Håller på att förnyar utsee´ndet på min BLOGG

Har inte varit här på ett tag nu för det har varit lite mycket.. Läkarbesök mm. Har varit en tung sväng nu ett tag... men nu är det nya tag, har försök att ändra utsee´ndet på min Blogg men guuud vad mycket siffror & krumelurer som ska tas bort & klistras in nya, det enda jag lyckades med var att ändra färg på Bloggens bakgrund..hahaha .. !!!! .. Men nu har jag kanske fått hjälp med det, vi får se, så jag återkommer så fort arbetet med Bloggen är färdigt.. Ha en underbar dag nu <3<3<3

Godmorning

Ja, tänk inatt har jag lyckats sova några timmar, tror att jag somnade strax efter tre inatt (var sista gången som jag kikade på klockan).. Räknade ut att sen i fredags morse, fram till jag när vaknade idag så har jag sovit 9 timmar....... Från lördag förmiddag 10.30 til fram inatt så hade jag inte sovit en blund, så då hade jag varit vaken i 40 timmar i sträck, fredag till lördag sov jag ju några timmar efter sju på morgonen... Fattar inte det här med läkarna att dom inte kan fatta någonting hur ont man har egentligen..men, men.. ;(( Efter jag hade varit in här & skrivit lite i bloggen så var det mest en slappardag , hade inte så mycket ork faktiskt & sen så var ju min kusin var här.. Vi pratade & umgicks.. Jätte kul när hon kommer, en sån gullig tjej... Sen fixade jag till lite mat, det blev ris & korvstråganoff.. Sen efter maten blev vi ännu mer allmänt slöa, så där som man kan bli efter maten, så vi hamnade i soffan båda två tills det var dags att ge sig in mot tåget som hon skulle med för att åka hem.. Ja sen resterande av kvällen satt jag framför datorn & försökte jobba lite till & från... Natten fram till jag somnade var mest i ryggläge. Nee nu e det dax att göra lite vardagsbestyr..

Har så j_ _ _a ont ;((

Fortfarande vaken, har skjussat gumman till skolan så hon slapp gå till bussen i den här kylan, var ju -18 gr... brrrrr... lite bättre än igår då var det -24 gr.
Säger tur att man har världens bästa granne, så go & snäll (lånade hennes bil).
Kusin vitamin ligger & sover så gott fortfarande.. så åter igen bara jag vaken. Börjar faktiskt bli van att det är så, eftersom det ej sovs på nätterna heller.
Fattar inte att det inte går att sova, eller jo egentligen gör jag väll det, men vad gör man, har ju inte så mycket annat att välja på när det värker konstan, blir galen snart.
Förstår hur lätt saker & ting kan bryta ner en människa.. ;(( Ja, neeee nu ska jag sätta lite fart & se om jag kan få lite gjort.

Kan ej soooova ;(((

Ja nu e klockan snart kvart i fem på måndags morgonen, det har varit en lång natt & fortfarande går det inte att sova.. Snart vaknar dom i huset.. Så jag berättar lite nu hur helgen blev, så fördriver jag lite tid.. Fredag så var jag ju barnvakt åt mitt ynsta barnbarn.. & vad mysigt det var, man blir ju alldeles tokigt på detta pussande & snosande, kan ju inte få nog ;))) är ju som en drog... Lilla gumman har blivit så stor, gud vad tiden går fort.. Lördag så var det fortsatt med snosingen & pussandet, bara mys.. Sen kom min dotter upp på eftermiddagen, & sen kom min son & mitt andra lilla goa barnbarn, (hon e lite större), så då blev det mer pussande, snosande, mus & goskalas på högsta nivå... mm... gött ;)))) Sen kl: sju på kvällen så var jag bjuden till en kompis på lite mat & tölande.. Skulle bli lite GIRLPOWER".. Usch vad jobbigt det var innan jag kom iväg.. var som att bestiga världens högsta berg bara för att man skulle göra sig iordning... Men jag kom iväg, & det var kul, senare kom det massa andra men då åkte jag hem, kände att nu räckte det.. Det var lagom så. natt till söndag så blev det tyvärr heller inte så mycket sömn, men lyckades att somna ca:07.15-07.30.. sov faktiskt ett par timmar.. Sen var det full fart hela dagen.. Dammsög, diskade & lagade mat.. sen var jag iväg & hämtade min kusin..hon ska sova över tills imorgon eller idag blir det ju.. Ja & nu sitter jag här & skriver.. Ska ringa lite nu på morgonen bla till bisiktningen, måste ha en tid.. sen ringa läkaren som fortfarande inte har ringt mig.. Glömde ju att berätta att det blev en kaka i fredags eller två faktiskt, gjorde kladdkaka, var inte fel... men tyvärr blev det ingen bild, men kanske nästa gång. Ja nu e klockan 05.00 suck, bara jag uppe, inte ens tuppen..hahaha Ska ta mig en tur till soffan kolla om det e något på tv.. Ha det så gott.. ZzZzzzzzzzzz

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON
      kontakta henne? superelly@live.se