Mys..

Nu ska det bli gött & få gå iväg & sätta sig till ett dukat bord. Sen ska det bli mys, skratt med dom nära & kära, finns inte ett bättre sätt att avsluta det gamla året & välkomna in det nya på.
vi ses nästa år då, :))
 

My angels :))

 

Dusch..

Dax för dusch för att sedan stassa om för lite nyårs firande med ungar & barnbarn. Lyxig avslutning på året att få gå & sätta sig vid ett dukat bord utan att behövt göra ett jota, tack S :))
 

Dusch..

Dax för dusch för att sedan stassa om för lite nyårs firande med ungar & barnbarn. Lyxig avslutning på året att få gå & sätta sig vid ett dukat bord utan att behövt göra ett jota, tack S :))
 

Grattis M <3

Idag är det en speciell dag för det är M:s födelsedag :)) .. Hoppas dagen & livet framåt nu medföljer lösningar som du har väntat så länge på :) Stort GRATTIS <3

Snart 2013.... ut med det gamla & in med det nya :))

Nu är det ett nytt år som står & knackar för dörren. Det ska bli så himla skönt att få lämna det gamla bakom sig & få välkomna in det nya.
För nu hoppas jag på ett så mycket bättre år än det som har varit för det har varit allt för mycket elände.. suck, suck..  därför
ska det bli hiskeligt skönt med nya tag, men först ska här intas lite sömn sen är man redo att välkomna in det nya :))

Tröttare än tröttast, gäsp.. :p

Home sweet home :)) .. Nu är natt 2 av 3 gjord... "one more to go" :p .. Men först ska jag landa mjukt på kudden & starta upp snark maskinen på högsta volym.
Så ser ni något hus som ej står still & som låter som världens största timmer stockar från så är det säkerligen "Ala Carolas palats" ni passerar :))

Sleep well, sleep tight :)) Zzzzzzzz


Lite mer nattsudd..

Då var det dax igen, natt 2 av 3 ska avverkas :)) . :p . Så det är bara att ge sig ut i snöyran, det är inte riktigt så kallt ute ännu iallafall, men det hinns nog & ändra sig flera ggr om tyvärr innan jag slutar.
Men otroligt vackert är det även för en som inte gillar vintern något vidare :))

Mätt i magen :))

Shappat framför tv ett tag till Harry Potter med lite rester från julbordet. Det satt gött i magen, nu får det bli lite ryggläge en stund så maten skunker sakta in.

Hemma :))

1 natt av 3 gjorda, nu blir det ett djup dyk rakt ner i bingen :))

Då var det dax igen :p

Nu är det bara att stassa om för mer jobb, hela helgen ska stökas över. Kallt som attan är det ute - 17 gr det gillas NOT :( men, men, långkallingarna är på, mössan likaså, det finns ju inga dåliga väder, bara dåliga kläder :))

Hello Kitty halsband 89:- st


Slappare, slappare dan :))

Herre min je vad gött att vara ledig. Har sovit som en stock med några små vaki vaki för toabesök bara, vet inte ens om jag sov så här mycket i min ungdom ens.
Tydligen behövdes det iallafall, om några timmar så börjar allvaret igen, hoppas då på en lite lugnare helg en den förra :))

Zzzzzzz

Nu har jag gäspat ett bra tag så nu är det allt dax för bingen :)) lika bra att säga natti natti.

Lugnet börjar anlända :))

Idag har det inte gjorts många knop, gött, gött :)) .. Sovmorgonen infann sig faktiskt idag så den njöts av i fulla drag kan jag lova.
Mammis gumma tog med stora syster yster in till staden för att mellandags shoppa med många manade ord att ta det välldigt försiktigt & lugnt & inte ta ut sig för mycket.
Det var första gången efter olyckan som hon skulle iväg på något & en själv inte är med & kan bromsa upp :p men det gick hur galant som helst, trött var hon när hon kom hem & ont hade hon, men det hade gått bra.
Dom hade handlat båda två rejält & var så nöjda så. Väl hemma igen så blev det ryggläge för gumman till några bra filmer för att ta igen sig lite.
Själv har jag suttit vid datorn ganska mycket under eftermiddagen/kvällen & jobbat lite lugnt med bilder som ska läggas ut så småning om på nya smycken som är gjorda :))
Nu ska det bli en kvällsmacka, vad som är på får ni gissa, inte så svårt kanske :))
 

... Julafton 2012 ...

 

5 av 5 gjorda :))

Önskar alla en riktigt 
Igår var så äntligen 5:e natten gjord, det har varit en riktigt lång helg i jobbets tecken, men äntligen så skulle man få vara ledig i hela 2 dagar :) 
Innan avfärd hemåt när jag slutade på morgonen så skulle det först bli lite mellandags rea shopping, "IDIOTISKT" jag vet men det var ett måste då jag hade lite kvar & inte hade hunnit allt innan för att man hade varit dålig, ja ja, vad vore livet utan utmaningar :p
Sen när shoppingen var avklarad så bar det av vidare hemåt för att fira julafton i efterskott :) .. Allt går, det är väll bara ta fram viljan eller? :)
Våran julafton blev kanon, det var första gången i mitt vuxna liv som barnen med respektive fixade allt & jag kunde sova någon timme innan det var dax :)) .. Tack mina goa ungar för allt.. LOVE YOU all 

Äntligen hemma, 4 av 5 gjorda..

Satan i gata vilket snö oväder det har varit i natt, det har vräkt ner som bara den & yrt runt så det har drivit igen vägarna så man såg till slut inte var man åkte, det var verkligen vitt över allt.
Sen ha all denna snöyra som bara kom emot en när en körde.
Förstår vad ordet snöblind menas kan jag lova :p
Men nu är man hemma på fast mark en stund.
Så nu ska jag gotta mig med en skinkmacka & lite julmust, sen blir det ett riktigt djupdykning direkt ner i bingen.
För 5:e natten ska även den avverkas, men nu skinkmacka :))


En hälsning till er alla <3


Sova..

Nu ska det bli gött att få krypa ner i bingen efter en låååååååååång nat :p så natti natti Zzzzz

Dax..

Nu till gumman & kolla läget & pyssla om henne en stundär :)) .. sen dax för jobb (skulle verkligen vilja stanna vid gumman) men läget är som tur var under kontroll & en annan har ju äran att få jobba hela jul & nyår :p
Men, men, mer cash i kistan som i slutända myndigheterna tar det mesta av ... ja, ja, vad är en sådan skitsak mot att min gumma har läget under kontroll :)) 
 

Ovissheten är värst :(

Har inte bloggat sen i torsdags, sorry, men nu har jag haft mycket viktigare saker i knoppen :(
Mammis stor skrutta råkade ut för en riktigt otäck olycka på torsdags eftermiddag, så det har varit mycket ovisst det första ett & halvt första dygnet :(
Allt började när jag var nere i lokalen & grejsade med det sista i torsdags för att få iväg det. Sen skulle jag iväg & hämta hem Natta gumman från Lillerud då hennes jul lov började.
När jag satt i bilen in mot K-D & hade åkt ca fem min så ringer hon & säger att hon hade flygit av hästen illa. 
Det blev nog den hemskaste & snabbaste färden jag har gjort in till K-D, Det blev i raket fart till aukuten på CSK, väl där blev det full rulle direkt när vi kom in, tror dom var en sex - sju personer + läkaren som lade henne i gipsvagga, dom tog alla slags prover dom kunde, hb, puls, kollade andingen mm var & varannan minut den första timmen eller två.
Allt bara snurade i skallen, hon hade så ont tösa, hon hade ingen känsel i benen, händerna mm,.
Den som är en mamma/pappa/förälder vet att det är nog det värst man kan var med om när ens barn skadas eller far illa (förutom att mista sitt barn förståss) kunde man så skulle man byta deras plats direkt :(
Blir att avvakta & se vad som händer. Nu iväg till min skrutt.

Lokalen..

Dax att bege sig ner till lokalen & göra det sista som ska skickas iväg, lillskruttan ska med & hålla ställningarna :))

Tonfisk sallad..

Har nu gjor en tonfisk sallad som ska avnjutas med vitlöksbröd & dressing :)) .. love, love.
 

Hemma :))

Då var en natt till gjord, nu hoppas jag på att få vara ledig fram till på fredag, sen drar det igång ett bra tag, hela jul, julveckan fram till nyår.
Har en massa jag måste hinna klart innan, en massa beställningar som ska göras & skickas, det ska handlas både mat & paket, skinkan ska göras, ja, ja, en jul blir det inget stress här inte :p
Men nu ska jag börja med att dyka ner i bingen & ladda batterierna, sen ska listan börjas prickas av.
Lägger in några bilder från mys med mina små sessor igår innan jobb :)) Zzzzzzzz

Knoddmys :))

Nu ska det stassas om för lite nattsudd, men först ett besök hos knoddarna för lite snos & mys :))

Julgodis..

 Knäck
Detta behövs.

2 dl vispgrädde
2 dl ljus sirap
2 dl strösocker
2 msk smör
0,75 dl sötmandel

 

Tillagning

 

1. Häll alla ingredienser utom mandeln i en tjockbottnad gryta. Låt bubbelkoka på ganska hög, jämn värme.

2. Placera under tiden ut knäckformar på en bricka eller plåt.
3. Rör då & då, framför allt på slutet då knäcksmeten börjar bli brun. När bubblorna är små & kokar tätt är knäcken klar.
4. Gör kulprovet för att se om knäcken är färdig. Häll några droppar knäcksmet i ett glas med kallt vatten. Kan knäcken lätt & kladdfritt formas till en kula är knäcken färdig. Är knäcken för lös så kokar du lite längre & gör om kulprovet.
5. Strax innan knäcken är färdig tillsätter du hackad sötmandel. Sänk värmen till låg temperatur.
6. Använd två skedar, en dessertsked som du öser ur grytan med & en kaffesked som du parerar & hjälper till med. Men arbeta så fort som möjligt, eftersom knäcken stelnar snabbt. Knäckformarna välter lätt, det blir stadigare om man använder dubbla formar.

 

Ischoklad

100 g ljus sockerfri choklad
50 g mörk sockerfri choklad
75 kokosfett

Smält i vattenbad och häll i ischokladformar.


Massage..

Då har man varit iväg & fått massage, det fanns endel att jobba med som hade kommit tillbaka vilket inte var så bra, men nu är man knådad & öm som attan.
Det blev ju inte så mycket sömn inatt så lika bra att bege sig till bingen & fortsätta/försöka avnjuta massagens verkan i en djupare dvala :)) Zzzzzzzz
 

plus grader ute..

Har varit en sådan där trök natt med svårt att sova, har väll lurat av några ggr till & från i några min på soffan, det är det enda. 
Så tröttnade, gick ut en stund & skottat undan lite istället. Det var attans gött ute, det var plus grader. 
Det är så synd bara att all snö som kom sista veckan ska töa bort nu bara, det kunde väll åtmindstånde fått vara kvar över jul. Men vi får se om våra väder gubbarna har rätt, om dom har det så ska det ju komma nya snömassor nu på onsdag igen.
Nu blir det att ta tag i tvätten en stund för att sen om några timmar få bege sig iväg på lite massage igen, det kan en aldrig få för mycket av (inte jag iallafall) :))
 

Paj bak..

Blev bara någon timmes sömn i bingen efter jag kom hem imorse. Telen den ringde ringde & pep i ett (hade den på ljudlöst men tyvärr med vibrator på).
Det var jobbet så klart, det blev mer jobb så ännu en natt till på löne spec :)) Men nu ledig en dygn iallafall.
Så det blev lite paj bak i stället när sömnen uteblev, men nu ska jag inta ryggläge en stund & sluta dom blå :))


Byta skalle..

Man kan byta & laga varenda del i kroppen men skallen den får en allt dras med, är så less på nacken & skallebanken så jag spyr :p
Nu ska jag försöka få något i magen iallafall, sen blir det till att fara ut i snöovädret för & hämta gamla Bettan från verkstaden. 

Då var man hemma..

Blir till att göra en natt till, mindre med ledigt :p .. Ja, ja.. vad vore livet utan överraskningar, det är bara att köra på så länge tåget går.
Men nu ska jag iallafall dyka rakt ner i bingen Zzzzz


Natt 2 av 2 ska göras..

Då var det dax igen för att stassa om, sista natten för denna omgång, sen några dagar ledig. Sen start på fredag fram till efter nyår. Tufft chema men det blir klirr i börsen :))
 

Pepparkaks bak :))

Fick en härlig bild på min lilla skrutt & henne storbak av peppakakor förut, man kan inte annat än bli glad :))

Home sweet home :))

Morn, morn, nu är man äntligen hemma, säger bara herre min je vad det båser, det är tror jag snudd på stormvarning ute :p .. Så nu gäller det att hålla hårt i hatten om man ska ut. Hann inte med bloggandet igår eftermiddag, det blev en späckad eftermiddag med skruttan.
Sen var det bara för mig att göra sig iordning för & ticka till jobbet direkt när jag kört hem skrutt till mams.
Men nu är 1 av 2 gjorda iallafall, så det är faktiskt gött "one more to go"... men nu är det dax att bege sig till min fyrbente vän som alltid väntar troget när en kommer hem, & när jag landat i den så ska snarkmaskinen startas upp på högsta volym, & det i minst 7 timmar frammåt :) .. (önsketänkande) ja kanske.. !! .. men aj så gött, Zzzzz ;) så natti natti så länge.

Morgon mys :))

Här har det varit morgon mys på hög nivå, herregud så härligt det är med dessa små underbara små liv. Spelar ingen roll hur dåligt man mår, eller hur dåligt humör man är på, man kan inte annat än att fyllas med så mycket kärlek när man är med dessa små individer som är ärligheten själv.
Nu har vi myst färdigt för ett tag, så nu ska vi ut i vinterkylan & busa, göra änglar mm, love, love :))

Sova kanske!

Kanske dax att besöka bingen, har ju en liten knodd som vaknar ganska tidigt :)) det får bli till att krypa ner försiktigt bredvid smöla & snosa sig till sömns, man måste ju passa på :))

Gjort matlådor..

Vet inte vart denna dag har tagit vägen, mycket av den har iallafall gått i funderingarnas tecken i den stora besvikelsens sorg :( men, men, vad testas man inte för hela tiden, det är bara att ta lärdom & gå vidare, men vissa saker glömmer man inte, så är det bara, men ja lägger inte mer energi på det nu.
Har iallafall varit lite nyttig, har faktiskt gjort en hel del matlådor på eftermiddagen som jag har fyllt kylen med.
Det är gött att ha & ta fram när man jobbar, det blev några olika grytor, med både ris, potatis, & pasta.
Sen kom lilla skruttan på eftermiddagen med, hon ville till mommo. så det har myst & gosat, sen så har hon spelat spel på dator & telen, det är det som gäller nu, det är är egentligen helt otroligt vad dess små knyten lär sig allt så tidigt.
Nu ska det bli rygglägge i soffan & titta på Benidorm, sjuk serie men rolig på sitt sätt :))
 
 

Besviken så det gör ont ;(

Fick ett telefonsamtal förut som gjorde mig så besviken & ledsen & arg så det gjorde ont :(
Nu blir det att ändra inställning & andra tag ska tas, sviken & lurad kan man bli, men vissa saker etsar sig kvar & man glömmer dom inte.

13 december Lucia..

Önskar alla nu en härlig Lucia dag. 
För idag är det Lucia, barn går klädda i vitt med glitter & ljus, peppakaksgubbar äro så bruna & söta, likaså stjärngossarna i vitt & sina höga hattar :))
 
Lucia är en dag med ljus & detta syns i alla hus.
Ett tåg längs gatan sjungande går & längs vägen 
olika åskådare står.
I vit klänning & med strålande krona hör man 
snön knarra under skorna.
På väg mot julen det sakta bär men nu firar vi 
Lucia här.

... OKÄND ..
 
Varför firar vi egentligen Lucia?
En vanlig missuppfattning är att vi firar lucia den 13 december eftersom helgonet Lucia från Syrakusa dog den dagen. Men vårt svenska luciafirande har inget gemensamt med helgonet Lucia utom just namnet.
Att vi i Sverige firar lucia den 13 december har egentligen ingenting med helgonet Lucia att göra utan härrör från det faktum att vintersolståndet på medeltiden inföll just runt 13 december.
 

Sumaro..

Har inte blivit något bloggande idag, det blev bara en sådan där dag som flög förbi men jag tänkte lägga in lite bilder från vad vi gjort idag iallafall.
Så sumaro, sumaro.. Det blev en tur till Lillerud på eftermiddagen, Natta ska ju tillbaka till allvaret. Där blev det en massa mys & gos med Fanny gumman, sen blev det blev både ridande & tittande när Natta red & hoppade.
Knoddarna fick även varsin liten provridning, det gillade dom skarp, blev även bus ute i snön samt som avslut för kvällen innan vi styrde stegen hemmåt så vi tog vägen förbi Max, magen kurrade på alla så lite mat i magen det var inte fel.
Imorgon är en LEDIG dag, yehaaaa :))) .. den ska bara njutas till fullo, kanske bara göra allt & ingenting samtidigt, kanske börja med att försöka kurera till lite högre energinivå.
Men nu först så blir det att dyka ner till min fyrbente vän & starta upp snarkmaskinen Zzzzzz
 

Undrar vad för ont en har gjort :(

Skallebanken håller sig träget kvar, den kan mildra sig några timmar emellanåt men sen som från klarblå himmel så har det blivit världskrig på planeten "hjärnkontoret" igen.
Den har nu snart krigat i fyra veckor, man tappar ork & hopp, suck suck :( .. ja, ja, nu har jag fått lite massage, smörjt in med det bästa som finns mot all sorts utvärtes smärta "Aloe Heat Lotion". Vad vore livet utan den :)))
Så nu är det dax att stassa om för sista natten på ett par dagar, natt 2 av 2 ska göras, ska bli gött & få vara ledig några dagar sen :))

Min mullvad Ziri :))


Sleep :))

Nu ska här strax sovas, 1 natt av 2 gjorda, one more to go :)) ... Men först lite chappande framför dator så hjärnkontoret stängs ner, sen lite frulle & därefter ett stordyk rakt ner i bingen :))
En av mina fyrbenta vänner var vaken när jag kom hem, hon ville givetvis ut direkt. Hon älskar snön, hon forserade gräsmattan som en mullvadds framfart, jag skrattadede så jag fick ont i magen. Blider kommer..

Bingen..

Nu börjar dom blå bli välldans trötta, det är svårt att hålla ögonen öppna så att jag tar mitt förnuft till fånga & inser att det är dax faktiskt att bege sig till sin fyrbente vän som troget väntar var eviga kväll för att jag ska ta inta det sköna ryggläget.
Lill skruttan hon sover sedan flera timmar, mommo fick allt hämta henne på dagis idag, så det har varit mys på hög nivå. Men nu dax att dra igång snarkmaskinen. Så dröm inget som inte jag skulle drömma nu :))
 

Sanna ord..


NYHETER.. C.G:s smycke design..

 
 

Död idag..

Idag har jag varit mer död än levande. Sov typ 10 timmar inatt förutom alla kiss vaknanden. Tog väll igen allt efter helgens dåliga sömn timmar, men tro inte att jag kände mig utvilad för det, tvärt om fakriskt :p
Så idag har varit en riktigt skit dag, så inget bloggande då förståss. Har inte behovet som många andra med att sitta & spy utt gallan eller beklaga mig över vad skit en mår eller vilket helvetes värld vi lever i.
Vissa saker kan vi inte påverka ändå så är det bara & nu var det en sådan dag för mig.
Gillar inte dom här dagarna alls men har accepterat att dom finns, för det går ändå inte att göra något åt det mer än & vänta ut dom tyvärr :(
Det finns ju så mycket annat att tänka på än onödiga ting som ändå tar all energin från en som en ändå inte har.
Så idag har jag alltså inte inte gjort ett skit mer än lite smycket under ett par timmar.
Nu tänkte jag faktiskt försöka krypa till kojs så får vi se om John Blund behagar komma. Så nu säger jag natti natti Zzzzz 
 

Sova.. Zzzzzz

Vaknade precis av att jag hade somnat på soffan, så nu ska jag förssöka ta mig upp till min 4-bente vän i stället & göra ett försök med det jag lyckades med i soffan.
 

Iväg & hämta lill hjärtat..

Nu ska mommos näst minsta knodd hämtas, sen ska vi ta oss en tur till Brattfors för & köpa ridkläder till båda knoddarna, så som hjälm, ridbyxor, stövkar mm.
Finns två som har längtat & längtat efter att få rida, men utan hjälm ingen ridning. Så nu håller jag tummar & tår att detta passar det som vi ska hämta :))

Äntligen, ledig :)))))))

Har precis kommit hem & nu är jag ledig i några dagar "hoppas jag" ;)) .. Natten den har varit helt ok förutom lite bök som hör till ibland tyvärr :p 
Måste bara berätta att det var 1:a natten i den nya lokalen, det var skillnad på den förra kan jag lova mot denna.

Allt är nytt, det är stort & luftigt, så fräscht & mysigt. O vad alla har väntat på denna flytt, att den skulle bli av, att få komma ifrån den gamla lokalen "bunker". (Lägger in någon bild så ser ni vad fräsch det är).
Men nu ska det bli lite frulle för mig, magen bråkar & vill ha sitt :)) .. Sen blir det lite jobb med paketering & vägning för & få iväg paketen med posten idag.
Sen kanske det kan blir "förhoppningsvis" en tur till bingen :))

 


Föda.. sen natt 4 av 4 som ska göras..

Då har man jobbat lite till, tänk vad  gött det är & få undan en massa jobb. Det blev en hel del beställningar idag med, så det blir till att packa & skicka iväg iett gäng palet morgon.
Men nu ska jag försöka fått i mig lite mat i magen så en är "fit for fight" för mer nattsudd. Inatt blir det med B.
Sen ska det bli välldans gött & få vara ledig några dagar :))

Citat..


Kallt :( brrrrrrrrr -16 gr

Hujeda mig vad kallt det har varit inatt & nu är det ännu kallare :p .. Har även idag ännu inte kommit i säng (ond cirkel) men, men skam den som ger sig, nu ska jag iallafall bege mig huvudstupa dit :)) så natti natti med er Zzzzz

Dax..

Då var man omstassad & klar igen för ännu en natt, gillar det inte, det är -14 ute ;( brrrrr .. men, men, mössa & vantar är medtagna, för det lär behövas. :p

Kvicknat till..

Då har man kvicknat till lite, & även fått i sig lite föda. Nu sk det chappas en stund framför tv :))

Någon ropar.. ?

Undrar om det kan vara min 4-bente vän som för sådant oväsen uppe på övervåningen :p,
För det är så att även idag har jag ej kommit i säng efter nattsuddet, kom hem för en ca 3 1/2 timme sedan. Vet ärligt inte vad som händer i min knopp men en sak är säker, sömnklockan måtte vara vara mycket trasig :p
Men nu har jag tänkt, jag har övertalat knoppen, eller övertalat, jag har bestämt (känner ni vad det osar bränt?) "skratt".. att jag nu ska oavsett vad hjärnkontoret tycker så ska jag tvinga mig själv till att inta ryggläge. 
Jag ska sova, jag bör sova, jag måste sova, då var det klart. Så, så kommer min advent att se ut  Zzzzzz :)) .. Men alla sätt är bra utom dom dåliga, eller hur? :)) .. nu säääääänga, du är min borg :))
 

1:a advent..

Tänk då var det 1:a advent redan. Vill önskar alla en riktigt super duper fin 1:a advent med allt vad det innebär.
Kanske många ska gå ut på skyltsöndagen, kanske ni ska gå iväg på någon julmarknad, eller kanske ni ska/sitter hemma & myser & dricker lite glögg & äter pepparkakor.
Allt låter underbart,  oavsett vad så önskar jag er en fin dag att "VÄLKOMNA" in att julen snart står oss för dörren :))
 

Mer nattsudd..

Då var det dax att stassa om för mer jobb, det är bara att ge sig ut i mörkret :)

Bingen kallar..

Usch, nu är jag riktigt trötter. Inatt var det riktigt kallt ute, det var inte så många grader kallt, faktiskt endast -5 men det kändes som -10 minst, det var en sådan där riktigt bitande kyla :p
Har ju inte heller kommit i säng ännu, det blev en massa jobbande när jag kom hem från jobbet. Ville varva ner & vad är inte bättre än & sätta sig & knopa ihop lite nya snygga smycken.
Där blev jag ju sittande i en massa timmar, hela 3 tim faktiskt :)) .. Så det blev faktiskt en del smycken som gjordes, samt så passade jag på & göra i ording en massa till som ska skickas till sina köpare.
Så nu tycker jag nog att jag är förtjänt av att inta både rygglägge & borra ner näsan i min "lovley" pillow :)) 
Ska nog starta snarmaskinen med, sätta den på högsta volym tror jag :)) .. Det är synd bara att man inte kan vara uppe & ute i solen som skiner som bara attan... ja, ja, vad är en bal på slottet mot att inta horisont läge Zzzzzz

Nattsudd..

Nu har man varit in & fått lite i föda i magen, så nu är man redo för mer nattsudd, kanske ses vi ute i natten :))


  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON