Barren kom :))

En förväntansfull dotter stod redo tidigt imorse för att vi skulle bege oss för att ta emot hennes dröm som nu har gått i uppfyllelse.. Barren som äntligen skulle komma (för er som inte har hängt med så är det en häst)..
Det har varit full fart i stallet med förberedelser så att allt skulle bli så bra som möjligt för den här dagen. Nu var då dagen D då äntligen här.
Kan säga att denna dag har varit fullspäckat med allt som hör till så att Barren ska trivas & känna sig så hemmastad som det någonsin går.
Sen så har jag haft mina två godingar här under eftermiddagen, så det blev givetvis en tur till stallet så att dom fick se DEN stora hästen. Det gillades skarp :))
Imorgon hoppas vi på bättre väder än det som har varit idag, för idag har det både regnat/snöat & blåst, det har känts som man fått piskrapp mot kinden i blåsten, "not so nice" :( .. så man kan säga att det har inte varit det bästa vädret alls för Barres ankomst. Men imorgon så har dom lovat endast lite snö, så det håller vi tummarna för...
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0