Härliga fredag...

Äntligen fredag & helg. Ledig är man oxå :)) men ack den som får le förlänge, det räckte bara att kika ut genom fönstret, där är det snorblåst & regn, dom varnar t.o.m. för att det ska komma ner snö i helgen. Men grädden på moset är att lillsmöla kommer hit senare i eftermiddag för att sova över. Så vad gör det när solen kommer till mommo om det då regnar ute :)))) Tror ni det kommer bli mycket mys eller? oooojaaaa :)) Mys faktorn är på högsta nivå.
Ska kolla om min andra lilla goding om hon kommer hon med, då blir det dubbel dos snos & mys, & det tackar man inte nej till, inte jag iallafall.
Men först så ska det fortsättas med fotografering, plock, packning & inventering. Inte så dumt med regn ändå kanske, slipper ju ha dåligt samvete att man borde vara ute istället för att vara inne.
Kanske kikar jag in med mer bilder sen om det hinns med. (allt som är till"FÖRSÄLJNING") ligger under rubriken "Till försäljning" ..
Känns som det blir mycket att göra idag. Men nu först blir det lite mat i magen. Det bliver "ala Carolas kyckling i ung med bacon"RECEPT kommer här för den som vill testa, gott till bara sallad till med fetaost t.ex. eller riktigt Jasminris, oavsett så är det super gott.
Kyckling i ugn med bacon (4 port)
4 kycklingfiléer
1 stor purjolök
2 paket bacon
Färska champinjoner
5 dl vispgrädde
Cocktailtomater
Salt och peppar
Grillkrydda
Sätt ugnen på 225 grader.
Börja att strimla purjolök, klipp nu bacon i grova bitar & skiva champinjonerna.
Skär sen kycklingfiléerna i avlånga strimlor.
Bryn kycklingen i smör tills den fått en fin färg.
Salta, peppra samt krydda med grillkrydda under tiden du bryner kycklingen.
När den fått färg, lägg den i en ugnsfast form.
Lägg nu på purjolöken, bacon & champinjoner som en fin bädd över kycklingen.
Sist men inte minst häller du över grädden & så toppar du med hela cocktailtomater.
Krydda med lite svartpeppar & in i ugnen tills allt gottat till sig & kycklingen är färdig.
Det tar ca 15 min.
Kyckling i ugn med bacon (4 port)
4 kycklingfiléer
1 stor purjolök
2 paket bacon
Färska champinjoner
5 dl vispgrädde
Cocktailtomater
Salt och peppar
Grillkrydda
Sätt ugnen på 225 grader. Strimla purjolök, klipp bacon i grova bitar och skiva champinjonerna. Skär kycklingfiléerna i avlånga strimlor.
Bryn kycklingen i smör tills den fått fin färg. Salta, peppra samt krydda med grillkrydda under tiden. Lägg i en ugnsfast form. Fräs på purjolöken, bacon och champinjoner likaså och lägg som en bädd över kycklingen.
Ös över grädde och toppa med hela cocktailtomater. Riv över lite svartpeppar och skjutsa in i ugnen tills allt gottat till sig och kycklingen är färdig, ca 15 min.
Kommentarer
Postat av: Karin

ikväll ska jag göra din kyckling.. =) ha en skön helg , kraaaam!!! <3

2012-04-20 @ 15:13:00
Postat av: Lolamee

Åh, vad kul,hoppas det smakade vännen :))Kramar <3

2012-04-21 @ 01:40:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0