Snart redo :))

Har varit några späckade dagar. Igår var ju jag & gumman in till stan & shoppade, jag fick tag på lite men det var hjärtat som hittade mest :))
Efter stan så fick vi ringa Rådgivningen, i förrgår så hade smöla börjat få lite trängningar, men igår frampå eftermiddagen så kom det fort att det gjorde mer ont & att hon blödde när hon kissade.
Sagt & gjort, det blev en tid på Gripen & visst var det UVI, så pencelin blev det utskrivet direkt, det var bara att åka tillbaka ut till Bervik (Maxis) där det enda apoteket var öppet.
Sen for vi hemmåt för att gratta B, där blev det mycket godsaker som serverades, T hon är duktig på hon både på & baka & göra tårtor hon :))
Idag då  så har det inte gjorts så mycket då dagen igår tydligen tog den mesta av energin :p
Men om några timmar blir det storkalas, lite röj röj ska det vara :)) ..  C & P har slagit ihop sina tillställningar.. P han har fyllt 40 år & C som blev utexaminerad SSK i onsdags :)) "stort GRATTIS till er".
Tyvärr som vanligt så ska en annan sen iväg för att jobba, vad gör man när det inte fanns någon som kunde byta shift.. jo det blir ju till att masa sig iväg & göra rätt för sig :))
Det hade faktiskt varit kul att få stanna utan att behöva dra iväg tidigt, fattar inte varför en annan alltid jobbar när det är något kul.. vet :p .. det är min lott :p .. ja, ja det är bara att gilla läget, men blir nog bra av det med :))
Nu blir det snabbt ner för & slänga på lite paket som ska iväg på lådan, sen blir det hem för att finslipa den sista på sig själv.. hahaha.. hur nu det ska gå!! :))
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0