21 gr & en massa moln kl: 09.00

Hoppas molnen har skingrat sig när man vaknar till sen igen.. vill ha mer sooooool :))

Hemma.

Har precis kommit hem men har redan hunnit krypit ner i sängen, gött, gött :))Tänkte hinna med ett blogginlägg innan jag sluter dom blå.Bloggande blir det ju så mycket mindre med när jag jobbar tyvärr.Känslan om hoppet som jag skrev om för några dagar sedan fick inte hänga kvar så värst länge tyvärr.. då när jag berättade att jag inte hade mått så bra ända in i själroten på jag vet hur länge men gjorde det den dagen.Det var många bitar som föll på plats, jag njöt & sög i mig den känslan för fullt :))Tyvärr så raserade "någon" den bara efter ett dygn igen :p Har försökt ändå att hålla den kvar, har inte lyckats helt men den hänger & svajar & jag försöker greppa tag i den igen.Nu ska jag i alla fall stänga dom blå & dra igång snarkmaskinen & se om den kan infinna sig tills jag vaknar. Önskar er alla en underbar dag medans jag själv drar mig in i dimmans värld :) ♥♡♥♡♥ Zzzzz

1 natt av 4 gjord.

Då är man på väg hem efter att 1:a natten är gjord, den är den tyngsta att göra men nu är det bara 3 till som ska avverkas :))

Lite nagelmanikur.


Sammanställning av dagen.

Har nog varit en av dom bästa dagarna på mycket länge fast jag snart har varit utan bil i två veckor som har varit mycket påfrestande.Dagen har varit en riktigt härlig dag men ack så varm som en riktig sommardag ska vara.Jag är så otroligt nöjd & glad över vissa småsaker som har visat sig under dagen & som har värmt ända in i själen så det hoppet som har varit borta på en viss punkt länge infann sig idag igen :))Senare på kvällen så avslutades dagen med dunder & brak = (åska & regn).Imorgon börjar allvaret igen, då är det slut på den njutbara "inte måste dagarna".. det blir till att köra på med en massa nattsudd :))Inte något problem att få helgen att gå.Nu får det bli till att säga natti natti & försöka sluta dom blå Zzzzzz

Fanny & Natta tränar.


Hittat "smultronstället" :)


Playa the beachen.

Blev till att hoppa jobbande som var tänkt idag för beachen istället, det går verkligen inte att jobba i denna värme, så jag tänker inte klaga :))Och jag klagar heller inte på att få bada i 24 gr varmt vatten, för det tackar man inte nej till.

Kanon väder.. 27 gr i skuggan :)


Lite föda i magen..

Blev ett besök på Road 63 för lite mat i magen, det blev det enklaste alternativet då man kände att spisen inte var det ställe man ville stå vid i denna värme.. puh, puh.Så det blev en smarrig hamburgare med det godaste moset i Sverige :)

Var & kikade till kalven..

Tycker så synd om kalven som går helt ensam, han har nu gått där alldeles alena snart i 14 dagar :(

Dåligt med bloggande :p

Dom två sista dagarna har det blivit si så där med bloggandet tyvärr. sorryyyy :((Men har gjort en massa, b.l.a. har jag jobbat i butiken med att göra lite nya smycken, har kommit efter med det så det var prio ett.Sen har jag försökt att vara ute så mycket som det gått emellan det som det gått nu när värmen äntligen hållt sig kvar & jag för en gång skull är ledig, klart en måste lapa lite sooool :))

Beachen.se

Nu får det bli beachen i några timmar, för nu är det hot, hot :)

Fanny ♥


Promenad..

Tog mig en rejäl promenad förut, älskar verkligen all den grönska som finns ute under sommaren.

Tindra & Nelly ♥


Härlig sommar dag..

Har lapat sol hela dagen, njuter för fullt.Tindra har invigt nya polen.

Kalas med tårta på tårta. .

Nellys första kalas, hon fyller 1 år idag, mommos lilla sessa är ej baby längre. Jocke som då fyller 28 år idag fick äran att dela denna dag då Nelly tyckte att det oxå var en bra dag att komma på för ett år sedan :))

Sol & bad..


GRATTIS Jocke & Nelly på eran dag..

 

3 har haft stora problem idag :p

Har varit utan nät på telen hela dagen, trodde först att telen fått fnatt men det visade sig att 3 hade stora problem så inget bloggande förens nu.

Härlig himmel..


Naturbilder. .

Fick hjälp med att lägga i båten i sjön :))

Mommos minsts skrutt tar sina första steg :))


Fammos skrutt skickade detta kort :))


Dagen försvann..

Idag försvann dagen fort så tyvärr blev det inget bloggande.Blev några timmars sömn iallafall. Dagen slutade tyvärr med en bruten lilltå dessvärre som inte är en sådan kul start på ledigheten, så attans typiskt mig :(Fick bli min egen doktor, tejpade lilltån med tån bredvid som stöd :pKan bara berätta för den som inte vet att en bruten tå j _ _ _ l kan göra så ont så man kan tro att hela foten skulle vara bruten, helt otroligt men sant.Så kvällen har legats i soffan med högläge för foten, nu hoppas jag att det lugnat ner sig tills i morgon med värken.Nu blir det till att sluta dom blå då klockan har slagit midnatt för flera timmar sedan.. Natti natti Zzzzz

Dax för sista natten.

Nu ger jag & I oss ut i nattvimlet med alla djuren i skogen som sällskap. Natten innan då såg vi 6 st älgar, 2 st grävlingar, ett par rävar, 3 st rådjur.Vi får se vad denna natt bjuder på :))

Treo är min vän idag :p

Är redigt trött på skallebanken som hela tiden dyker upp som om den tror den har ett klippkort :(Efter uppvaknandet förut & med alldeles för lite sömn så insåg jag att treon var min bäste vän idag :pAj, aj är bara förnamnet, men nu är det bara en natt till att härda sig igenom för att sen ha hela 9 dagars ledighet :))

Idag var det då min dag :p

Dagen har jag gjort till det jag vill då jag har jobbat & ska strax iväg igen. Kalaset var tänkt att gå av stapeln på lördag men blev lite idag ändå.
Natta, M, T, B hade ordnat med en massa godsaker hos T & B så jag slapp inte undan helt :)) .. fick lite blommor & pengar & en massa gott som hade bakats.
 
 

"Home sweet home" :))

Då har man äntligen landat hemma & lite trötter är man.Försöker få igång internetet men det verkar inte vilja det alls... suck, suck :pFår testa det senare igen när man vaknat till liv igen.. Natti natti Zzzzzzzzz

Inte vilken dag som helst..

Det är min födelsedag, skämt & sido, slutade fylla år för en si so där 20 år sedan.Men tårta ska ändå göras, men först blir det till att åka hem från jobbet, sen ska dom blå slutas ett tag. Tog en lite tur efter klarälven på vägen hem :))

Nattsudd..

Fått lite i magen nu & det var inte alls fel kan jag säga... det var mumma :))Nu lite pappersjobb för att sen bege sig ut nattvimlet igen.Slummra nu sött ni som får sova Zzzzzz

Utan bil..

Fick domen på bilen i förrgår, får inte åka mer med den, först på lördag så ska den till farbro doktorverkstaden :p problem skapar problem, suck, suck :(
Tur jag har haft min Natta hos mig, vi har myst & ögonschoppat på nätet en hel del, nu ska det bli en tur med doggen sen lite mat i magen.
 

Besök av lilla Nelly idag..


Koutsläpp..


Stackars kalv :(

Grannen flyttade ju sina kossor med kalvar i slutet på veckan så det var skytteltrafik i några dagar, men det som hände var att det blev en kalv kvar i hagen som tydligen inte kom med dom sista när dom gick upp.Nu har han varit helt ensam i 2-3 dagar i den gamla hagen.Han har gjort några tappra försök att gå dit upp där dom andra är men har varje gång blivit skrämd av något (t.e.x. folk, bilar mm) så han har vänt igen & sprungit tillbaka till gamla hagen.Tycket så synd om han, han ligger/går/står där alldeles ensam :(

Fammos ♥

Stor skruttan kom över & var här & lekte & busade under eftermiddagen.Bamse gubben har kommit på att Nadja gillar att kasta boll åt honom så det visar han henne med glädje att det är hennes uppgift. Givetvis så blev det lite kort tagna när dom tog en liten paus från lekandet.

Jag vann..

Skallebanken besegrades medans jag sov vilket gjorde min dag idag :))Det firades med lite mys & jordgubbar.

Kurera sig..

Nu har jag tagit både det & det andra i hopp om att när jag vaknar om några timmar har gett dom där uppe på hjärnkontoret en rejäl match.Håll gärna tummarna, lär nog behövs all suport som går för & vinna :pNatti Natti Zzzzzzzz ♥♥

Stampe..

Stötte på Stampe på jobbet igen, alltid lika kul & se honom :))(tyvärr lite dålig bild då han hade svårt att vara still).

Hemma :))

Nu är man ledig i ett dygn, vet hur dygnets mesta dels timmar kommer att spenderas i sängen då migränen kom sista timman på jobbet :(

Mina energi källor i livet ♥♥


Dåligt med sömn :p

Försöker fortfarande få till lite sömn, några timmar är en aning dåligt då man har ytterligare en natt att göra :p

1 natt av 2 gjorda ;))

Home sweet home :)) .. Direkt efter jobbet så skulle bilen in på verkstaden, hoppas nu P hittar felet.
Nu ska det strax bli bingen, men måste bara berätta en sak först som jag har glömt.Som ni vet så springer Ziri gumman på dom gröna ängarna, när min äldsta dotter jobbade härom dagen så kom hon & en gammal god vän till mig in på hundar.Min dotter berättade då att jag hade fått tagit bort min ena hund dagen innan.
Då berättade min väninna att hon har gått ett bra tag & funderat på att göra sig av med sin hund om rätt person & det kändes rätt dök upp.
Dom två spann vidare på det, min dotter meddelade mig detta samma dag fast senare på kvällen när vi träffades.
Först blev jag lite avtagande till det men samtidigt är det meningen så är det väll det :))
Ingen kommer någonsin att kunna ersätta Ziri eller ta hennes plats i mitt hjärt, men samtidigt så vet jag att min andra hund (Bamse) känner sig mycket ensam.
Sagt & gjort iallafall så åkte jag & tittade på denna lilla varelser, jagsäger bara, oj, oj vad söt :))
Bedöm själva ♥♥♥♥♥

Lunch ute :)

Varför sitta själv & äta när trevligt lunchsällskap finns.

Natta gumman är sjuk.

Fick hastigt slänga mig iväg & hämta gumman som var barnvakt, hon mådde inte alls bra stackarn :( Men tur i oturen så får nu mommo en massa gos & mys istället :)) Nadja & jag fick ihop en tillfällig lekhage till Nelly så vi kunde vara ute :))

Saknar :((

Saknar Ziri gumman så, usch vilken tomhet det är :(Vet iallafall att du har det bra nu men det är tungt för det, du var yrvädret som spred sådan glädje i våra liv i många år. Du hade en sådan stark personlighet som ingen som lärde känna dig kunde undgå. Bamse gubben din trogne vän är nu ensam & saknar dig.Nu krävs det mycket tid av oss som han behöver för att fylla tomheten efter dig.♥♥♥♥♥Han är en fart fylld fläkt som vi gärna vill att han ska fortsätta med :))Jag hoppas du springer bekymmersfritt på himlens gröna ängar nu gumman ♥ "Miss you".

Tittar efter solen från köksfönstret.

Håller tummar & tår att solen behagar kika fram tills jag åter slår upp mina blå :))

Träffade Igge inatt :))

Han var lite blyger så det var svårt att få till ett bra kort :p

Nadja & Fanny ♥


♥ Ziri 9/7-2013 ♥


Sista natten gjord :))

Nu är man ledig två dagar för att sedan kunna göra helgen, kanske kan man hinna landa lite emellan?.Men först ska här nannas kudden :))

♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Då var det ingen återvändo :(

För nu är vi på väg, snart gumman så är det klart :( ♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Hemma..

Nu är man äntligen hemma, 1 natt gjord, one more to go.Det första jag gjorde var att ha lite morgon mys med Ziri gumman.Så nu är det dax att dra igång snarkmaskinen & landa mjukt & gott på kudden.. natti natti Zzzzzzzzz

Snart slutar en :))

Sitter & väntar på att kl. ska bli sluttid så man får åka hem & nanna kudden om man nu kan somna :p

Paus..

Haft en liten rast, nu är dax att bege sig ut i mörkret igen & göra lite mer goda gärningar :))

Lite nattsudd.

Då var man på jobbet, 2 nätter ska göras.Tankarna går Till Ziri gumman, våran sista dag imorgon, sen har du frid hjärtat :( ♥♥♥

Fiskemöte :))


Blomster :))

Fammos trollunge kom med en fin liten bukett, värmde gott i hjärtat ♥

Tung dag :(

Beslutet är fattat, det är så attans jobbigt ;((Men så skönt att hon har fått nästan en vecka att må hyffsat ok & att hon kunnat njuta av solen, för en riktig soldyrkare det har hon alltid varit.Nu ska vi bege oss ut på ängarna här hemma, där kan hon gå utan att springa in i stockar & stenar & få gå runt & må gott & använda nosen till max :))
För det ska göras så mysigt & värdigt & minnesrik för Ziri gumman på hennes sista dag :(( .. sen kan hon fortsätta & springa vidare på hundängarna kry & frisk med mycket spring i tassarna med dom andra som står & väntar.Älskar dig så min trogne vän, saknade kommer att bli stor :(( ♥♥♥

Morn, morn.. 19 gr i skuggan idag.

Kunde inte blogga mer igår vet inte vad dom hade för problem.Nu en härlig dusch sen frulle ute i solen :))

Fanny & Natta. .


Rida..

Nu blir det en tur på Fanny, Natta ska rida så jag slänger mig upp på cyckeln & följer med.
 

Blev ett stopp...

Hos mommos skruttor, det var 2 som blev glada när vi kom, så rn massa mys & gos blev det förståss :))

Mjukglass.

Har avnjutits lite glass i värmen, dämpade faktiskt skallebanken lite.

Fanny fick en härlig svalkande dusch :))

Natta gumman kom ner med Fanny, det är ju som sagt varmt ute så vad passar bättre än en svalkande dusch ute i trädgården :))

Sommar värme, 22 gr i skuggan :))

Tror sommaren är här, like, like.. det är lika varmt & härligt ute som det var igår.Jag som hade tänkt & passa på idag & lapa en massa sol då det inte hans med värst med det igår då det var jobb & barnpassning som stod på agendan.Men dessvärre har jag fått hålla mig inomhus då skallebanken ej velat släppa sitt tag.. ja, ja vad är en bal på slottet :(

Morgon mys..

Efter frukosten så blev det jordgubbs mys ute i solen :))

Nytt inkommet på C.G:s smycke design..

https://www.facebook.com/groups/202382933226283/
 
 
 

Det var det det..

Ett gäng smycken har gjorts idag ute i solen medans lill smöla har gungat, busat & lekt, efter maten så blev det en powernap för hjärtat.
När gumman skulle lämnas åter så var hon inte glad, det var en mommo sjuk knodd som blev så ledsen & arg när jag skulle åka.
Åh vad ont i hjärtat det gör & se dom så ledsna men det är ett gott betyg att det har varit bra hos mommo & det gillas ju givetvis :))
Skulle ha grillats nu på kvällskvisten men utbudet på Coppra här i byn var inte det bästa tyvärr så det fick bli taccos istället.
Nu äntligen så ska det bli ryggläge på soffan i hopp om att det visas något intressant på dumburken.
 
 

Sol :))

Varit iväg en sväng till Bomstads camping nu på morgonen, fixat en diskbänk till husvagnen att ha i förtältet, den är knall rosa, den lär synas bra .)
Nu ska jag iväg igen, ska hämta minsta lilla barnbarnet för en massa snoz & goz hela dagen, mammis jobbar & B får en time out :))
 

I´m back :))

Blogg - frånvaro i nästa 14 dagar, det har varit mycket igen på olika plan & då blir bloggandet lidande tyvärr, sorry :(
Hade en kanon midsommar på kusten iallafall som var mitt sista blogginlägg, det blev som en liten mini semester, men sen när jag kom hem så kom det ena efter det andra dråpslaget efter det andra som en stor löpeld, suck, suck.
Ja, ja, nu är det nytt kapitel, jag har vänt blad. För "Känslan som uppstår när man inser att man inte bryr sig längre är underbar" :)))
Nu ska gräset klippas, kanske jag får ta fram lien, det har blivit som en liten djungel på vissa ställen :p
 

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON
      kontakta henne? superelly@live.se