Dagen lider mot sitt slut..

Det har varit en fullspäckad dag med olika syslor & aktiviteter. Lill smöla gillade ridningen givetvis, fattas bara. Hon sitter som hon aldrig gjort något annat på Barres rygg. Det kommer garanterat att bli en häst tjej detta med :)) Sen kom ju hovslagaren, & allt även där gick som en dans. Lillan var helt betagen i att Barre skulle få sommarskor :)) man såg hur hon kollade in & grunnade rejält på hur han skulle se ut med skor på. Stackars liten, är inte lätt att vara liten alla ggr & fatta att det inte var vanliga skor han skulle få.
Efter stallet så for lill smöla & jag iväg ut till skogen för & plockade lite mer björkris som jag behövde till urnan utanför grinden (björkriset räckte inte som jag plockat tidigare i veckan), så det var bara att ge sig iväg för att hämta hem mer.
Sen blev det pyntande med en massa fjädrar i dess olika färger. Alla tuppar & hönor intog sin plats på trappen med några påskkärringar. Sen var det lek både ute & inne tills mörkret trängde sig på, då höll vi oss inne bara. Sen när det var väl dax för bingen för lillan så var hon så trötter att hon tvärslocknade.
Men imorgon är det en ny dag med en massa nya åtaganden igen, det blir att gå upp tidigt för att bege sig till stallet. Det måste fixas för Barres flytt till grannstallet under påsken då han inte ska stå själv när M är borta på tävling.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0