Har du en livsuppgift?..

 
 
Vad är en en livsuppgift & har vi alla en, om man nu har en hur vet man då vilken det är & varför?
Jag tror att vi alla har en uppgift men vägen dit är lång för nästan alla innan man vet svaret om man ens hittar uppgiften, man måste tro på sig själv & lysna på vad själen vill.
Det är många krokiga vägar att gå i livet men i slutändan hamnar man tillbaka oftas där man var tidigare var en gång & för varje gång gör ett nytt försök så får man en övertygelse eller en aha upplevelse att detta är uppgiften.
Jag tror på att alla är vi här av en anledning på jorden, vi är alla här i/för olika syften, det vi väljer att tjäna kommer att tjäna våra syften.
Det vi behöver göra för att komma i kontakt med vår livsuppgift är att börja agera i enlighet med våran inre vision.
Vi behöver lyssna på oss själv för kunna veta vart man ska, svaret ligger inte utanför oss själva utan det finns i vår själ, så svaret har vi från början.
Man behöver bara lära/tro på sin inre röst för att finna sina svar.
Vill man förstå vilken livsuppgift man har så ska man börja se på vad man älskar att göra eller vad man känner en oåterkallelig dragningskraft till.
Vissa saker vi möter kan ibland kännas så starkt som att vi inte vill göra det där.. att det finns ett motstånd eller att den kräver för mycket av oss.
 
Vår livsuppgift brukar handla om något tjänande i någon form:
Kanske det är dig själv eller andra människor du brinner mest för, eller kanske för djur?
Vem/vad tjänar du just nu i ditt liv?
Vem eller vad vill du tjäna?
I sitt sökande så ställ dig själv dom frågorna & se viket svar du ärligt ger dig själv, om svaret är "DIG själv" så brukar det oftast handla om att du är verktyget i något.
Det är nu upp till dig att använda ditt verktyg på ett positivt sätt så att du i förlängningen tjänar andra på det sätt du vill & mår bra av.
Du kanske drivs av en vilja att utveckla dig själv ”att lyckas” men i förlängningen kommer ditt högre syfte att uppdaga sig utan att du från början visste att din väg var ditt verktyg.
Hur vi än vänder & vrider på det hela så går vi exakt den vägen vi ska gå & den leder oss ovillkorligen fram till våran uppgift.
Sen har vi valet att göra något bra eller dåligt av det eller helt enkelt ignorera känslorna & tankarna som pockar på vår uppmärksamhet.
Valet är alltid vårt men livsuppgiften ligger alltid på den vägen man går, oftast går ett livstema som en röd tråd genom livet.
Saker sker av en andleding även om vi inte alltid förstår det & det för att leda oss in i en viss riktning på vägen, för det mesta uppfattar vi det som att det är omständigheterna som händer i våra liv när det egentligen är verktyget som försöker leda oss in i rätt riktning mot vår livsväg.
Ibland kan det ta tid att förstå vad vi ska göra när vi inte ser skogen för att husen står ivägen men så småningom mynnar det ut till en insikt medans vi går förbi husen längs gatorna & skogen sakta börjar kika fram bakom husknuten.
Det gäller bara att ha tålamod & tillit till dig själv & livet för livsuppgiften finns där även om vi inte alltid ser den klart.
Kanske förväntar vi oss att den ska se annorlunda ut, att den ska vara mycket större?
Ibland kan det ta tid att acceptera sin uppgift, det kan vara svårt att förstå dess syfte, den är inte alltid enkel utan det kan vara just det som utmanar oss mest i livet.
För endel kan det gå ett helt liv innan man ens vet vad det är, för andra kan det vara så att dom inte tar vara på den, en del missbrukar den & många förstår inte verktygen.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0