Bedragare..

Är så förbannad & less på alla dessa lurendrejare som cirkulerar på FB, förut var det dom som ville sprida virus mm, sen kom alla dom där som lurade att dom sålde skor, eller hade valpar till salu mm.
Sen kom dom där som ville låna ut pengar, dom ville bara ha kontot.nr eller pengar insatta på sina konton, sen försvinner dom som dom aldrig har existerat & pluppar upp med ett annat namn & en annan annonsbild.
Sista veckorna så har det kommit vanliga peroner vars konton blivit kapade med en länk att "Spotify" är gratis, sen har det ökat lavin artat med vanliga personer som lägger ut annonser på att dom vill sälja sin mobil t.e.x. Iphone 4 eller t.o.m. 5:an, klart folk vill vara först med att köpa den då det är ett bra pris, dom sätter in pengar på vedebörandes konto & inväntar glatt på sin nya tele "vilket då inte kommer förståss" :p
Säljaren går längre inte attt att nå/söka på då den har blockat köparen & kan då på det sättet fortsätta sin givande bana.. grrrrr .. suck :p blir så attans arg att det inte går att sätta dit sådana här människor :)
 
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0