super duper eftermiddag med dom bästa, fika ute i solen, sen lite mat i magen.
Men nu måste jag avsluta det roliga för att dra till jobbet.
Dom bästa fortsätter med att spela AlfaP :))
Men först en snabb dusch för mig, sen blir det off to work, nattsudd med ? (har faktiskt ingen aning???).

Fika..

Fejad & donat hela dagen. Så nu ut i trädgården & solen för en välbehövd fika & mys med dom bästa I, E, H, K :))


Kudden ropar..

Morn, morn... Nu har jag fått en hel del gjort, men tröttheten & sömnen ute blir.. ?? .. John Blund were are you?.. sova, sova, vad är det?... Ska ju göra fyra nätter så kanske det inte är fel med att ha vänt på dygnet ändå.
Ska testa att inta bingen nu iallafall fast JB ute blev & sätta till med ett stort Zzzz .. Kanske snarkmaskiner startar, vem vet :))
Så sleep well and godmorning every one :))

Vaken..

Fortfarande är man vaken, men man är ju van :( .. surrat runt på dator en massa, sappat på tv. Nu mer surr på dator, & lite mer jobbande.... men först en dusch.
 

Regn = slöardag..

Its regning all day..... Har inte blivit så mycket gjort idag, har intagit rygglägget mest hela dagen känns det som.
Lite små plock är det enda som har gjorts, för disken den var borta när jag kom upp & sådant gillas skarp :))
Jag som hade tänk att jag skulle ha gjort en hel del idag, men man får väll inse att en inte orkar eller har lust jämt & hela tiden. Det tråkiga är att gör en det inte själv så vet en att det alltid står där & väntar på en :s
Men nu blir blir det lite jobb framför datorn, allt ska in där & organiserar i rätt kategori, finns jobb vart jag än vänder mig :)) & samtidigt lyssnar jag på smattret av regnet utanför :))
 
 
 

Morgon..

Då är man äntligen hemma vid :)) .. det var en lång natt som gick bra, men med nästa 11 timmar i sträck utan rast, det känns.
Så nu är både knopp & kropp i strejk, likaså ögonlocken är som tunga cementblock.
Tur att bingen kallar & kudden ropar Zzzzzzzzz

Natta mat..

Då har vi vart in en snabbis för lite natta mat . Tyvärr så blev jag ännu en gång så där slöer som en kan bli när en har ätit. Det blir att ta en tur runt byggnaden här innan man sätter sig i bilen & kör nästa runda för natta.. yes, yes så får det bli..

Jobb dax..

Dax att göra sig i ordning för en extra natt med nattsudd med .. ? .. någon ny som jag ska jobba med :)) .. Men först innan det blir nattsudd så måste det hämtas lite grejer & skjussa Natta gumman till L. Kikar in lite senare.

Glass :))

Passade på att gå ut en sväng även om solen fortsätter lysa med sin frånvaro så var det göttans att sitta ute en stund & samtidigt smaska på en Magnum glass. Nu in & packa lite mer.
 
 

Middag..

Så nu har man plockat undan lite, fattar bara inte att det kan stökas till så snabbt jämt, alltid är det en massa plock, plock..
Middagen har även hunnits med att göra bland allt plockande, så nu har den precis fått landa i magen :)) .. det blev Carolas ala köttfärssås :))
 

Soffhäng..

Imorse vaknade jag upp av att jag hade somnat på soffan, hade sovit riktigt gott, vilken jag inte brukar göra om jag vaknar på soffan.
Pallrade mig upp mot sängen, där slocknade jag igen. Vaknade av någon mygg j _ _ _ l hade bitit mig på båda händerna & höll på & surra vid örat.. grrrr
Fick tag på den så den inte kunde gå mer till attack sen landade jag på kudden igen.
Så summaro summaro så har jag sovit mycket & gott inatt trotts soffhäng & attack av myggan vilket inte är så vanligt :)) men jag tackar & tar emot.

Uppe före tuppen..

Jaha, då var man uppe långt före tuppen idag då!. suck.. behöver sova mer om man ska orka ut på nattsudd inatt. Får försöka peta i mig en möra macka & lite mjölk så kanske jag kan lura knoppen att små lura lite till i bingen.

Sleten..

Är faktiskt lite sleten, blir kanske inte så sent i säng som det brukar i natt :)) .. Tidigare idag så kom äntligen Natta gumman hem, saknat min stora tös så :(
Hon har varit hos kusin vitamin i nästan 1 vecka. Barre bus har varit där i lite mer än 1 v han med.
Vi väntar på att hagarna ska bli klara så dom kan gå på grönbete igen. Så nu har hon ridit & härjat gumman, vart ner till sjön & bada med han oxå. Vill att Barre gubben ska komma hem, saknar han så in i bomben.
Imorse innan jag slutade så fick jag se ett rådjur med ett litet kid, hann faktiskt få fram telen & tog ett kort, kanske inte den bästa bilden, men en bild iallafall :))
 
 
 

Lek, bus & såpbubble orkan..

 
 

Bingen ropar..


Landade framför datorn som vanligt när jag kom hem efter att jag hade varit ut med vovsingarna & sen gett dom sin frukost.
Men nu börjar jag bli lite trötter samtidigt som magen börjar göra väsen av sig & vill ha någon föda. Får nog bli en ost fralla med ett kallt glas mjölk, "love milk" .. det blir mumma det, landar gött i magen det :)) .. Sen ska snarkmaskinen få dra igång... Zzzz

På väg hem..

Äntligen är man på väg hem. Och det har varit en bra natt som flutit på som det ska.
Så nu hem till "home sweet home" ;))

Rast..

Så, en liten rast satt fint även inatt med. Och kväll/förnatten har varit mycket lugn än så länge, inga hinder alls.
Varmt är det ute oxå, som en sommarnatt ska vara, hela 23 grader... stor GILLAS :))
Nu har maggen fått lite föda, blev en kyckling kebab som landade fint i magen.
Men nu blev jag så där dåsigt trött man kan bli efter att man har ätit så det får bli en liten sabbis promiss runt kvarteret så kroppen skakas igång igen :)) sen mer nattsudd :))

Mer nattsudd..

Då var det dax igen, bara att ge sig iväg för ännu en natt ute i natten. Trodde ett tag faktiskt att jag skulle få ringa jobbet när jag vaknade.
Vaknade med värdlens migrän, men med lite migrän-medicin & nack/huvud massage så är det nu ganska ok :)) lte mör & slö, men det ångas upp bara man kommer till jobbet. Sen ledig några dagar, ska bli göttans det, håller bara tummarna att han där uppe som styr vädret kan skicka hit lite mer sol :))
 

Tror jag nu är trötter :))

Se där ja, nu tror jag John Blund har varit här. Med lite slir & surr så känner jag mig faktiskt redo att inta rygglägge i sängen men trynet nerborrat i kudden :))
Det enda bekymmers-molnet som irrar i mitt huvud är att sooooooolen skiner ju för fullt ute :( .. varför denna tortyr?
Way? I won´t to be in the sun. Jag får skynda mig att sova, sova, sova.. Zzzzz .. sen ut i sola & sola :)) .. ja, ja, ja.. Natti natti.

Home sweet home :))

Morn, morn.. Då var man hemma, like, like... Resterande av natten flöt faktskt på som den skulle, inga större hinder som kom i vår väg än att vi fixade att parerade dom.
Konstigt nog så är jag inte så värst trötter än, borde ju vara det, har ju en natt till att göra. Så John Blund were are you? :)) .. komsikomsiiiiiiii..
Jag får väll sitta en stund & slirar runt lite på datorn så kanske ögonlocken blir tyngre snart. Det är faktiskt ganska rogivande efter att ha gjort en natt, man stänger liksom ner, hjärnan tappar fart. Nu får det bli lite slir :))
 

Max..

In en snabbis för & få lite mat i magen. Blev ett besök hos Max.. Inte så gott, men mätt blev man.
Strax blir det lite mer nattsudd med B. Håller tummarna att resterande av natten blir lite snällare än så den började :))
Slummra nu gott ni som kan, jag tar mitt till möran Zzzzz

Nattsudd med B..

Så var det dax att ge sig iväg för lite nattsudd med B. Har slitit & stressat som ett jehu för att hinna packa en massa.
Nu lite hämtning av grejer, sen leverans & sist men inte minst så är jag på G för nattsuddet :)) 
Får se om det hinns med in någon sväng mer i kväll.. Love and pease <3

moln, moln :((

Vart tog solen vägen? Visste det var för bra för & vara sant, men skönt den lilla stund den varade. Nu får det bli lite plock & lite packande istället.. Kanske solen lurar runt hörnet, hm? .. det är bara vänta & se.
 
 

Soldyrkar, like, like..

In en sväng, puh vad hett, men himlans gött. Bäst att passa på innan den försvinner... 
Man kan ju hoppas sola är här för att stanna denna gång men det är väll för mycket begärt.
Men först ett par glas lemone vatten.. slurp, slurp.. nu är det bara att ge sig ut & steka fläsk igen :))
 
 
 

Nyheter..

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lik the summer..

 

Dogsen..


Sol även idag..

Dogsen har fått sin andra morgon promenad. har även fotat dom lite när vi kom hem, samt lite annat. Nu har jag precis intagit frulle, så är mätt & belåten.
Dax att ta en glass & lite kaffe som jag inte har druckit på snart fyra år), är så sugen, måste ju testa, kanske jag tycker det är gott igen. 
Så lika bra & sätta på mig solbrillorna & ta tidningen, kaffemuggen & glassen & ge mig ut i solstolen, för här ska nu lapas sol :))
 
 
 

En vanlig sommardag..

 
 
 

Vilken dag :))

Vilken härlig sommardag det har varit idag. Massor har gjort givetvis, kört grejer så det stått härliga till. Planterat om alla blommor ute, som nu pryder fint sin plats :))
Sen kom T & lillsmöla upp & hälsade på, då blev det prat, mys & mycket bus med knoddarna. Jag skulle vattna lill häcks plantorna med vattenslangen, men ett tu tre så hade vi vatten krig.
Knoddarna sprang som vettvillingar & hade så kul medans jag jagade dom, kan lova att dom blev blöta.
Sen kom vi på att vi tar ut sköldisarna så dom kunde få gassa sig lite i solen dom med. Sagt & gjort, det var bara att skura ren sköldpadde poolen så den glänste.
Sen gjordes det iordning en liten Ö mitt i poolen, sköldisarna gillade detta skarp, & knoddarna satte sig på vakt & tittade nyfiket på vad dom gjorde.
Nu hade magarna börja kurra, så det blev att sätta på grillen, för nu skulle det grillas :))
Ja summaro summaro, trots slit & släp & en mår som en gör så har dagen varit bra. Tur det finns sånt som fyller på glädje förrådet :))
Nu ska jag försöka komma i säng lite tidigare än igår, kl: är nu 03.50.. så jag säger, natti natti & så hörs vi imorgon.
Lägger in lite bilder från dagen, dom hittas under "bilder"..
 
 
 

Knoddarna..

 

Ny vecka & nya tag..

Helgen den försvann i ett naffs. Har varit barnvakt till mina älskade knoddar hela helgen, äldsta åkte hem igår, den yngsta åkte hem idag.Sen nattsudd & flytt mitt uppe i det... pust, pust :))
Har mått lite risigt den senaste veckan, varge dag är liksom en kamp mot mig själv. Kroppen tar säkert ut sin rätt i det tempot som en har kört dom sista två veckorna.
Så denna vecka fast jag har minst lika mycket att göra så får jag nog ta en dag i taget & se & lyssna lite mer på kroppens nödrop.
Efter sista knodden åkte hem idag så har jag verkligen inte gjort ett dugg, bara suttit på rumpan framför datorn eller intagit ryggläget i soffan.
Och imorgon hoppas jag på att jag orkar sova länge, för som vanligt så är jag uppe till sent, men ändå vaknar jag jämt så tidigt.
Nu är klockan 03.40 den 3 juli. Jisses vad fort det går, snart är ju sommaren slut ;( .. don´t lke it.
Neeee, detta går inte, ska lägga in några bilder på knoddarna sen får det allt bli bingen ändå. Så jag säger.. "Sleep well were ever you are" Zzzzz
 

Nattsudd..

Nattsudd med A inatt. Vi har precis fått i oss lite göttans i magen, så nu är vi redo att ge oss ut i natten igen :))

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON