Fanny gumman..

 
 
 
'
 
 

Hemma..

Säger bara det, vilken natt, puh, puh.. 11 timmar utan en brake :p .. det ena efter det andra bara ramlade på. Så nu kan jag lova att bingen är efter längtad, ska inte ta många minuter innan jag ska landa där :))

Stassa om..

Så nu är man omstassad för ännu en natt.. nattsuddet ska spenderas med K. Men först blir det till att skjussa hem lillskruttan till mammis som längat :))

Forfarande............

Dåligt med bloggande, energi nivån har slagit i o-läget ett tag nu :( beror säkerligen på att en jobbar fast en inte är kurant :p
Lite posivitet har det varit kommit in sen igår. Mammis gullonge har kommit hem, hon har en heeeeeeel veckas lov :)) .. Det ska blir göttans att få rå om henne ett tag nu utan att det jämt är så hektis med att hon ska tillbaka direkt. Sen den andra positiva är att jag har min andra lilla skrutt här så det är mys & snos på hög nivå, det gillas som alltid :))

Bloggtorka..

Inte bloggat på ett dygn ;( lusten var som bortblåst, varit ryggläge efter 2 dygns jobb istället :p
Blir till & vara hemma ett tag tills det har rättat tills sig till fullo. Imorgorgon eller idag rättare sagt för kl, är nu 05.15 på torsdag morgon, alla sover utom jag då som inte är så ovanligt, men det var inte det jag skulle säga utan att idag ska jag utanför 50 skyltarna i byn.
Jag ska besöka stora staden om kroppen tillåter det. Kylskåp & frys gapar som två stora svarta hål. När en har varit liggandes i nästan två veckor så tar det på allt.
Det är det värsta med handlingen när t.o.m. basvarorna som man inte handlar så ofta har tagit slut med, suck, suck, men det är bara att gilla läget :p
Sen ska jag fara runt som en tätt spoling till en masssa ställen på vägen hem för & hämta grejer jag köpt, blir lilla julaftonen :)
Nu får det bli lite tidig frukost :))

Hösten gjorde sig påmind ..


Sova..

Ännu en natt gjord, börjar ångra att jag körde igång med jobbandet, skulle nog ha väntat minst några dagar till :p .. ja, ja, som jag brukar säga," vad är en bal på slottet mot att jobba" :))
Det är bara det att benet känns som världen största timmerstock att släpa runt på, med lite känslo bortfall.
Men nu blir det iallafall att inta ryggläge för lite sömn & önske tänkande att man kunde hänga upp benet i högläge ända upp till taget :p
Och snarkmaskinen ska dras på i högsta volym, så ser ni något tak på någon kåk som skallrar så är det där jag bor :))
 

Hemma..

Precis kommit hem, natten fortsatte hyffsat okej, men frammåt fyra så kändes det mer än väl, alltså inte alls okej :(
Tänk om en kunde ha gjort ett halvt pass, det hade varit perfekt :)) .. men, men, så enkelt är det ju inte :p.. nu är natten gjord iallafal.
Men kan säga att nu gör det attans ont på riktigt igen :( .. det blir till & ta en riktigt insmörjning med Alo Veran för att sen dyka ner i bingen & sova ett antal timmar för & sen vakna upp & hoppas att natten inte har gjort saken värre utan att han åvan där fortsätter att gilla mig även idag :))
Men nu är dax att starta snarkmaskinen Zzzzzzz

Rast..

Har hasat mig fram som en krympling, men det har gått hyffsat ändå. Trodde faktiskt att det skulle vara mycket värre.. har ont, ont men det funkar :))
Tackar för att det är en såkallad långbil inatt man är på, för det kunde ha varit mycket värre med mycket spring i trappor mm :p
Men en får väll se till möran hur en är, då lär en väll bli varsesd på vad en har gjort.
7 timmar kvar, kanske man inte är så kaxig efter det. Men hoppet är väll det sista man ska ge upp, eller? :))

Wow..

Han där uppe kanske tycker jag har fått för ett tag nu. För kan nästan gå upprätt hela tiden, ont gör det fortfarande, men inte lika ilsket.
Kanske man inte ska hurra för snabbt men hålla tummarna ska jag göra :))
Nu iväg & skjussa natta gumman till Lillerud, ska testa köra själv för första gången på nästan två veckor (provade lite igår med).
Snos med Fanny gumman ska det bli i massor :)))))))))))
Sen iväg till jobbet, ett pass med M ska göras, löste sig inte idag så snäll som man är & tror på han där uppe att han tycker att jag har fått så det räcker så ska jag testa, längtar (kanske jag får ångra imorgon :p)

Sömnlöst..

Blev bara ett par timmars sömn inatt, eller rättare sagt imorse :p ...Hoppas nu på att han där åvan där är med mig idag & gör livet lite till det bättre under dagen med en rejäl skjuss frammåt.
Nu ska det bli lite mat i magen, lite rester som pasta & kassler sitter nog gott :))

Hostel 2..

Ligger fortfarande på soffan, har shappat på tv:en snart hela natten, tänk om man kunde sova... men, men det är bara att gilla läget.
Började iallafall att titta på en film i brist på annat, är ju inte så mycket att välja på mitt i natten, filmen hette "Hostel 2".
Fy f_n säger jag vilken film :p .. Jag har sett 1:an sen förut & kan säga att jag gillar inte sådana här råa filmer där dom i stort sett slaktar människor.
Fattar inte nöjet med att se sådant, eller varför dom ens görs. Det är ju inte konstigt att människor som gillar sådan blir avtrubbade från verkligheten.. blääää, blääää säger jag bara :p
Näää, detta går inte, blir till att försöka tvinga en till lite sömn ändå, snart gryr ju morgonen & någon Jonh Blund lär ju iallafall inte dyka upp.. Så ni får simma lugnt Zzzzzz

Radera detta dygnet..

Gahaaaaaaaa.. är så less.. 10:de dagen nu. Men tror att något hände inatt som jag vill tro faktiskt att det är till det positiva.
Låg & försökte sova när utan förvarning högra benet for rakt upp mot taket & sen kändes det som ni vet där som man gör som kallas vågen, rakt igenom benet samtidigt som det knäppte till rejält som om något släppte.
Det gjorde inte ont utan jag blev mest fundersam vad kuttsingen det var som hände.
Så medan jag försökte hitta en lågisk förklarings så for benet rakt upp igen efter ca en kvart & det knäppte till rejält även denna gång men utan den såkallade vågen i benet.
Nu blev jag lite orolig faktiskt, tänkte herre min je vad är detta!! 
Låg en stund till men vände mig sen om till den andra sidan, för tänkte att om jag ligger på det benet så kan det ju inte flyga iväg igen, & det gjorde det inget mer tack gode gud :))
Den enda förklaring jag har kunnat komma fram till är att sprutorna jag fick igår måste ha börjat hjälpa & sen att det hände något.
Kanske det var stopp eftersom nerven var ikläm & att trycket på den började släppa, att den började lösgöra sig.
Så idag har jag inte haft riktigt lika ont, eller jo det har jag men på ett annat sätt.
Har inte haft den där molande & ihärdiga smärtan längre iallafall, har även kunnat gå lite rakare vissa stunder idag.
Vill verkligen bara att det ska försvinna nu. Tänk dig att du har har tandvärk fast 100 ggr värre, en sådan där ihärdig/elak smärta som sitter i alla dygnet 24 timmar & dessutom i 10 dagar på raken.
Är inte konstigt att man blir både mör, irreterad, trött, orkeslös... ja, ja, tur det kommer en ny dag imorgon & den hoppas jag på till det bättre... "Men den vise får se" :p

Hemma..

Äntligen hemma, har ont som attan, fick dommen & två sprutor, nu får det bli bingen fast klockan bara är åtta, skallebank kom som ett brev på posten :(

Hemsk natt..

Blev till att ringa läkaren igen för detta går inte längre, har dragit på det men nu är det gjort iallafall.
Så det blir till att slänga sig iväg för ett läkarbesök. Inte vet jag hur det ska gå till men det får lösa sig. Tur man har chafför :p

Äggmacka..

Näää nu får det bli en nattmacka till CSI NY.  Håvelimpa med stekt ägg, det är inte fy skam :)) sen blir det till att försöka stappla sig till bingen & göra ett djupdyk rakt ner i bingen & starta upp snarkmaskinen.. Zzzzzzz

Trött på fölk :(

Vill inte verka tjatig men är så trött på folk som säger en sak & sen så gör dom inte som dom har sagt, ja, ja, jag vet, men ändå, ibland måste det ut bara.. grrrr
Tror dom att man tycker det är kul att jaga, inte jag iallafal. Men stoppa huvudet i sanden & hoppas på att det försvinner visar verkligen vilken mognadsnivå man är på. Sålla, sålla, det är ett måste :p

Tezzan & Flingan..

Tezzan & Flingan är två Norska skogskatter, det är två underbara tjejer som är fyra år.
Tezzan är den största, hon är svart & vit. Många tror att hon är en kille då dom ser Flingan som liten & nätt.
Flingam hon är grå & vit. Två underbara damer dom är så kärvänliga & så snälla.
 
 
 
 

Massage :))

Nu ska det bli lite massage, normalt så skulle jag säga att det var både efterlängtat & behövligt, men nu törs jag inte säga något förränns det är gjort. Kanske kommer jag att slåss för glatta livet :p

Segt..

Allt går så segt, är så less på soffhäng så jag vet inte vad, sitta vid datorn är inte kul det heller & tv ska vi inte prata på.
Jag blir inte lätt stressad men sådant här när man inte kan göra något åt det utan det är bara att vänta & vänta :p .. Nu ska jag iallafall försöka ta mig till köket & få något i magen, blir höldpunkten idag det.

Sova..

Ska försöka ta mig till bingen nu vilket inte är det lättaste. Det är ett gäng trappor som man ska forsera innan man kan landa i bingen. För att sen ligga & snurra runt där i sängen i timmar i hopp om att hitta en bra stlällninga att kunna somna i :p
Men, men, ja, ja, vad är en bal på slottet :p

Don´t like this 24 hour..

Usch, fy, bläääää.. det sista dygnet har varit skit jobbigt, så det är min ursäkt för inget bloggande dom sista 10-11 timmarna.
Ligger på soffan & hoppas på högre makter, t.e.x. han åvan där kan vara snäll & göra lite ändringar till det bättre. Så tröstar mig under tiden med att titta på en massa gamla avsnitt av Jersey shore :p

Shappat färdigt..

Då var det dax igen, bingen den kallar. Så Tv shappandet får räcka för idag, för nu ska snarkmaskinen sättas på & jag in i drömmarnas land gå :)) .. Zzzzzzzzzzzzzzzzzz

4-4 Heja Sverige :))

Det pratas inte om något annat på FB nu, så jag måste ju säga HEJA Sverige jag med fast jag inte såg matchen, bra kämpat :))
 

Knoddarna :)

 
 
 
 

Utråkad..

Är så utråkad & godissugen så jag vet inte vad :p .. Har varit godissugen ett ex antal ggr dom sista veckorna, fattar inte varför för jag äter  ju inte godis mer än några ggr om året annars.
Harnu  en förkärlek till choklad istället, men vill jag bara ha godis. Visste jag inte bättre så skulle en kunna tro att en var gravid.
Sen så ligger man här som ett kolli & inte kan ta sig någonstans, så typiskt. Tur Glamor börjar om ca en halvtimme så en får en stunds tidsfördriv igen.
Kan inte himlem öppna sig & göra ett godisregn bara just för mig??? hahahaha
 

Lite hop kok.,

Nu ska dett göras mat, det blir ett litet hopkok på lite udda saker i frysen & kylskåpet. En wokgryta med kebab kött, riven lök, lite parmesaneost & en hiskelig massa ärtor, detta serveras med jasmine ris & Carolas ala godaste sås till :))

Bingen Zzzz

Då var det dax att försöka ta sig upp till min fyrbente vän. Många trappsteg som ska tas  innan jag kan landa tryggt, puh, puh :p

Jersy shore..

Shappar på tv:en, kollar mest på Jersy Shore, vilket liv dom lever. Men vad fasiken, ska man inte leva & ha roligt medans man kan? Jo, helt klart, men göra det i tv, hm?
Jag som sällan tittar på tv har nu dessa dagar i soffan sett det mesta tror jag & tv är inte min grej, något program någon gång är ok, men dag ut & dag in, nop, dt like it :p

Trött på folk..

Så trött på folk som tror dom kan slippa undan med allt, gahaaaaaaaaaa
Att man aldrig lär sig, eller jo det gör jag men man skulle önska att en sa ifrån tidigare eller t.o.m. direkt :p
Såndana som ljuger, snärjer in sig i den ena lögnen efter den andra & till slut så vet dom inte vad dom sagt & gör bort sig så det skriker om det.
Ja, ja, "What come´s around goes around"
Idag har det inte hänt så mycket mer än jag har försökt ta mig från soffan till toan ett antal ggr. Har så jävelusiskt ont, har spritt sig till höften så när jag ska försöka gå så känns det som jag sitter fast i cement :(
Blivit till att ta en massa smärtpiller även idag som jag inte gillar men som verkligen tyvärr behövs som läkaren sa.
Så här ligger jag på soffan med laptoppen på magen & benet i högläge, & jag som skulle ha jobbat som attan denna veckan.
Säger det igen, ja. ja, vad är en bal på slottet :p .. Nu lite shapp på tv.

Det gula bandet kan göra STOR skillnad..,

Ramlade in på en sida förut Som hette "Gula hund" . Det är en kampanj för hundar som behöver utrymme för andra hundar eller människor.
Med det gula bandet kan jag visa att min hund behöver utrymme av något skäl, det kan vara tillfälligt eller permanet av någon anledning.
Det kan vara så att man har en hund som löper, en hund som är omplacerad, opererad, eller permanet orolig för andra hundar & människor, det finns många olika anledningar,
Här är det lätt att förstå om det sitter ett gult band på kopplet, lätt att lära barnen ytterligare en sak som dom lätt kan ta in.
Måste säga att detta tänk är nog det bästa & enklaste som jag har hört. Så klockrent enkelt, men så effektivt.
Så nu alla SPRID vidare. GULT band = gå INTE nära min hund, den vill inte hälsa.
 
 
 
 

Bingen..

Nu är det nog dax att krypa tills kojs. Funderar på & sätta mig & skriva lite imorgon ev om hur man tyder drömmar, har fått ganska många förfrågningar om det.
Det är mycket intressant, har man bara rätt verktyg så förstår man dess sätt att tyda dom :)) .. men det är imorgon det :)) .. nu ska snarkmaskinen dras igång, så natti natti Zzzzz

Nattmacka..

Magen kurrar lite, kanske det får bli en natt macka :)) .. är ju mycket ansträngande att äta värktabletter & hänga i soffan hela dagen :p
Hoppas det släpper snart, är som ungarna, kan inte vänta, otålig som bara den..suck, suck :(

Uttråkad :(

Nu är jag måttligt uttråkad. Passar inte mig att inte kunna göra ett skit, så jag stapplade iväg förut & plockade ur diskmaskinen åtminstånde när Natta gumman åkt & fyllde den igen, även kattlådan fick sig en omgång :))
Det var som att bestiga Mont everest ;(  .. shit vad ont det gjorde, men stönig som en är så gjorde jag det iallafall färdigt.
Sen har det fått bli fortsatt soffhäng med ena benet uppe i taket, dosan i ena handen & laptoppen på magen.
Så nu ska jag försöka ge mig på en stor rens på datorn, b.l.a. bland filmer & kort, sen ska virusprogrammet få göra resten :))

Parasiter..

Är så trött på patetiska människor, dom är som parasiter, Tyvärr bara så finns det ju inget utrotningsmedel mot dom 2 benta :p .. suck, suck,

Mys med Natta gumman..

Natta gumman är dyngförkyld, men hon är lite bättre idag än igår iallafall, så det är gött. Nu sitter vi & myser framför tv innan det är dax för henna att packa för att åka tillbaks till Lillerud :(

Vilken natt..

Har halvt legat/suttit i en fotölj inatt för & försökt få någon sömn, Detta har inte alls varit kul, för herre min je vad ont det gör. :p
Ska nu se om jag kan ta mig uppför trappen till sängen istället. För det vore askeligt skönt att kunna inta (vilket läge vet jag inte ännu) med att få lägga huvudet på kudden några timmar.

Hemma..

Då var man hemma efter turen till CSK-akuten. Tog ett gäng timmar men kom till en kanon bra läkare på kirurgen.
Det togs en massa prover, ultraljud mm. Så efter en massa turer så konstaterades vad det var.
För det blev antibiotika med sträng vila, så nu ligger jag på soffan  i ryggläde & försöker att inte röra en milimeter på kroppen då det annars gör så ont :p .. Så inatt blev det inget nattsudd.

Akuten nästa :p

Det var inget snack om saken, det blir bara att ge sig iväg huvudstupad till akuten, dom skulle informera dom under tiden. Ja, ja, vad är en bal på slottet :p

Rådgivning 1177..

Detta går inte det är bara att inse det, sitter nu i telekö med rådgivningen, måste ha ett råd :p

Natur bilder..

 
 
 
 

Fy f_n

Är så trött & less :(( .. Varför ska all skit komma till en annan? Kan det inte få vara lugnt en enda dag!
I samband med migrånen i förrgår natt så kände jag av lite i ländryggens högra del, men migränen tog ju fokus så tänkte inte så mycket mer på det då.
Men igår allt som migränen släppte så gjorde den sig påmind mer & mer. Så jag smörjde med det bästa som finns mot värk :)) "Aloe Heate Lotion"
Har du inte testat den så gör det. Rekomenderar det verkligen. Köp, tveka inte :))
Jag har testat allt från tigerbalsam till voltaren/zon, värktabletter mm & inget har hjälp som denna, & det är 100 % läkande Alo Vera gel, så inga konstigheter.
Men som sagt så började jag smörja med den ett par ggr igår. Men imorse när jag vaknade så hade jag så ont.
Har snurrat runt som en fura i sängen hela natten för att hitta rätt ställning att sova på, den högra sidan gick inte & den var helt utesluten :p
Under dagen idag har det bara blivit värre, känns som jag har kramp samtidigt som det värker i fotleden (det kommer från ländryggen).
Det var nästan så jag började fundera på om det var ischias ett tag, men det uteslöt jag ganska snabbt, för det strålar inte ut i benet, utan det sitter bara i fotleden & i ländryggen & höften.
Nu har det även spritt sig vidare fram på magen i höjd med äggstockarna typ. Blir lite orolig nu att jag har åkt på njurbäckeninflamation för tredje gången i år ;( .. suck, suck. & jag som ska på nattsudd inatt med E.
Ja, ja, får se hur det artar sig under dagen :p .. Nu fortsatt rygglägge.
 
INTRESSERAD av "Aloe Heat Lotion" hojta bara till så fixar jag en beställning.
 
 

Trötter..

Nu ska det bli bingen, det är ganska sent men samtidigt låg jag länge idag eftersom man hade jobbat natt & sen dessutom hade migrän hela dagen.
Men nu så ska det bli skönt att inta rygglägget hos min fyrbente vän. Så jag säger natti natti Zzzzzz

Är så sugen på sött..

Efterdyningar av migränen har satt in. Kroppen skriker nu efter sött. Vill ha godis & cholkad.
Herregud så sugen jag är :p .. en skulle kunna tro att en var gravid, men det tackar jag för att jag vet att jag inte är :))
 

The dogs..

 
 
 

 
 
 

Radera dagen fram till fem :p

Fy, börjar komma tillbaka till verkligheten nu. Skallebanken den exploderade tyvärr ut till migrän. Så kröp upp ur sängen först för en liten stund sedan.
Är nu ganska lak, så lite vätska & föda kanske behövs för & få igång lite av maskineriet igen.

Morn, morn världen..

Precis kommit hem, nattsuddet avklarat. Natten fortsatt hyffsat bra :)) det gillas.
Men tyvärr så gör sig skallebanken påmind nu igen ;( .. så nu ska jag bara stassat om till nattsärken & sen ska det bli sova av hoppas jag :)) Zzzzzz

Rast, rast :))

Än så länge har förnatten varit lugn, men allt kan ändras på ett ögonblick. Men jag har bestämt att natten ska fortsätta som den börjat. Alla ska sova som sig bör mitt i natten. Så inga oförutsedda händelser önskas :))
Nu har det avklaratts lite pappersarbete. Så nu ska rompen få slå sig ner sig en stund innan det är dax att utmana resterande av natten.

Stassa om..

Stress, stress, puh, puh.
Varit i lokalen & fotat en massa för att kunna lägga ut. Nu blir det att stassa om & iväg på nattsutt med en skallebank som fortfarande vill bita sig kvar ;( men väskan är laddad med motstånd :))

Till verkstaden..

Har fått skallebanken tillbaka, känner hur den kommer ifrån nacken & inatt som det ska bli nattsudd med B :p
Måste ner till byn med bilen till verkstan nu :( .. får passa på & köpa lite huvud piller som kan ge hjärnsellerna en rejäl omgång :))

-6 gr inatt :((

Inatt var det riktigt kallt ute, var upp en sväng vid tre då var det - 6 gr. brrrrrrrr .. usch, var inte alls mysigt :p
Gillar inte alls kylan, kroppen gör det defenitivt inte (eller detta växlande, varmt kallt osv som är värst).
Jag har aldrig gillat kylan, kommer aldrig att göra det heller, Men sen istället kan jag tycka att vintern är jätte fin, ljuset som blir gillar jag.
Det ska vara vitt överallt & mycket med snö :)) .. För OM det får vara vinter, riktig vinter så vill jag det ska vara vinter.
Inte hipp som happ som vi brukar ha :p .. då är det helt okej ändå :))
Men det bästa skulle vara om det var sommar året om, sol & åter sol, varmt, varmt, gillar verligen värmen. Mår så gott i både kropp & själ :))
Men vilken tur att vi inte kan bestämma över vädergudarna, tycker dock han kan gå i pension & överlämna jobbet till mig, för överallt om man missköter jobbet så får man gå.
Tycker han har misskött årstiderna i årtionden nu, kanske väderguden borde inse att någon annan ska ta över :))
Lovar att fixa så dom fyra årstider kommer tillbaka & allt blir som vi en gång hade :)) visst låter det bra, hehe

Hänt grejer..

Idag har det hänt grejer (vilket jag inte vill gå in på)  så det har blivit dåligt med blogg inlägg. Men ny dag imorgon, nya tag. Nu ska jag stassa om till nattsärken & starta snarmaskinen, så natti natti Zzzzzzz

Kall natt :(

Inatt har det varit minusgradet ute, det gillade jag inte nät jag kikatde på termometern :p .. men, men, inget annat var väll väntat egentligen, "but I don´t like it"
Nu ska det bli soffhäng med chapp med dosa & se vad tv har att ejbuda på morgonen, säkert en massa matprogram ;)

Tänk om..

Suttit & sorterat en massa leksaker, böcker mm från när ungarna var små. Hittade även lite kort på dom. Herregud så länge sedan det är. Vart tog åren vägen? :p
Tänk om man kunde vrida tillbaka klockan ett tag, få njuta av den tiden igen. Finns vissa saker jag skulle ha gjort annorlund (har inte med barnen att göra, handlar om andra saker).
Men samtidigt så är det ju som det är, vi gör våra val & misstag i livet, det är bara att köra på utan att blicka bakåt. Gjort är gjort, det viktigaste är vad man gör med nuet :))
Men ibland går tankarna & funderingarna åt håll som man inte tänkt sig att dom skulle göra mer. Som i kväll när jag satt med alla grejerna.
Det blev en nostalgi tripp på hög nivå med många minnen som kom tillbaka.
Bara av att hålla i vissa leksakerna, t.e.x. en bok. Kommer ihåg när jag läste varje kväll för ungarna, helst skulle jag skippa boken & hitta på en egen bra berättelse, eller repetera någon jag kom på kvällen innan.
Undrar var jag har lagt alla sagoböcker jag har skrivit till, vet att dom finns. Packade ner dom i en låda för en hel del år sedan.
Skulle vara riktigt kul att kunna plocka fram dom & läsa dom för knoddatna när dom kommer, föra traditionen vidare.
Får nog ta en dag & göra ett röj i källaren & gå igenom låda för låda :))
 
 

Naturbilder -Sommar..

Hittade lite sommarbilder som jag har tagit, gud vad jag längtar till sommaren.
 
 
 
 
 
 

Adam & Eva.. Sköldisarna..

Nu är det städat i sklödisarnas akvarium. Har skurat hela akvariet, kokat stenarna/tillbehören.
Är så himla götta att det nu är gjort. Nu är det bara tre akvarium, firrarnas, dock inte lika stora som tur är :))
 

Fixa naglarna..

Puh, puh..har städat & donat som en blå. Nu ner & fixa det sista med naglarna :))

Polisen skjuter oskyldiga hundar...


Har inte velat titta på avsnittet alla pratar om, dödsskjutningen av hundarna häromdagen. Men idag gjorde jag det :(( ..
Fy f_n säger jag bara, stackar hundar & stackars kille, han var ju mitt i skottlinjen med hundarna runt sig. Oavsett vad som är sant eller inte så kunde poliserna gjort på något annat sätt. Och absolut inte behövt skjuta hundarna iallafa. Vad f_n gjorde dom, ingenting ju, det var ju polisen som gjorde närmanden. Det var dom som stressade både killen & hundarna.
Kolla in länken själva om ni inte har gjort det.
 
Nyhetsmorgon 7 September.
 
 
http://www.tv4play.se/nyheter_och_debatt/nyhetsmorgon?title=hundcoachen_fredrik_ar_kritisk_till_polisens_avrattning_av_hundarna&videoid=2227310

Bad day :(

Ingen bra dag :( .. så  vi får se hur det blir med bloggandet idag. Nu ska jag försöka göra mig i ordning för att skjussa T till staden för ett viktigt möte.
Tänk om livet kunde vara enkelt en enda gång så man kunde rätta till & göra vissa meningar i livet mer rättvisst.
Ja, ja, bara gilla läget & stassa om :p

Jobbat som attan..

Usch nu behöver jag en paus, har jobbat hela dan. Men gisses vad bra det blir :))
Nu ska magen få lite föda så energin håller sig på en jämn nivå. Sen blir det att åka & hämta mer varor, & lite inredning. Sen vidare till lokalen för fixa & mixtra klart :))

Bed tim..

Kanske det är dax att dra sig till bingen nu. Det är inte så roligt med dom här nätterna när dom kommer ofta som det blir så här sent i säng, men, men, tur en har att göra.
För vad gör man när man inte kan sova, jo man är vaken :(( .. blir att en passar på att jobba förståss, för det finns ju  att göra så en inte har tråkigt iallafall. 
Upptäckte då när jag satt med varorna jag beställt att jag inte hade fått från alla leverantörer än t.e.x. :p .. gahaaaaaa, suck, suck.
Det vara bara att plocka fram papper & penna för att bocka av en efter en, sen sätta sig & maila dom, & nu hoppas jag på svar imorgon om varför det inte har kommit.. suck, suck..
Ja, ja, vad är en bal på slottet :)) .. men nu ska det bli till att sova, men först lite trimning av snarkmaskinen :)) Zzzzzz
 

Hanna Widerstedt as Louis Vulgorette..

Jag brukar inte bry mig eller ens skriva om sånt här, eller andra diskutioner eller debatter, men kände att nu ville jag göra ett undantag.
För jag måste ge Hanna jädrans mycket beröm om det verkligen ligger till som hon säger.
Hon har nog fått med sig dom flesta av svenska folket till att veta vem hon är. 
Sen vilken styrka att kunna spela så länge en roll som hon har gjort, ett helt år.
Och inte nog med det utan att orka provocera så starkt om allt varge dag, det är 365 dagar på ett år, hm?
Det är förbluffande bra gjort tycker jag, sen är det väll klart att det är enkelt att provocera. 
Det som är det svåraste är ju att orka med det, att inte ta åt sig av det som skådespeleriet drar med sig i bagaget.
Tänk bara att orka fortsätta fast dom ger sig på familjen, få ta emot dödshot, alla elaka kommentarer & inlägg på alla sajter/bloggar/fb mm mm, ja listan kan ju göras lång.
Jag är riktigt impad & det mycket oxå. Den tjejen ville visa något, undrar bara om svenska folket fattar det.
Fast Louis Vulgorette är död nu (om det stämmer) så kommer folk fortsätta hata/diskutera Om Hanna.
Många kommer fortsätta vara haters, men endel fattar nog vart Hanna ville komma med Louise, dom som inte fattar det är det inte värt att förklara för.
Läs själv, kolla in länkarna.......
 
 
 
http://widerstedtx.wordpress.com/
 
http://widerstedtx.wordpress.com/the-lv-project/
 
 
 
 
 
 

Fanny gumman <3


Äntligen är man hemma igen..

Dagen har gått i raketfart, men nu är missarna i sina nya hem, & det är härligt att veta :))
Sen har jag har träffat en gammal kompis som jag inte sett på minst 30 år, det var skitkul, fler ggr ska det bli  :))
När det var gjort så bar det vidare till Grums för & hämta en fotölj. Sen bar det då av vidare i motsatt riktning till Lillerud med gumman.
Summaro, summaro så har det nog blivit en 20 mil på ett par timmar tvärs över halva Värmland :p
Så nu ska det faktiskt bli välldans gött & slå ner rompen i soffan & gå igenom alla beställningar som gjorts, både smycketillbehör & sånt som ska göras. 

Missungarna..

Då var det dax för missungarna att få åka till sina väl utvalda nya hem. Nu ska dom bara göras iordning för att åka sin första biltur.
Hoppas den går bra, tur att dom är två :))
 

Fin höstmorgon..

En härlig dag som går till mötes, solen skiner, så givetvis blev det en långpromiss imorse.
Och givetvis så togs det lite härliga höstbilder :))
 

Filmtajm..

Nu ska det bli soffläge en stund till filmen "Last man standig" .. Handlar om någon mördare som kommer till någon håla som slutar med att han själv blir tillfånga tagen & inlåst & nästan ihjälslagen.
Så det blir till att kolla om det är något att se, sen blir det bingen. Mycket att göra imorgon med.
Missungarna ska flytta till sina hem som är ordnade. Ena hamnar här i byn, den andra 3 mil längre bort, är så underbart att dom har fått ett varsit hem som jag noga valt ut, djurvänn som man är :))
Sen ska Natta gumman tillbaka till Lillerud, så det blir ganska många mil i bilen imorgon, ja, ja, är man taxi så är man :)) .. men nu först film :))
Så natti natti med er Zzzzzz

Låtlista ikväll..

First Aid Kit - Wolf
  
 
http://www.youtube.com/watch?v=W-tYotR2oVY&feature=share
 
Sean Banan - Sean den förste Banan
 
 
http://www.youtube.com/watch?v=CPGO1utdxRw&feature=related
 
 Eric saade popular
 
 
http://www.youtube.com/watch?v=Nfx0OMM2u0A
 

Acne Killer.. PASSA PÅ.. Nu endast 149:-

Ramlade in på en sak på nätet förut som jag tror kan funka. Det var en stor nyhet från USA.
Det är för dom som har acne. En revolutionerande ansiktsmask som suger ut alla orenheter ur huden på bara på några minuter!
 
Applicera som en vanlig ansiktsmask, sen drar man av den som en vanlig ansiktsmask. Den tar bort finnar som pormaskar, orenheter & överflödigt fett.
Den tränger ner på djupet i porerna & sedan suger den bokstavligen ut orenheterna ur huden!
Den minskar även ärren i ansiktet efter acnen så huden kommer ser ännu bättre ut & få en fräsch lyster.
Den tar inte bara bort finnarna direkt, den hjälper dessutom även till att motverka att dom kommer tillbaka, eftersom Acne Killer dödar bakterierna som orsakar acne
Det allra bästa är att man kan känna sig helt lugn när man använder Acne Killer.
Andra acne medel  irritera oftast huden & medicinering av svår acne kan ge svåra biverkningar.
Medans Acne Killer består av säkra & naturliga ingredienser från örtriket.
 

 
Det allra bästa med att testa detta är att tycker man inte att det funkar så har man 100% garanti, vilket innebär att man får lämnar tillbaka det :))
 
KLICKA på länken & läs själv.
 http://luxstyle.se/5-acne-killer-84.php?ref=fb21&cpm

Blir så trött på folk :(

Moahaaaaaaa :p
Är så innerligt irriterad & trött på folk som inte kan prata klarspråk. Istället så säger dom en sak & sen slingrar sig med dess olika ursäkter & bortförklaringar som är så genomskinliga så man nästan blir till att tycka synd om dom. 
Tragiskt att dom inte har mer vett att förstå det själva.
 
 

Tur till byn..

Nu en tur till byn för & lämna lilla skryttan. T & Tindra har varit på bion. Sen hämta Natta gumman som har kommit hem från Stockholm :))
Sen ska det handlas lite gött för lite mys pys ikväll sen vidare & hämta mat till firrarna. Sen hem till hemmets lugna vrå igen :))

Skruttan mätt...

Nu har skruttan fått lite mat, & hon är nu så nöjder & belåter. Hon skrattar & ler men det är så svårt att få det på kort, får se om jag lyckas :p
 

Nelly ..

 
 

Snos & mys..

Ups, dåligt med inlägg idag. Har varit en pissdag för kropp & knopp men den blev underbar när min minsta knodd kom.
Så det har/är mycket mys & snosande :)) .. bra så en stannar upp i allt det hektiska, men hjärnan har svårt att varva ner :p .. Nu ska skruttan strax få lite mat, så jag återkommer senare :))

Visst finns änglar..

 
Änglar visst finns dom.
✿.•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. .•*¨`*•✿
Visste du att änglarna dansar för oss 
när dimman lagt sig som ett fint tunt 
duntäcke över vattnen.
Det är änglarna som har samlats till 
en jätte stor gemensam dans.
Dom dansar lätt över sjöarna & ända 
in till strand, sen smeker dom försiktigt 
gräset med sin hand.
Daggen lägger sig nu som ett blött 
täcke över mark & land.
Sen ibland några änglar sätter sig ner 
& vila på en blommas kant .
Då kan du ibland höra vinden sus som 
är från änglarnas vingar när dom så 
snällt stannar till vid våra hus.
✿.•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. .•*¨`*•✿
Så visst finns Änglar <3

Skriven av:
Sorg & Kärlek.. Änglar visst finns dom..

https://www.facebook.com/pages/Sorg-K%C3%A4rlek-%C3%84nglar-visst-finns-dom/229518478431?ref=hl


Glamor..

Bänkad i soffan för att se glamor för en gång skull :))
 

Höstbilder..

 
 

Fördelar..

Är så gött & vara ledig, tänk vilka fördelar man har då, göra precis vad man vill.. hahaha.. nu drömde jag lite, men gött är det iallafall.
Men lite "göra som jag vill kan jag i fem minuter kanske" :p
Var ju ut faktiskt på morgonen efter jag hade hämtat Natta gumman & gick, hade givetvis kameran med mig, & det blev en massa fotande i det fina höstvädret (lite bilder kommer från dagens skörd & lite till sedan tidigare).
Ska gå igenom bilderna men sen ska jag inta ryggläge en stund på soffa & sappa runt lite på tv, tycker jag är förtjänt av det idag.
Sen ska det göras änglar i massor :))

Låtlista..

U2 - With or Without you - Covered Live
by Espen Lind, Kurt Nilsen, Alejandro Fuentes and Holm
 
 
http://www.youtube.com/watch?v=rYw9E0bW9RE
 
Susan boyle dreamed a dream
 
 
http://www.youtube.com/watch?v=wnmbJzH93NU
 
Lena Meyer-Landrut - Satellite
Eurovision Song Contest 2010 Germany (offizielles Musikvideo
 
 
http://www.youtube.com/watch?v=esTVVjpTzIY
 
 
Ai Se Eu Te Pego (chipmunks chipettes) video 
 
 
 
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=5kuq42qcXUA 
 
Declan galbraith an angel
 
 
 
http://www.youtube.com/watch?v=6_AnXkKZVow
 
Lady in black - Uriah Heep 
 
 
 
http://www.youtube.com/watch?v=6jj_UeP9W48
 

Godmorgon där ute..

Då har ytterligare en ny dag börjat ta form & inte många timmars sömn blev det, max två. Men vad gör det när jag ska åka & hämta min stora tös som har studiedag idag :))
Hennens dag ska tillbingas i Stockholm med papps hos b.l.a. frisören, för att sen strosa runt bland alla affärererna.
Medans jag då åker hem & börjar jobba. Men imorgon komm hon hit till moaaaaaa :)) .. då är det mys ett dygn för att hon sen igen åker tillbaka till skolan.
Så det är lika bra att stassa om från nattsäken till något som är mer anpassande & fara iväg & hämta henne :))

Då var det dax igen då..

Bingen kallar & jag som inte är alls något trött. Tyvärr blir det lätt så när enerign kommer sent & idee´rna börjar sprudla för fullt i skallen... ja, ja, det är en ny dag imorgon :))
Men jag säger herre min je om inte detta ger utdelning inom sinom tid :)) .. tror stenhårt på det.
Det blir väll till att säga natti natti vare sig man vill eller ej... Så "have sweet dreams" sleep tight, and now I will say godnight :)) .. Zzzzzz

Ups :p

Det är hiskeligt farligt att sitta vid datorn & jobba. För det är välldigt lätt att slinka in på smyckstillbehörs sidor hela tiden.
Innan jag vet ordet av så har jag helt plötsligt gjort en stor betställning till :p .. Hm?.. men, men, gud vad mycket med fina smycken det kommer att bli :))
 
 
 

Stor kok, köttfärsgrytan klar..

Det blev lite olika varianter, det är gött att ha fullmatat i frysen med olika matlådor :))
 

Mat i magen..

Nu lite mat i magen, för det har inte blivit något ätande än idag,"it´s not good" :( men, men, så blir det när det finns massor att göra som t.e.x.  en massa jobb.
Men idag har det varit en musik dag, har nog gått igenom hela youtube hahaha :))
Men nu ska jag göra köttförsgryta på 2 kg köttfärs med massor med grönskaker som ska stekas först & sedan putras ihop i en gryta.
Blir en massa matlådor som går att variera med båpde pasta, potatis & ris. gillas, gillas..

Låtlista ..

Hade förut ett meddelande på min FB-sida Sorg & Kärlek.. Änglar visst finns dom.
Det var en kille som hette Vincent, han hade en fråga om jag inte kunde lägga upp denna fina låt som han har gjort.
Den handlade om KÄRLEK & FÖRLORAD KÄRLEK.
Jag säger bara LYSSNA, denna kille har en röst som heter duga :))
 

 
https://www.facebook.com/pages/Sorg-K%C3%A4rlek-%C3%84nglar-visst-finns-dom/229518478431
 
Tranqvillia - Goodbye
 
 
http://www.youtube.com/watch?v=0Uk652MdNFQ&list=LLVWI7D2Uf-YHxPvJzsLK3JA&feature=mh_lolz

Vilken förmiddag :((

DON`T LIKE IT.. puh, puh.. nu är det nya tag som gäller :))

Chappat....

Har slö chappande på tv, nu ska det bli gött & dyka ner i bingen. Klockan är bara 03.35, så skulle ha varit i säng för länge sedan :p .. men, men, man är ju ledig :)) .. Sleep well Zzzzz
 

Rena julaftonen..

Det var rena julaftonen idag när endel av mina beställningar kom, hann ju inte öppna dom förräns ikväll när jag kom hem  :))
Det var som för ungarna som med mig att när dom är i gottepåsen, var helt lyriskt.  Det ska bli så attans kul & få sätta igång & tillvera, för idee´rna flödar, :))
 

Mys & gos med minstingen..


Fixad naglarna ..


Nyss kommit hem..

Det tog lite tid, så har nyss kommit hem. Men nu är naglarna fixade. Även fått mig en stor dos gos & snos :))
Sen en massa jobb som hunnits med, så nu sitter jag & är en anningen slut :p
Lite bilder kommer från dagen b.la. på skruttorna & givetvis naglarna :)) nu en fin låt att lyssna till med Laila under tiden.
 
 
http://www.youtube.com/watch?v=1EodyrLzhR4&feature=share

Då var det dax :))

Nu ska naglarna fixas, gött med en liten brake från allt. Annars jobb, jobb.. saker händer & tar form :))

Inget bloggande, men en massa jobbande :))

Har redan nu på morgonen fram tills nu jobbat 6 timmar med en massa kommande nyheter.
Men nu ska det bli en liten brake iallafall, tycker jag är förtjänt av det. Jag hoppas ni har & kommer att ha lite översee´nde med att bloggandet nu blir lite lidande.
För att i ena stunden är det som vanlig med bloggande för att sedan nästa dag så är det stendött.

Passa på..

 
KLICKA på länken nedanför 
C:G:s smycke design.
 
https://www.facebook.com/groups/202382933226283/?ref=ts&fref=ts
 

Mina skruttor :))

 
 
 

Dax att nanna kudden..

Lika bra att kasta in handuken, för en ny dag börjar gry fram. Så några timmars sömn kan vara bra att ha när mer jobb vankas hela morgondagen.
Längtar så otroligt efter mina skruttor bara, har ju fyra stycken... like, like :))
Vill ha, behöver en hel hop med gos & mys & deras härliga energi, men vet inte hur jag ska hinna få det. Hm?
En är typ 6 mil enkel resa bort :p .. dom resterande 3 är mycket närmre. Det blir till att lösa det i drömmarnas värld... ja. ja vad är en bal på slottet :))
Oj, höll på att glömma, ska fixa naglarna imorgon, jag som har väntat, ska bli så gött, då blir det klös i tanten :)) 
Tänk om man kunde stanna klockan ibland.
Nu lite bilder sen ska snarkmaskinen sättas på Zzzzzz
 
 

Passa på.. ha det käraste med dig jämt..

Personligt halsband med en, två, tre.... namnbrickor.
Välj antingen med.

Du väljer vilka namn du villa ha på brickorna. 
Vill du ha fler brickor blir det 35:- extra per bricka.

PRIS: 250:-

OBS: (förskottsbetalning då jag måste beställa vid varje enskild beställning).
Du kan göra din beställning här eller gå in på C.G:s smycke design genom att klicka på länken nedanför.
 
Här nedanför bilden KLICKAR du på länken för att komma till C.G:s smycke design.
 
 

Jobb, jobb..

Har jobbat hela dagen så har inte hunnit med att blogga, sorry my blogg freinds ;(
Lite uppdateringar & nyheter kommer strax.

Jobbat hemma..

Det blev lite mer jobb när jag kom hem, så har inte kommit i säng ännu :p .. Var tvungen att få iväg lite fakturor & bställa förbetalda varor.
Måste berätta, fick lite roligt matrial med posten igår som jag ska jobba med senare idag :)) hur kul som helst ska det bli.
Men nu ska det bli bingen, att nanna kudden är gott. Zzzzzzz

NYHETER..


Fika rast..

Precis slängt lite föda i magen: Det är inte värt att vänta för länge när man inte vet om telen kommer att göra väsen av sig snart, (vilket är troligt).
Det har varit ganska mycket att göra som vanligt, lugnet före stormen som man säger. Man försöker vara ett steg före, går det så gärna två.
För man kan snabb falla tillbaka fyra steg bara på någon sekund & då blir det kaos kan jag lova :p
Nu ett snabbt toabesök, sen blir det ut i natten för & göra resten & mer där till :p
Vill, vill vara ledig några dagar nu, please se till att alla får vara friska & att telen är tyst imorgon :))

Dax.. natt 6 av 8 ..

Nu är man omstassad för ännu en natt, blir natt 6 av 8. Nu hoppas jag efter denna natt att det blir några dagars ledigt, men det har jag trott ioförsig sedan i fredags :p
Blir inte mycket till liv mer än att sova & jobba annars..
 

Home, sweet home :))

Herregud så trött jag är, nu ska det bli bingen. Zzzzzzzzz

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON
      kontakta henne? superelly@live.se