Beställningar skickade..

Har suttit sen jag skjussade hem skrutt till sin mamma med att göra iordning smycken som ska skickas. Nu ska det jobbas lite mer sen iväg för lite nattsudd.
 

Lite tålamod..

Skruttan tyckte inte det alls var något gött ute, alldeles för kallt :p, det visar - 3,5 gr, så det blev knappt en timme.
Men givetvis så fort vi kom in så kikade solen fram, men nu när vi ändå är inne igen så får det bli lite mat i magen först.
Får passa på & göra något gott medans skrutt tittar på tv, sen får vi göra ett nytt försök till & gå ut i solen. 
 

Morgon mys :))

Har haft en morgon med en hel hop mys med lill hjärtat som har sovit över, nu ska det gås ut lite i det fina höstvädret :)) 
 

NYHETER.. C.G:s smycke design..

.. Länk till choppen på FB ..
https://www.facebook.com/groups/202382933226283/
 
 
 
 
 
 

Snabeldraken & Jylpynt..

Nu lite städ, får bli att ta en fajt med snabeldraken för sen ska det julpyntas lite, julgardiner ska strykas. Ja det blir nog jul i vårt hus till slut med :))

Tindra & Nelly <3

 

Usch & fy..

Fy på mig :p .. Sista veckorna har det varit så dåligt med bloggande.. sorry, men blir så när det ena efter det andra kommer & en aldrig hinne hämta sig, suck, pust, stånk, stön  :(
Igår var jag iallafall till Natta gumman & Fanny, Natta & jag tog oss en tur in till stan & gick ut & åt & umgicks lite.
Maten var suverän, vi var så hungriga så det var härligt när det var så gott, sen var det så himla gött att få rå om & få lite egen tid  med henne, sen & få tjöta lite med.
Hon var ju hemma i helgen som var men då gick det i ett & hon hade besök & då blir det inte på samma sätt, ja det var mysigt iallafall :))
Har faktiskt varit lite aktiv ändå, om inte här inne så med firman under dessa veckor ,jag har gjort en massa smycken, ja en hel del faktiskt, kul som attan :))
Lägger in lite sen. Var tänkt att jag skulle stå på skyltrampen nu på 1 advent för jag har fått efterfrågningar på det, men vette kutsingen nu om jag mäktar med det när det blev att jag ska jobba.
Skulle ha varit ledig, men har ju varit borta så mycket så kände att det behövs nog att jag gör en insatts åt mig själv, så jag kommer att hålla den biten öppet så får vi se.

15000:- inte illa..

Idag blev jag erbjuden ett modelljobb, utan & tveka skulle jag få 15000:- minst, kan faktiskt inte annat än små le :))
Nu är det ju så att jag är en sådan som gillar att hålla i kameran själv, stå bakom den & inte framför, men dom pengarna kunde ha suttit gött, tänk bara att ha kunnat boka en resa & fått dra iväg till solen.
Ja, ja, detta lever jag länge nog på ändå.. hehehe
Nu ska jag dra ner till byn, sen vidare mot K-H, det blir en liten tur runt på skogsvägarna :))

Vaken..

Blev bara en timmes sömn inatt & den behagade komma först fram på morgon timman :(
Ja, ja vad är en bal på slottet jämfört med & inte ha den elaka migränen utan bara huvudvärk :))
Slår den inte tillbaka dom närmsta timmarna så ska jag nog lyckas ta mig till doktorn & masssören nu på förmidagen som var tänkt  =D .. Men nu blir det lite ryggläge på soffan.

Fortfarande sjuk.. OGILLAS..

Trodde det höll på att vända igår, men icke sa nicke, migränen slog till igen efter tre timmars uppehåll bara :(( Har nu haft migränen i 7 dagar med endast några timmars uppehåll. Kan säga att ibland så önskade man att en bara kunde stänga av all smärta, eller bara ta bort skallen tills all var över, imorgon blir det ett besök till doktorn så får vi se vad han kan åstakomma, sen blir det massage för & se om hon kan hjälpa till att det släpper. Hoppas bara på att migränen tillåter det imorgon. Nu ska jag åter krypa till koj så natti natti Zzzzzzz

Sjuk, sjuk :((

Usch, är fortfarande så risigt, sover dygnet runt, febern vill inte släppa, har haft en migrän liknande huvudvärk i 3 dygn, säkert hör det till influensan, men aj så elak :((
Just nu har jag har fått i mig en macka & ett glas mjölk. orkar även sitta uppe lite, även vara lite socila så länge det nu varar.
Nu blir det att inta ryggläge på soffan till någon film som går på trean. Lägger in några grejer som jag hittade på nätet förut som jag bara måste ha till sovrummet.
Det är en vit klädställning, samt en provdocka & resväskan:))
 
 
 
 

Baskelusken slog till hårt..

Min ledighet & mina planer gick ganska snappt i stöpet då den där hemska baskelusken bet sig fast rejält :(( .. det OGILLAS.
Så febern kom ju som ett brev på posten förståss, kropp & knopp blev helt utslagna, så vad har man då gjort, jo sovit & åter sovit då febern inte tillät annat.
Men nu har jag iallafall varit uppe en stund, har även fått i mig lite vätska samt lite lite föda, men nu är jag helt slut, det märks att man inte har värst så mycket med krafter :(
Så jag förmodar att inom en mycket snar stund så blir det till att åter ta sig åter till bingen för att försöka vänta ut skiten :((

Inget bloggande idag.. lugnets dag :))

Idag har det i stort sett bara varit ryggläge som intagits på soffan. Men tills imorgon hoppas jag på att det finns lite mer energi.
Tyvärr tror jag det är någon baskeluskt som har bitit sig fast för känner mig lite febrig med ont i halsen, hoppas nu på att den baskelusken inte utvecklar sig mer utan stannar på den nivån den nu är på.
Ja, ja, tur man är ledig iallafall..

Ny inkommet.. Smycke sjalar..


 


 
 
 
 

Mor, morn..

Äntligen hemma, var en riktigt jobbig natt, men nu är man ledig några dagar iallafall.
Idag ska jag bara vara, först ska sovas sen inget annat, känner att energi depåerna är så tömda som det kan bli :p
Nu ska bara snarkmaskinen sättas igång så många timmerstockar kan göras :)) Zzzzzz

Dax igen..

Tung dag, var svårt att få någon sömn alls, tankarna snurrar fortare än att jag hinner tänka :(
Men nu var det så det dax igen för mer nattsudd, är omstassad & klar för ännu en natt ute i vimlen (hade gärna legat kvar i sängen då tankarna går åt ett annat håll hela tiden) :p men, men, that´s life ;(
Kanske det är bra att bli tvingad att tänka på något annat när man ändå inte kan göra något åt det, förutom att finnas för min vän ♥
Ta hand om er, tänk på att allt kan ändras mycket fort..

Help :(((((

Har precis kommit hem från CSK, har varit där med min vän som har det mycket jobbigt & en mycket oviss & svår framtid som väntar.
Många tårar har fällts, inom mig så skriker jag på hjälp, men vart f_n finns den?.
Du & jag skulle ju ha rullstols race när vi blev gamla, men vad blir det nu??? Jag säger bara det, tänker er noga för, var rädd om varandra, uppskatta livet, uppskatta det ni har, vad lite det än må vara. För ena dagen är det bra, nästa dag fattar man ingenting :(
Tur jag vet vad jag vet, kanske det kan hjälpa en sen. Man ser verkligen villka som finns & villka som kommer med ursäkter. En sak är säker, jag älskar dig vännen ♥

Sömnlöst..

Vaken natt :( .. svår att vända rätt när man bara ha ett dygn ledig. Men nu snart så ska jag göra mig i ordning för att följa med min vän till CSK.
Måste vara stark i hennes ställe. ställa dom rätta frågorna. Sen efter det hem för lite sömn (om det går att somna alls) för att göra en natt till ute i nattssuddet :p

Sova :))

Nu är det dax för mig att krypa till bingen när ni andra går upp, känns inte fel, det tråkiga är att det blir bara ett par timmars sömn om en nu somnar förståss :p för sen ska man iväg & lämna plasma.
Tycker att en sådan enkel sak skulle var självklart för alla att göra, en dag kanske man behöver själv, vem vet?
Den som inte lämnar plasma har nog inte någon aningom egentligen vilken stor hjälp det är för varje enskild person som gör det.
Det har en stor betydelse, så ut med er & lämna plasma nu, gör dagens goda gärning :))
Nu ska jag iallafall dra igång snarkmaskinen, annars är risken stor när jag väl har satt mig till rätta i stolen & blodet tas kanske snarkmaskinen dras igång där, det vill jag inte :(
Så nu förhoppningsvis några timmar sömn efter nattsuddet, sen iväg, sen hem & inta rygglägge en sväng till :))
Hej & hå vad det går, än svänger det i tanten :))
 

Då var det dax igen..

Omstassad & klar för mer nattsudd, inatt blir det med M :)) ..

GRATTIS alla pappor, idag är det eran dag <3


Love. love :))

Snosat i massor, nu är dax att krypa tills kojs. 1 natt kvar, det är bara att starta snarkmaskinen :)) Zzzzzz

Rast :))

Bra natt än så länge & det gillas :)) .. Nu inne för lite rast för & fått lite mat i magen.
Det blev ett par äggmackorna som landade gott.
Nu lite rygg sträck, sen ut i nattskiftet igen. Slumra gott där ute Zzzzzz


Snos & mys ... lovley <3

Nu har man fått en mass mys & snoz :)) .. två av knoddarna ska sova här i natt fast jag själv snart ska dra iväg för ännu en natt ute i nattsuddet.
Så det blir till att få fortsätta på snozingen imorgon när en kommer hem. Nu ska det stassat om till lördags sviden för lite nattsudd med L :))

Kaos i skallen :(

Har inte kommit i säng ännu efter en natts jobbande, det snurrar i skallen, allt är så orättvist :(
En kompis till mig som har kämpat i ett par år nu med cellgifter, 2 benmärgstransplantioner & mycket mycket mer.
Allt såg så lovande ut, men sen för någon månad sedan visade sig proverna åter igen ej vara bra :(
Nu har hon varit iväg til Karolinska en vecka för att ta mer prover & fick det hemsa svaret att nu fanns det inget mer att göra än att göra det så lindrigt som möjligt.
Fan, fan, varför :( varför ska dom som aldrig gjort en fluga förnär straffas, varför.. vet att man aldrig får svar, vet oxå att vi inte kan påverka något, livets mening... ja, ja, men mening med vad då ????? :(
Älskar dig vännen som en syster, du är en fajter, du är en riktig vänn, vet inte hur jag ska fixa det om inte du får stanna kvar, vi skulle ju har rullstolsrace på service huset när vi blev gamla :(
Tar med mitt kaos till sängen & tårkar tårarna på kudden.
 

Klockan tickar..

Usch vad klockan går & jag har inte kommit i säng ännu. Nu en macka sen blir det bingen.. snabbt i säng för att slå på snarkmaskinen.

Morn, morn..

Precis kommit hem, fick rycka ut & jobba inatt igen, blev dåligt med den ledighet :p .. 10:de natten på 13 dagar, det ligger gott i börsen när det vankas till jul :))
Nu lite ner varvande av hjärnkontoret, sen blir det bingen så att man orkar 3 nätter till.
 

Vaken..

Lång natt utan att kunna sova, gallan spökar, Ogillas :(
Symtom.
Om man har ett gallstensanfall gör det oftast ont i attacker med stunder emellan då det gör mindre ont. Vanliga symtom är att..
det gör ont på ett skärande eller krampartat sätt under revbenen på höger sidan.
man har ont högt upp i magen vid mellangärdet och smärtan strålar ut mot ryggen och högra axeln.
det känns ömt över gallblåsan samtidigt som det gör ont.
man känner sig uppblåst och bubblig i magen samt illamående och kallsvettig.
 


Livet..

Många lämnade oss alldeles för tidigt, oftast så hann vi inte ens säga adjö. Men dom var bara här på besök, dom fanns i våra liv för att lära oss en massa, tiden var lånad.
Vi tycker att livet är orättvis, det är orättvis, men oavsett om vi förstår eller ej så så har allt en mening hur dumt & elakt det än må vara.
Men vi minns dem för dom finns i våra hjärtan & sorgen där är stor, vi bäddar in dom ömt & vårdar våra minnen kärt.
Den som säger att tiden läker alla sår vet inte vad ordet sorg är, den kommer alltid att finnas där, men med tiden så blir det lättareatt hantera den.
Men sen räcker det med att man känner igen en doft, en plats, en låt, ja minnena är många som gör sig påminda år efter år.
Livet är den hårdaste & lärorikaste skola vi någonsin kommer att gå i, det enda är att här tar vi aldrig examen, för vi kan aldrig bli full lärda.

 


Hemma :))

Morn världen, solen skiner ute, dimfrosten på gräset börjar tina bort, härligt, härligt :))
Ni kan inte ana vad gött det är att vara hemma :)) .. Nattens jobb har varit "so mutch to do" så ni kan inte ana.
Så nu är både knopp & kropp helt slut, men tro inte att jag kan sova för det, suck, suck. Är fortfarande så uppe i varv fast det känns om om jag skulle kunna somna stående, men samtidig är jag så spidad.
Hoppas nu att en får vara ledig imorgon, det enda som står på chemat är möte med chefen.
Det räcker gott & blir över, för det ska bli intresant att se vad hon har att säga.
Nu ska det bli lite frukost, kanske det lägger sig bra i magen så att en blir så där härligt mätt för då brukar sömnen kunna söka sig på :)) .. Jag testar & håller tummarna.

Mat i magen..

Nu är man hemma en sväng för lite mat i magen, sen tillbaka till lokalen fär lite mer jobb. Var till Sussis cafe en stund förut & tog en fika innan jag for hem, var ju tvungen & se det nya Cafet som öppnade igår & lyck önska, det var hur mysigt där som helst :))
 

Livet efter döden.. Änglar..

Jag är ju en av dom som tror på ett liv efter döden. Jag tror på andlighet, jag kallar dom Änglar. Jag tror på ett liv efter detta liv, jag tror på ljuset som vi kommer till när det är dax att lämna jorde livet.
För många är detta ett tabu ämne. Men jag vet vad jag vet. Jag vet vad jag har varit med om, jag vet vad jag har sett & ser.
Jag tvingar ingen att tro på vad jag vet, men jag har blivit säker i det jag vet så jag bryr mig inte vad folk tycker eller tror. Jag delar med mig bara, vill man tro, lyssna, lära så blir jag bara glad, för DOM finns runt oss hela tiden.
Jag vet vad jag har fått för gåva eller vad man ska kalla det, (egentligen tycker jag inte det är en gåva), för det är så att alla har vi det i oss bara vi låter oss se & höra & tro på oss själva & inte tro att man är konstig eller att det ALLTID måste finnas en annan förklaring.
Likaså tror jag på att alla våra liv är förbestämda likaså våra öden, att allt har en mening. För änglarna finns runt om oss för att tala om allt detta, att det är fint på andra sidan, att dom har det bra, att deras tid var kommen.
Vissa av vår änglar kan bli vilsna för dom förstod inte att det var dax då dom lämnade oss & samtidigt som vi vägrar släppa dom & accepeptera att dom inte längre finns bland oss.

Vilket gör det ännu svårare för våra änglar att gå vidare till det dom är ämnade för nu. Men vi kan hjälpa dom med att sätta oss ner & lyssna & tala om att det är okej, säga adjö, att det är dax att gå in i ljuset.
Vi måste lära & förstå att dom forfarande finns runt oss fast inte på samma sätt längre & det är det vi har svårt att ta till oss, vi tror att dom är borta för alltid, men så är det inte.
Sen kan man tycka & diskutera att livet är mycket orättvisst med alla oskyldiga som rycks bort från oss som i både olyckor, sjukdommar, krig som finns, pedofiler, mördare & mycket mera.
Jag håller med i detta, jag har varit där, jag är där fortfarande, tro mig, tro inte att jag har gått igenom livet på den enkla banan, jag har haft mycket sorg i mitt liv, likaså sjukdom, men jag valde att lyssna, jag valde att se, jag valde att tro på det jag såg & hörde mina änglar sa.
När sorgen eller smärtan blir förstor igen, när mörkret omfamnar mig så starkt att jag inte längre ser meningen med livet så ledsagar min ängel mig sakta på rätt väg till livet igen, tack vara att jag nu lyssnar & lär.

När jag äntligen fann mina ÄNGEL i mörkret som hade varit där hela tiden för att hjälpa mig, men som jag inte hade trott på eller velat se för att inte vara annorlunda, för att jag tvivlade.
Jag är glad att jag tog chansen, för hon hade alltid funnits där, hon hade kämpat så för att jag skulle lyssna, det var bara jag som envist inte förstod. Hon hade försökt på så många sätt, hon försökt pratat med mig, hon hade visat sig. Hon väntade så på att få trösta.

Nu har jag accepterat, jag har lärt mig att tro på det andliga, jag tar tacksamt emot, nu när jag har lärt mig att lyssna. Nu lenar hon & läker min själ, hon ledsagar mig med igenom allt jag ser & hör i livet, & med sina vingar omfamnar hon mig & inger mig åter hopp i det djupaste mörker, & med all sin kraft & kärlek mildrar hon min smärta i min sorg när mörkret åter börjar skymma ljuset alltför länge.

Vägen hit har varit mycket lång & snårig, jag suttit uppe många nätter genom åren & inte förstått vad som skett runt mig, ett tag funderade jag på om jag var tokig.

Änglarna kämpade så med att jag skulle lyssna så jag till slut en natt frågade rakt ut vad vill ni, eller ska ni göra mig helt galen.Efter den natten så bestämde jag mig att skriva ner allt som kom till mig, allt som änglarna sa. Jag fick det ena efter det andra beviset på att jag var inte tokig, det stämde & efter dom verktygen så lärde jag mig vad dom ville.
Finns mer att berätta men jag tror att jag stannar här nu.

Kanske jag så så småning om berättar lite mer ingående på vad jag vet, vad jag ser & hör, vilka verktyg jag använder mig av.

Kanske jag återkommer om vad jag vet om morgondagen. Vi får se.
Har du frågor eller något du vill dela med dig så gör gärna det eller fråga.
Nu vill jag tacka min ängel.. "To the ANGELl that lives with me" Tack..


Ledig dag :))

Herregud så gött & vara ledig, för snart börjar allvaret igen. Så här ska det njutas i fulla drag med det jag endast vill med så lite måsten som möjligt :))
Nu ska jag till lokalen & jobba lite, smycken ska göras, lik, like..

Helt slut :p

Äntligen hemma efter helg jobbandet, så nu ett par efter längtade dagars ledigt.
Bloggandet har fortfarande gått på sparlåga, allt annat oxå för den delen, vet inte var jag ska hitta energin, just nu går den till jobbet bara :p
Ja, ja som jag brukar säga... vad är en bal på slottet mot detta.
 

Några sanna ord <3

I belive in Angels the kind heaven sents. I am surrounded by Angels and I call them my freinds ♥
 

Skäms, men inte orkat :(

Har inte bloggat på flera dagar :( har varken orkat eller haft tid & lust. Tänk om kroppen kan bli som jag vill någon gång, det har varit en tuff månad.
Började alldeles för tidigt med jobbandet, men snäll som man är så har man ju svårt att säga nej & samtidigt var jag så utråkad så tänkte väll inte så klart :p
Ja, ja, nu är det som det är. Hoppas bara på att inga fler sprutor behövs tas iallafall, men något det blir det, det vet jag :p
Men nu ska jag strax gå & sova lite iallafal, försöka vila kropp & knopp så man inte degar ihop totalt. Har ju inte kommit i säng ännu efter nattens jobb, suck, suck.
Men nu är jag ju lite ledig, tänk, en heeeeeeeeeel dag, wow :)) .. Sen blir det jobb igen, hela helgen, men nu först ska det bli lite sömn :))

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON
      kontakta henne? superelly@live.se