Kvällsmys..

Som avslutning på denna underbara vårdag är det nu soffmys med lite gott i glaset & lite tilltugg till tv innan det är dax att göra ett störtdyk ner i bingen för att jobba i morgon :))
 

Trädgårdsmöblerna & grillen..

Nu får jag allt ta & lämna datorn i fred ett tag, det är ju synd att man ska sitta vid den när det är så härligt ute, tvättmaskinen ska startas så tvätten kan hängas ute.
Sen ska trädgårdsmöblerna & grillen fram, det får bli en riktigt grov rengöring av allt först så man sen kanske kan avnjuta en premiär idag :))
 
 
 
 
 

Nyheter..

 
 

Fanny & Nathalie :))

 

Andra sidan..

Under kategorin "Andligt" kommer du att hitta allt som har med livet efter detta att göra, jag kommer även att tyda drömmar mm.
Ett exempel på vad det kan handla om: härom kvällen fick jag ett meddelande från en kille om jag kunde hjälpa honom att känna in från några bilder från hans lägenhet, jag fick ingen info innan mer än att han ville veta lite då han hade haft problem tidigare men inte där han bodde nu.
Jag är ärlig med det jag får in men anser mig fortfarande i tolkningsfasen, man blir aldrig fullärd men man lär sig vad redskapens syfte är till för med tiden.
Jag har alltid haft detta med mig sedan jag var liten så för mig har det bara varit naturligt i mitt liv även om det först är nu i vuxen ålder som jag har förstått & vågat använda det som det verktyg det är.
Jag har aldrig varit rädd för denna gåva, inte ens när jag var liten & egentligen inte förstod att jag var annorlunda, knäpp (som många skulle ha tyckt då).
Sen har det hänt lite olika saker i livet då saker & ting blivit har blivit mer påtaliga mm. Jag kom till ett vägsjäl år 2007 då jag t.o.m. började tvivla på mig själv.
Det pockades på från högre distanser som jag själv inte förstod fullt ut, jag var i stor sorg & smärta för olika händelser som skedde under dom två åren som det var som värst.
Redskapen jag hade förstod jag inte vad syftet med dom var, en del fanns det ingen logik med alls... jag såg saker, det hände grejer som jag trodde hade hänt men det hade det inte gjort utan det kanske hände någon vecka senare eller t.o.m. några månader längre fram.
Jag började på riktigt att ifråga sätta mitt förstånd, jag sa saker som jag trodde hade hänt eller hade sagts, folk började undra & ifråga sätta mitt mående, (så även jag själv).
I hela mitt liv har jag kunnat gå utanför min kropp, hade hela tiden trott det var ett  försvar mot mig själv för att slippa all smärta man hade fått utså i livet vid olika tidpunkter.
Jag blev även här införstådd med att det var en gåva som inte många har, jag brukar förklara det ganska enkelt som att om du har tre lager... livet & födelsen är det första.... det andra är när du är mellan livet & det okända... det tredje är livet efter detta, alltså när vi går vidare, dör.
Jag kan gå till det andra lagret.. det okända... jag kan se mig själv lämna min kropp & ta emot budskapen på en annan nivå.
Om du har frågor om livet, det andliga mm så svarar jag på en fråga om dagen tills vidare, för mer info kontaktar du mig här..
Blogg "Änglarna på andra sidan"
 
http://cms.anglarnas-land.webnode.se/
 
 
 

Välkommen vår :)

Nu på morgonen så har jag varit ut på en 1 1/2 timmar lång promenad med dogsen, det var så underbart härligt med den friska, rena vårluften, älskar just denna tid på året. 
Undrar om det kan bli mer vårlikt väder som det är idag, tror grillen får åka fram, göra grillpremiären?
Just nu sitter jag ute i trädgården & blickar ner mot pölen & inser hur mycket jag njuter av solens värmande strålar fast klockan inte är så mycke, klockan är inte ens tio på förmiddagen :)
 
 

GLAD PÅSK...

Önskar er alla där ute en riktigt fin Glad Påsk.
 

Röjt & kastat...

Idag har det städats & röjts som bara den, gött, gött.. Natta & jag har gått på som 2 speedade duracellkaniner , det blev mycket gjort.
Sen som avslutande på kvällen blev det grillad fläskfile med potatisgratäng & vitlöksbröd som belöning :)
 

John Blund..

Han verkar utebli inatt med, kanske han ska anställa lite extra personal för jag gillar inte vanan som det verkar bli :p
 

Lill sessan..

 

Inte många knop idag.

Tycker att spagettin i benen har kännts lite bättre idag men samtidigt är det svårt att veta innan man har jobbat & sprungit i trapporna på jobbet, svagheten i kroppen är fortfarande lika.
Läkaren ringde ju inte idag som det var sagt så jag fick ringa dom istället & då visade det sig att han var sjuk, det är bara att hålla tummarna för att han är tillbaka i morgon, vill inte gå till en som jag aldrig varit hos som inte vet ett jota.
Det som har gjorts idag är i alla fall att lill skrutt & jag fixade det lite påsk fint ute i 2 av dom stora krukor, måste ju ha lite påskpynt, i morgon ska påskkärringar hängas ut & välkomna påsken :))
 
 

Fått vitsippor idag :)

Det knackar på dörren förut & vem stod inte där med en bukett vitsippor till farmor, jo farmors lilla prinsessa.
 

Fortfarande vaken :p

Det blev en lång natt, lilla John Blund har inte behagat infinna sig eller så har han somnat själv efter vägen.. ja, ja, nu är det ingen ide att hoppas mer på att han kommer när klockan slagit 05.30 :p
 

Nyheter..

 
 
 
 
 
 

Inte bra att hurra för fort :p

Lyckan varade i 3 dagar, redan på torsdagen så kände jag mig konstig, svag,spagettben, allmänt konstig som sagt, ignorerade bort det med att det är inte så konstigt när man legat däckad så änge.
Fredag var det dax för jobb, kände redan på morgonen att det var värre än dagen innan, ignorerade det även då med att jag nog hade ätit dåligt & behövde dricka mer.
Jag masade mig iväg till jobbet, märkte direkt att detta kommer kanske inte att gå, var kalsvettig & mådde skumt, kämpade mig igenom kvällspasset med hopp om att väl hemma & lite sömn skulle göra susen.
Väl hemma blev det bingen direkt, vaknade halv fem på morgonen, strax före klockan skulle ringa vid kvart över fem & mådde ännu sämre, det var bara att inse att detta gick inte, ringde jobbet & meddelade.
Nu har lördag & söndag gått & mår samma inte ett skit bättre så ett besök till farbror doktorn blir det i morgon så får vi se vad han säger.. suck :p
 
 

1 v med influensa, sen 2 dagar med migrän :p

Då har man äntligen återvänt till livet igen, först en vecka med feber, frossa & huvudvärk som sen avslutades med 2 dagar med migrän, lika bra att ta allt på en gång, är nu totalt urlakad.
Men nu är det nya tag, det är jobb hela helgen, solen den skiner idag så nu innan det är dax för jobb ska dörrar & fönster slängas upp & skiten ska vädras ut, disken ska tas som inte har diskats av sig själv & snabeldraken ska få sig en sväng om :))
 
 

Flunsan :p

Flunsan har tillsut greppat sitt tag i mig med, slapp inte undan. Det började förra veckan med lite varannan dag, trodde till slut att jag kanske klarar mig men icke sa nicke.
Det var bara att inse att nu var den hör, den envite baskelusken för att stanna.
Blev tvungen att sjukskriva mig på torsdag, fred-lörd-söndag var jag ledig så tänkte att denna fajt klarar jag mig igenom å dessa dagar.
Oj vad jag bedrog mig, igår söndag så tyckte jag att jag var relativt okej men ju längre dagen gick så visade det vad fel jag haft.
Så nu sitter jag här & tycker "lite" synd om mig, inte alls kull, ingen ork, feber, nyser som en hel orkester, huvudvärk.
Har i alla fall dessa dagar sovit mycket men dock drömt dom konstigaste drömmar man kan få ihop, igår fick en av mina hundar bli varsle av mina drömmar.
Jag drömde att jag hade somnat på soffan (vilket jag även hade gjort på riktigt) jag har en skinnsoffa, i drömmen så drömde jag att en utav mina katter hoppade upp i soffan & började klösa på soffan så automatiskt fyade jag & föste ner katten med benet där jag låg.
Samtidigt vaknade jag av en duns, nere på golvet kravlade en stackarst yrvaken hund upp & fattade ingenting (jag har 2 hundar varav den ena alltid ligger nere i knävecken) .. jag insåg snabbt vad som hänt, att jag hade drömt & att min stackars Bamse hade blivit nersparkad från soffan av mig i tron att jag trodde det var katten.
Tror ni jag hade dåligt samvete eller... jag kan svara på det: ett stort JA så det heter duga :( FÖRLÅT Bamse gubben <3
 
 
 

Tillbaka :)

Är exakt en månad sen sedan jag skrev sist, uj vad tiden går fort. Mycket har hänt, fortfarande är det tungt, men det går sakta framåt. Jag var till E:s grav här om dagen, det är 5 månader nu.Jag hade plockat med mig en liten vårbukett med tussilago/vitsippor/blåklint i.
Våren gör sig påmind varje dag & det gillas.Vet att du gläds åt våren, jag satt där vid graven & ömsom pratade & grät
.

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON
      kontakta henne? superelly@live.se