Då var det dax..

Sola skiner, är så göttans ute :)) .. Men nu ska jag skjussa Natta gumman till papps, för det är dax för henne att åka tillbaka till skolan :( usch, tiden går så fort, vill ha henne hemma meeeeer :p
Sen kanske man kan vistas lite ute innan jobb ikväll :))
Men allra först så ska vi åka till det gamla stallet där Fanny gumman stod innan flytten till Lillerud & töla lite med M, sen är det hemmåt som gäller för mig.

Irriterad.. grrrrrrr

Har knappt sovit en blund efter jag kröp ner under täcket inatt. Jag somnade ganska så direkt då faktiskt men vaknade igen efter en timme.
Sen efter det så har jag i stort sett varit vaken ;( suck, suck. Det var så att det hände en grej igår kväll som jag inte brydde mig värst mycket om mer än att jag blev ganska frustrerad. Det löjliga i det hela var oxå att det inte var en stor grej, men som denne någon gjorde det till.
För mig är det så när folk börjar snärja in sig i lögner för att komma undan skit saker som egentligen från början inte var något märkvärdigt & sen vänder det till att det är någon annans fel. Då blir jag inte glader ;((((((((( 
Det är ett stort F _ N att vuxna människor inte kan stå för vad dom gör & säger.
Så efter inatt när jag vaknade & klockan tickade på & jag låg & funderade så blev jag bara allt mer förbannat, samtidigt som jag blir mer & mer irriterad & sen sur på mig själv för att jag aldrig lär mig.
Men, men, som jag alltid säger:
"What goes around comes around"



Bingen..

Suttit & jobbat lite, har ju blivit att man har kommit efter endel när det blev så mycket extra jobbande i veckan, samt den där förbenade skallebanken som ihärdig skulle göra sig påmind & förstöra en massa :((
Men nu har det hunnits med en en hel del iallafal :)) 
Tjejkvällen blev ju av som vi hade tänkt oss under kvällen, yehaaaa... så nu är man ny frissad i håret, gött i gött gött :))
Nu tänkte jag faktiskt belöna mig med att krypa ner under täcket hos min fyrbente vän & dra igång snarkmaskinen så timmerstockarna riktigt flyger iväg. 
Natti natti alla & pözz på pannan :))
 

NYTT..


Tjej kväll..

Nu ska jag iväg på en tjej kväll med döttrarna för lite hårvård som klippning & färgning.
Skulle ha gjort det för ett bra tag sedan men allt tar sin tid 6 det skuts på framtiden, men nu ska det äntligen bli av :)) like, like..

Minstingen..

Usch, fy, bläääää, är så trött på skallen så jag önskar den var utbytbar :p .. Blev en massa snos med mina knoddar imorse innan jag tog min beuti sömn :)) like, like..
Nu har minstingen precis fart hem :( & nu ska jag inta ryggläge för en stund igen för & bearbeta hjärncellerna uppe på hjärnkontoret.
Ska se om jag kan lösa konflikten dom har, kanske göra en förlikning :p

Ytterligare en natt gjord..

Nu da nya möjligheter som tur är :)) .. Så då har man gjort fjärde natten av fem denna vecka.
I natt gick det faktiskt bra med skallebanken men inte igår kan jag lova :(( därav blev det inget bloggande.
Men nu först innan jag landar på kudden ska det bli en hel del snos då jag har två av mina knoddar här, men sen blir det till att starta upp snarkmaskinen ett par timmar :))
Så natti natti så länge Zzzzzzz

INGEN BRA DAG :((


Omstassad..

Då var man ombytt för att bege sig mot staden för lite nattsudd med C, är inte så upp för det, men det är inte alltid att man är det :p

Smyckestillbehörs djungeln..

Mayday, mayday.
Hujeda mig, jag drunknar i pärlor & tillbehör, vill ha allt. Skulle göra en  beställning idag.
Jag satte mig runt halv tolv för att kolla igenom vad som behövdes. Jag har inte kommit ifrån stolen ännu, man blir ju helt galet lyriskt av allt som finns.
Vill ha allt & jag menar verkligen allt :p

Äntligen :)) Zzzzzzzzz

Nu ska det äntligen bli bingen, den har varit riktigt efterlängtat sedan igår, men peciellt mycket hela dagen idag :))
Får hoppas en somnar som en stock. För imorgon blir det mer jobb med smycketillverning om skallen tillåter.
Natti natti Zzzzzzzzz

Sömnbrist & skallebank :))

Blev bara några minuters sömn, telen ringde i ett, trots att jag hade satt den på ljudlöst så hörde jag när den låg & vibrerade irritersamt :p
Det blev att en tröttnade på att ligga när det inte gick att sova, så nu mår en inget vidare, men ska sticka iväg snabbt till en vän & kika på lite ljus, kanske det lyser upp tillvaron lite :))

Home sweet home :))

Äntligen är man hemma, klockan är bara snart fyra & en har inte kommit i säng ännu :p .. Nu känns det som jag kanske inte borde gå & lägga mig när klockan ändå är så mycket, men skallebanken trycker på så det får nog bli en stund med att dra igång snarkmaskinen någon timme iallafall :p
Så natti natti en stund, jag hoppas jag kommer tillbaka senare :))
 
 
Zzzzzzz
 

Ortopeden avklarad.

Då var ortopeden avklarad för denna gång, det blev rehabilitering ;p .. så det är bara att gilla läget.

Nu sitter man & väntar på att chaffören ska komma så man kan åka hem från CSK. För nu vill jag verkligen hem till min fyrbente vän (den är efterlängtat idag kan jag lova) .. så jag kan få dra igång snarkmaskinen en stund.


Not to bed :(

Jag som hade längtat till bingen, var så sjukligt sleten imorse när jag slutade. Men jag var tvungen att hålla mig vaken för att kunna ringa till ortopeden & kolla vilken dag jag hade läkartid.
Skulle egentligen varit där den 9 oktober men dom ville jag skulle komma tidigare, jag skrev inte upp dagen därför dom skulle skicka en kallese med datum & tid.
Härom dagen så kom jag på att jag ingen kallelse fått, tänkte att jag måste ringa & kolla. Så det har jag precis gjort, tiden den var idag 10.30.. What sa jag, jag som har jobbat natt & inte har någon bil hemma, vad ska jag nu göra!!!!!!
Men händig som man är så löste jag det med ett tele samta. Blir hämtad en timme innan besöket.
Nu ska jag iallafall inta rygglägge en liten stund på soffan innan det blir att hoppa in i duschen.

Nattsudd..

Blev tyvärr bingen hela dagen, migränen slog till som en bomb igen ;( suck, suck..
Nu är det sista natten sen ledig en natt sen lte mer nattsudd igen bara skallebanken håller sig på avstånd.
Tyvärr så tror jag lilla struttande har smittat mig för det känns som feber håller på & bita sig fast i kroppen oxå, är allmänt hängig & fryser som attans :(
Men vid det här laget har jag ju bestigit Mount everest hur många ggr som helst, så vad är detta.

Det blir bara till att ge den en fajt i natt, vänta & se, kanske den kaputilerar ;p


Hemma..

Natten är äntlligen slut & en ny morgondag gryr. Är trött som en alika, så det ska bli bingen direkt :)) natti natti Zzzzzzz

Liten rast..

Precis kommit in på lite fika rast, jag fikar dock inte utan bänkade mig i soffan med datorn i knät istället. Så nu har jag surrat runt lite på datorn, för att strax dra iväg igen.
Är en anningen trötter nu, men det reder sig när man kommer ut i kylan igen. En kvicknar till ganska fort.
Mina tankar har varit hos min vän som är på Karolinska för en tuff resa en tid framföver, tiden är oviss hur resultatet kommer att bli :(
Love you my superwomen <3 I send some energi power to you :)) .. Hoppas vi ses snart.. Take care :(

Sjukling..

Har en liten skrutta som är allmänt hängig, inte många stunder som har varit bra. Nu ska det stassas om för lite nattsudd. Men först blir det till att köra hem skruttan till mamma.

Morgon mys med skruttan <3

Skruttis leker förfullt, det leks med dockor & barbin, hon har t.o.m. hunnit skriva några brev godingen. Men nu ska det bli lite frukos för mommo :))
 

Skruttan blev med hem..

Var ner till byn förut & mötte upp en som jag skulle köpa lite ridklläder av till knoddarna.
Det blev en ridväst som man har så det skyddar njurarna mm & en ridjack samt ett par ridbyxor. Nu fattas det bara en hjälm, ska finnas två efter Natta gumman i källaren, men har inte funnit dom än tyvärr, men jag hoppas på att någon av dom ska dyka upp snart & förhoppningsvis passa :p
Men det jag skulle komma till är att jag åkte till T direkt efter så Tindra gumman kunde få prova grejerna (Naddis är fortfarande hos mormor & morfar så henne får jag testa på när hon kommer hem).
Byxorna & jackan gick trots att dom var lite stora åt Tindra, med lite skärp & uppkavlade armar, men västen den var på tok för stor, bara & vänta & se om den passar Naddis lite bättre :))
Jackan & byxan kommer & bli bra på henne tror jag. Givetvis efter klädprovningen när jag skulle åka så ville Tindra med mommo hem, & givetvis fick hon det.
Så nu har vi varit ute & busat & lek, & precis kommit in. Men vi har hunnit med & rita & måla lite.
Strax ska vi bege oss mot byn igen för & hämta upp Natta & sedan åka vidare mot stan & Lillerud.  Förutom ett litet ett stop i Ulbsby för & hämta lite fiskar, innan vi styr vidare mot Lillerud.
Taxi Carola, det är jag det :)) puuuuh..

Skrutt är här..

 

Godmorgon världen..

Morn, morn världen..
Nu en ny morgon till mötes & en skallebank som håller sig på hyffsat avstånd, det gillas, gillas mycket :))
Har suttit & jobbat ett par timmar på morgonen, bilder kommer sen på dom NYA smyckena.
Idag står det ganska mycket på chemat, får se om allt hinns med, jag håller tummar & tår att det hinns det som är tänkt.
För i veckan som kommer är det mycket jobbande med annat, b.l.a. med nattsudd & då vet jag att det inte hinns lika mycket som jag vill.
Nu en mixat energi kick med chokladsmak att börja dagen så skallebanken fortsätter hålla sig på avstånd.
 
 
 
 

Me, me..


Telen ringde..

Hjärtat ringde snällt & frågade om hon kunde få ligga kvar då det blev så sent, vja ad säger man :( man sitter & väntar & längtar.. men, men, klart hon fick sova över.
År bra faktiskt att hon inte ger sig ut på vägarna så här sent & åker bil. Det är bara att ge sig tills tåls, hoppas det hinns med &  mysas lite imorgon innan det bär av till skolan igen.

Hjärtat :))


Me, me..

                         

Natta, mammas hjärta :))


Väntar, väntar & väntar..

Väntar på att Natta gumman ska komma hem, hon har filmkväll med kompisar. Klockan börjar bli lite mycket tycker jag då den höns mamma jag är, men vet att egentligen så är det kanske inte så sent :p 
Men kollar man hela tiden på klockan så tycker man nog det, saken är den att jag såg henne bara en snabbis igår när jag hämtade henne på Lillerud. 
Hon har varit hos pappa sen hon blev hämtad, lämnade henne där då. Jag har ju pratat med henne i tele flera ggr idag men det är ju inte samma sak, & imorgon åker hon ju tillbaka till skolan :p
Usch, varför ska dom bli så stora så fort :( .. hm? livets gång, ja, ja veeeet :p
Blir till att schappa vidare på teven lite, passa på nu när jag orkar, det mesta av skallebanken är ju faktiskt borta :)) en får hoppas det förblir så nu ett tag.

Godis sugen :p

Skallebanken håller i sig så nu skriker kroppen efter sött, kall cola & lite godis skulle sitta gott :))
 

Världskrig :p

Skallebanken håller på & gör ett skarpt intrång, har försökt att hålla den på avstånd men hjärncellerna börjar kapetulera, dom klara inte av motståndet :( .. Don´t like it :p
Tredje migränanfallet på en vecka, det gillas inte kan jag lova.. grrrrrrrrr
Nu någon knäckebrödsmacka med kalles på & ett stort glas OBOY, så får det bli, sen ryggläge med stängda ögon en stund.
 

Lek & bus..


Tindra gumman på sak-letar-jakt..

 

Grabben & tjejen vid Sveriges högsta vatten fall i Njupeskär.

Måste bara dela med mig, tycker den är så vacker :)) .. Grabben & tjejen är ju i sälen som jag berättat i ett tidigare inlägg. Jag fick en bild från dom på en tripp dom gjortde igår till Fulufjällets nationalpark i Dalarna.
Där låg detta vackra vattenfall som är sveriges högsta. Tänk vilka fina krafter moder gjord har har. Älskar bilden för den är så vacker/naturligt fin :))
 

Nadja gumman på sak-letar-jakt..

 

Jobbat som attan..

Mycket nytt av smycken är på väg in, endel beställningar är gjorda. Jag har gjort smycken på löpande band, det är bäst att passa på när insperationen flödar lika snabbt som ett vattenfall :))
Nu blir det att inta rygglägge en liten stund på soffan för att summera dagens jobb :))

Massa bus..

Blev lite strövila på soffan medans knoddarna lekte snällt. Känner mig ganska sleten faktiskt :p .. men bra att jag inte sovit så jag kan vända tillbaka dygnet i kväll så en kan gå & sova när alla andra gör det :))
Sen var vi ut på en promenad, som avslutades i momma/fammos lekpark :)) innan Naddis skulle till mormor & morfar.
Nu har jag bara Tindra gumman kvar, strax blir vi hämtade för att jag ska jobba lite, hjälpa en i dennes affär några timmar fram till stängnings dax.
Pricken på I:et är att mammis gumma (Natta) kommer hem igen över helgen, men den ska bringas mestadels hos pappa då han har vait I Dubai i en vecka & givetvis saknade henne otroligt mycket.
Men jag får kidnappa henne lite i helgen så vi får några stunder :))
Neeee, nu är det väll dax att stassa om för taxin kommer snart för skrutt & mig.
 

Frukost mys :))

Sådär, då har man gjort en natt. Natten förlöpte faktiskt riktigt bra, sådana här nätter det gillas :))
Så nu förhoppningsvis är man ledig hela hlegen :))
Imorse innan jag åkte hem så hämtade jag skruttorna hos T.. nu har dom ätit liten sen fukost nr 2, så även jag men nr 1.
Nu ska det bli lite filmys & mommo/fammo ska passa på & luta sig tillbaka i soffan & sluta dom blå en liten stund. Man får passa på om tillfällen ges när man inte kan krypa ner i bingen efter natts jobb :p

Dax..

Då blir det till att stassa om för lite nattsudd med P .. Känner inte riktigt för detta men det reder sig säkerligen när man väl är på plats :))

Vila..

Nu ska det bli lite vila, blev ju sänga sent i natt & så upp tidigt & så ska man jobba i natt :p Hm? man vet att man lever :)) men mys & lek har varit gott för fammos själ :))
(Bilder får komma senare eller imorgon).

Soffmys till svamp BOB..


Soffmys, men nu sakletare :))

Har varit en morgon som har bringats i soffan, så då givetvis har det blivit en massa soffmys till dumburken som visade svamp BOB, som skruttan gillade skarpt :))
Nu ska vi ta en promenad som ska resultera i att vi är sakletare :)) .. blir spännande & se vad vi hittar, eller rättare sagt skruttan.
Efter det så ska vi inta lite lunch sen blir det ut i mommos lekpark för lek & bus i trädgården.

Trötter..

Nu får det allt bli bingen. Blir alltid sittnas så länge vid datorn när jag jobbar, tiden den bara flyger iväg.
Men ioförsig när halva dagen går åt innan man kommer igång för den där förbenade migränen så är det väll inte så konstigt egentligen att klockan tickar på :p
Men nu är det ju så att jag har en liten skrutt här som ligger i fammos säng som vaknar till möran som då givetvis ska underhållas :))
Det får allt bli till att borra näsan försiktigt i nacken på skruttan & samtidigt landa mjukt på kudden så en kan snosa sig tills sömns.
Natti natti, så syns vi i möra.. Zzzzzz

En tur..

Nu ska skruttan & jag ta en tur ner till byn, det ska handla lite, & åka till lokalen & fota några grejer. Sen tror jag att skruttan & jag tar en fisketur om vädret & tiden tillåter det :))

Fammos skrutta:))

Väntar nu på att fammos skrutta som ska komma & vara här några dagar då mamma & pappa åker till sälen & har det gott :))
Nu hoppas jag bara på att frullen tar ner skallebanken lite mer innan dess.
Så nu ska soffan intas & jag ska ramla ner i ryggläge. Kanske det blir pricken över i:et :)) (håller tummarna för det)..

Usch, fy, blääää :((

Vaknade inatt att migränen var tillbaka :(( .. försökt att kurera mig, men den ligger som en dimma kvar i skallen & väntar att få ta nya tag.
Nu ska jag iallafall försöka peta i mig lite frulle, kroppen behöver lite energi. Blir några mackor med kall Oboy. Det är mumma det, mycket socker i Oboy:en.
Känner att kroppen behöver & att den sockerkick nu, det är det bästa faktiskt när kroppen är tömd, men inte det nyttigaste skulle vara typ 1 1/2 liter kola & en påse godis :p
Tror jag nöjer mig med Oboy & smörgås :))
 



Oj, oj..

Eftermiddagen blev riktigt hektisk. Det blev först till att åka iväg med Natta gumman till Lillerud, lite gos med Fanny blev det ju givetvis med:))
Sen bar det av snabbt hemmåt igen för att gå på Partylite visning hos J. Det var kul, det var länge sedan jag gjorde något.
Men man blir ju alldeles sjuk på allt fint som finns, man blir ju alldeles salig, man vill ha nästan ha allt,
Dom har ju så mycket snyggt & trendiga grejer. Det blev till att hålla igen plånboken  rejält, & fast jag gjorde det så stack det iväg.
Men jag fick mycket så jag är nöjd ändå :)) .. gjorde som så att jag fokusera på ljusen idag.
För det var riktigt bra erbjudande på dom. 5 st paket med 12 st T-ljus (blir 60 st T-ljus) för 297:-
Sen hade dom även erbjudande på Votivl jusen.. 6 paket a´ 6 st i varge paket (blir 36 st Votivl jus) för 262.50 kr.
Så nu ska det mysas i höst/vinter med både ljus & dess härluga dofter :))
 



Lite bättre :))

Nu ska jag hämta skruttan på fritidsgården, hon har vart ner en stund & träffat gamla kompisar. Det har inte blivit så värst mycket sådant efter hon flyttade. Hon har ju bara varit hemma snabbt två ggr.
Nu ska hon sjussas tillbaka till Lillerud igen :(
Sen hoppas jag hinna med & gå på en party lite visning hos J. Ups vad späckat det blev, ont om tid, det är bara att ge sig iväg :))

Skallebank :(

Det är fasiken vilken hiskeligt otur en annan ska ha jämt. För ca ett en timme sedan så flög bara en sådan jävelusik huvuvärk på mig.
Det kan vara åskan som går på avstånd som jag inte har en aning om, blir jämt påverkad av den.
Tog många år innan jag fattade vad endel av huvudvärken berodde på, den där som bara kommer från ingenstan & som inte släpper sitt grepp för allt i världen.
Som sen lika helt plötsligt som den kom kan den vara borta. Så nu håller jag iallafall på & försöker kurerar mig, men migränmedicinen vill inte hjälpa mig :( .. 
Så det blir till att inta ryggläge ännu en gång & försöka en stund med vila & att försöka mota bort den på det viset :p

Klädpaket..

Här kommer lite klädpaket i storlekarna 134-140 .. 146-152..

 

 
 

Brunch :))

Godmorgon världen, är så hungrig, har inte hunnit äta någon frukost ännu. Har suttit hela morgonen & jobbat på datorn, men nu så ska göra mig en brunch tänkte jag
Den ska bestå av ett stort glas kall mjöl & en omelett med bacon :)) .. Sen har jag kraft att forsätta jobba.
Lite senare ska jag iväg & göra naglarna, en kompis har börja gör, kul som attan ska det bli.

Sebbe visste han skulle dö :((

Tror ni jag har gråtit floder eller :(( .. hamnade på en berättelse om en 15 årig kille, han skulle snart fylla sexton som hade fått tarmcancer, som sedan spred sig till lungor mm.
Hur han & hans familjs kämpade i dett hemska öde :(( .. Sebbe ville nu bara dö, det fanns inget kvar för honom mer än smärta & döden.
Jag har kopierat artikeln för jag tycker den var så stark. Konstigt vore det annars när den är sann. 
Kanske fler stannar upp & värdesätter det dom har & varandra & slutar & ta allt förgivet om ni tar er tid att läsa berättelsen.
Tror inte ett öga förblir torrt.
 
Sebbe & Sebbes bror Johannes springer nu runt barfota uppe på änglarnas grönaste gräsmatta & känner hur gräset kittlar under deras fötter & ler & skrattar så som det ska vara.
 
Här kommer deras berättelse om Sebbe från reportern Marie Branner som fick vara med.

Sebbe visste att han snart skulle dö.
Skolan har börjat. Men inte för Sebastian Rajakero. Han fick inte det här sommarlovet, det blev inte några fler fotbollsmatcher. För första gången gick motståndaren inte att finta.
Sebbe ska snart dö. Det vet han. I september ska han fylla 16 och han hade velat ha det här sommarlovet. Bara ett till. Bada, köra moppe och spela fotboll. 
När smärtan är som värst ligger Sebbe helt stilla. Fokuserar på någonting roligt.
- Jag brukar tänka på hur det kändes när jag klarade att dyka från trean. Ingen trodde att jag skulle våga, men jag gjorde det. Efteråt blev jag bjuden på McDonalds av kompisarna.
Sussie Rajakero och Palle Dansk vet att när sonen kryper ihop i fosterställning och ser sovande ut har han riktigt ont. Stänger av. För en utomstående ser det rofyllt ut. Men det är det inte.
Sebastian Rajakero har cancer. Han fick diagnosen för tre och ett halvt år sedan. En fotbollstokig tolvåring fick tjocktarmscancer. Sedan dess har vardagen handlat om operationer, cellgifter, tillfrisknande, fotbollsträning och korta svängar tillbaka till klass 9 c i Grevegårdsskolan. Men sedan nya smärtor, en cancer som bara sprider sig, tumörer i levern och ena lungan, slangar, sprutor och nya mediciner.
Vi sitter i tv-rummet hemma i lägenheten i Tynnered. Det är en blåkall kväll i mars. Hembakta bullar och vaniljdrömmar på soffbordet. Sebbes nioåriga lillasyster Elvira - eller Bella, som hon kallas - är hos en kompis. Lillebror Samuel, tolv år, är i sitt rum. 
Sebbe har börjat planera sin begravning. Han vill ha fotbollströjan, den blågula Sverigetröjan, på sig. Och alla medaljer från olika fotbollsturneringar ska med i kistan. Plus en vit fleecefilt så att han inte fryser. Sussie hoppas att Sebbe inte vill ha med sig Gossingen - en orange, urtvättad flodhäst som han fick som liten - den vill hon ha kvar.
Sebbe vill ha en jordbegravning. Först ville han ligga intill Johannes - Sebbes lillebror och Samuels tvillingbror som dog i plötslig spädbarnsdöd tio veckor gammal. Det är tolv år sedan nu. 
 
Sebbe var tre och ett halvt år. Sussie minns hur Sebbe kom upp till BB och tittade på de nyfödda tvillingpojkarna, pekade på Samuel och sa: "han är mammas och pappas" och sedan pekade på Johannes och sa: "och han där är min". 
Han längtar efter att få träffa lillebror i himlen.
- Nu har jag fått leka med Samuel i tolv år. Nu ska jag leka med Johannes.
De ska spela fotboll, schack och dataspel. I himlen finns tv-apparater med plasmaskärmar, sköna soffor och stora, gröna ängar att spela fotboll på. 
Det blir lätt att känna igen Johannes i himlen. Sebbe vet ju hur han ser ut - det är bara att titta på Samuel, tvillingbrorsan som plötsligt studsar nerför trappan till tv-rummet, lockad av bulldoften.
- Men Johannes kommer att vara större och lite smartare än Samuel, viskar Sebbe och skrattar så att ansiktet blir rött, fräknarna på näsan syns inte för en stund.
Nu har de enats om att Sebbe ska få en egen gravplats, nära Johannes. Hade Johannes levt skulle han haft ett eget rum, inte delat rum med Sebbe. Så är det nu också. De som vill besöka bara Sebbe ska kunna göra det.
 
Sebbe kommer att sakna sin familj. Det är det värsta med att dö. Att inte få gosa med mamma och pappa. Han kommer att titta på dem, vara med dem, men han kommer inte att kunna säga något till dem. 
Sussie sitter på golvet med en filt om benen. Tårarna rinner nerför kinderna. Hon minns hur det var när Johannes dött. Hur Sebbe plötsligt kunde peka på en stol eller en soptunna och säga att han såg Johannes sitta där och sparka med benen. Så kommer det att bli nu också, tror Sussie.
Sebbe nickar. Han ska vara nära dem.
 
Några dagar senare. Det är lördag och Sebbe sitter vid datorn. Han är trött. I går var han på Frölunda torg och köpte nya fiskar till akvariet. Numera tar han rullstolen, han orkar inte gå. Men han gillar det inte, han känner människornas stirrande eller bortstudsande blickar. 
En jättelik påskhare i choklad står bredvid datorn. Harens huvud är uppätet och en burk Sprite med sugrör står på armlängds avstånd. Sedan Sebbe blev sjuk har han spelat mycket dataspel. Helst av allt vill han ha World of warcraft. Pengarna finns, han har sparat, men spelet finns inte ute i butikerna än och trots att de beställt det direkt från leverantören är Sebbe orolig för att han inte ska hinna få det innan han dör. Då får Samuel spela i stället.
 
Det surrar från pumparna i droppställningen. Doserna med morfin rinner långsamt in i kroppen. Ställningen gnisslar lite när han går, det stör han sig på. Annars har Sebbe för länge sedan vant sig vid att ha flera av kroppens funktioner kopplade till slangar.
Sebbe vill dö hemma. Det är ett beslut han tagit för länge sedan. Helst vill han hålla mamma, pappa och syskonen i händerna och bara försvinna. Sebbe är inte rädd för själva döden. Men han börjar bli rejält förbannad på smärtan, på att ingen smärtlindring hjälper, på att ingen riktigt förstår hur det känns när allt inuti skär.
Han blir arg ibland. Skriker och surar. Sedan får han dåligt samvete för att sjukdomen går ut över andra, för att familjen inte kan göra vad som helst när som helst och för att han blir arg över skitsaker, som att Bella plötsligt byter tv-kanal.
 
- Jag vet inte varför det blev jag som blev sjuk. Kanske för att jag är äldsta barnet? Men jag tycker någon annan kunde fått min cancer i stället, någon som redan är dödssjuk, eller någon som förtjänat det, någon som dödat en människa.
Vi pratar om hopp. Den lilla täta cirkeln av människor nära Sebbe säger att han börjar ge upp. Pojken med kvicksilver i benen och sylvass humor - även när allt är svårt - har slutat hoppas. När ger man upp?
- När man inte orkar leva längre. När det gör ont, när det känns som om man är ett stort virus som ställer till det för alla.
Han vet exakt vad han skulle vilja göra med sitt liv: från att vara fotbollsspelare i ett av IFK:s pojklag ska han ta sig till A-laget, landslaget och till slut Manchester United. Sedan ska han plugga till forskare, bli någon som kan hjälpa barn med cancer.
Förra året dog en av Sebbes kompisar som han träffat på barnonkologen. Mitt i all sorg andades Sebbe ut. Det kändes som om kompisen dog i hans ställe och att han gick fri.
 
Dags för kvällsmat. Sebbe sitter med vid det påskpyntade köksbordet, men orkar inte äta så mycket. För Sussie och Palle är det viktigt att det vanliga livet fortsätter, att reglerna för vad man gör hemma och hur man beter sig gäller fast inget är som det ska.
Palle hjälper Sebbe nerför trappan till hans rum. Väggarna är fyllda med diplom från fotbollscuper, en väggkalender med tjejer i minimala badkläder sitter uppnålad på väggen, en Darth Vader-figur tittar ner från en hylla. Den öppna bokhyllan har bytts ut mot ett brunt skåp så att Sebbe ska slippa se allt sjukvårdsmaterial. 
En bordsfläkt bredvid sängen surrar, den svalkar gott på nätterna.
Sebbe ligger stilla. Palle stryker honom över pannan och småpratar innan han går upp igen.
Sussie och Palle dukar av och pratar om sorgen som redan tagit plats. Jämför med hur det var för tolv år sedan. Nej, det är ingen skillnad. Bara en annan slags sorg, den är inte mindre för att Sussie och Palle är förberedda och det finns ingen tröst i att de fått ha Sebbe så länge. Tvärtom.
När Johannes dog öppnades marken, allt var kaos, blåsvart chock, de flydde, flyttade från sitt nybyggda hus i Storås utanför Angered. Den här gången har Sussie lovat sig själv att inte fly. Hon hoppas kunna släppa Sebbe när det är dags. Men det är svårt. 
Palle är sammanbitet rasande. På det orättvisa, på att de har fått lära känna en kille i 15 år och sedan tvingas se på när han kämpar mot smärtorna, på att inte kunna hjälpa. Båda tror på Gud. Kanske inte för att de vill utan för att de måste. Det är ju där, i himlen, de får träffa sina barn igen.
 
När Johannes dog var Sussie övertygad om att ingenting någonsin skulle kunna hända de övriga barnen. Inga bussar skulle kunna köra på dem. De var fredade. Hon hade fel.
Hon har funderat på varför just de tvingas mista två barn. Kanske för att de klarar det. Om all sjukdom och död måste portioneras ut så landar det på människor som klarar det.
- Så vi får skylla oss själva, säger hon och tar ett djupt bloss på cigaretten, blåser långsamt ut röken över balkongräcket. 
Sedan gapskrattar hon åt sina tankar.

Sebbe lutar huvudet bakåt och blundar. Det har gått några dygn sedan vi sågs. Han halvligger i tv-soffan, i t-shirt och kalsonger. En spypåse ligger på kudden bredvid, han har alltid en i närheten, mest som en trygghet. Det ser ut som om han sover men han är klarvaken. Nu kan Sebbe inte lämnas ensam ens för en stund. Förut kunde Sussie och Palle ta en gemensam promenad med hundarna. Det går inte längre. 
De senaste dygnen har varit jävliga, smärtorna ökar och därför har han fått ett nytt lugnande medel. Det ska egentligen få honom att sova - Sebbe vill prova hur det är att försvinna några dygn, ett slags test av hur det känns att inte finnas, inte känna smärta. Men det är svårt att ställa in doserna. Får han för lite kommer smärtorna. Får han för mycket somnar han för gott. 
Sebbe gnyr. Smärtorna kommer och går. Han kramar hårt om en kudde. I går var en bra dag. Sebbe var glad, han fick sitt efterlängtade dataspel och pratade om vilken tur han hade som hann spela.
 
Sussie och Palle har länge turats om att sova bredvid honom i deras dubbelsäng. De skrattar. Jämför det med hur det var att sova bredvid barnen när de var nyfödda. 
De har lånat en baby-watch för att kunna höra honom på dagtid när han vilar i sitt rum. Förut dunkade han en golfklubba i väggen när han ville något. Det orkar han inte längre.
Plötsligt skriker Sebbe högt. Han får en extrados morfin men blir illamående och kräks. Palle hjälper honom in till sängen, en arm runt honom, den andra drar droppställningen med alla pumpar. Sussie ringer barnonkologen, jouren måste hit för att höja doserna. Hon rabblar doser, Sebbe kräks igen, Samuel hämtar nya spypåsar.
Bella läser läxor. Jouren är på väg. På tv:n rullar Fame factory. Det luktar nybryggt kaffe. 
 
Avdelning 305, barnonkologen på Östra sjukhuset.
Det står "Välkommen Sebastian" på skrivtavlan i rum 6. Det är skärtorsdag.
Det var inte så här det skulle bli. Sebbe vill inte dö på sjukhus. Men att åka hit var ett gemensamt beslut och Sebbe har sagt "det är okej mamma" till Sussie. Ostmackorna på bordet har börjat mjukna. Sebbe sover på sidan, Sussie ligger bakom och snusar i hans nacke.
Sebbe och Palle har varit vakna hela natten därhemma. Sebbe hade oavbrutet ont. På morgonen fick han plötsliga kramper och de beslutade tillsammans med jourläkaren att ringa efter en ambulans. Bella började gråta när den körde in på gården.
Sköterskor och läkare kommer och går i rummet. De flesta är som gamla goda vänner, de har känt familjen länge. De skrattar åt den stora medicinpumpen Sebbe fått, den brummar så högt och de lägger en handduk över för att dämpa ljudet.
Sussie plockar kaffekoppar och knyter ihop en soppåse. Palle masserar Sebbes ena ben, men Sebbe viftar med handen. Det gör för ont.
Antikrundan börjar på tv. Vinjettmusiken blandas med prasslet från engångsförkläden. Nattpersonalen kommer. Det enda viktiga för Sussie och Palle är att Sebbe slipper ha ont. Han får gärna dö sovande, bara han slipper smärta. 
De är beredda att släppa honom.
Sebbe får fler kramper natten mot långfredag. Han mår hyfsat på morgonen och pratar med Samuel och Bella. Säger hej då. Sebbe berättar att han bestämt sig för att dö, att han redan varit på andra sidan och bara kommit tillbaka för att ta farväl av familjen. Han har sett Samuel springa runt med en ljusbåge och undrar om det är Johannes han mött.
 
Det blir långfredag. Sebbe krampar i omgångar.
- Mamma, hur ska jag klara hela vägen?
Ingen i rummet rör sig. Allt som hörs är surret från medicinpumparna och Sebbes intensiva andetag.
Sussie smeker sin son på den fräkniga näsan och över kinderna. Palle häller upp kaffe. 
Sebbe får ännu en kramp. Kroppen skakar, föräldrarna håller om honom. När krampen äntligen släpper säger han att han är rädd. Rädd att de byter taktik, går till anfall, hur ska han finta?
Palle fattar direkt:
- Du lurar dem som vanligt, du spelar vänster mitt, det går bra.
Fem kramper senare vrålar Sebbe rakt ut:
- Varför? Varför är det jag som ska ligga här och inte någon annan? Gustaf, jag vill ha en förklaring, du har ju lovat mig att jag inte ska ha ont. 
Sussie ramlar ihop. Sjuksköterskan Carina Fondin springer runt sängen och håller om henne bakifrån, ett fast grepp av trygghet.
Barncancerläkaren Gustaf Österlundh håller hårt i sängens kortsida. Han förklarar att de försöker ta ledningen över smärtan, att de ligger hack i häl, att de kramplösande medicinerna kommer att hjälpa, att han snart ska få sova, precis som han vill.
Sebbe lugnar sig. Sussie kysser hans ansikte och mumlar "lilla hjärtat, lilla gubben", om och om igen. Palle håller hans hand. 
Det är den första riktiga vårdagen. Ett fönster står på glänt och det luktar nytt gräs. Sebbes syskon Samuel och Bella kommer in, videofilmen är slut, de småpratar med sina föräldrar innan de går ut i sjukhuskorridoren och kickar boll.
Det skymmer. Sebbe vaknar.
- Har vi slutat? Hur gick det?
- Ni vann fotbollsmatchen Sebbe. Precis som vanligt. Du fintade alla, säger Sussie.
 
Framåt kvällen känner sig Sussie och Palle lugnare. Den nya kramplösande medicinen verkar fungera. Sebbe sover. Det är så här han vill dö, stilla sovande. Bella sitter i mammas knä. De pratar om Sebbe, skrattar åt allt de gjort tillsammans. Beställer pizza, diskuterar om det verkligen är gott med bearnaisesås på. 
Sebbe är vaken i omgångar. Berättar att han inte fått komma in, att han fått vända, att han måste tillbaka hit en stund till. Han frågar om det är sant att hans cancer är borta. Sussie svarar:
- Nej, din cancer är kvar i den här världen, men i den andra kommer den att vara borta. Glöm inte att berätta för Johannes att vi älskar honom.
Ute i korridoren sitter Samuel. På en whiteboard-tavla utanför rum 6 har han skrivit: Snäll, Extrasnäll, Bäst i världen, Alltid snäll, Superbäst, Tar ingen skit, IFK, Alltid snällare än snäll, Nu är han bättre än bäst, i en lodrät rad. 
Begynnelsebokstäverna bildar namnet SEBASTIAN.
Det blir påskafton. Programmet Så ska det låta går i repris på tv:n. Sussie och Palle turas om att sova i korta pass i rummet bredvid. Samuel och Bella är på hästhoppning på Scandinavium - en stunds försök att tänka på annat. Sussie har träningsvärk, båda är steltrötta av att vänta, inte veta, knappt våga gå härifrån ifall Sebbe dör precis när de lämnar rummet.
Eftermiddagen och kvällen blir lugn. Sebbe andas långsamt, rosslar, den kramplösande medicinen gör honom slemmig. Sussie tar en tvättlapp och torkar honom i ansiktet och på halsen.
 
Klockan 04.42 på annandag påsk tar Sebbe sitt sista andetag. Sussie ligger bakom honom, med en hand i Sebbes nacke. Hon väntar på att han ska andas ut men ingenting händer. Hon tittar på den stora väggklockan, väntar en minut och går upp och väcker Palle.
Morgonen gryr långsamt men det känns som om tiden står stilla. Bella i blå pyjamas i mammas knä, Samuel i en fåtölj med en kudde hårt i famnen. 
Sköterskan Carina Fondin torkar tårar ur ögonen och ska ordna med nyckeln till lekterapin, fast det är påskstängt, försöka öppna senare för Samuel och Bella. 
Palle har lagt in bröd i ugnen borta i köket. Häller upp yoghurt och mjölk till barnen. Sussie undrar hur de ska kunna lämna Sebastian på sjukhuset. Bella vill ta med sin bror hem och Sussie och Palle skrattar, det går inte, han får inte plats i kylskåpet.
Sussie och Palle smeker Sebbes kropp och plockar bort slangar, tejp, byter urin- och stomipåsar. Klär på honom vita tubsockar, de blå, prassliga träningsbyxorna och Sverigetröjan med nummer 10 på - den han fått av Svenska fotbollförbundet.
Sebbes kropp ligger i sängen. Men han är inte där. Sussie och Palle pratar om vad Sebbe och Johannes gör nu, hur de springer ikapp efter en fotboll, starka, friska, lyckliga. 
Det blir förmiddag. Bella sjunger för Sebbe. I korridoren spelar Carina Fondin och Samuel fotboll. Vänner dyker upp, gråter, håller om, försöker inte trösta, det går ju inte. Släktingar, läkare och sköterskor kommer in och säger hej då till Sebbe. 
Sussie gråter och skrattar i omgångar. Palle har inga tårar än. Han skulle vilja låsa in Samuel och Bella, göra vad som helst, bara se till att inget händer dem. 
Allt är overkligt. De vet att Sebbe är död men det går inte att förstå. Palle tittar på Sussie:
- Nu har vi snart begravt 50 procent av våra barn, säger han med ett tomt leende.
 
Sussie fasar för att komma hem. För att duka bordet med en tallrik mindre.
 
Det är tretton korta steg i gräset mellan Sebbes och Johannes gravar på Tuve kyrkogård. Tretton steg och tolv år. 
Sussie fryser. Hennes tunna svarta kofta ger ingen värme. Det är den 13 april men våren vill inte riktigt visa sig än. Björkarnas kala grenar spretar i vinden. Palle lägger ena armen om henne. I dag begravs Sebastian Rajakero.
Sebbes kista syns knappt längre under alla blommor. Klasskamrater, släktingar och fotbollskompisar rör sig i vågor fram mot kistan som i en förutbestämd dans. Överallt darrande ryggar, händer hårt knutna runt tårblöta pappersnäsdukar. 
Runt Johannes gravsten har gräset och blommorna haft lång på sig tid att slå rot. Sebbes grav är ett öppet sår. 
Mitt i rörelsen av människor står de alldeles stilla: Sussie, Palle, Samuel och Bella. Familjen tätt tillsammans. Alldeles stilla.
 
Må du ha det gott med din bror nu Sebbe :))

Irriterad... grrrrrrrrr

Tänk att folk kan vara så inbuntna & trögfattade. Endel dom tror dom kan göra vad som helst.
Ska berätta allt från början, jag var in på en säljsida på FB. Där hittade jag en furugarderob som en skulle sälja. Jag Skriver till henne & säger att jag köper den om det går bra att få hämta den nästa vecka.
Hon svarar att det går bra, hon ger mig sin adress, jag ber henne pm:a mig sitt mobil.nr så jag kan ringa eller messa när jag vet vilken dag det blir.
Det ska hon göra, men innan jag får det hennes mobil.nr så skriver en annan att hon tar den om jag skulle ångra mig.
Nu tycker hon/säljaren att hon kan säga att antingen så ska jag hämta den idag eller imorgon annars så får den andra personen köpa garderoben.
Nu blir jag förbannat, tackar han där uppe att det finns regler på denna sida, så jag tillkallar hjälp från Admin.
Då blir hon spak & ändrar sig igen & säger att den är såld till mig & nu vill hon att jag ska pm:a henne.
Blir så trött på folk som tror dom kan bete sig hur som helst, skita i vad dom sagt & vad dom lovat.
Skulle egentligen ha velat skita i garderoben nu, men det är tösa som var ute efter en sådan som vi ska måla i svart. ja, ja, 10 djupa andetag nu :p
 
 

Tidig morgon...

Kunde inte sova något inatt, blev typ en timme bara max, vet inte varför :( .. Imorse vid halv sju fick jag mess i från skruttan, hon mådde inte bra & ville bli hämtad på Lillerud.
Sagt & gjort, det blev bara till att stiga upp & göra sig iordning för att bege sig för att hämta hem henne.
Så nu har vi myst i soffan & inte gjort ett skit. Men nu så hade jag tänkt att jag ska göra lite klädpaket.
Det är en tjej som vill ha lite kläder, blir det något kvar lägger jag ut det.
 



Surrat klart..

Nu är det väll ändock dax att dra sig mot bingen va, klockan är ju snart halv tre på natta, herregud.. gääääääsp :)) .. Carola gå & lägg diiiiiig nu.
Tanken var faktiskt att jag skulle ha krypit i bingen för minst en timme sedan, men när man sitter vid datorn så går ju tiden så hiskeligt fort.
Och sen blev jag ju så lyrisk över att jag hittade den där provdockan som lika fort gjorde mig nedstämd med dess pris :(( .. det bidrog till att jag fick en massa huvudbry.
För inte fyller man år snart heller & långt till jul är det. Det blir till att ta sig en riktig funderare eller titta riktigt djupt ner i plånboken :p
Ja, ja det lika bäst & gå & sova nu så pözz på er Zzzzzzzz
 




Mayday, mayday... Provdocka...

Jag såg en provdocka för ett tag sedan som jag bara vill ha, blev total såld på den, men tyvärr hittade jag den ingenstans.
Jag har googlat, kollat på hur många säljsidor som helst men inte hittat just den. Det finns ju en hel sjö givetvis av provdockor om man vill ha, men jag ville ju ha just denna, den som jag hade sett var ju så klockrent jag.
Men ikväll så såg jag den på en säljsida på FB, men tyvärr så var det inte den som var till salu i annonsen :((
Men jag skrev till tjejen som hade annonsen & frågade vart hon köpt den, tänkte att jag måste ju bara få veta.
Den var köpt på Netto för ett tag sedan sa hon, men nu hade Åhlens make till den fast i en annan färg berättade hon.
Så nu har jag vart ut på nätet & kollat hos Netto, där hittar jag ingen, men som tjejen sa så fanns den på Åhlens men då i en annan färg.
Jag vill ha den i rosa & Åhlens har den i beigen. Men skam den som ger sig, jag chansade & gick ut på Tradera som jag har gjort flera ggr förut när jag har sökt efter den, hör & häpna, jag hitta den, den rosa :)) yehaaaaaaa
Men lyckan varade inte så länge :( ... Hujeda mig vilket hutlöst pris det var på den.
Utrops priset var 690:- & det fasta priset är 1300:- sen kommer frakten på det :( .. Den på Åhlens kostar 599:- lite skillnad på pris.
Tjejen berättade att när hon köpte sin på Netto så gav hon bara 200:- - 300:- det är lite skillnad det.
Så nu till frågan, vad ska jag göra nu när jag äntligen har hittat den jag verkligen vill ha???????
Ska jag betala nästan 1500:-  med frakt eller ska jag nöja mig med den beiga för 600:- :p .. mayday, mayday, piease help me :p .. Vilken är snyggast?
 
 
 


Jag hittade även två små provdockor på Tradera för smycken, samlar ju på sådana, här kommer en lite bild på dom med.
 

Nyheter som är på ingång på CG.s smyckes design..

Endel av dessa  smycken är beställningsvara, då är det förskottsbetalning som gäller. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lilleruds djur..

Här togs det några kort på fåren & grisarna som små knoddarna ville ha :))
Fåren dom var lite roliga, dom ställde sig på en lång rad bredvid varandra när jag skulle fota.
Grisarna dom ställde sig nyfiket uppe på varandra för att kunna kika på oss :))
 

 

 
 

Natta poserar motvilligt :))

På Lillerud..
 


My dogs..

Ziri & Bamse..
 


Fanny & Natta <3

Fanny & Natta när vi är ute & letar svamp :))
 

 
Fanny i hagen..
 

Dåligt..

Det blev dåligt med bloggande idag. För idag har det städats & fejats så det har verkligen inte hunnit med, det har kastas & kastat & eldat så det har stått härliga till.
Sen har bilen lastas full med varor som ska ner till lokalen imorgon. Så imorgon är det en späckad dag med. 
Har ett smärre problem bara som jag inte vet hur jag ska lösa, det har hänt något med vänster knä, kan knappt böja eller ta mig upp om jag böjer det eller går ner på knä när jag ska göra något. 
Blir lite problematiskt att bära allt som lastats i bilen upp för trappan, men, men, vad göras, bara gilla läget & lösa problemet i sömnen så är det klart när man vaknar, hahaha, en kan ju hoppas iallafall :))
Imorgon kommer nog min stora skrutt hem med, det gillas skarp. Nu ska jag lägga in lite bilder från igår som inte blev gjort. 
Sen får jag nog närma mig min fyrbente vän & landa mjuk. Men först lite bilder då :))

Städar dag..

Idag vaknades det med  migrän :(( ... Så det blev att kurera sig i sängen några timmar extra med migrän medicin.
Men nu är det mesta borta, det ligger lite kvar lite som ett tungt tänke inne i skallen bara.
Så vem har tid att ligga kvar i sänga när det ska städas, en massa skräp ska kastas, det ska eldas, forstätta med mina blommor ute som ska tas in mm.
Sen i eftermiddag blir det besök av I & E som kommer på mat, I ska grattas hon har fyllt år :))
Sen mys middag som ska göras till det.

Bingen kallar..

Neeee nu blir det sänga, vi får höras mer imorgon & bilder kommer från idag imorgon :)) Natti natti Zzzzzzz

Dikt till min dotter..

Ligger inne på Sorg & Kärlek Änglar visst finns dom.. Klicka på länken så kommer du in på sidan på FB :))
 
 
... LÄNK ...
https://www.facebook.com/pages/Sorg-K%C3%A4rlek-%C3%84nglar-visst-finns-dom/229518478431?ref=hl
 
✿.•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. .•*¨`*•✿
Tänk gumman vad tiden & åren går.
Du har nu växt upp & blivit så stor.
Vart tog min lilla tjej vägen montro?
En dotter som du skulle alla vilja ha.
För du ger så mycket glädje & ljus 
var eviga dag.
En plats i mitt hjärta för alltid du har,
& där kommer du finnas i alla mina 
dar.
Om ändå tiden gick att stanna, men 
livets vägar funkar inte så.
Nu har dagarna blivit till månader 
som har blivit till hela 16 år.
Med denna dikt vill jag tackar dig 
när du valde mig att vägleda dig på
livets krokiga resa.
Att du valde mig till din mamma. 
Att få torka dina tårna & säga att 
allt kommer att bli bra.
Och få se alla dagar som du är glad.
För att minnas alla våra minnen som 
finns kvar i mina sinnen, & som har 
lagt sig som en varm bädd runt mitt 
hjärta.
För du är mina hjärtslag, du är min 
luft & mina andetag.
Utan det så lever inte jag.
✿.•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. .•*¨`*•✿
Älskar dig så som bara en mamma kan 
älska sina barn // Mamma

Skriven av:
Sorg & Kärlek Änglar visst finns dom.

Då bär det iväg..

Nu stassa om för att åka till Natta gumman, svamkorgen & kameran är med & sol & klarblå himel är det :)) .. Håller tummar & tår att vädergudarna vill vara på min sida idag.
 


 

Soooooooool :))

Så då har man plockat lite, vart ut med dogsen, gett dom sin mat. Även jag har fått i mig frulle. Kollar nu ut genom fönster & konstaterar att det nog kommer att bli en kanon dag, det gillas.
Blir ju ut i svampskogen sen med Natta gumman :)) .. gillas, gillas..
Men nu först så tänkte jag att jag skulle gå ut i trädgården & höst plantera några krukor, sen flytta in mina inneväxter som har fått stå ute sedan i våras.
Bilder kommer sen :))

Bingen kallar..

Tror det är dax att ta natta. Den fyrbente vännen väntar ju troget, kanske en ska ta ett riktigt snack med kudden samtidigt.
Imorgon bär det av till Natta gumman, då blir det gos med Fanny & pepptalk med hjärtat.
Det blir även en tur i svampskogen för nu ska det hittas svamp som ska med hem :)) .. kanske en ska packa picknickorg så det blir ännu mer mys? Yes, yes..
 

Ledsen :(

Usch vad jobbigt det är när ens barn är ledsna :(( .. Tänk om man kunde ta smärtan bort från dom bara sådär, då tror jag att varendra förälder skulle ge sin högra arm för det om det så behövdes.
Har pratat & pratat i telen, messat & messat.. försökt att vara klok, tröstande. Det enda jag vill är att sudda bort det som gör ont.
Men tyvärr så finns det ingen enkel eller rak väg att ta :( .. Så smärtan & det jobbiga måste vara där ibland för att visa vägen, ansa stigarna som vi ska gå in till den vuxnas lärdoms stora väg :p
Men som mamma är det svårt att inte tycka att ens barn kan få vara utan sådant, utan få vara dom barn ungdomar dom bör & ska få vara, få vara mitt i livet, bara vara mitt i det roliga.
Men så enkelt är det inte :( .. det som händer formar oss till den vi bestämmer oss för att vara. Älskar er mina ungar, oavsett hur stora ni är.
Ni är mina hjärtslag, min luft & mina andetag.. Ja enkelt sagt så är ni mitt liv. För utan hjärtslag, luft, andetag så fanns ej jag.
När ni har ont så har jag ondare, när ni gråter så brister mitt hjärta i gråt. Men imorgon kommer en ny dag, även imorgon så kommer det efter den en ny dag, så det går, det ska gå som det alltid gör. En dag i taget.
 
Älskar er <3
 




Hemmåt färden nu går :))

Hem & ringa till doktorn, får se vad han tycker :p  .. Sen ut med vovsingarna på sin promiss som vanligt. Sen ska det bli bingen några timmar.

Ont :((

Klantiga jag har gjort mig illa igen. Strax innan jag skulle iväg & jobba så lastade jag bilen med dom grejer jag skulle ha med (b.l.a.smycken mm som jag skulle ha med till jobbet) .

Sticker ner handen för att hämta en grej, känner att det gör ont som busen, kollar & ser att jag har en utav mina stickor (som jag stickar mina halsdukar med ) ca 3-4 cm rak in i handen ;((

Drog atomatiskt ut den snabbt, vilket gjorde så j_ _ _ a ont så jag blev alldeles stum.

Sen blödde det som bara den bra länge samtidigt som det var ett pumpade tryck i handen.

Fick väll stopp på blödningen med tryckförband efter ett tag. Efter någon timme så ökade smärtan bara mer & mer, nu har jag svårt att röra alla fingrar utom tummen ;((

Varför ska en råka ut för allt? Suck, suck.. Way me??????

 


Gräsklippardax????..

Ska strax ge mig ut & inspektera hur våt gräsmattan är, hoppet är att gräset ska kunna bli klippt idag.. Så håller tummarna nu..


Ännu en natt..

Godmorning every one :)) .. Då var det strax dax att bege sig hemmåt efter 16 timmars arbetspass. Bingen lockar gött nu.
Håller tummarna för att den känslan håller i sig tills man är hemma, för jag är som ungarna, går det ett tag så blir jag pigg & då går det verkligen inte att sova :p.
Nu lite pappersarbete, sen styr stegen då snabbt hem till lugnets vrå för ett gäng timmars vila.
Kanske gräset kan klippas när jag vaknar till liv, hörde att vädergudarna har lovat sol idag. like, like.. jag som har väntat, håller nu tummar & tår :))

Fanny Tail..


Isigt..

Det fick bli en slusch så en håller sig allert samtidigt som en fryser ner hjärncellerna för ett tag så dom håller sig i chack några timmar.


Fanny bus..

Var svängen förbi Fanny gumman först. Hon har flyttat in från uteboxen. Men tydligen hade hon blivit alldeles ifrån sig när hon hade hästar på båda sidorna om sig inne. Hon hade börjat & sparka på väggarna som en tok. Hon gillade det inte alls. Så hon fick tillfälligt flytta till en hörnbox. Så nu hon har ingen box åt ena hållet men en box åt andra hållet (men just för tillfället så står den boxen tom)... Passade på & få mig en rejäl dos hos av Fanny i väntan på att Natta ska komma <3


Ett pass gjort..

Så då är första passet gjort, det har varit ganska mycket & göra nonstop.. puuuh.. Nu har jag äntligen fått mitt första mål i magen :)) energin börjar laddas.
Nu ska det bli en sväng till Natta gumman, prata & mysa. Blir en säkerligen en tur med Fanny med :))  sen blir det att stassa om & iväg på nattsudd senare ikväll.
Så en blir kvar i stan, ingen ide & åka emellan något.

Jobb..

Nu iväg på jobb :)) .. pust, stånk, stön :p .. Sen vidare till Natta gumman som jag längtar så efter, en får passa på när man ändå är i stan :)) .. inte & glömma Fanny likaså :))

Super Chameleon..

Helt otroligt hur djur kan anpassa sig till moder jord.. Ni måste bara kolla in denna Chameleon :)) lägger in några länkar.
 


http://www.youtube.com/watch?v=KMT1FLzEn9I
 
 
http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&v=6FWUjJF1ai0&NR=1
 

Morn, morn..

Eller godförmiddag kanske man ska säga. Solen försöker kika fram bland dom vit täckta moln på himlen.
Daggen den ligger även idag som ett blött täcke på gräsmatta. Så inget gräsklippande idag heller det kan bli tror jag :( .. Gräsmattan ser hemsk ut, vad gör man?
Har hoppats på den/dom senaste veckan att det skulle torka upp under dagen när solen skiner på, men icke sa nicke :p .. Ja, ja vad är en bal på slottet.
Jag får grunna vidare, men nu in i duschen för & skrubba sig ren, sen blir det frulle :))
 



Sänga..

Nu får jag nog ta natta tror jag. Inget värst trött men, inte så konstigt kanske. Eller trött & trött är jag men inte sömning.
Men jag intalar mig att sänga & kudden är lika go som sist :)) så natti natti.. Snarkmaskinen får klar tecken Zzzzz

11 September..

Kom på att igår så var det exakt 11 år sedan den 11 september attackerna ägde rum :(
En sådan stor & hemsk händelse som berörde många, även vi som var långt ifrån den.
Jag vet att jag satt som klistrad framför TV som i ett vakum & undrade om det var 1 april eller vad???.
Tänkte & sa att det kan inte vara sant, det kan inte vara verkligt. Tvivlade på om det verkligen hade det verkligen hänt, för det var som värsta action filmen.
Nu när man tänker tillbaka så är det helt sjukt vad tiden går fort & ändå minns man det som om det vore igår.
Man kan ju bara sätta sig in i hur dom berörda som lever i verkligheten av det har som hänt, & alla oskyldiga som fick sätta sina liv till spillo.
Alla överlevande som har sina ärr för livet, & alla som var med & riskerade sina egna liv för att rädda dom som kundes räddas.
Och alla som fick leva i dagar av ovisshet om deras anhöriga var vid liv. Så det var inte bara gårdagen som var tung för dom berörda, utan jag tror att denna natt påminner om kaoset & ovissheten för dom flesta.
Skänker många varma tankar till er <3
 



Casey Heynes..

En helt otrolig men tyvärr ej ovanlig händelse förutom hur historien slutade för Casey Heynes.
En helt vanlig 16 årig får nog efter många års mobbing & slag. En dag så filmas en händelse & den läggs ut på youtube.
Inom en timme har miljontals sett klippet. Casey Heynes blir en förebild & hjälte med en gång.
Han berör så många hjärtan med sitt mod. Det blir en domeno effekt så det djöjer inte länge innan det kom med i olika program & tidningar.
Klippet når även fram till Justin Bieber som letar rätt på Casey. Även Justin berörs, vill träffa denna modiga grabb som till slut vågade säga NEJ.
Se video klippet & berättelsen i "LÄNKEN". En rörande historia med ett lyckligt slut som inte alla får tyvärr.
Men vi kan bidra med att se till att mobbningen får ett slut, säg NEJ till mobbning.
 

Justin Bieber Meets Casey Heynes

http://www.youtube.com/watch?v=b_rZn8YKEzU&feature=related

Bilder från Cypern.. Egypthen.. Gran Canaria. Grekland mm..

 
 







 

Hänsyn..

Läste en sak på FB idag som fick mig att grunna lite igen, för jag tycker att det är något som faktiskt är välldigt vanligt, som vi råkar ut för ideligen :(
För visst har vi nog alla varit med om att man alltid ställer upp på allt,, & ännu mer för vissa. Man ger & ger men ändå så klagar dom på allt & alla & vill ha rätt eller vill ha mer?
Du vet dom där personerna som du alltid har ställt upp för i vått & tort, bjudit hem på alla tillställninga du haft.
T.e.x. så står man i timmar & laga en god middag för att bjuda på, men direkt så klagar dom på att maten inte är kryddad efter dennes tycke & smak.
Eller som alla gånger man har släppt allt & åkt huvudstupat dit för att det varit något dom har behövt hjälp med.
Eller alla ggr man har suttit i timtal i telefonen & lyssnat & tröstat, gett råd mm utan att dom en enda gång frågar hur det är med en själv.
Dom personerna som endast hör av sig när det är något dom själva vill eller när det gagnar dom.
För vissa människor spelar det ingen roll hur mycket vi än tar hänsyn just till dom, eller ställer upp på dom, det finns inget man gör som gör dom nöjda.
Det är vetenskapligt bevisat att det finns en del människor som inte kan uppskatta vad dom får eller vad dom redan har, dom ser det helt enkelt inte.
När vi blir uppmärksammade på att dessa människor finns i vår omgivning, blir vi givetvis mycket besvikna, känner oss utnjyttjade, dumma, ja helt blåsta.
Till slut drar vi oss undan från dom utan att säga något, som reulterar i att vi även slutar att bjuda in dom hem till oss, vi slutar med att ställa upp, vi slytar att lyssna.
Tyvärr blir det ju oftast inte det resultat vi hoppas på, att dom ska först vinken, fatta att det inte står rätt till, att dom ska vaknar upp & ser vad dom har har gjort & vad det är dom har missat.
Utan då låter det som så att vi aldrig ställer upp på dom, & att vi aldrig har hjälpt dem. För minnet är kort hos dessa människor.
Kanske är dessa människor väldigt rädda för att bli utelämnade från något, kanske dom har ett enormt kontrollbehov som ger dessa uttryck.
Kanske har dessa människor med sig en ryggsäck av att andra en gång utnyttjat dom på olika sätt, som gör att dom så bestämt behöver ha kontroll på allt & får dom inte det börjar deras hjärna istället leta fel.
Dom tror kanske att det är rätt sätt att skydda sig, från sina obehagliga upplevelser. 
Dessvärre brukar det ta tid innan dessa människor vaknar upp, om dom nu en gör det :p
Men visst har vi alla en portion av kontrollbehov, det är jag övertygad om, trots att det finns dom som envist hävdar att dom inte har det.
Men frågan är om dom verkligen skulle kunna lämna ut sig totalt till sitt ödet, till andra människor & till livet.
Jag tror inte på det alternativet alls, tror dom faktiskt ser att istället att dom visst har ett visst behov av att ha kontroll.
Det som är problemet är att dom har istället inte tänker på kontroll i dom banorna, då dom inte förstått eller trott att det aldrig ställt till några problem, varken för sig själv eller för andra.
Det är faktiskt här behärskningen kommer in, & möjligheten att se det bästa av livet.
 
Så till alla säger jag "Lev livet medans du kan & lev det varge dag som det är din första dag i livet, älska alla för den dom är så blir du älskad för den du är"  



Ups...

Vilken dag, någog är verkligen galet. Kom i säng vid halv elva i förmiddags, var upp några ggr men kände mig så infernaliskt konstig så kröp lika fort ner i sängen. Sista gången jag gick upp var vi 19.00 ikväll :p 
Har kört över mig själv rätt länge nu, är helt slut. Måste hitta energi källan men vette kuttsingen vart jag ska börja. Behöver nog ett långt avbrott, komma iväg någonstan & bara var, samla krafter, ha kul & bara må gott mm
Får nog på allvar försöka hitta en lösning till att bege mig iväg på en tripp mot solen. 
Tror faktiskt det är den enda lösningen för att kunna samla ny energi på allvar. Inte bara var ledig en dagsom man är, för en dag ger ingenting bara av sig själv.
Så hojta till därute om ni hittar ett par guldbyxor som ni känner att ni kan dela med er av så drar jag redan nu :))
Men först lite mat i magen. Vet att det är sent, men måste få bränsle i kroppen.
Har gjort en redig grönsallad med allt från riven morot, gurka, sallad, tomat, ärtor, bönor, majs & groddar, man tager vad man haver. Sedan till det några riktigt saftiga kotletter med en egen gjord kall dressing & vitlöksbröd :))
 



Färdig :))

Nu är det klar, tyvärr fick jag prata med en grin pick. Men jag stod på mig, hon var inte alls medgörlig. Ny tid, men ingen telefontid, jag ringer tillbaka sa jag.. då muttrade hon bara :))
Nu äntligen så ska jag få hoppa ner i den efterlängtade fyrbete vännens värme :)) .. Tror jag hakar på snarkaskinen på dess högsta volym.

Hemma :))

Äntligen hemma :)) .. Sitter nu bara i telekö för att prata med ortopeden. Jag har plats 5 i kön, & det skulle ta 17 minuter tills det är min tur :p väntar, väntar, väntar & väntar.. suck, suck.
Låååånga 17 minuter :( .. Fy för alla dessa telefonköer som finns överallt oavsett var man än ringer :p
But after I will.. dyka rakt ner i bingen. Jehaaaaaa :))
 



Slut för idag..

Snart dax att starta motorn & bege sig hemmåt till kudden. Jehaaaaaaaaaa ;)) Natten den stack iväg i en hiskelig fart. Det var tur för både mig & L ;))


Nelly <3

Underbart att snosa på ;))


Vila....

Inkommit en stund för att andas ut lite. Blev sittande & titta lite på resor, vill åka någonstans.

Vill ha sol, värme, snorkla runt lite & se på alla färg glada koraller & fiskar mm. hm? Neee nu får jag bestämma mig snart.. En resa.. Jaaaaaaaaaa tack ;))


Rast..

Efter en rörig start på kvällen så har vi äntligen kommit in på en liten rast.  Nu håller jag tummarna att starten på natten inte fortsätter i samma takt utan att det kan flyta på lite som det ska i stället :))
Sen hoppas jag att regnet uteblir så jag kan ta en sväng med gräsklipparen imorgon när jag kommer hem.
För det är ett måste, annars får jag fråga grannen om jag kan låna några av hans får som kan gå & beta på gården, det är ju mycket mat :))
Nu lite pappersarbete innan man ska utt i nattsuddet igen. Syns, hörs sen :D

My dogs :))


Liemanne..

Får anlita liemannen snart om inte gräset torkar upp. Hujeda mig vad lång det blivit. Kanske ska be M springa före med hårtorken så det går att klippa :)) .. hahaha, det skulle vara en syn det :))
Hm? Neee blir till att få lösa den frågan i möra.. Nu ska det stassas om för nattsudd med L.
 

Tandläkarbesök..

Var med skruttan på hennes tandläkarbesök förut idag. Det var en stolt skrutt som gapade stort för tandläkaren, hon ville ivrigt visa sina tannebissingar.
Tandläkarn sa att så fina & blanka tänder var sällsynt men så roligt att få se i den ringa ålder som skruttan var i, 3 hela år :))
Så när undersökningen var klar så var det en glad skrutt som blev visad till överraskningslådan för & få välja en grej.
Hon valde den färggladaste/regnbågspenna med tillhörande suddigummi som såg ut som en björn :))
Nu skulle hon hem för att rita. Men innan vi for hem så blev det en snabbis på Coppra :p
Nu hemma för & försöka ta sig en lur i ryggläge inför nattsuddet med L ikväll.
 



Klamyda dagen..

Tycker att det är bra att det pratas så ungdomarna får kunskapen i tid om att skydda sig, & varför det är så VIKTIGT.
För dom flesta vet faktiskt inte vad könsjukdommar kan ställa till med för dom själva & för andra, även i framtiden. Så snälla, alla skydda er.
Tycker det är så himla viktigt att värna & vara rädd  om sin kropp.
Sen är det ju faktiskt så att alla har vi ett ansvar gentimot oss själva & andra som kan drabbas.
Sen att det ska heta klamydia dagen kanske är lite väl exponerat, men syftet är bra.
Tyvärr har inte antalet av smittade under åren minskat trots mer vetskap, utan har istället skrämmande stigit. 
Dom pratade om det imorse på nyheterna. I bara tockholm var siffrorna skrämmande höga. 
 

 

Lagt in lite bilder..

Då har jag lagt ut lite nya bilder igen :)) Endel från idag & lite bilder från F-marten på knoddarna.
Idag så löshoppade vi ju med Fanny.
Natta blev impad av Fanny likaså blev jag. Hon (Fanny) är helt otrolig måste jag säga.
Hon har aldrig hoppat ens , aldrig då givetvis löshoppat heller. Hon (Fanny) fattade ganska snabbt vad det handlade om.
Helt otroligt vad lättlärd hon är egentligen. Det är så roligt att se & lära sig av henne hela tiden :))
Efter vi var färdiga så gick jag & lillsmöla tillbaka till hagen med Fanny & Natta stannade kvar för att hjälpa till med dom som skulle löshoppa sina hästar efter henne. 
Sen for vi innåt stan för Natta skulle en sväng till Hööks. Blev lite smått & gott i påsen hem.
Sen så blev det ju givetvis lite i magen inne på Max. När magarna efter en stund var nöjda så gick vi ut så lillsmöla fick hoppa i borgen.
Sen var det bara att skjussa Natta till Lillerud igen & för oss att bege oss hemmåt. Nu sitter jag här & är hiskelitt trött. Blev ju inte nånga timmars sömn inatt :((
Men nu får det få bli en nattmacka i magen tror jag :))

Grannarna bredvid :))


På Filipstads Marten med mina förklädda prinsessor :))

 
 
 


 
 
 
 

Mina ÄNGLAR..

 
 
 
 
 
 
 

Fanny & Natta <3

 

 


Lillerud nästa..

Då var det dax att bege sig till Lillerud för & umgås med Natta & Fanny, först hämta upp Natta hos L bara. Sen vidare till Lillerud & Fanny gumman :))
Lillskruttan blir med hon med, hon ringde för en liten stund & ville komma upp till mommo, men när hon fick höra vart jag skulle så blev hon helt lyrisk & ville med till Natta & Fanny med :))
Värmer gott i hjärtat när dom med eget initsiativ säger till sin mamma att dom vill ringa till mommo för att hon vill hit :)) .. Nu iväg då..

Morgonen gryr..

Klockan är 05.10 & jag har inte kunnat sova än :( .. Så nu säger jag GODMORGNON every one :))
Tror jag får försöka stappla mig ändå in till min fyrbente vän & göra ett sista trevande försök med & starta upp snarkmaskinen :p
För dagen idag ska intas tillsammans med Natta gumman som åter ska till Lillerud för en ny vecka.
Och idag för inte & glömma blir det premiär för Fanny gumman som ska få löshoppa för första gången & då måste man ju givetvis vara där på första parkett & kolla :))
Så lite sömn nu vore nog på sin plats, får se om jag kanske kan lyckas med & göra ett avtal med Herr john blund!!!!
 
  



Tindra hjärtat <3

 

Nelly <3





16 år <3

 
   


 

 

 

 





Lång dag..

Idag har det varit en lång dag. Natta gumman har ju firats med buller & bång :)) så bloggandet har så klart fått stå åt sidan, så tänkte en summering av dagen får duga.
Fattar bara inte att det gått 16 år sen hon såg dagens första ljus.. suck, suck vad åren går, ibland önskar man att man hade en handbroms att dra i.
Jag tänker så varge gång någon av ungarna fyller år, för visst går det för fort. Jag tycker att jag försöker njuta & vara med i allt, men ändå så bara rusar tiden dagarna, åren iväg :p
Men som jag oxå alltid säger, är så lyckligt lottad att jag får vara med på den här resan med dom i livet :))
Nog om det nu, Tänk vad roligt man har när man är samlade nästan alla på en & samma gång, alla ungar, barnbarn mm.  
Saknade bara en så otroligt mycket idag som inte var med :(( det var fammos lilla skrutta som det var bestämt sedan tidigare att hon skulle till sin moster denna helg :( .. men, men så är det ibland.
Jag får ta igen det när hon kommer hem imorgon, blir till att gosa mer då :))
För det blev ju mycket mys, snosandet & bus med dom andra knoddarna givetvis. Och när huset är fullt i folk så finns det alltid någon som busar med dom små :)) det gillas skarpt av dom.
För det blir mycket stoj & stim & skratt som värmer en mammis hjärta :))
Sen när vi lite senare avrundade kalaset framåt kvällen efter allt ätande av tårtor & drickande av kaffe, paket öppningar, prat, bus & mys, så tror jag det var en mycket nöjd dotter... Hm? fattas bara annat :))
Givetvis har kort tagits, så jag kommer lägga in några stycken snart.
 

Tindra..

Bilder på skruttan från igår..




Kalas..

Hipp hipp hurra.. Nu ska Natta gumman GRATTAS med buller & bång, tårta  & en massa grattis sång :))



Sömn.. Zzzzzzzzzz

Neee, nu är det nog dax för lite sömn ändå. Trodde faktiskt att ag skulle orka strunta i det idag, men känner att jag redan är trött.
Vill inte göra samma misstag som förra helgen. Får nog bi några timmar med snarkmaskinen & min fyrbente vän/sängen :))
 
Denna säng skulle jag inte säga NEJ till ;))



GRATTIS Natta gumman <3

Stort GRATTIS på din dag gumman, älskar dig <3
 



Smörgåstårta..

Kaotisk dag igår, den slutade med att jag bara hann hem från stan för & stassa om för jobb. Så nu ska jag strax bege mig hemmåt efter nattsudet med U.
För väl hemma så ska det göras smörgåstårtor & vanliga tårtor. Sen ska Natta gumman firas med buller & bång :))

Punka :((

Blir så trött på allt, grrrrrr.. Kom typ 8 km utan för Molkom, tyckte bilen lät lite konstigt. Tänkte det är lika bra & stanna & se vad det är som låter.

Mycket riktigt, det var punks på ett däck, suck, suck :p ..  Nu är det bara att invänta snälla grabben som en har som alltid stället upp så det blir bytt & jag kan fortsätta färden mot staden.


Tindra hjärtat <3


Några ampliljor..

 



Inneblommor ute???

Är det dax att ta in dom gröna växterna som jag satte ut i våras tro? Vill verkligen inte att frosten ska hinna ta dom, för det är b.l.a. 30-40 tal ampelliljor.
Det får nog bli ett ryck på minst en dag under helgen, men det blir till att plasera dom först ner i källaren en vecka eller två, dom behöver komma in i värmen, men kanske inte direkt in i huset skulle ta dö på dom direkt :P
Nu ska det bli stan för att inhandla ingridienser till både tårta & smörgåstårtan.
Sen ett par presenter som ska hämtas. Och sist men inte minst ska mammis stora tös hämtas på Lillerud för & fira helgen & givetvis födelsedagen imorgon :))

Härlig förmiddag..

Solen skiner, så det ser ut att bli en härligt dag vi går till mötes. Daggen den ligger kvar som ett vått täcke över den gröna gräsmattan.
Och mommo har fått morgonmys som heter duga.
Så det tråkiga har lagts på hyllan i småstunder när skruttan busar så glatt, då glöms ju allt det tokiga som fått fnatt till ett busigt skratt :))
Sen lika fort tillbaks till verkligheten, men jag tackar ljusglimtarna som visar vägen :))
 



Kryckor..

Ibland så är dom snabba på akuten, man är ju van att det kan ta up till en 5-8 timmar för ett besök.
Men här gick det undan, det tog knappt två timmar :)) .. heja, heja..
Tydligen så var det en stor blödning i benet så M blir kvar i stan, det blir till att få hoppa på kryckor ett tag nu då & en hel hop med självömkan :)) hehe, retas lite bara.. det är skönt att det inte blev värre :))
 

Telefonsamtal..

Olyckor kommer akdrig ensamma... suck, suck.. Fick ett samtal för en liten stund sedan att M är på akuten, det hade hänt en olycka på jobbet. Han lever så ingen fara så, men han har skadat benet tydligen, men vet inte hur :(
Så nu sitter man här & är orolig såklart & utan bil oxå, kan bara sitta & väntar på att telen ska ringa så fort dom vet något mer :(
 



Fanny..

 

Tindra gumman..

 
 
 
 
 


 
 
 
 

Sorg & Kärlek.. Änglar visst finns dom..

Länk till "Sorg & Kärlek.. Änglar visst finns dom.."  min diktsida på FB där du hittar allt från egna dikter till lånade, samt citat.
Till höger i loggen så ser du alla mappar som finns b.l.a. denna sida. Vill du kika in på FB-sidan så gör det genom att trycka på länken under ögat-bilden. Njut & läs..
 


https://www.facebook.com/pages/Sorg-K%C3%A4rlek-%C3%84nglar-visst-finns-dom/229518478431

Mat magen..

Dax & få i sig något litet i mat i magen. Skruttan springer runt & leker medans jag grejsar.
Det har varit mycket utomhus aktiviteter idag vilket gör att man blir lite extra hungrig. Tur jag har smöla här så jag inte sitter & degar ihop :))
För var ju som sagt tidigare idag till kompisen vilket var jätte jobbigt :( .. sen fick jag ett mess från en annan vän spm fick ett hemskt uppvak idag som minst var lika tragiskt :((
Som jag oxå sa i ett tidigare inlägg idag, VARFÖR kan det aldrig få vara bra någon gång? VARFÖR ska vissa drabbas så mycket hårdare, när idioter, rötägg, våltäcksmän, mördare, pedofiler mm kan klara sig undan????????????????
Man blir så j_ _ _a arg & frustrerad, inte konstigt att det blir ilska & mycket ledsamheter.

Inkomna NYHETER på C.G:s design..

Lite nytt som har kommit in..
 
Fashion Jewerly armband.
 
 
 
Mycket fint Fashion halsband med pärla.


Mycket fint Fashion halsband med en hängande pärla.
 
Fint stelt armband med ett utskuret mönster.
 


 
Läckert stelt armband med inskuret stjärnmönster.
 


 
 

Ledsamt..

Nu en tur till min vän XXXXXXXX som fått det tunga beskedet att lekumin har slagit till med stenhård kraft igen :(( .. Fast jag oftast är den som tror att allt händer av en anledning så tvivlar jag nu om det inte kommer något gott ur detta.
Varför ska vissa människor gå igenom allt & vissa ingenting? Varför ska människor som är goa & betydelsefulla ryckas bort från oss.
Vet att vi alla har en viss tid på vår jord, men varför ska det vara så orättvisst :((
 
Du är min ÄNGEL här på jorden..
 


 
 

4 km..

Nu har skruttan & jag gått en 4 km lång skogspromenad i Lillerudsskogen medans Natta red på Fanny. Fanny gumman var så pigg så Natta red i förväg med henne till ett ställe där Fanny kunde få jobba mer på & få ut mycket av sin överskotts energi. Så skruttande & jag gick & strosade i våran egen takt, vi hittade en Karl-Johan t.o.m. som Tindra var så stålt över.


Till mina <3

Nu blir det en sväng till mina hjärtan, Natta & Fanny. Lillskrutan hon ska med hon med :)) .. Får se om det blir lite ridning, mys blir det garanterat på hög nivå iallafal :))

Sol, sol..

Nu ska jag passa på & gå ut i sola, sen mer besök med doktorn. 

Lost my energy..

Undrar när energin ska behagar infinna sig. Det är iallafall välldans gött & vara ledig efter helgen som var.
Det var länge sedan jag var med om att bli så här kopiöst sleten. Men ioförsig när kropp & knopp inte har samspelat på ett bra tag & man gör som jag gjorde under helgen så kan man nog inte vänta sig något annat.
Tänk om plånboken kunde tillåta en solresa :p
Skulle åka på stört även om det gick, även om det blev till att resa ensam. Längtar så efter sol & värme, har ju jobbat hela sommaren, det har inte ens blivit en liten tripp någonstans :(
Kanske ska kika lite på lite restresor. Skiter faktiskt i hur boendet är, det är ju ute man ska vara till 90%, bada, sola, strosa runt mm.
En ospec resa med kort varsel kan man få riktigt billigt :)) tror jag får kolla lite.

Sova, sova.. Zzzzzzzzzz

Då var det dax att gå till kojs vare sig man vill det eller ej... bäst att säga natti natti.. så hörs vi till möran.. Zzzzzzzz



CITAT..

Som frisk har man tusen önskningar, som sjuk har man bara en.
 


Bingen ropar..

Somnade givetvis på soffan någon timme när jag låg & sappade runt lite. Så är nu såklart inte trött då, men inser att klockan är välldans mycket, så det är väll bara till att pallra sigt till bingen när den nu ropar.
Men innan jag kryper ner under täcket så lägger jag in ett Citat som jag tycker är så klockrent. 
Den som inte har varit där fattar nog inte, men den som är det vet att det är så sant det någonsin kan bli.
Lägger in Citatet separat då jag vill ha det under DIKTER.

Saknar Natta gumman..

Saknar gumman så in i bomben, tur det blir en tur till henne i möra. Då blir det även gos med den fyrbenta vännen Fanny, tänk att man kan sakna ett djur så mycket med :))
Nu ska jag ta en paus ifrån datorn innan den lägger av, den har gått varm. Det har ju blivit några timmar framför den idag :p .. men bra blev det :))
Nu ryggläge i soffan en stund med lite sappande på dosan.



Skapand..

Då var sidan klar, smycken läggs in allt eftersom :)) 



C.G:s smycke design på FB.

https://www.facebook.com/groups/202382933226283/

C.G:s smycke design..

Nu finns C.G:s smycke design på FB oxå :))
 
 
 


 
https://www.facebook.com/groups/202382933226283/

Glamor..

Nu soffhäng, det har det varit i stort sett sedan jag gick av i går. Tänk om man kunde trolla, vet en sak jag skulle göra på direkten isåfall ( det är inget till mig själv utan till en god vän) mina tankar finns hos dig idag.
Jag hoppas du får något positiv av detta som händer. "love you super, wonderful, best freind".
Nu Glamor en stund.
 



Not god..

Denna dag gillas inte, suck, suck.. så tömd på energi & så slut .. skrämande hur man kan tillåta sig själv att pönta kropp & knopp så här... att köra över sig själv som en ångvält.. när varningsklockan ringer :(

Kaoset fortsätter..

Jag säger bara "herregud". Blir ännu en natt att jobba med kort varsel. Vilken kaotisk helg det har varit. Nu blir det till att handla lite. Sen hem & lura några min på soffan..


Mer kaos..

Tyvärr blev denna natt lika som den förra med kaos & åter kaos.. Det blev 1 timmes övertid idag med. Kan lova att jag är helt slut ;p

Nu hem & hänga upp fötterna högt i taket så pulsen går ner.


Kaos..

Jobbet ringde tidigare ikväll, det var kaos. En som skulle jobba hade inte kommit till jobbet, så kl tio får jag förfrågan om jag kan komma & jobba.

Vad gör man? Jo man stassar om & ger sig iväg. Nu hoppas vi på att vi hinner in en snabbis för & slänga i oss lite mat. Sen är det bara att ge järnet igen ;s


Så slut :(

Slocknade som en klubbat säl imorse, men sov så konstigt. Hjärnkontoret har inte kommit igång ännu, allt går på halvfart, segt som attan.
Nu får det blir det något i magen. Sen ut i solen & få lite ny energi :))

Puh.. puuuuh :s

Äntligen hemma. Det blev en & en halv timmes övertid på jobbet, det är nästan tolv timmars, jobb pass med en kvarts rast, vi fick iallafall gå på toan & stoppa något snabbt i magen.
Nu ska det bli bingen :))

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON