Då var det dax igen :))

Nu ska ännu en natt göras, har legat mest i sängen idag, har haft en hiskelig konstig/tung huvudvärk, tyvärr är det den där förbaskade allergin som gör sig påmind.
Men det är bara att stassa om & bestiga berget :p
 

Godmorgon världen :))

Morn, morn every one.. Kom hem för en liten stund sedan från nattsuddet, natten den var helt okej med lite avhopp här & där, men i stort sett så var det som det sig bör :))
Solen den skiner för fullt ute fast klockan knappt hunnit bli 09.00 & inte nog med det, det är endast ett par grader kallt ute med.
Så idag kommer det nog att bli en hel del + grader ute på termometern.. det blir ett stort GILLA till det :))
Så det blir ännu en härlig vårdag som vi går till mötes, som vi så tacksamt givetvis tar emot .. den enda tyvärr är det att det är dock dax för mig att gå mot bingen & dra täcket över huvudet & dra igång snarkmaskinen Zzzzzz .. men innan jag avslutar inlägget så vill jag önskar er alla en riktig fin/härlig påskafton ♥
GLAD PÅSK

Då var det dax igen :))

Natta & jag var till Fanny gumman förut i några timmar, hon står kvar på Lillerud över påsklovet så det blir en hel del åkande av var evigaste dag under lovet , men vad gör det när man ser hjärtat bli så glad när vi kommer :))
Väl hemkomna så blev det taccos mys sen soffhäng i soffan tills det var dax att stassa om nu för tre nätters jobb.
 

Glad Påsk..

Då var det PÅSK & långfredag, solen skiner & värmer allt ute med sina varma strålar, fåglarna kvittrer hörs överallt.
Påskriset & påsk kärringarna pryder urnan fint ute vid grinden som ett varmt välkomnande till våren, för den gör  verkligen nu en kraftfull entre :)) 
Nu ska här ut i solen & gömmas påskägg till knoddarnas äggletande imorgon.
 
 

Leeeeedig helg :)) "GILLA"..

Då var sista natten gjord, hela helgen ledig "GILLA". Även denna natt gick som på räls men aj, aj vad kallt det var, dock bara - 9 gr men blåste som det vore - 19 gr :p
Så jag är ganska genom frusen som jag vet inte vad kan jag säga.. brrrrrrr  ;( .. nu blir det till att trycka på dosan till värmefilten så en får tillbaka temperaturen i kroppen.
För gissa om det ska bli fort varmt i sängen så en kan få somna gott ett tag.. Natti natti så länge Zzzzzzz
 
TIPS: En bra ge bort present.. lär bli uppskattande :))

Morn, morn :))

Natten förlöpte bra, inga större hinder på vägen vilket var attans gött. Nu har man landat hemma i soffan en stund för att snart bege sig till bingen, för sömnen behövs då ännu en natt ska avverkas.
Så jag säger natti natti så länge Zzzzzzz

Spännande dag..

Dåligt med bloggande idag men det har varit en spännande dag, jag & T varit har varit på seans hos A i eftermiddag i ledninga av goa Helena :))
Det var mycket intressant & spännande, mer komma skall bli, men nu blir det att svida om för några jobb nätter.

Hyffsat bra dag :))

Hunnit med en massa i dag, gött, gött, men tyvärr tog energin slut innan jag hann & sticka iväg som om någon tryckt på en avstängnings knapp, så turen till lokalen fick avstås idag tyvärr, men imorgon görs ett nytt försök när det inte står lika mycket på agendan.
Lyckligtsvis så kom lite av energin tillbaka efter massagen så det gick hyffsat bra för hjärncellerna att kompromissa under mötet som var mycket lyckat, nu är dom nya planerna bestämda, & nytt datum satt till i tidig sommar :))
Lite mer energi blev det även när jag fick mig flera doser i flera omgångar snozanden från mommos prinsessor, det var en som ville att mommo skulle stanna tills hon skulle nattas för det ville hon att jag skulle göra, klart man smälter & håller med :))
Tänk vad dessa småttingar bringar sådan lycka & kärlek så hjärtat ens blir varmt, det lever en länge på :))
 

Fanny gumman..

Fanny & Natta 17/3 - 2013
 
 

Vårkänsa & en massa på "Agendan" idag..

Idag har jag återigen släppt in våren genom dörrar & fönster, älskar den luft som är nu, så frisk & ren men än om lite för kall, men, men man kan inte få allt.
Längtar så efter att få höra knastret efter gruset under skorna när man är ute & går samtidigt som man hittar en tussilago som kikar fram under snön som sakta smälter bort i diket :))
Nu är det dax att bege sig till verkstaden så bilen får sig en rejäl omgång, sen blir det vidare till lokalen för lite jobb, har en hel del smycken som ska göras & beställningar som ska levereras :) .. (bilder kommer senare).
Sen blir det vidare för massage som är efterlängtat som vanligt på Anettes Hälso Energi, efter det så blir det möte med tjejerna från Tjej kvällen för en sammanställning på det som varit & det som komma skall bli :) .. like, like.
Sen dagens sista på agendan blir på vägen hem ett stopp för en massa snoz hos skruttorna <3 

Lillerud..

Då var denna helg slut & det är dax för Nattta gumman & åka tillbaka till Lillerud, väl där ska det bli både ridning & en massa mys med Fanny.. like, like :))

Hemma :))

Har varit en bra natt men fick ett huvudbry som jag inte kunde släppa på hela natten, usch vad sådant är jobbigt när man inte kan göra något åt det förränns man är hemma :p
Som tur var löste det sig till det bästa, det jag saknade fanns hemma som väll var, blev mycket glad kan jag säga att jag slapp den dyra extra & onödig utgift det skulle ha kostat mig om den inte hade gjort det.
För med min tur så hade det faktiskt inte alls varit konstigt om det hade gått åt det håller istället, men nu var han ovan där med mig så det tackar jag & tar emot med stor tacksamhet.
Så ska jag med gott samvete & ej en massa huvudbry i knoppen landa djupt i bingen & sluta dom små blå bra tag :)) Zzzzzz

Då var det dax igen då :))

Nu är man omstassad & klar för jobb, varma kläder, inte sugen men det går fort med två nätter :))

Matlådor gjorda i massor..

Idag har jag släppt in våren, öppnat upp dörrar & fönster, hundarna har kunnat springa ut & in som dom velat :))
Jag har passat på & röjt i köket samtidigt som jag har gjorde en hiskeligt massa matlådor som jag skulle fylla frysen med.
Men nu har jag bommat igen, startat diskmaskinen, fyllt matlådorna som blev 14 st, så nu tänkte jag slå ner rompen i soffan & inte göra ett jota mer innan jobb ikväll, eller jo, lite till blir det ju, det blir en sväng ner till lokalen för lite jobb där innan nattsuddet med F.. ja, ja, blir nog bra med det :))

Massage dax, like :))

Nu lite massage, ladda med ny energi på Anetts Hälso energi :))
 

I'm back..

Nu är jag tillbaka, var ett bra tag sedan jag skrev nu, det har varit tuffa 9 dagar på flera plan vilket jag inte vill gå in på här, mycket delar jag med mig av men inte allt.
Det har varit en del jobb som vanligt, så full fart fast jag dragit i handbromsen, men i det tuffa så har det hänt ett par roliga grejer med b.l.a. i fredags den 8 mars så var det ju kvinnodagen.
Vi hade ett event just för tjejer givetvis den dagen med en tillställning med olika aktiviteter, vi var 6 tjejer som har företag eller någon hobbys som vi presenterade just denna kväll.

Jag skulle lansera/presentera min smycke kolektion, en annan hon skulle lägga tarrot kort, sen fanns det massage, Mary Kay produkter, naglar manikyr, ansikts behandling mm.
Vi hade fått ca 40 st som nappat på detta & tackat ja till att komma. men vi räknade med att några faller bort & några har säkert med sig någon extra, så vi räknade med ca 20-30 st som kommer.

Vi bor i en liten by så förväntningarna var inte stora men vi såg det som en rolig sak, att ses & ha riktigt kul.

Några tidningar hade gjort artiklar om detta event som vi skapat, kan berätta att kvällen blev succé, jag slutade att räkna besökarna som kom när det steg över 100 st, as kul  :)))))

Frågorna från dom som kom var: När blir nästa gång.. så nu är ett möte inbokat för att sammanställa det som varit & boka in ett nytt event i vår som ska gå av stapeln utomhus i vår så fler kan ansluta sig & visa upp vad dom har :))

Nästa roliga grej som var denna vecka var min minsta lilla skrutts dop, det gick av stapel dagen efter eventet den 9 mars.
Det var så fint & Lill smöla var lika glad & snäll som alltid, allt var perfekt.

Istället för en vanlig dop vånings tårta denna gång så blev det hela 6 st olika doptårtor som det bjöds på, det var mumma det :))

Bilder kommer att komma från båda tillfällena så fort jag orkar & har tid att sätta mig & gå igenom allt (dopet & eventet).

Nu är jag ledig idag onsdag iallafall för att sen göra torsdag & fredag, sen ledig igen.. like, like.

En ledig helg tillhör inte det vanliga kan jag lova, så det ska bli göttans, nääää nu får det allt bli lite sova Zzzzzz


Återkommer när styrkan & motivationen finns :( Ny dag imorgon.

 

Bingen..

Dags att krypa ner i bingen & hoppas att man vaknar upp som en hel människa idag, natten var mer normal inatt så kannske dagen blir likaså :)) .. håller tummar & tår,

Ziri gumman :))


Morgon prommis..

Äntligen hemma :)) .. Igår var ingen bra dag tyvärr :( .. Gick & lade mig ca halv nio på möran, sen sov jag till halv sju på kvällen
Det var en riktigt tuff natt på jobbet i fredags, som om inte det hade räckte så åkte jag på migrän.
Vaknade upp runt tolv på dan första gången & trodde skallen skulle gå i bitar & att ögonen skulle hoppa ur skallen på mig.
Insåg snabbt att det bara var att fortsätta i rygglägget, för det var inte till & tro att en skulle kunna gå upp då inte :p .. suck, suck.
När jag väl kvicknat till sen vid halv sju snåret så var det bara att försöka få något i magen, sen blev det en duch så man vaknade till & sen var det bara att stassa om för ännu en ny natt.
Så nu sitter jag här & har varit hemma en liten stund, har faktiskt hunnit ta mig en promiss med gammel hunden (den yngre den sover fortfarande) .. ja se tonåringar :))
 

Absurt avslut..

Igår när jag hade swichat om till nattsärken & krupit upp i soffan under min goa värmefilt för att i lugn & ro titta på Sofias Änglar så ringer telefonen efter ca en halv timme, ser då att det är från jobbet. Hm?
När jag svarar så får jag reda på att jag är uppsatt på att jobba & dom undrar om jag kommer.. What?..?..?.. "är det inte en fördel att veta när man ska jobba för att kunna komma".
Vad gör man, jo man stassar om snabbt som attan, slänger sig i bilen & åker iväg. Så istället för min lediga, lugna myskväll blev man vaki vaki mycket snabbt absurt.
Men natten blev bra trots omställningen så snabbt, alla skötte sig suveränt hela natten, inget stök, bök eller krångel. Gött i gött gött :))
Men nu ska jag försöka göra mig mer redo för dom kommande skall nätterna, jag börjar med natten i dag. Så först så får det bli lite mat i magen & sen några timmars vila, det blir pricken över i:et.


  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON