En OK dag..

Dagen började helt ok..
Upp & ut med hundarn & sen matning.
Sen var jag ute ett par timmar i trädgården, vårstädade lite.
Sen iväg & plocka lite påskris, fram med påskfjädrar & lite
påsk kärringar.

Sen var det bara att sätta igång med lite påsk pynt ute.
I eftermiddag så har en av töserna en musikal uppvisning
på sin skola som vi ska iväg & kika på, det ska bli
spännande.. =))

På menyn idag stod det Kassler & mos med grönsaker.
Hade en tös som kom hem efter skolan som var vrålhungrig,
så det var bara att sätta igång på en gång..

Neee nu e det nog dax att sätta fart på alla om det ska hinnas
med musikalen sen.

Berättar mer sedan ;))


Idag har det påsk pyntas lite ute.. Denna fina Påsk kärring pryder ytterdörren.


Vilken dag ;((

Idag vaknades det med skallebank, suck ;(( .. varför ska det alltid vara något? Fick ligga kvar i sängen lite längre idag.. sen var det soffan..... Kl: 14.00 så var det utvecklingsamtal, vara bara att sätta på sig solbrillorna & försöka hålla skallen på plats.. Fick reda på att det såg bra ut i skolan, & det var ju skönt att höra, för då överstämmer med vad vi själva trodde =)).. Sen skulle tösa upptröda i skolan, hon skulle sjunga i en grupp som dom har.. dom var jätte duktiga.. Sen skulle jag skjussa tösa till ridskolan, men det blev soffan istället, Morgan skjussade istället.. Tack <3 .. Men det var ingen rast & vila länge, fick ett samtal, var en kris situation, var bara att slänga sig i bilen & åka, tog 45 min så var jag framme.. kan säga att det var en tuff resa ;(( ... Kom hem runt halv tio.. Ganska slut nu, så ska inta ryggläge & se om jag orkar ta ett snack med kudden =))

Lite att tänka på..

Det behövs så lite för att göra en människa glad..... Som att möta den med ett leende varge dag..... För vem skulle inte bli glad..... Tänk på att alla vi människor behöver kärlek..... Så varför inte ge ett värmande ord ibland..... Eller en utsträck hjälpande hand någon gång..... Eller bara en värmande kram..... För det behövs så lite för att göra en människa glad..... På våran orosfyllda jord..... Lev som du lär.....

Jobbig natt :((

Har tyvärr inte varit mycket sömn inatt. Önskar man kunde byta ut många delar av kroppen just nu.
Är så trött på denna värk :(( .... Jag började morgonen med att skjussa hjärtat till skolan..
Sen så utfodrade jag vovarna, & gick med dom på deras morgon promenad. Det är tur jag har dom så jag kommer ut lite så att kroppen får röra på sig & hjärnkontoret får lite annat att koncentrera sig på en stund.
Idag hade jag tänk att jag skulle ha städa lite, men jag får se vad jag orkar med.
Har diskat i allafall, det är alltid en början.
Igår så tittade jag & tösa efter examens klänning, hon hittade några hon tyckte om som var fina, så jag ska kolla vidare lite åt henne idag så får vi se vad det kan bli.
Samtidigt ska jag kolla efter en tvättmaskin & en diskmaskin, det skulle underlätta så i vardagen. Kanske kika på en torktummlare med, vem vet, tänk då skulle det vara perfekt =))
Får nog lägga ner mig lite & göra det tror jag. Nu kom jag på att jag kulle behöva slänga i några maskiner med tvätt med, kanske ska börja med det först.  
Men allra först får det allt bli en kopp kaffe & en smörgås.

Fotografering..

Ny duschade, mätta & trötta ;)
 
)

Kul i duschen..

Vet några som hade det så kul när dom duschade ihop.. Var inga problem här inte..

 
 
 
 

Fammos älskling..

Mina två knoddar kom på besök igår. Så det har varit mycket mysande & pussande. Två söta goa tjejer som är 7 månader & 2 1/2 år nu, helt otroligt vad tiden går fort, dom växer så det knakar.
Just nu så sover dom en liten stund, dom vaknade tidigt imorse, blev lite fel idag, för idag skulle det ju vridast fram en timme på klockan.
Ska försöka passa på att diska lite medans tid finns nu när dom sover, så jag återkommer lite senare.
 
 
 
 
 
 

Lillsmöla..

 

En dikt..

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Att kunna samla alla tankar i ett enda ord, alla känslor. Mitt hjärta rymmer all kärlek som finns på vår gjord. Detta ord jag skulle bära som ett smycke som livet mig gett, av minne från oförglömliga vänner fylld med kärlek till dig.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Ortopeden 22/3-10

Var till ortopeden igår.. Min läkare hade samankallat ett möte med en specialist. Det tog 1 1/2 timme, dom hade mycket huvudbry hur dom skulle få till det & vad dom skulle göra.. ev operation men först blir det magnetröntgen på båda fötterna den 1/4-10.. suck :(( det tar alldrig slut, men är skönt ändå att komma dit..

Dagen D = Tindras dop

Vi for iväg jag & Mel, vi var framme vid kyrkan i god tid. Jag var förväntans full över att äntligen få träffa Daniel & hans lilla familj =))
Dom var så fina & dopet likaså. Tindra var så duktig, hon sa inte ett knyst ;) Efter det var klart så var det dryck & smörgåstårta i en byggnad brevid kyrkan.
Där fick jag tillfälle att prata med Daniel, det var jätte trevligt. Dom öppnade Tindras alla presenter, hon fick många fina saker.
När allt var klart så var det bara att tacka för sig. Daniel följde med ut till trappen, vi sa hejdå, & hoopades på att ses snart igen.
Så var det bara att börja styra bilen hemåt mot Värmland, det var inte alls roligt att köra i både regn & snö.
Det tog mig 5,5 tim mot 3.5 tim när jag åkte dit.
Mellan Motala & Degerfors så kunde jag knappt åka i 60 km i timmen, så det tog sin lilla tid att komma hemmåt, men hem kom jag till slut.
Här kommer en bild på dopet.. Daniel står längst till höger.
 
 
 
 
 
 

Dagen D = Tindras dop

Jag vaknade kl; 06.00, har sovit mycket gott faktiskt, men hade svårt att somna om igen. Värker i hela kroppen ;(( ..
Det är säkert efter att jag suttit still i bilen så länge när jag körde igår, blir till att försöka mjuka upp kroppen lite. När Mel vaknade så gick jag ut med Shicko medans Mel tog en dusch.
Usch vilket tråkigt väder det var ute, det regnade.. brrrrr
Sen satte vi oss & tog en kopp kaffe & en macka & tölade lite. Blev mycket prat :)) Senare gick vi en längre promenad med Shisco.
Vi var ute i busregnet över en timme, fy vad det blåste. Men tiden bara flög iväg, helt plötsligt så det var dax att göra sig iordning för dopet.. vi fixade till oss... & så här fin blev Mel <3 
 

 
 
 
 
 
 
 

Besök hos Mel 20/3-2010

Har varit en fullspäckad helg.. I fredags så var jag & Therese till stan & köpte den sista doppresenten som jag hade väntat på.
Lördag morgon vaknade jag med skallebank ;(( jag som skulle försöka komma iväg ganska tidigt för färden mot Linköping.
Det var bara att försöka kurera sig med lite migränmedicin & hoppas att det inte skulle utvecklas till migrän.
När klockan var 11.30 så kände jag att nu kunde jag nog fixa att åka.
Så in med grejerna i bilen & solbrillorna på & styrde färden mot Linköping, solen skee´n, var kanon väder, men inte så kul när skallen spränger, men jag tog det lugnt så efter halva vägen så var det ganska ok.
Var framme i Linköping kl; 15.00. Det var roligt att komma till Mels hemma plan sammtidigt lite ovant.
Men jätte kul. Vi hade mycket att prata om ;)) ..
Mel broderade på en fin liten kycklingtavla, sen var vi ut med Shisco, Mels gulliga hund. Senare på kvällen så kom Annelie hem, var jätte trevligt att få träffa henne ;))
Sen skulle vi givetvis få lite föda imagen, det blev Kina mat medans vi samtidigt kikade på Körslaget, brukar inte titta på det men nu var Rongendahls med & dom är ju ifrån Molkom så klart man måste titta.. heja, heja Rongendahls :))
Sen var det dax för att krypa till kojs. Mel var så snäll att låna ut sitt rum & där inne sov jag så gott hela natten =))
Bilden nedan är på Mel & Shisco.. visst är dom fina ;))...Tack Mel, längtar tills du & brorsan kommer till Värmland.  
                     
 
 
 
 
 
 

Nu är BLOGGEN omdesignad..

Bloggen är nu färdig & omdesignad.. Visst finns det ÄNGLAR utan vingar....... SUPER Tack för hjälpen Emelie <3

Godmorning..

Bloggen är fortfarande under omgörning, under helgen så kanske den blir klar ... hoppas det, ska bli kul.. :))... ********************************************************************************** Har ganska mycket att göra nu.. Har tre dop, tre helger i rad nu att gå på, allt på en gång... Det första är ett av mina barnbarn, det yngsta, ska döpas nu på söndag.. Så idag ska vi iväg & ta dopkorten..det ska bli kul, vi får väll se om lilla gumman tycker det med.. "fniss"... Så det ska fejas, bakas, göras smörgåstårtor, kolla igenom kläderna en gång till att allt stämmer..puh, inser nu att det är mer att göra än jag trodde..hahaha.. men det blir nog bra.. Sen dom andra två dopen återkommer jag med det när det är dax.. Väntar nu på att kunna ringa läkaren, telefontider så man blir galen, sen ska man sitta i telefonköer, samt slussas hit & dit, & ändå så kanske det slutar med att man inte har fått prata med den man vill utan dom ber en återkomma IGEN..suck ;(( Men som sagt kära vänner, jag hoppas att jag snart har den nya BLOGGEN.. Ha en superduper bra helg nu.. solen skiner & kl: är bara 7.30 på morgonen :))

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0
    BLOGGDESIGNEN GJORD AV: ELLEN NILSSON