Färgat hår, sovit, massage :))

Direkt efter jobbet imorse så åkte jag till T som tog utväxten på mig, det var så gött att det äntligen blev gjort efter flera månaders förskjutande.
Passade även på att skjussa Tindra gumman till dagis när jag ändå var där, men först blev det en massa pussande & snosande med båda skruttorna.
Sen efter färgning så var det till att bege sig huvudstupa hem för att ge sig ut på en tur med dogsen för & sen stupa rakt ner i sängen för några timmars sömn, sen iväg för massae, massage, massage :)) attans så gött det var,.
Nu rygglägge en stund på soffan till Sofias änglar.

Natta & Fanny <3


Slappar dag..

Det har inte gått i många knop idag, har fått så infernaliskt ont i vänster sida bak, runt höft till ländrygg & ner till svanskotan :p
Åh jag som ska jobba, hoppas på att natten blir lite lugnare än sist (i måndags), men tackar gud för "Aloe heat lotion" utan den vet jag inte vad jag gjort, den är bara ett måste, den är outombärligt, funkar till allt :))
Nu får det bli lite mat sen får det blir lite ryggläge innan natten ska intas.

Förbannad..

Tänk att det finns så många egoistiska människor som bara gör saker för egen vinnings skull.
När dom har förbrukat den så kallade vänskapen, när dom tycker att dom fått det dom vill ha så dumpar dom en vän som det vore avfall.
Men som jag alltid säger så kommer allt tillbaka inom sinom tid, för det straffar sig alltid flerfalldigt tillbaka.
Men det jag blir så förbannad på är hur dessa människor egentligen tänker, eller det är nog det dom inte gör, dom handlar bara till deras egen förmån.. ja, ja.. livet går vidare, tur att sanningen alltid visar sig förr eller senare :))
Nee nu får det bli lite Jersey Shore...
 

Bamse gubben..


Vinterbilder..


Massage dax.. like, like :))

Snart var det dax, ska bli gött & få sig en duvning igen :))
 

Så var det med den sömnen ;p

Suck, suck :p .. tänk att folk inte kan ta hänsyn alls, fattar inte vad som är så svårt.. grrrrrr !!!
Efter en natt som denna så behövdes verkligen vilan & sömnen som aldrig förr... gahaaaaaaa :(.
Blev väckt typ 7 - 8 ggr av att någon som ihärdigt knackat på dörren vilket resulterade i att hundarna skällde för fulla muggar varje gång när dessa återkommande besök med knackning kom under några timmar med jämna mellanrum :(
Jag var som i en djup dvala i min egen lilla värld där sömnen bara existerade, orkade verkligen inte masa mig upp för att kolla vem det var ens utan hoppades bara på att knackningarna skulle upphöra.
Så efter Max några sönder ryckta timmars vila så var det bara att ge upp, insåg att det inte var någon ide att försöka längre.
Så här sitter jag nu måttligt frustrerad & frånvarande med en liten trötthets huvudvärk som gör sig påmind :(
Blir till att invänta massagen som jag ska på klockan fem i eftermiddag, tackar gud för att jag har den att se fram emot, efter den så går jag nog ner i balans igen & somnar kanske gott i kväll :D


Fin dag ute, kanske det är våren som kikar fram :))

Sol, sol, sooool, men vad göres, sova måste jag ändå.. suck, suck. För ni måntro vilken tuff natt med det har varit med en mindre bra start som resulterade till en lång, lång, lååååång natt med övertid på 1 1/2 timme.. puh :p
Men nu äntligen är man på hemma plan igen, har t.o.m. hunnit hoppa ur kläderna, nu fattas bara en välbehövlig go dusch, sen ska snarkmaskinen dras igång på högsta volym :))

Uttrassslad & nyklippt :))

Då var det klart & utrett, gött :)) färgningen får bi en annan dag. Nu ska det stassas om för en natt ute i vimlet & göra lite goda gärningar.

Tovor & färgning..

Sitter hos T som försöker få ut en rejäl tov som jag har fått i håret då jag har haft det uppsatt.. suck, suck
Sen ska det färgas på oss båda, gött & få det gjort, får se kanske det kan bli en klippning med :))
 

Morgon mys & skallebank..

Här har det varit en massa morgon mys med skruttan, men tyvärr på ryggläge då skallebanken gjort sig påmind :p
Känns som jag vart på en massa härj, så där so det känns dagen efter allt det roliga som man gjorde förr, det var länge sedan nu, det där som kallas bakfylleskallebank :p
Är det tecken på att det är daxx att göra något annat roligt som dom vuxna gör? Hm?.. vette kuttsingen om det är värt det, tycker morgonmys utan skallebank är mycket bättre :))
Nu blir det iallafall att inta sängen någon timme för & se om jag kan bli av med det som härjar i min skalle. Sen en tur till loppis :))

Tar natta..

Ska bli göttans att få nanna kudde efter en fullspäckad dag, Stor skruttan sover över så det har varit mycket snos & mys.
Blev ett stallbesök även idag då Natta har lov & Fanny står kvar på Lillerud denna gång, imorgon blir det lite ridning.
Men nu först ska det sovas Zzzzzzz

Lill skruttan..

Smöla stod nyfiket & kikade på när Natta skulle ta in Fanny ur hagen. Dom andra hästarna runt om i dom andra hagarna gäggade i högan skyn & smöla grunnade förbrilt varför? :)

Fanny <3 ..


Tacco mys, sen stallet :))

Full fart igår, hann inte med mer bloggande igår. Stöp i säng efter jag hade varit i stan. Sov över 13 timmar.
Nu har vi haft tacco mys, nuska jag, Natta & stor skruttan åka till stallet.

Hemma :))

Nu ska hör sovas några timmar för att sedan åka in till staden för att uträtta en massa ärenden, b.l.a. för & hämta en ursnygg klänning till Natta.
Sen ska det kikas på en divansoffa, äntligen, har velat ha en hur länge som helst nu, "GILLA".. håller tummar & tår att det är en sådan just som jag vill ha. 
Sen iväg & hämta Natta på Lillerud & sen snabbt iväg för & handla mat vilket jag tycker är mindre kul då både frys, kylskåp & skafferi står & gapar tomt :p
Men, men äta bör man annars dör man :p .. Natti natti Zzzzzzzz

Lite rast..

Natten lugn än så länge :(( dock är den väldigt kall, är - 13 gr men det känns som om det vore minst - 20 gr :p
Men vad göres, jo det är bara att pulsa på sig all vinter mundering för & snart bege sig ut igen för & göra lite goda gärningar.
Men först lite pappers jobb.


Nattsudd..

Då var det dax igen för lite nattsudd, är så redo man kan bli efter dusten dom senaste dagarna, fick lite ny energi iallafall när jag var iväg på massagen i eftermiddag, välbehövlig som vanligt.
Nu ska det stassas om för lite nattsudd, först iväg & hämta P :))

Nu lite mat..

Blir hungrig när man är ute så det blev till att slänga ihop något lite snabbt på vad kylskåpet hade att bjuda på, wook fick det bli med lite jasmine ris till & kall vitlöksås med bröd.. mumma :))

Eldat..

Herregud så gött, här har det eldats 10- 12 pappkassar som hade ställts undan för att tas vid ett senare tillfälle, det där senare tillfället blev mycket senare, men nu är det gjort, härligt :))
Solen sken, elden sprakade, det kändes nästan som det var vår städ, . 

Solig dag :))

Down igår, lite bättre idag, gallan har sugit musten ur mig :p .. Tog dogsen på en riktigt lång prommis tidigare på förmidagen i solskenet, it was lovely :))
 

BH:ar..

 
 
 

Lite NYTT..

 

Sängliggande :p

Har legat i sänga i stort sett hela dagen igår samt idag, nu har jag kvicknat till hyffsat sedan några timmar så är uppe iallafall.
Inte roligt detta med gallproblem, har några anfall sedan i torsdag som inte har velat släppa, nu håller jag tummar & tår att det går ått rätt håll.
Med tom mage så ska det väll vara f_ _ _ _n om det inte ska lugna ner sig.
Är så hungrig eller rättare sagt sugen på allt, blir väll så när en inte har kunnat äta :p
Nu ska jag iallafall försöka göra ett ryck ute i köket för där har det grott igen ordenligt på diskbänken, det är allt konstig fast man har en diskmaskin så hamnar det inte där i om en inte lägger där själv, suck, suck..

Dikt..

✿.•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. .•*¨`*•✿
Sitt inte & vänta på att saker & ting
ska ske för då kommer du endast bli
bitter & le.
Så se till & ta tag i livet & förverkliga
det till det du vill, vänta sen & se så
mycket gladare du kommer att bli.
✿.•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. .•*¨`*•✿

... OKÄND ...

 


Lite NYHETER..

 
 
 
 

Check :))

Precis kommit in till lokalen för lite rast, för mig blir det lite vila som igår, mår inte all bra.. suck, suck :(
Blir till att ringa farbror doktorn i möra bitti för en stor hälsocheck :p
Sen en önskan till han åvan där att det blir några dagar ledigt denna gång då jag själv inte kan säga nej, fattar inte att det ska vara så svårt :p
Nu iallafall ryggläge en stund medans dom andra äter, sen ut på skogsvägarna & göra lite goda gärningar som sig börs :))
Sleep well every one who is out there in the night .. Zzzzzz


Nelly <3


Home sweet home :))

Oj, oj, vad sleten jag är, ska bli göttans att krypa ner i bingen, var länge sedan jag kände så trött. Men först en massa smos på lill smölan så man klarar sig en stund :))

Rast..

Då har man varit in på en lien rast nu då, den tillbringade jag faktiskt i soffan då gallan tyvärr gjorde sig påmind igen :p

Avstod att äta något, har ingen lust med att det drar igång något sådant under natten, räcker med natten som var då jag ändå låg i min säng.

Men iallafall medans jag låg på soffan så kom jag på en sak, att det är över 2 år sedan nu som jag slutade röka, började då räkna lite, det visade sig att det faktiskt har gått hela 2 år & 1 månad & 796 dagar & 20 719 timmar. Måste faktiskt säga hurra, hurra för mig, j_ _ _ _ _t bra gjort, en sak är säker, jag kommer aldrig i hela mitt liv falla tillbaka till att börja igen.

Det som känns som ännu ett + är att under denna tid så har jag inte haft ett enda sug eller en enda tanke på att jag ska testa, vilket känns så otroligt skönt :))

Nu ut & göra sista rycket ute i natten :))


Snos & mys :))

Sedan igår har det varit en massa snos & mys :)) gillas.. Sent inatt så satte gallan igång & spöka det var mindre kul, hade så in i bomben ont som slutade med att det var bara att hämta hinken & inte svika den resterande av natten fram till förmiddagen :p
Intag av mat idag har nu varit mycket sparsamt, & vet ni vad, tror ni jag blev ledig eller? Nop.. sjukt som vanligt så jobb idag lördag & imorgon söndag.
Tror jag måste åka bort ett tag så jag får lite ledigt :)) det är svårt att säga nej, alldeles för svårt :p .. Ja, ja, vad är en bal på slottet.
Nu är det bara att stassa om & ge sig ut i natten & se om goda gärningar kan göras :))

Snuttan på intåg :))

Tänk, hela helgen ska jag få rå om lill smöla, minstingen i skaran. Mammis ska åka till sälen & få njuta av lite ledighet :))
Sådant kan behövas inemellan, skulle själv gärna vilja dra iväg någonstans, men helst dit det är varmt då, kanske det kommer frampå, vem vet :))

Åh så härligt att se :))

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151445202916696&set=vb.500311695&type=2&theater

Då var det dax igen..

Firat dagen med stort hjärta som den sig bör fast i mindre skala :)) Nu ska sista natten göras för denna gång, sen blir det ledigt några dagar & denna gång blir det ledigt, yehaaaa :))
Är omstassad & klar så lika bra att ge sig iväg, ha det gott där ute nu, & ta hand om varandra :))
 

Haha :))

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151241890222263&set=vb.643622262&type=2&theater

Trött..

Nu är jag kopiöst trött så det ska bli så gött att få dyka rakt ner i bingen, blev ju inte så värst många timmars sömn igår, lika bra att säga natti natti för ett tag :)) Zzzzz

Mer nattsudd..

Då var det dax igen då, det är bara att stassa om för mer nattsudd,är ju en massa goda gärningar som ska göras :))
Blir det blir natt 8 av 12 som ska görs, kanske syns vi där  ute i mörkret, vem vet! :))

Alla - hjärtans dag <3

Imorgon är det då ALLA-hjärtans dag.
Firandet av Alla hjärtans dag eller Valentindagen började faktiskt i England & i norra Frankrike.
Den första kända omnämnanda Valentindagen är från år 1370.
Om man valde någon som sin ”Valentin” under 1400-talet så innebar det att personerna förlovade sig.
En av förklaringarna till var Alla hjärtans dag härstammar ifrån sägs vara  den romersk fertilitetsceremoni, Lupercalia, där man parade ihop unga människor genom slumpvis lottning, denna ceremoni hölls under en festival i Rom varje år i mitten av februari, 14 februari alltså, men denna cermonin avskaffades dock senare av påve Gelasius I.
En helt annan teori kommer från medeltidens Storbritannien, där folktron var att fåglarna parade sig just den 14 februari, ”Bird’s Wedding”, (som dagen också kallas). 
Engelsmännen hävdar att Valentindagen är en kombination av folktron om fåglarnas parning & sedvänjan att utse sin Valentin den just den dagen.
Trots att Alla-hjärtans dag är ganska stort här i Sverige nu så är det faktiskt en ganska så ny tradition, dom försökte införa firandet i Sverige redan så tidigt som på 60-talet.
Det var varuhuset NK som gjorde ett försök då, men vi svenskarna nappade inte på den kommersiella lansering som gjordes då med inspiration som NK hämtade från USA.
Det dröjde faktist så länge som ytterligare 30 år innan firandet skulle få ett rejält fäste här i sverige.
Men vi firar den dagen med att visa våra nära & kära, våra älskade vad dom betyder med allt från ett Valentinkort, en blomma till stora presenter maffiga presenter. Tycker en sådan här dag är fin att påminnas om vad vi har som vi så lätt tar förgivet, det behövs inte en massa presenter utan det räcker med kärlek, värme & omtanke ;)
Önskar alla en härlig Alla-hjärtans dag i morgon oavsett hur den bejakas :))
 

Sova vad är det :p

Har inte lyckats somna ännu & klockan har hunnit bli över elva, jag som har tre nätter till att göra behöver en hel del sömn nuuuuu.. mohaaaaa, vad iriterande :p
Ja, ja, vad är en bal på slottet ;)

Nick Vujicic.. en helt otrolig berättelse..

https://www.facebook.com/photo.php?v=140869649407776&set=vb.101670060006938&type=2&theater

Google. se hittar man allt..

Satt & surrade lite på datorn, brukar ju i stort sett alltid göra det när jag kommer hem efter jobbet för att rensa hjärnan & kunna stänga ner.
Kom då in lite på det här med vad mycket hemlösa det finns i sverige, likaså gamlingar som inte har råd med läkarvård, mediciner, tandvård mm.
Och hur många psykiskt sjuka det finns som ingen behandling får, alla familjer som går i personlig konkurs kanske för att en familjemedlem är sjuk & dom ingen ersättning längre får, eller alla arbetslösa som finns som har ökat lavinartat dom senaste 2-3 åren.
Det är så otroligt många sjuka som blivit utförsäkrade som är oförmågna att jobba men enligt föräkringskassan är dom arbetsförda.
Kallas inte det om något ett knytnävslag under bältet om något? Detta resulaterar ju till stora förödande konsikvenser för en massa berörda som många inte har en aning om :p
Likaså som för enskilda personer som hela familjer som t.e.x. får se sina hem sålda på exutiv auktion, kronofogden som kommer & bankar på dörren för att ta deras bohag, barn som får gå till sängs med tom mage.
Allt detta vill inte myndigheterna se eller ta i & absolut inte prata om det, men detta händer i SVERIGE, i vårat land SVERIGE.
Men sen donerar Sverige MILJONER till andra länder som behöver hjälp men sina egna landsmän/kvinnor kan dom inte hjälpa :(
Givetvis vill jag att sverige ska hjälpa andra länder om vi kan, men först måste varje land kunna ta hand om dom sina, ELLER??????? .. Usch, sånt här gör mig vansinnigt arg.. grrrrrr
Hm?.. detta går att diskutera om i evigheter :p ... Det gick bra att stänga ner hjärnkontoret från jobbet men tydligen öppnade jag det igen för något nytt nu som jag garanterat kommer att ligga & fundera & bli ännu mer frystrerad över så vette kuttsingen om jag lyckas somna när jag lagt mig till rätta hos min fyrbente vän.. !!

Då var man på väg hem :))

Är ganska trötter.. gäääsp.. men natten har varit helt okej med några småhinder efter vägen.


Trött..

Är så hiskeligt trött, blev ju en lååång natti natt, men ändå slutade den hyffsat okej i slutändan som man får vara mycket tacksam för, för det kunde ha blivit mycket värre.
Idag har det då inte gått i många knop för mig iallafall, var iväg på massage nu på eftermiddagen & det var ju välldigt behövligt som alltid.
Så nu sitter jag här & jäspar som ett jehu samtidig som jag försöker säga till mig själv att det är dax att stassa om för ännu en natt.

Äntligen är man hemma :))

Då var man hemma igen, det blev en röntgen till innan vi var klara på akuten. Det visade sig att det inte som tur var hade blivit värre sen förra fallet förutom med en hjärnskakning.
Men kroppen hade fått sig en rejäl duvning även denna gång så nu går hon på kryckor igen eftersom sprickan då inte var läkt i bäckenet :(
Kan säga att nu är jag så trötter & tom i skallen så jag vet inte vad :p .. men en sak är klar, det ska få bli SÄNGEN ganska direkt.
Usch, är så otroligt jobbigt när det händer ens barn något & man maktlöst bara kan stå bredvid som åskådare & inget kan göra.
Tackar han åvan där iallafall att det gick så bra som det gick idag, nu blir det en dag i taget i lugn takt för Natta gumman vare sig hon vill eller EJ :))
 

DIKTER..

✿.•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. .•*¨`*•✿
Likheten mellan vänner & stjärnor är stor.
Men det är inte alltid du ser dom.
Men du vet att do alltid finns där.
✿.•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. .•*¨`*•✿
Skriven av: OKÄND
 
 
✿.•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. .•*¨`*•✿
Hemligheten till att ha allt är tron på det
man redan har.
✿.•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. .•*¨`*•✿
Skriven av: Okänd
 

Då var det dax igen :(

Jaha, det blev inget jobbande, fick ett samtal när jag var på väg in till jobbet från en av Nattas kompisar. Natta hade ramlat av Fanny igen :( hon var helt borta, pratade sluddrig.
Hon hade precis ridit klart & var utanför stallet när Fanny skvatt till för något & hoppade åt sidan, vilket inte Natta gjorde utan hon for ju åt andra hållet med ryggen & huvudet in i stallväggen med en stuts tillbaka rakt ner i marken.
Det blev till att ringa chefen så hon fick ta in någon annan som kunde jobba så jag fick trycka foten i bött på gasen mot Lillerud istället.
Väl framme så var det bara att få in henne i bilen & i ilfart in till akuten samtidigt som jag hade rådgivningen i luren.
Väl vid akuten så fick jag köra in bilen direkt där ambulanserna kommer in akut, där inne stod det 3 st redo för att ta emot henne när vi kom.

Dom tog henne direkt på en bår & in till ett rum på akutmottagningen, & där inne väntade ytterligare 6 pers beredda vilket 2 st av dom var läkare.
Sen var det full rulle med olika kontroller, provtagningar & röntgen, just nu väntar vi på svar på röntgen & hoppas att inte sprickan i bäckenet sen julas har blivit värre & att det nu inte har tillkommit något mer.


Lite roligt :))

https://www.facebook.com/photo.php?v=373675909395270&set=vb.492410544113200&type=2&theater

15 min tog det :p

Jaha, det var den ledigheten, tog bara 15 minuter så var det jobb i 2 dagar till, ja, ja, lika bra att köra på när man har ångan uppe :p
Kanske det är bra om en försöker att krypa ner i sängen nu då så man får den sömn som behövs för lite mer nattsudd. Zzzzzzzz

Morn, morn..

Morn, morn, då var sista natten gjord för denna omgång, nu blir det till att se hur många dagar man blir ledig, njuter av en dag i taget, det är enda sättet :))
Imorse innan jag skulle fara hem så kände jag att jag var tvungen att ha en energibomb så det blidde en stor maräng top på OK-macken vid Fröding.
Har inte ätit maräng sen jag var barn, skulle bara ha den när jag såg den ligga där på hyllan i kylen, kan bara säga GISSA om den var god :)) mums..
 

Jobb..

Då var man omstassad & klar för ännu en natt, sedan blir lite ledig :)) men först lite goda gärningar som ska göras, sen snabbt förbi lokalen & hämta lite som ska levereras efter vägen :))

Snarkmaskinen Zzzzzz

Intagit lite brunch, lite tidig, ja, ja, jag vet. Men har man jobbat natt som jag nu gjort så är det egentligen välldigt sent & inte alls konstigt.
Förhoppningsvis så kommer jag att somna ganska direkt, ska bli göttans :)) .. för det har varit en späckad natt med inte allt för många minuters vila.
Så nu blir det ett stört dyk ner i bingen för & dra igång snarkmaskinen. Zzzzzzzzz

:((

Suck, suck, kameran har gått sönder :(( eller det som minneskortet sitter i. När jag startar kameran så står det med stora bokstäver "CARD LOCKED" ;((
Jag har försökt med allt, det började med att det checkte fast av någon andledning när jag skulle ta det ur kameran för att sätta i datorn, sen efter några ggr nu så funkar den inte alls. Åh jag som inte kan vara utan min kamera, vad ska jag nu göra??????? :((

Nattis smet :(

Troddde jag skulle hinna få rå om Natta gumman ett tag idag innan jag skulle iväg & jobba ikväll men tyvärr där bedrog jag mig allt rejält.
Det varade inte så länge som jag hade hoppats, paps ringde, så det blev att dom skulle åka till K & E, så det får bli mer av det imorgon istället :))
Skruttorna dom har lek ute större delen av dagen, så när dom kom in så blev det en lång powenap på över 3 timmar för 3 åringen.
Själv har jag försökt att samla kraft & motivation för att göra 2 nätter som man har framför sig nu :p.

Ny dag:))

Blev inget mer bloggande igår, fick besök av min andra knodd så det blev full rulle hela dagen ute som sedan fortsatte inne med både lek & mattime, & bilder kunde jag heller inte lägga in då något hänt med minneskortet.
Det på åvan sidan på minnes kortet har släpt lite & det tjeckar sig fast när jag försöker ta ut det :(
Senare på kvällen blev det mys med en ny disneyfilm som gick på tv:en, om 2 blåa papegojor, den var bra & tjejerna var supernöjda :))
Mellan skruttan låg över även inatt, den äldsta hon ville allt sova hos pappa :)) .. men hon kommer över snart & då är det full rulle på dom små igen.
Jag själv försöker kurera mig med lite frukost & en massa vätska så skallebanken som kom under natten kan ge med sig förhoppningsvis :p .. nu rygglägge en stund på soffan.
 

Morgon mys :))

Skruttan & jag har chappat & mys i soffan hela morgonen till tecknat, frukosten den intogs givetvis i soffan den med.
Sen var det bara att ta tag i det tråkigaste, den juvliga disken :p & nu blir det lite plock, sen ut i snön för snögubbs jobb & lek.
Får se om det blir lite kort på aktiviteterna som görs under dagen, isåfall så kommer dom allt eftersom :)

Dax att nanna kudden..

Blir till att göra ett stört dyk ner i bingen trots att John Blund ej behagat dyka upp. Har ju en liten knodd som vaknar te möran med en massa enrgi.
Så kan tänkas att en behöver nog alla nattens resterande timmar i sömn som är kvar för att orka hänga med :))
Så lika bra att säga natti natti Zzzzz

Snömonstret :))


Tar kvällen..

Gött & vara ledig fram till lördag nu. Idag har det inte gått i så många knop, är vanligt efter en natts jobbande.
Men idag blev det att skruttan följde med mommo hem då hon hade ringt i förrgår & var välldans mommo sjuk & ville komma hit.
Vi gjorde upp som så att då det inte passade just då när jag skulle jobba att på torsdag/idag så kunde hon komma då jag var ledig & hon inte skulle till dagis.
Så när jag kvicknat till frampå dagen & hade varit iväg på massagen som var så välbehövlig så åkte jag & hämtade henne.
Skruttan & jag kom överrens om att vi skulle vara ute en liten stund när vi kom hem fast det redan var kvällen, eller iallafal var becksvart ute, det tyckte hon var spännande.
Efter bus & lek i snön så blev det fortsatt mys inne i soffan med kvällsmaten & efter det en lite, liten lekstund.
Att få äta kvällsmaten i soffan har blivit våran mys stund när knoddarna är här, lite lyx från vardagen kan det allt få vara eller hur? 
Nu sover skruttan så gott :)) det var inga protesterade där inte när det var dax att göra sig iordning för att sova.
Så det som står på agendan imorgon är att en snögubbe ska göras & några snölycktor.

Vinterbilder..

Var ut förut & gav fåglarna lite mat, fyllde deras matbon fulla. Hörde imorse hur dom kvittrade & flög runt i häcken när jag gick ut med dogsen.
Det är inte lätt för dom stackare att hitta något ätbart nu när det är så mycket snö ute igen.
En liten sparv satt i häcken & tittade nyfiket på mig när jag tog kortet till vänster som jag lagt in nu :)) ... vet inte om ni ser den, men söt var den. Nu har dom mat några dagar iallafal :))
Nu ska jag själv försöka få lite föda i magen, så kanske en gryta kan vara på sin plats igen.

Morn, morn..

Tröttare än tröttast :p vaknade runt halv fem idag med & har inte kunnat sova sedan dess, gjorde som jag gjorde igår, gick en lång prommis med dogsen.
Otroligt jobbigt bara att hålla isär dom, tiken höglöper & hanen är alldeles till sig :p

Himla porten har öppnat sig..

Herre min je vad snö det har kommit inatt. Nu när det är den 5 februari & allt så vill en ju inte ha mer... suck, suck.
Det som hade torkat upp så fint ute & allt slask & blöta var ju borta, det knastrade så härligt under skorna när man var ute & gick, var klart ett vår tecken.
Men nu är det kritvitt ute igen, det har kommit minst ett par dec :p .. men samtidigt måste jag erkänna att det är hiskeligt vackert :))

kl: 03.30

Här är man fortfarande vaken & klockan är halv fyra på natta :p .. åkte tyvärr på migrän under eftermiddagen så blev liggandes fram till efter midnatt, så givetvis kan en inte sova.
Just nu känner jag mig som en urlakad gammal disktrasa,.. ja, ja, vad är en bal på slottet :p
 

Vitt..

Vita flingor har trillar ner från skyn hela dan, är det snö som det är tro? :) om inte så har grannen strött en hiskeli massa mjöl på gräsmattan.

Ledig :)))

Idag blir det en lång dag, sovit dåligt inatt, vaknade sista gången runt halv fem, suck, suck.. men jag låg kvar till sex men sen gav jag upp, det var ju ingen ide att försöka tro att en skulle kunna sova mer :p
Så det blev till att gå upp istället, dogsen ville ut så jag tog en runda med dom på en timme ca, var tillbaka strax efter sju.
Efter det så blev det lite frulle i soffan med chapp på tv med goa varma filten jag fick i julklapp av M, älskar den verkligen.

Snosat i bött :))

Nu har det snosat & mys i massor så man blir alldeles tokig :)) ... MEN nu ska det bli bingen, måste ta igen några timmar, men jag tar med mig lill smöla & fortsätter snosandet där, bäst att passa på medans man kan :))

2 nätter gjorda :))

Äntligen hemma, nu ska man landa lite innan kudden ska nannas några timmar. Men först inväntar jag att lill smöla ska vakna så jag kan få lite morgon snos :))
M har varit barnvakt så T & B kunde ut & fira lite igår med bowling & lite god mat, det var deras dag igår så GRATTIS till er :))
 

Humle var på besök :))

Ett vårtecken uppenbarade sig förut, såg att ena katten satt  tittade på något på golvet.
Hör & häpna, det var en humla hon kikade nyfiket på, hur har den kommit in?
Eller går humlor in i dvala under vintern, så den hade kvicknat till & trodde det hade blivit vår eller?
Jag har ingen aning, men en humla full med liv var det iallafall, nu blev ju inte önskan efter våren mindre när denna lilla varelse påminde mig ännu mer efter vad jag längtar efter.
Frågan var bara, var skulle jag göra av denna lilla humla, inne ville jag ju inte ha den kvar, fick bli ett beslut att den fick komma ut, tur det inte var kallt ute.
Inte vet jag om den klarar sig, men jag håller tummar & tår att den söker sig till något varmt ställe under takfodret eller något :))
 
Bild på lilla Humle :))

1 Februari..

En månad närmare våren, like, like :)) önskar bara jag själv kunde hitta lågan/energin igen, den här årstiden med mörkret är så otroligt jobbig, har varit off allt för länge nu.
Vill kunna öppna fönstret & känna hur våren sipprat in med dess dofter & ljus, höra fåglarnas morgonkvitter när man vaknar på morgonen med solen strålar rakt i ansiktet. 
Eller kunna gå ut i trädgården & känna gräset som kittlar under fötterna, ta filten & lägga sig på rygg & se molnen som sakta sveper förbi :))

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON
      kontakta henne? superelly@live.se