Huvudvärk från hell :p

Vaknade med ett huvud tjockt som en spärrballong i morse, det kändes som att tar jag ett andetag så spricker skallen :pTyvärr har det hållt i sig hela dagen, har även fått så ont i nacken att jag inte vet vad snart.Kanske jag legat lite konstigt inatt, vet inte men ont & träligt som f_n är det :(Hoppas bara att det är borta till möran när en vaknar för ska på kalas vid tolv, får fortsätter smörja med "Heat lotion" & ber till högre makter :))

Ont om tid :p

Dagarna bara rusar iväg, hinner inte uppdatera något känner jag. Har suttit med sidan hela dagen, dom sista timmarna har det nu varit bokföringen & en massa pappers jobb.
Så nu skriker magen efter mat, frågan är bara om jag ska ta & ställa mig & laga något eller om jag ska & köpa något gott, det är ju faktiskt fredag? :)

Tävlings vinst - Armband..

Tjejen som vann förr förra tävlingen valde ett special designat dubbell pärlarmband med berlocker i blått som leverades förra omgångens Tävling.
 

Förvånad... NEJ :p

Man ska aldrig sluta att förvånas över folk, blir bara så trött påt när folk är så ego & dömmande :(

Om man ändå kunde vara klar :p

Herregud vilken tid det tar med sidan, måste sluta vara en sådan tids optimist, men bra blir det :))Tror nu faktiskt att löpingen börjar lida mot sitt slut för Bella gumma.Hon verkar inte lika villig idag som igår :)) så nu håller jag tummar & tår för det.Nu får det nog bli någon timmes jobb till tror jag, är en 300-400 bilder som ska läggas in + endel smycken till som ska fotas.

Ber han åvan där om hjälp.. löptider är ren tortyr :p

Har en hanhund som snart blir galen, jag med för den delen :p .. Stackarn han är alldeles skogstokig, han vill bara sätta på Bella gumman.
Personligen så har har jag nog inte sovit en natt på minst en vecka nu, han ylar alla dygnets 24 timmar, han piper, han gnäller, han springer runt som en durasellkanin, han äter inte.
Måtte det vara slut på eländet någon gång för stackars kraken, dom har i alla fall fått sin morgon promenad vad den nu känar till för.. !!! .. för den är dom inte en gnutta intresserad av utan det dom är intresserade av är endast av varandra, så det är en kämpig morgonpromenad att genomföra, mest för mig med att få dom med mig, men nu är det gjort & Bella är nöjd men inte stackar Bamse.

Önskar.. suck, suck :p

Skulle så gärna vilja packa väskan & dra till solen, har längtat så länge nu. Har suttit & kikat på en massa olika resemål i kväll som jag brukar göra titt som tätt. Fy, det känns som det var hur länge som helst sen som jag var iväg på något. Tänk bara att få åka iväg & få lapa en massa sol, få njuta & insupa landets atmosfär, få bada, ta en båttur & ta en heldag med att snorkla. Sen bara det att få går runt i dom olika små affärerna & kika, att få sätta sig vid någon uteservering med en god drink & få ta in allt det som händer runt omkring.
Eller tänk att få ta med sig myskorgen med en filt i & lite gott för att gå till någon klippa eller till stranden för att sen ligga där & se på när solnedgången går ner mot havets horisont :))
Åh vad jag viiiiiiill :p suck, suck.. back to reality & tv-sapp :p .. Plötsligt kanske det händer :))))) :p

Späckad dag..

Dagen har bara försvunnit, blev en hel dek gjort med sidan & foton tagna, att en aldrig lär sig vilket jobb det är med detta, det blir många timmar & gråa hårstrån som tränger fram på knoppen.
Men nu så börjar det ta form, det börjar likna något, man känner att det är värt det i slutändan förhoppningsvis, är inte riktigt där men om ett par dagar till så :))
Sen har det bokats några visningar som har fått legat åt sidan ett tag, men nu är det klart med det med, det blir måndagar, torsdagar & söndagar som finns för det.
Som avslut på kvällen blev det en tur till döttra för lite slingor i håret & nu sitter jag & summerar dagen, lite mer foton ska läggas in sen får jag kanske ta natta för att fortsätta i samma spår till möran :))
 
 

Jobba lite..

Dax & åka ner till lokalen & jobba lite, håller ju på att rensa & göra smyckesidan på FB lite snyggare, det ska fotas & göra smycken som ska läggas ut samt smycken som har beställts.
Så det är bara att köra igång, ingen tid att spilla då jag inte kan vara borta från dogsen för länge, hade hoppats på att löptiden var över, men nop inte det inte :p

Domen :(

Då var det gjort, lilla Fanny ♥ får bli våran lilla skogsmulla tyvärr tills bestut är fattade :(

Höstbilder..

Varit ute lite & fotat, hösten är så vacker men jag är ju den som gillar sommaren bäst men genom mina bilder försöker påminna mig själv med dess vackra själ :))
 
 
 
 
 

Bedragare..

Är så förbannad & less på alla dessa lurendrejare som cirkulerar på FB, förut var det dom som ville sprida virus mm, sen kom alla dom där som lurade att dom sålde skor, eller hade valpar till salu mm.
Sen kom dom där som ville låna ut pengar, dom ville bara ha kontot.nr eller pengar insatta på sina konton, sen försvinner dom som dom aldrig har existerat & pluppar upp med ett annat namn & en annan annonsbild.
Sista veckorna så har det kommit vanliga peroner vars konton blivit kapade med en länk att "Spotify" är gratis, sen har det ökat lavin artat med vanliga personer som lägger ut annonser på att dom vill sälja sin mobil t.e.x. Iphone 4 eller t.o.m. 5:an, klart folk vill vara först med att köpa den då det är ett bra pris, dom sätter in pengar på vedebörandes konto & inväntar glatt på sin nya tele "vilket då inte kommer förståss" :p
Säljaren går längre inte attt att nå/söka på då den har blockat köparen & kan då på det sättet fortsätta sin givande bana.. grrrrr .. suck :p blir så attans arg att det inte går att sätta dit sådana här människor :)
 
 
 
 

Fanny gumman ♡

Var med tungt hjärta vi åkte från Lillerud idag, får se vad vetrinären säger på måndag när hon kommer :(

Lite ny gjorda armband..

 

The dogs.. löptider..

Hoppas Bella snart har löpt färdigt, det är bara att inväntar höglöpet då det riktiga jobbet börjar & tokeriet som gör att stackars Bamses testoroner skjuter i taket.

Huvudvärk från hell :p

Feber, tät & snorigt värre samtigt som huvudvärken från hell med värken gör livet ganska så pissigt just nu kan jag lova :p

Mer änglar :)

C.G:s smycke design
 
https://www.facebook.com/groups/202382933226283/
 
 

Mår inget vidare :p

Febern håller fortfarande sitt järngrepp & halsen den känns kan jag lova, bihållorna är både täta & rossliga & hostan börjar göra intrång :p
Inatt har jag ändock fått sova ganska ok för revbenen i alla fall, det är första natten på över 2 veckor, det känns som den biten håller på att gå åt rätt håll nu men dock sakta, men man är glad för det lilla :)
Har ju gått på tabletter för febern & lär väll få fortsatta med det ett tag, det är tur att dom finns när en ska göra en tur med Natta gumman till Lillerud lite senare i eftermiddag.
Nu blir till att forsätta i den lugna termen då kroppen inte vill något annat ;)

Feber & rakblad i halsen :p

Ja vad ska man säga, vaknade efter en timmes sömn imorse med värsta feber, var hes som en kråka, det kändes som jag hade svalt ett kilo rakblad ungefär :p
Nu har jag försökt kurera mig med panodil & en massa varm gott te så halsen får vila lite, vi får se hur dagen ter sig för det kommer att avgöra hur/om jag orkar blogga mer eller ej idag.
 
 

Lång natt :p

Här är en är fortfarande vaken, inte blir det någon sömn som det ser ut inatt heller... grrrrrrDet blir ganska långa dagar när sömnen ute blir & samtidigt är det många tankar som cirkulerar där uppe på hjärnkontotet speciellt nu på natten :pSäger det igen.... ja, ja, vad är en bal på slottet.. !!Som om inte det räckte så har jag börjat få ont i halsen, fattas bara att man blir sjuk nu på detta.Det cirkular säkert många nya baskelusker dom senaste veckorna när alla nu har kommit tillbaka från semester & ungarna har bötjat på skolan & dagis mm.Blir till att göra en varm kopp te tror jag, kanske en blir lite trötter av det med, jag får testa :))

Änglar..

 
 
 
 
 
 

Funderingar om avundsjuka :p

Har lite funderingar så här på nattkröken.. ? .. Varför är människor avundsjuka?

 

"Avund fräter där den bor".

"Den avundsjuke mår dåligt själv men skulle aldrig erkänna det"

 

I bibeln står det t.o.m. att avund är roten till allt ont. Att avund förgiftar livet för så många människor, att avundsjuka kan orsaka mord & att det är en av människans allra sämsta egenskaper.
Liksom svartsjuka, ilska & hat räknas även med i dom avundsjuka till negativa känslor, som vi alla redan upplevt någon gång eller kanske rentav smärtsamt genomlidit.
Principiellt är avund negativt, ont & ödeläggande. Den som någon gång känt avundsjukans hetta inom sig eller har upplevt andra människors aggressiva, sårande missunnsamhet, då vet man vilken förödande inverkan den känslan kan ha.
För avund är en stark känsla som kan förstöra vänskap, kärlek & relationer.
Sen är det ju som så att avundsjuka människor är inte avundsjuka därför att dom själva mår dåligt utan det är ju för att andra mår bra.
Att jämnföra sig med andra & att vara avundsjuk på andra är ett mycket bra sätt att bli en bitter människa på.
Jämnförelsen kan bli som ett riktigt gift & förvandlas till en typ av avundsjuka som är den värsta & det är missunnsamheten.
Den är riktigt otäck :p .. Man kan vara missunnsam om någon är vacker eller tjänar mycket pengar till exempel, men sen är det ju som så att tack vare dessa människors missunnsamhet så får man mycket lättare att hitta dom personer man vill umgås & ha att göra med.
Bara känslan att andra kan ha det bättre än en själv är outhärdig för dessa, för avunden talar om vad dom vill ha, för i djupaste avundens mening betecknar avund möjligheter som inte kan förverkligas.
Dom människor som däremot kan umgås med sin egen avundsjuka är ärliga mot sig själva.
Det jag menar med det är att dom som är villiga att se & acceptera sina egna svagheter & har förmågan att kunna vara ärlig mot sig själv när det utlöser "just det där" som är så svårt.. att då kunna säga stopp.
Sen att öppet kunna medge att en är avundsvärd frigör uteslutande positiva krafter, aktivitet & kreativitet, för tanken att "Även jag vill uppnå det", kan ge ny kraft och inspiration.
Den som passivt framhärdar sin avundsjuka är bara missunnsam, den tänker & reagerar bara negativt.
Den behöver inte beklaga sig om andra drar sig tillbaka & håller sig borta, för en sådan person saknar positiv utstrålning & är inte alls tilldragande.
Avund stöter ifrån, en avundsjuk människa undviker man, i mitt tycke borde det vara en stor anledning till att bekämpa avundsjuka.

Nog om detta, blir bara så trött på människor som inte kan glädjas åt någon annans lycka eller välgång :(

 

 

 

 

 

 


Mätt :)

Magen är nöjd likaså är jag förutom skalkebanken som inte vill släppa taget :pSka ta & krypa ner under täcket en stund så kanske jag kan finta bort den där :))
 
 
 

Helt slut..

Precis kommit hem är så slut & har så ont så jag mår illa, började med maten Taccos" på spisen när det är fredag & allt.
Blev ett långvarigt besök av min vän, gjorde ett halsband & armband efter hennes önskemål, hon blev nöjder, sen blev det en massa Ängelhalsband gjorda. (bilder kommer sen).
Nu ska jag ta mig en huvudvärks tablett för skallebanken ska bort sen blir det taccos mys :))
OGILLAR att det är fredag den 13:e :p .. men, men, jag ska hålla mig inne nu :))

Försöka köra :p

Ska ta mig en tur ner till byn får se om jag fixar att köra, ska möta upp en vän som ska kika lite på lite armband :))
Imorgon är det ju garageloppis här på byn med, det har varit det varje lördag hela förra månaden & ska nu vara hela September med.
Det vart tänkt att jag skulle ha vara med på den imorgon men vet inte hur det ska gå till när man inte orkar bära eller får göra det.
För det hade varit gött & blivit av med lite innan man ska hivar iväg det till loppisen här på byn. Nog om det nu får jag ge mig iväg så allt hinns med.

Kasta in handuken :p

Det är lika bra att försöka styra stegen mot sängen & se om John Blund kanske har lust att göra ett besök inatt.
Men det blir inte så lätt eller så skönt att försöka sluta dom blå när en samtidigt ska försöka skingra dom negativa energin som ligger latent & bubblar i en.. ja, ja, det är bara att tänka positivt, blir väll mardrömmar delux :p
 

Fanny & Nathalie ♥

 
 
 
 
 

Huvudbry.. ?? ..

Blev sugen att bege mig ut lite i skogen & rensa tankar & kolla efter svamp. Hm?.. kruxet är ju bara att jag inte vill gå själv helst då jag alltid har oturen att det händer något :p .. så det få bli lite mer fix med naglarna så tar jag mig en funderare under tiden.
 
 
 
 
 
 

Lite bak imorgon. .

Hittade detta recept på en takpanna på loppisen idag & kunde inte låta bli att föreviga den på bild.
Tänkte faktiskt testa imorgon med ett testbak på receptet :))
Loppis fynd idag..

Kom på att jag var ju till loppisen idag, det blev ett litet mindre hylla/skåp som jag ska ha manikure/nagelgrejerna på/i den kommer bli perfekt.Sen blev det 2 st nya trasmattor som gick i rött, det blev även en mindre korg i Chabby chick, ser ur som en papperskorg & ett litet tyg hjärta som det stod lycka på.Hela kalaset gick på 160;- helt otroligt billigt :))

Gjort Ängla halsband..

 
 

Dåligt med sömn = sen frulle :p

Blev väll någon timmes sömn fram på morgonen i alla fall inatt.Så givetvis blev frukosten sent intagen idag men är glad för det lilla en får i sig :pSitter nu & grunna vad som borde göras idag, vad orken/lusten mäktar med.Kom då fram till att jag har ett gigantiskt stort måste som väntar på mig ute i köket.Det har väntat ett tag så det har nu blivit till ett stort berg som icke försvinner av sig själv, detta berg kallas för "diskberget"..Det har helt sonika/snällt uppkommit utan att jag har bett om det heller då jag har haft svårt att bestiga det på riktigt/som vanligt dom sista 2 v :(Hm? Kanske ska koppla på högtryckstvätten på vattenslangen & tsn in den & börja klättra :)) haha
 

Klockan är 04.30 mitt i natten :p

Kan lätt säga att jag är en aningen avundsjuk på er som ligger & sover nu, en annan får ta det när man ligger i graven verkar det som, tror det blir en lång dag som jag nu går till mötes :p

Gjort lite naglar så här på nattkröken :))

Hann med 3 st, får ta resten imorgon då klockan är riktigt mitt i natten nu (03.45) :p
Pekfinger
 
Långfinger
 
Tumme
 

Hösten gör sig fint påmind..


Bella..


Tänk om..

man kunde åka på armbågen då skulle jag dra direkt, men, men vad är en bal på slottet mot att inta ryggläge på soffan istället.
Hatar att vara neg, men samtidigt så är det kanske förståeligt att det måste ut :p
Kom iväg till läkaren förut idag som det var tänk, måste säga att det är faktiskt inte så konstigt att man har haft ont med 2 brutna revbenet & 1 spricka i bröstbenet :(
Ja ja mer skit ska ha skit, får nog se mig i stjärnorna efter att kunna börja jobba igen den/dom närmsta veckan/veckorna.
 

Energin & orken suger :p

Börjar bli ganska less på skiten nu, vill verkligen tillbaka till jobbet, vill börja komma ut lite, en sitter här hemma som en eremit & tycker allt är skit.
Men tyvärr så uteblir ju orken för värken den gör sig så snällt påmind hela tiden som ett ilsket bi & värst är ju på natten när givetvis sömnen inte infinner sig som den sig bör.
Så en har ju inte det bästa humöret kan jag lugnt påstå, det är väll inte så konstigt kanske men ändå.. suck, suck, är så less :p
En resa skulle verkligen sitta fint, typ Tihland i 3 v eller något, helst till en öde ö, tänk att bara få lapa sol, äta gott, roa sig mm, det skulle tankas på mycket i dom tomma  energidepåerna då :))
Ja, ja.. bak to reality :p .. drömma måste man kunna göra, men så småningom så ....... :))
Har i ala fall nu på morgonen lyckats petat i mig en hård macka & den satt för en gång skull som smäck i magen, det var mumma :))
Nu tror jag att jag intar liggläge en stund när jag nu har fått gnällt av mig lite, måste samla orken till att ta mig iväg för ett besök hos läkaren senare idag :p

Upprörd ;(

Satt & kollade runt lite på FB förut hamnade då på en länk som hade kommit dit idag, det handlade om en 8 årig flicka som hade blivit bortgift med en man som var 5 x äldre än sig själv.. säger bara fy fan :(
Inte nog med det han skulle ha sex med henne på bröllopsnatten oxå som resulterade i att hon fick sådana inre skador/ blödningar att hon förblödde & dog.
Grrrrrrrrrrrrrrr... jag blir så arg & så ledsen av vad jag läste, att sådant här får ske, sen kan man ju undra om dessa idioter föds utan hjärnceller eller vad är det frågan om, det inkluderar även föräldrarna att dom kan tillåta något sådant.
Jag skiter i att detta sällsynt vidriga exempel på institutionaliserad & legaliserad pedofili ska ha inträffat i staden Hardh i nordvästra Jemen, det ska inte få förekomma någonstan.
För arrangerade äktenskap mellan vuxna män & minderåriga flickor är som bekant alleles för accepterade & mycket vanligt förekommande i stora delar av den muslimska världen & har legitimeras av att profeten Muhammed själv ägnade sig åt det.. hur kan man se upp till en sådan person går över mitt förstånd.
Men faktiskt i konservativt muslimska länder som Kuwait & Förenade Arabemiraten upprörs människor över detta obehagliga fall & krav reses på att Jemens myndigheter måste vidta rättsliga åtgärder mot både mannen & flickans familj.
Det är tummen upp, bara hoppas att det sker, för jag hoppas dom får så mycket skit så dom fattar att detta inte är rätt, lås in dom & kasta nyckeln, skärp lagar, låt barn vara barn... snälla.
 
muslimska barnbrudar
 
http://avpixlat.info/2013/09/09/8-arig-brud-dog-av-inre-blodningar-efter-brollopsnatten/

Ska försöka vila lite :p

Har så J _ _ _ a ont så det heter duga kan jag lova, det är lika bra att dra något gammalt över sig i några timmar så kanske lite posivitet kan infinna sig igen.

IKEA soffa "Klassisk" i Oxkinns klädsel...

BUD
 
 
 


CSK nästa..

Dax att bege sig till sjukhuset & få höra vad som händer, berättar mer när jag vet vad problemet är :p .. Vet bara inte hur jag ska orka ta mig dit, är helt slut i både kropp & knopp... Ja, ja vad är en bal på slottet.
 

Nordmarksflickans upprättelse..

Här kan du följa Melindas egen berättelse, en av "Nordmarksbarnen" om vad hon har blivit tvingad att genomlida under sin uppväxt p.g.a. av maktmissbruk & fel människor som fick detta på sitt bord.
Det är ett stort rättsövergrepp som har begåtts som innefattar både misshandel, svår mobbing i skolan & en vårdnadstvist som har styrts helt fel av myndigheterna.
Jag stöttar henne helt & fullt ut i hennes talan för sådant här ska inte få hända i ett land som Sverige!!!
Det jag önskar från roten av mitt hjärta är att hennes fortsatta liv nu får bli så bra som möjligt & att hon får den upprättelse hon har rätt till. ❤

Följ hennes skakande berättelse på hennes blogg.
 
[DSC00028.jpg]
 
http://melindanorberg.blogspot.se/

Tindra ♡♥♡


Nelly ♡♥♡


Nadja ♡♥♡


Blev lite med bloggandet idag..

Men det har varit så full upp hela dagen så har tyvärr inte hunnit. Så det får bli lite uppdatering av dagen nu istället :))Det mesta av dagen fram till kalasets början gick till & förbereda för kalaset.Sen droppade dom in en efter en. Som avslut på dagen blev det en tur till Lillerud få N skulle tillbaka till skolan & allvaret.

Idag är det en speciell dag för det är Nattas födelsedag :)

Tänk min minsta fyller hela 17 år idag.. Stort GRATTIS ♡ "Love you".
Snart kalas för hjärtat :))

 

Oxhälja..

Då har vi varit på Oxhälja - Filipstad marten hela dagen. Kan lova att jag är slutare än slutas :p .. men kan oxå lova att det var några knoddar som var super duper nöjda med dagen & trötta som bara den när vi åkte hem.Nu är det ryggläge på soffan som gäller medans jag chappar lite på mobilen.

Tankar..

Ibland funderar man hur livet kan te sig så olika från människa till människa. Dom flesta åker runt på en räkmacka hela livet medans vissa får gå livets hårda skola hela livet :p
Det finns så många orättvisor som händer & sker hela tiden.. VARFÖR?? undrar man givetvis.. !!
Varför ska min dotter drabbas av reumatism?.. Varför ska min vän ha lekumi?.. Varför har flera av mina vänner rykts bort så tidigt & tragiskt?
Varför händer det så mycket sjuka grejer dagligen som om det vore helt okej?.. Hur mycket orkar en människa med egentligen? .. Vi människor är allt en konstig ras som tillåter allt som sker runt oss som vi faktiskt kan påverka, inte sjukdomar då tyvärr men vi kan påverka mycket annat.
För att klaga på allt är vi otroligt duktiga på, men vi är urkassa på att gå ihop & göra vårat yttersta för att saker & ting ska bli till det bättre & ej längre accepteras.
Känner bara att det blir lite mycket ibland & att man är lika liten som en myra i denna konstiga värld vi har varit med & skapat.
Kan vi inte låta barn vara barn.. Låta sjukdommar & skit utrotas.. Låta idioter som på något sätt skadar en annan människa skickas ut i rymden för att aldrig kunna återvända. . Låta dom som inte kan hålla fred på jorden ramla ner i ett hav med snällhetsdryck så dom blir menlösa resten av sitt liv.. Låta godhet föda godhet.
Näääää det är väll bäst att gå "back to reality".. nu har jag ju gnällt av mig lite i alla fall :p
Det är väll lika bra att göra ett stört dyk ner i bingen för att försöka landa mjukt på kudden så det blir ny dag med nya tag någon gång.. Zzzzzz

Bella/Bamse & Shizko..


Nelly ♥


Fanny ♥


Uttråkad :p "Kräftskivan"..

Lägger in lite bilder från veckan som gått, b.l.a. från kräftskivan mm medans jag väntar :))

Väntar & väntar..

Vart till stan & hämtat madrasser till Nattas säng. Nu sitter jag i bilen utanför Willys med världens skallebank & väntar på Tezz & Mel att dom ska komma så vi kan åka hem.

Lite naglar gjorda.

 

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON
      kontakta henne? superelly@live.se