Blir så förbannat arg :(

Det är helt otroligt att sådant här fortfarande händer, det är så tragiskt, för ca 1 v sedan så hittades en 70-årig kvinna död i sin lägenhet i Karlstad.
Hon hittades p.g.a. vattenskador i lägenheten under, fastighetsägaren trodde att det eventuellt kunde vara lika i lägenheten ovanför, alltså hennes lägenhet.
Kvinnan i lägenheten ovanför öppnade inte dörren när fastighetsägaren var där & knackade på, fastighetägaren försökte få kontakt med kvinnan ett antal ggr men misslyckades... han tog då kontakt med Kronofogden & dom gick in & fann kvinnan död.
Kvinnan har troligtvis legat död i i sin lägenhet i minst 2 år, utan att någon har saknat henne.. hur kan det hända utan att någon reagerar?
Brevbäraren måtte väll ha sett att posten låg kvar om inte annat haft problem med att få ner posten i brevinkastet efter ett tag eller?
Eller varför har ingen granne reagerat på så lång tid, jag tycker det är så fruktansvärt tragist att sådant här kan hända i ett land som Sverige, blir så upprörd & ledsen :(
Lite artiklarna om händelsen finns här nedan så kan ni själva om ni vill & är intresserade att kika & få en liten inblick i det som skrivs i nu läget.
 
VF:s - artikel.
http://www.vf.se/nyheter/karlstad/kvinna-hittad-dod-i-lagenhet-%E2%80%93-avled-tva-ar-sedan
 
Aftonbladets - artikel.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19836500.ab
 
SVT Nyheterna.
http://www.svt.se/nyheter/sverige/kvinna-lag-dod-i-lagenhet-i-tva-ar
 
NYHETERNA24.
http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/782416-kvinna-lag-dod-i-lagenhet-hittades-forst-efter-tva-ar
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0